Hirdetés
- Szénszál és réz találkozik az Inno3D egyslotos RTX VGA-in
- Vezetékmentes és kompakt gaming klaviatúra a Cherry Xtrfy védjegyével
- Cserélhető filtereket biztosít az Elgato legfrissebb, 4K-s webkamerája
- A YouTube-ot is betiltják a gyereknél az ausztrálok
- Gyilkosságban és öncsonkításban akart segíteni a ChatGPT
- Hobby elektronika
- Internet Rádió építése (hardver), és programozása
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Videós, mozgóképes topik
- Otthoni időjárás-állomás
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Milyen egeret válasszak?
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Zenelejátszó építése, a kiváló hangzásért
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetésienket!
-
PROHARDVER!
Huawei P30 Pro összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
soko70
aktív tag
válasz
mateo91 #1099 üzenetére
Sziasztok, én is beléptem egy 6/128 Pro fehérrel. Tényleg fantasztikusan oldották meg a szín variációt a hátlapon. Csoda szép. Jobban tetszik mint az s10+ - on. Telenornál lett véve, és nem tudom, hogy ha frissítés jön telenoros kártya kell bele, mert a Mate 10 Pro - nál kellett. Illetve akkor most mi az utolsó frissítés? Mert a biztonsági az még nálam február 1.
Build sz. 9.1.0.109 -
mateo91
tag
Egy napja nyomogatom, 90%nal vettem le toltorol 4,5ora képernyő idő, 43%.
Nagyon király telefon.
A hangszóró nekem tökéletesen szól, a kijelzobe épített is!
8/256gb
Bitang gyors, p10 volt előtte az is gyors volt de ez tudja uberelni -
Astrolagoon
tag
válasz
7Heads Drago #1092 üzenetére
Teljesen mindegy ki mit állít elhiszem meg minden.De ha szaktopikokat felkeresed a nygtöbbség azt fogja mondani nekem van igazam.Ok szólnak ezek a mai telefonok(Hiszen van bennük DAC) ok lehet egy két há decibellel hangosabb az egyik mint a másik (ami még mindig csirke hangerő...)de igazi zene élményt az LG dedeikált hangkeltőjén kívűl egyik sem képes hozni...És még az is hol van egy alap Shanling M3s hez képest...Ismét leírom..Szólnak de a hogyan az már egy teljesen más kérdés.Dinamikát,transzparenciát,teret ezeknél ne is keress...
-
2ofthem
aktív tag
Valaki meg tudná-e mondani nekem hogyan lehet az értesítéseket teljesen némítani?
Hangok között az értesítési hangok be van állítva némára, de ettől függetlenül, például messenger üzenet érkezésénél pittyen a telefon. Azt szeretném ha totál néma lenne, viszont ha hívnak akkor legyen csengőhang. -
7Heads Drago
veterán
válasz
Astrolagoon #1076 üzenetére
Ehhez képest van aki s8+, s9+ váltott és szerinte ez hangosabb. Itt írták topikban.
-
Astrolagoon
tag
Ha vezetékes fülest használsz miért baj még +2cm? Tudom töltés de azt leszámítva? Egy [LINK!] vagy hasonlóval meg már egy alap dapot is kiválthatsz kb a legjobb hangú telefonokat is alázza hangban ez a kis vacak.(Kivéve LG és pár egyébb dedkiált Dac/ampal rendelkező készülék)
Egyébként vezetékes kimeneten az összes Huawei vérciki hangot,dinamikát,hangerőt produkál...
Viszont Tud Ldacot tehát egy jobb BT Ldac vagy Aptx HD-t támogató fülessel/fejessel 100% joban jársz.A kisebb méretet megértem
ez tényleg egyéni preferencia!
-
F-ECT$
titán
válasz
vatoloco26 #1088 üzenetére
Nincs rossz tapasztalatom, csak nekem fontos a kisebb méret, a jack dugó, és bármennyire is furcsának tűnik, de nálam előny a kisebb felbontás. (Kézben tartva szinte nem is látod már a különbséget a két telefon kijelzője között, cserébe a kisebb felbontás gyorsabb működést és kevesebb energia fogyasztást jelent.)
Emellett olcsóbb is valamivel (normális boltból véve), főleg ha az ajándék órás verziót tudod venni.
-
attycsek
újonc
Sziasztok,
Én tegnap vettem meg a 256-os, fekete verziót Debrecenben a MM-ban, mind a bolt hozzáállásáról (a srácról aki segített beüzemelni, stb) mind a telefonról eddig csak pozitívat tudok mondani (bár eddig még csak felületesen tudtam kipróbálni).
A telo nekem eddig nagyon bejött (Sony Z2-ről váltok), 60%-al kaptam meg tegnap este a telót, folyamatos használat (és rengeteg telepítés) mellett most van 20%-on, szerintem telefonhoz képest vállalhatóan szól (de nem hiper csúcs szuper), nekem bejön ez a beszéd hangszóró megoldás, kijelző szép, ujjlenyomat olvasó jó, kamerás azonosítás gyors és jó, az, meg hogy lezárt képernyő mellett 0.3mp alatt képes egy fényképet készíteni, szerintem nagyon jó. (most még nem volt időm munka miatt képeket készíteni, amint lesz rakok fel én is képeket).
Mondom egyébként ezeket úgy, hogy nem Mate20 Pro-ról és társairól váltok, hanem egy közel 5 éves telefonról.Az igazat megvallva én személy szerint nem igazán értem itt a sok negatív és becsmérlő embert (ha ezért meg azért nem tetszik a P30 Pro, akkor használd a samsungod/iphone-od/kit érdekel mit, nem kell másokat lehülyézni, mert nekik meg ez a telefon a megfelelő), mindenesetre szeretném megköszönni az elemzést (azt különösen, hogy a telefon megjelenéshez képest milyen gyorsan megjelent a cikk) a készítőinek, nekem nagyon sokat segítettek a döntésben, akárcsak az a pár ember, akik pozitívan igyekeztek megosztani a tapasztalataikat.
Peace
-
F-ECT$
titán
válasz
vatoloco26 #1081 üzenetére
Mondjuk én még a sima P30-at is előbb választanám, mint a Mate 20 Pro-t, de itt tényleg csak az egyéni preferenciák döntenek, amúgy mindkét telefon jó.
-
Aryon87
félisten
-
2ofthem
aktív tag
válasz
vatoloco26 #1081 üzenetére
Mondjuk ha egy árban van, én inkább az újabb készüléket venném.
-
b.daniel
senior tag
válasz
vatoloco26 #1075 üzenetére
A led nagyon hiányzik amúgy, az sztem nagyon jó volt, a hangszóró az nem zavar mert sosem nézek videót v ilyesmit róla észre se vettem még
-
kakuk100
őstag
Sziasztok! Van a telefonban helyesírás kijavító? Ha igen hol tudom megtalálni?
Köszönöm a választ! -
Én 5 hónapja használom a Mate20Prot nagy megelégedéssel, én nem váltanék P30Prora, sok mindenben visszalépés lenne nekem! Mindkettő nagyon jó készülék, van ami ebben van ami abban jobb, de a fő lényeg, hogy most már közel 100000ft-al olcsóbban hozzá lehet jutni a Mate20Pro-hoz ami azért eléggé meghatározó lehet sokaknál👍
-
Ixion77
addikt
válasz
Szerintem az egyszerű a választás:
P30 ha:
- kell a telefotó
- kell hogy kicsit jobb sötétben
- zavar a M20 nagy szenzorszigeteMate 20 ha:
- kell az arcazonosítás
- olyan helyen veszed ahol lényegesen olcsóbb -
nozs23
addikt
válasz
Mono van a Mate-ben is. Gyakorlatilag ugyanilyen minőségű.
-
Astrolagoon
tag
válasz
Amekkora led van a Mate 20p ben az aztán kb a semmi..
Hangban meg mindkettő trágya.Hogy stereoban vagy monoban szól a 0.5 wattos kis recsegü "hangszoró".....De ezt már kitárgyaltuk a topikban olvass vissza -
Astrolagoon
tag
válasz
vatoloco26 #1072 üzenetére
Ezen a szinten már csak az érzés dönt .Nézz sok videót menj el megnyomkodni.Mivel specre mindkettő kb ugyanaz nem nagyon van kontra -re kontra.
-
b.daniel
senior tag
válasz
vatoloco26 #1072 üzenetére
Szia! Én mate 20 Prorol váltottam p30 prora, nem sok kulonbseg van a két telo között. Kb mintha ugyanazt használnám, kicsit jobb akksival és gyorsabb ujjlenyomattal, illetve a picit jobb kamerával
-
vatoloco26
tag
válasz
Astrolagoon #1071 üzenetére
Köszönöm a válaszodat.
Árban közel hasonló,kérdés melyiket válassza az ember hosszú távon?
Azért is írtam ide hátha valakinek mind a 2 telefon le van tesztelve.
Mi a pro-kontra....
-
Astrolagoon
tag
válasz
vatoloco26 #1070 üzenetére
Mindekettő kiválló készülék m20 pro elönye a nagyobb felbontás VR szemüveghez jó lehet
QHD kijelzörül váltottam vissza anno P20 pro ra abszolute nem zavart pedig azt hittem.Most a P30 pro kijelzőjeét is remeknek tartomKamerában picit jobb P30pro
Akkuban icikepicikét jobb a P30pro
Támogatottság mindkettőnél jó lesz még egy darabig
Ujjlenyomat itt gyorsabb
Ott van Korrekt ipari arcfeloldásÁrak nem tudom mennyire befolyásolnak
Mindekettő tuti vétel szerintem design eltérő kb.
-
vatoloco26
tag
Kedves Csoport!
Tudom lerágott csont már ez a kérdés.
De ha most válasz út elé kerülnél akkor....
p30 Pro vagy Mate 20 pro
Köszönöm előre is a válaszotokat.
Kellemes Napot Kívánok
-
Astrolagoon
tag
válasz
Astrolagoon #1067 üzenetére
Kieg BP XVII_ Itt már szemerkél....
-
Astrolagoon
tag
válasz
2ofthem #1065 üzenetére
Már a p20 is nagyon ott volt akksiban de ez a soha nem fogyok ki érzés.
Állandó wifi,4G,fotó videó net,telefonálás jópár max kihasználás tehát és: 4.5 óra SOT és még van 40% nálam is.(#1064) S e t h Budapest most is homályos felhős az idő rángatja a fákat a szél..Igaz sütöget a nap de ez még nem az igazi nekem fotozni-Majd ha ragyogón süt a nap szélcsend van van normális téma is +Jéghideg ser bermuda.
-
sirály69
őstag
válasz
South Velen #1055 üzenetére
Ennyibe kerül a gyári fliptok is...
[link] -
2ofthem
aktív tag
4,5 óra kijelzőidővel 45%-on voltam tegnap. S8 már rég megfáradt volna. Nagyon elégedett vagyok.
-
S e t h
nagyúr
válasz
Astrolagoon #1060 üzenetére
Pocsék idő? Ami akadályozza a fotózást?
Mármint melyik országban? -
Bossi
őstag
Köszönöm mindenkinek a képeket
-
2ofthem
aktív tag
-
Astrolagoon
tag
"egvettétek a jelenlegi csúcs kamerás készüléket és nem fényképeztek?
"
A kettő közt miért kellene egyenlőségjel?.
Alig pár naposak a készülékek az idő is pocsék pl az elmúlt 3 napban 1 nap értelmes volt.
Jönnek majd a képekAddig is itt van pár jellegtelen random kattom:
[link] -
bébi67
aktív tag
képek
Mégegyszer. -
mjani1172
addikt
válasz
South Velen #1055 üzenetére
+1
-
bébi67
aktív tag
-
2ofthem
aktív tag
Szia! Remélem most sikerül megosztani őket, tegnap nem jött össze
Az első kép zárt ajtó mögött készült, én semmit sem láttam. Elnézést a témáért, de itt volt csak teljes sötét. A következő képsor sorban: széles, normál, 5x, 10x. Utolsó előtti képen a balra található tömb felső kivilágított ablakára zoomoltam rá az utolsó képen.
Ui. Látom nem sikerült. Itt vannak a képek.
-
Ricardo
titán
Ha valaki a tulajok közül hozna pár képet a Fotók, videók mobillal topikba, azt megköszönném. Biztos többen kíváncsiak rá. Engem például érdekel, hogy mit lehet kihozni belőle különböző körülmények között.
-
Bossi
őstag
Sziasztok,
bocs, hogy ismétlem magam de tudnátok felrakni képeket? Megvettétek a jelenlegi csúcs kamerás készüléket és nem fényképeztek?
Tudom fárasztó vagyok, de nekem az egyik fő szempont a kamera.köszi
-
Hikvision
senior tag
válasz
7Heads Drago #1040 üzenetére
Melyik részét nem tudtad értelmezni?
-
South Velen
addikt
válasz
Miért, ha egyszer így volt? (Gondolom nem hazudott a kollega.)
Persze ettől én még nem kételkedek benne, hogy sikerszéria lesz.
-
Astrolagoon
tag
válasz
Anno erre én is elkezdtem a választ de inkább öncenzúra lett...
-
Hikvision
senior tag
válasz
7Heads Drago #1036 üzenetére
Ez eléggé óvodás színvonalú komment volt, úgy, hogy inkább nem is írok rá semmit.
-
F-ECT$
titán
válasz
7Heads Drago #1036 üzenetére
Attól mert x embernek jó, még lehet y ember, akinek meg nem
-
Bossi
őstag
az ujjlenyomatolvasó mennyire gyors és pontos? Akinek engdei ideje tehetne fel még pár képet engem nagyon érdekelne.
Tudom youtube, de nekem "mezei" felhasználótól származó képek kellenekköszi
-
F-ECT$
titán
válasz
Astrolagoon #1031 üzenetére
A telefonnal tisztában vagyok, a sima P30 kell, csak még nincs itt az MA!-n teszt, és így nincs még sima P30 topik sem, azért írtam ide
Most olvasom, hogy tok sincs hozzá, no nem mintha az a pár ezer forint eltántorítana a vásárlástól, de tokkal, órával mégiscsak jobb vétel, mint nélküle.
-
7Heads Drago
veterán
válasz
Hikvision #878 üzenetére
Ez érdekes, mert nekem pl ha regisztrálok egy oldalon, kb 2-3 mp-en belül csipog a telo hogy email jött, a notim meg még ehhez képest késik 2-3 mp-t. Ezen is a gyári email böngésző kliens van fent, meg a telon is a gmailos. Nem tudom mi lehet a baj nálad. (mate 10 pro)
-
Astrolagoon
tag
YT van pár sima nem pro is
Ok nyilván nem írásos kivesézett tesztek de iránymutatásnak jók. -
Astrolagoon
tag
Próbáljátok ki a
Fancy Skiing-t a hátsó ToF kamerával tvre tükrözve.Vicces kezdetleges Kinect(#1026) ρσгτσ válasza
Telejesn tisztában vagyok vele de fenttartom nem szabad elmenni felszólalás nélkül az ilyesmi melett ld.LG fenti gondolatmenetem.#1025) bigrock
Senki nem álította,hogy nekem van igazam valamit benéztél.Azt állítottam te semmivel nem állsz se felettem se alattam ha ezen továbbra is szenvedni szertnél sok sikert hozzá-A szakamiságot meg példának felhozni.xD Egy a témához kapcsolodó szakmai hszed nem láttam ma...Szia örültem kedvességednek hihihih
Ui küldj inkább valami Big Rock riffet eljátszanám 8 húroson grindcore stilusban -
F-ECT$
titán
Ajándék órát tényleg csak pár helyen adnak a telefonhoz (még a nagyobb boltok esetén is)?
("Rablánc" nélkül.)
-
törölt tag
válasz
Astrolagoon #1017 üzenetére
A fogyasztóvédelem vagy más hivatalos szerv ezzel nem fog foglalkozni, mivel nincs szó megtévesztésről, valótlan információró megjelenítéséről. Ezzel párhuzamban pedig egyik szolgáltató sem készteti a fogyasztókat ügyviteli döntés meghozására valótlan információk alapján. Tehát nincs olyan törvényi szabályozás, amivel szembe mennének.
Ettől még nem szép dolog, de ilyen dolgokat kb. napi szinten csinálnak a különböző multik Magyarországon. Nagyobb sajtóvisszhang ellenére továbbra is következmények nélkül.
Egyébként készítettünk anno a Huawei -nek petíciót a 7 bites kódolási problémával kapcsolatban több ezer aláírással. Nem sok eredménye lett. Megkapták és ennyi volt a sztori.
Ettől függetlenül hajrá. Nem szégyen kiállni valamiért.
-
bigrock
addikt
válasz
Astrolagoon #1024 üzenetére
Természetesen neked van igazad, meg se próbálj helyesen írni, hiszen minek az egy szakmai fórumba...
Én legalább megpróbálom megadni az anyanyelvemnek azt a tiszteletet, hogy igyekszem helyesen írni és elfogadom bárkitől a kritikát.
Szép napot! -
Astrolagoon
tag
válasz
bigrock #1021 üzenetére
Szia nem haragszom de ha neked ennyi időd van olvasd vissza magad nem egy hiba van a helyesírásodban amiota olvaslak a fórumon.
Söprögess magad elött én biztos nem fogok változtatni.(#1023) nozs23
Nem lett kiforgatva de ha neked van fogalmad akkor ugye nekünk (nekem) nincs.NE nézz fentről le.... -
nozs23
addikt
válasz
Astrolagoon #1020 üzenetére
Szerintem pedig nem. Nem írtam, hogy "naiv butuskák" lennétek, kérlek ne forgasd ki a szavaimat.
Mindenesetre részemről ezt itt lezártam, mert sem a stílust sem kivitelezést nem tudom hová tenni. -
7Heads Drago
veterán
válasz
Parallaxis #842 üzenetére
[link]
Amíg az akkumulátor töltés közben nem hevül fel túlságosan, addig véleményem szerint használható a gyorstöltés.
Ha jól emlékszem úgy olvastam hogy 45-50 fok fölé ne menjen. Persze nem mindegy melyik gyártóról beszélünk. A Huawei félével nálunk biztos nincs baj. -
bigrock
addikt
válasz
Astrolagoon #1020 üzenetére
Szia, ne haragudj, hogy megkérdezem, de Neked a Huawei kifelejtette a gyári helyesírás-ellenőrző programot a telefonodról?
-
Astrolagoon
tag
Ne viccelj már bakker szerintem mindenkiugyanannyira tudja mint te.. nem vaygunk naiv butuskák nem is volt szó ilyesmiről.
Egyre jobban az jön le a hszediből ,hogy felettünk állsz :Mert miért vettétek meg meg meg neked van fogalmad csak a kereskedelemről , stb....
Nekem meg arról van fogalamam miről szó van most aljas húzást csinált aHuawe Ennyi.Ezen asszem érdemes és kell is puffogni sőt kicsit amennyire a mi szintünkön lehet ellenállni.MErt haők is olvassák a forumot-És ha ez iylen könnyen átmegy akkor legközelebb meg majd jön az LG féle alja(Nem volt sabre DAC a G6 ban kevesebb kamera a G8 ban...Szóval azért Na! Álljunk meg itt ,hogy csak ajndék nem jár hozzá...
-
Ixion77
addikt
válasz
Felesleges egymásnak esnetek. Mindenki tegye ami jólesik, forduljon fogyasztóvédelemhez, békéltető testülethez, fogadja el a helyzetet, vagy vegye függetlenül - ahogy tetszik. De egymást bántani azért mert a másiknak más a véleménye, nem érdemes.
-
nozs23
addikt
válasz
"Az ilyen emberkék miatt lehet itt mindent megtenni..Ahelyett ,hogy kiállnál a full igazságtalansűg melett még te húzod le azt aki nem áll be a sorba!"
Nem húztam le senkit, csak van némi fogalmam arról, hogy milyen a kereskedelem.
-
Astrolagoon
tag
"De megvetted az óra nélkül is, ahogy sokan mások, akkor miért adnák hozzá?
Rablánc nélkül pedig itthon is jár mellé az óra."Azt se tudod hol miért milyen kondicióban...De azért okoskodsz...
De egyébként is mi köze ennek a fenti eszmecseréhez,hogy itthon nem jár hozzá miközben az unio összes szolgáltatójánál kb igen?..."Mégis mit írna meg erről a sajtó? Szolgáltatónál nem kapsz hozzá órát, de 50k-val olcsóbb a készülék kártyásan (Telenor). Nem nagyon értem ezt a hatalmas kiakadást."
Külföldön is olcsobb rablánncal é mégiss jár hozzá....
Az ilyen emberkék miatt lehet itt mindent megtenni..Ahelyett ,hogy kiállnál a full igazságtalansűg melett még te húzod le azt aki nem áll be a sorba! -
nozs23
addikt
válasz
Astrolagoon #1010 üzenetére
De megvetted az óra nélkül is, ahogy sokan mások, akkor miért adnák hozzá?
Rablánc nélkül pedig itthon is jár mellé az óra.(#1014) Ixion77
Nem minden régióban jár hozzá tok. Ez nem csak a Huaweire igaz, hanem sok más gyártóra is (pl.: Samsung).
Mivel itthon -is- dübörög a Huawei marketing vonat, ezzel együtt az eladások is, felesleges nekik extra ajándékokat osztogatni.(#1013) hito
Mégis mit írna meg erről a sajtó? Szolgáltatónál nem kapsz hozzá órát, de 50k-val olcsóbb a készülék kártyásan (Telenor). Nem nagyon értem ezt a hatalmas kiakadást.
-
Ixion77
addikt
válasz
tibcsi0407 #1008 üzenetére
Arról vajon ki tehet hogy a gyári tokok nálunk eltűntek a csomagokból, és a helyükre két értelmetlen "dokumentáció" került? Kíváncsi lennék...
A mált héten rendelt gyárihoz hasonló átlátszó tok ma érkezett meg az Edigitalhoz. Átvettem, és nekem nagyon bejön. Kellően védi az oldalakat és a sarkokat, sokkal jobb fogást biztosít. A hímestojás érzést végre felváltotta a "használható eszköz" érzés.
Idővel persze elsárgul majd, de addigra ideérnek Kínából rendelt a jobb minőségű (és olcsóbb) tokjaim. A fotókon fehérnek tűnik, de valójában átlátszó. -
hito
nagyúr
Akkor már csak valakinek az élére kéne állnia a dolognak!
Még egy ötlet: esetleg be lehetne vonni a dologba a Mobilarénásokat is, ha már médiumról esett szó. Szaksajtó végülis. Egyébként meg manapság minden (főleg online) média csámcsog a legapróbb dolgokon. Lehetne írni gondolatébresztőt akár egy Index-nek is. Lehet valaki ráharapna onnan.
-
zoleeno1
veterán
válasz
tibcsi0407 #1011 üzenetére
Bár nem érint a dolog, de aláírom szívesen
-
Astrolagoon
tag
válasz
Semmire egyedűl... de azért berángatom a képviselőjüket egy békéltető testületire
Ellenben ha ínnen a főrumról tizen bemennénk a huaweihez vidóznánk kérnénk egy pr makit magyarázza már el a népnek kamerában miért aljább egy Magyar koma mint egy Román,Német ,stb...Akkor lehet meggondolnák magukat 2 legközelebb eszükbe se jutna ilyesmi...
(#1009) hito
Ennyi ... -
hito
nagyúr
válasz
Igen, de ha végre lenne t...ke itthon az embereknek és egy emberként állnának fel valami ellen, vagy mellett, akkor elképzelhető, hogy végre sok lúd disznót győzne!
Én nem vagyok az a lázongós, majd én kierőszakolom magamnak, mert ez nekem jár típusú figura, de ez most nálam is rendesen kicsapta a biztosítékot. Előbb-utóbb tényleg mindenki hülyének fogja nézni a magyart, mert megtehetik, úgyse csinálnak semmit ellene, nincs következménye semminek.
Egyébként lehet, hogy úgy született a döntés, hogy megnézték az aktuálpolitikai helyzetet az adott országban és => jaaa, ezekkel mindent meg lehet tenni? Dehogy adunk nekik órát, megspóroljuk, úgyse lesz következménye
-
tibcsi0407
félisten
válasz
Astrolagoon #1007 üzenetére
Kíváncsi vagyok, hogy mire fogsz jutni. Úgy is megmagyarázzák valahogy. Egyébként szeirntem a Huawei keze is benne van ebben..
-
Astrolagoon
tag
válasz
2ofthem #1002 üzenetére
Írtam huawenek elküldetekl a szolgáltatóhoz írtam a szolgáltatonak elküldtek a huawehez visszaírtam huaweinke nincs napok óta válasz -.Mindenki aki úgy érzi alas dolog hiszen minden Unios országban a szolgáltatóknál JÁR hozzá óra vagy hagfal sz keresse mg a huawei magyarországot fogyasztóvédelem felkeresésével figyelmeztetve őket!
-
Ixion77
addikt
válasz
Astrolagoon #999 üzenetére
Az bizony. Nem mondtam mert nem tudtam hogy mennyire normális ez mostanában a telefonokban, de számomra az egyik leghasznosabb plusz az előző telefonomhoz képest. Ami annyira apró hogy nem tudom elolvasni sem (pl. szériaszám egy microsd kártya hátoldalán), lefotózom vele, és kacagva elolvasom.
Így három nap után számomra az alábbiak a legfőbb pozitívumok:
- Jól működő előlapi ujjlenyomat-olvasó
- Napfénynél is kitűnően látható kijelző
- Szupermakró
- 5x optikai zoom kamera
- Vízállóság
- Zajban is hallható hangszóró
- Gyorstöltés (QC 10W) + szupergyors töltés (40W)
- Amoled feketék (felbontás szerintem tökéletes)Hogy megéri-e az árát? Nem. Méghozzá azért, mert fél év múlva ugyanez megkapható lesz 200e alatt.
De nekem azonnal kellett telefon, és jelenleg ez talán a legjobb ami kapható.
Jut eszembe az megvan, hogy a 128-as Pro induló ára Kanadában csak 235eFt órával együtt? (De legalább a piros és fehér színek náluk sincsenek.)
Új hozzászólás Aktív témák
- Xiaomi POCO X6 Pro 12/512gb - Makulátlan, Alza garancia, akár beszámítással
- Samsung Galaxy S22 Ultra 128GB (Phantom Black, Dual SIM) Új akksi!
- Realme C75 256GB Lightning Gold, Bontatlan, Új, 0 Perces, Arany, 1 Év Garancia
- Realme C75 256GB Lightning Gold, Bontatlan, Új, 0 Perces, Arany, 1 Év Garancia
- Samsung A53 5G Dual-sim,kitűnő állapot,karcmentes kijelző,fóliás keret,doboz,kábel,fekete
- LG 25GR75FG - E-Sport Monitor - FHD 360Hz 1ms - NVIDIA Reflex + G-sync - AMD FreeSync - HDR 400
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S24/Samsung Galaxy S24+/Samsung Galaxy S24 Ultra
- LG 55C2 - 55" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen5 CPU
- LG 27GR95QL - 27" OLED / Limitált LoL Edition / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync
- BESZÁMÍTÁS! Asus TUF A620M R7 7700 64GB DDR5 500GB SSD RX 6800 XT 16GB ZALMAN I3 NEO Seasonic 750W