Hirdetés
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Micro Four Thirds
- Házimozi belépő szinten
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Az Intel szerint a régebbi processzoraikat keresik az ügyfeleik
- Máris befutott a hibajavításoktól duzzadó GeForce driver gyorsjavítása
- OLED monitor topic
- Melyik tápegységet vegyem?
- Milyen videókártyát?
- Apple MacBook
-
PROHARDVER!
Huawei P30 Pro összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
NoOne1976
őstag
válasz
Macika66 #19763 üzenetére
Én nem értem ezt a befizette-e a szervizköltséget vagy sem dolgot. Telefont a gyártó gyártja és ő indítja el a kereskedelmi láncot. Ő határozza meg az árat a disztribútor felé. Az, hogy az értékesítési láncban a francia és a magyar "szürke" telefonos cég mit csinál, a garancia szempontjából mit számít? Ők az áfával trükköznek, ami nem a telefongyártó problémája, hanem az államé. Érteném ezt, ha a gyárból lopott készülékekről beszélnénk stb. Illetve egy dologra tudok még gondolni. Különböző piacokra különböző áron megy a készülék, más a garancia feltétele és az árazás is igazodik ehhez. De azt, hogy valamelyik telefon után nem lett megfizetve a "garanciális" rész, nekem furcsa.
Új hozzászólás Aktív témák
ma 5x-ös teleobjektíves lencsével emeli a Huawei a tétet, hogy fotózásban ismét hozzá igazodjanak. A sebesség és az üzemidő is ott a szeren, de hová lett a beszédhangszóró?
- Huawei P30 Lite 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X395 - AMD Ryzen PRO 5 I 8GB I 512GB SSD I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! I5 9400F / RTX 2060 / 32GB DDR4 / 500 SSD
- BESZÁMÍTÁS!Gigabyte B760M i5 13400F 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB NZXT H510 WHITE BeQuiet! 650W
- iKing.Hu - Samsung Galaxy S25 Ultra Titanium Black Használt, újszerű állapotban
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest