Hirdetés
- Szénszál és réz találkozik az Inno3D egyslotos RTX VGA-in
- Vezetékmentes és kompakt gaming klaviatúra a Cherry Xtrfy védjegyével
- Cserélhető filtereket biztosít az Elgato legfrissebb, 4K-s webkamerája
- A YouTube-ot is betiltják a gyereknél az ausztrálok
- Gyilkosságban és öncsonkításban akart segíteni a ChatGPT
- Hobby elektronika
- Home server / házi szerver építése
- Internet Rádió építése (hardver), és programozása
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Videós, mozgóképes topik
- Otthoni időjárás-állomás
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Milyen egeret válasszak?
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
PROHARDVER!
Huawei P30 Pro összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
-FreaK-
veterán
válasz
tibcsi0407 #494 üzenetére
Nálam egyelőre az lesz a nyerő a P30 Pro-val szemben.
-IP rating
-jack csatiViszont van bőven előnye is, és kb fél áron lesz valszeg ahhoz képest.
-
juuzer
addikt
válasz
7Heads Drago #482 üzenetére
Chill pls
nozs23: És btw akit egy kicsit komolyabban is érdekel a fotózás téma, az igenis DSLR-rel csinál képeket mert sokkal jobb minőség még mindig, mint egy századakkora méretű szenzor képei. Just fyi.
-
hyperspace
őstag
Elkezdtem olvasni a cikket, mert megingatott, hogy S10 helyett egy ilyet válasszak, aztán egyszer csak: az értesítő LED-nek harangoztak. Oké: a képernyő értesítés érkezésekor és felemelésre felvillanhat, és mindig aktív funkció is van. Kihagyott ziccer viszont, hogy az időn és a töltöttségen túl csak az elmulasztott hívások jelennek meg rajta, az alkalmazások értesítésikonjai nem, tehát pont nem derül ki, hogy olvasatlan notik vannak. Köszönöm, maradok a Samsungnál.
-
tibcsi0407
félisten
válasz
tibcsi0407 #494 üzenetére
-nincs*
-
Astrolagoon
tag
válasz
mjani1172 #490 üzenetére
Abban sincs igazad ,hogy mindig jobb a sterero...Anno a mono oppo find 7a eléggé jobb volt mint némely stereo.Igaz ez a az LG G4 -re is.Persze ezek is a vérciki kategóriába tartoztak ha buliba elkerültek én szégyeltem el magam amikor tolták rajtuk a "diumvisumot" illettve az akciófilm trailereket......(Ez mai napig így van Dolby Atmos kacc kacc ide vagy viper android oda! )
-
-FreaK-
veterán
válasz
tibcsi0407 #475 üzenetére
Te szégyentelen, áruló!
-
Hallosz
senior tag
Na ez nagyon ott van. Komoly dilemma elé állítja az embert, a kínálat ott tart, hogy nem két évente, hanem két havonta cserélhetnél telefont.
-
mjani1172
addikt
válasz
7Heads Drago #485 üzenetére
"én hallgatni akarok valamit oda viszek hangszórót."
Ebben nincs igazad. Nem arról van szó, hogy mit viszel magaddal és hová.
Hanem hogy jobb e a két (sztereó) hangszóró mint az egy. Jobb.
Ezt a viszek magammal dumát, mindenre el lehet sütni, ( fényképező, külső akksi, pendrive, külső monitor,) de nincs semmi értelme. -
nozs23
addikt
válasz
7Heads Drago #485 üzenetére
Huha! Lehutotted magad? Vagy szemelyes sertesnek veszed, ha valaki nem csak aradozni tud a preferalt keszulekedrol? Amugy megertem, szerintem ovodaban en is produkaltam hasonlot.
Tehat hol egetettem le magam? Nyugodtan linkeld be kerlek.
Hol irtam, hogy ez egy szar telefon?
Szerinted ezt a Samsung A sorozatahoz kell hasonlitgatni?
Attol, hogy a Huawei az új SOC-t a Mate-el mutatja be, ez meg ugyanugy csucsmodell.
A BT hangszoro ervelesed meg mindig ertelmezhetetlen. Ez a telefon topikja, annak a tulajdonsagairol van szo, nem pedig arrol, hogy egy kiegészítővel hogy lehet kivaltani bizonyos funkciokat.
Tudod jatszani is jobb egy gamer gepen/PS-n, videokat nezni egy egy 55"-os TV-n, fotozni egy DSLR-el. -
Pityesz4734
tag
válasz
7Heads Drago #487 üzenetére
Ja, cserébe meg rádtukmálnak egy qrva drága XXL csomagot,
két évre. Számold már össze, több, mint fél milla.
Ez jó ajánlat? Ugye ezt nem gondoltad komolyan? -
Pityesz4734
tag
Húúú! Ilyen hülyeségről megy a "komoly" vita?
Tudjátok hol lesz ez a telefon jövő ilyenkor?
A jófogáson, 80ezerért... -
7Heads Drago
veterán
Hagyjuk. A másik topikban már leégeted magad. Ha szerinted szar a telo, minek vagytok még itt? Egy pozitív dolgot nem írtál még rá.
Samut nem írtam. Viszont a samuknál is csak a csúcsban van nagy felbontás. És az "A" sorozattal sincs baj kijelzőben eddig. De ezek szerint azok is szarok. Ami tény: az új nagy iPhoneknál van 15%-kal nagyobb felbontású kijelző. Az új Samsungoknál bő 30% kal nagyobb. De a kisebb modelljeik mind kisebb felbontásúak. és tudtommal a P sorozat a Huaweinél se a csúcsot képviseli. A Mate 20 proban hasonló mint az új Samukban.Ahol én hallgatni akarok valamit oda viszek hangszórót. Amit nem fog elnyomni a környezeti zaj, és munka közben is hallom. A bt füles meg kis helyen elfér pl buszra. Ahol már eleve a körülötted ülök miatt se illik hangosan bármit hallgatni. De simán le is szállítanak a buszról, ha megkér rá a sofőr és nem teszel eleget a kérésnek.
-
7Heads Drago
veterán
-
nozs23
addikt
válasz
7Heads Drago #482 üzenetére
Hangszoros ervelesed kb. annyira meggyozo, mint amikor bebofogik, hogy DSLR-el jobb kepet lehet csinalni, a telefon nem arra valo. En spec. nem hordok mindenhova BT hangszorot a zsebemben. Te igen?
iPhoneokban es Samsungokban joval nagyon felbontasu kijelzo van, ami kell is ekkora meretben a Pentile Matrixos Oled miatt. Ezt a Oneplusnak azert nezik el, mert durvan fele annyiba kerul, mint ez a telefon. -
7Heads Drago
veterán
valaki elkezd ilyen baromságokon rugózni
Mint ahogy te is? Veszel 300-ért egy telot és nem telik értelmes külső hangfalra vagy fülesre? Ha sztereóban szól, akkor sincs sehol egy jó bt hangszóróhoz képest. Marha fontos és érdekes lehet telon "sztereóban" hallgatni valamit. Én telo hangszórón max a csengőhangot hallom, ha fel van kapcsolva.tavalyi soc Ezek szerint benchmark huszár vagy te is. A tesztben írják, hogy a tesztelő szerint a legfürgébb teló amit eddig használt. Ez nyilván a szar soc miatt. De persze pontban elmarad a nagyoktól. Jah meg 5 fps-sel kevesebbet nyom akármelyik játékban.
Ha zavar az Fhd, az edge hogy hogy nem? Engem pl az sokkal jobban. A képernyő szélein minden torzul ez miatt. Az érdekes az hogy ezt a kijelzőt is a samu gyártja. Az iPhoneknál, samuknál agyon vannak dicsérve, de a Huaweinél csak szar lehet. A Oneplus 6-ban is kb ekkora a kijelző hasonló felbontással, de nyilván az is szar.
A leolvasóra meg írják hogy nagyobb felületen érzékel mint a Samué és gyorsabb attól. A hátlapi tényleg jobb, csak azt már nem trendi rátenni. (mondjuk én pont nem használtam sose, pont ezért örültem meg az arcalapúnak)
2019-ben 6gb??? Tényleg gáz. Amikor már van 10-12 gb-s is. Ebből is látszik, hogy még nem nőttél fel.
Emui hatalmas hátrány tényleg. Nyilván ez miatt gyorsabb a telo mint az S10.
Ami pedig az alkalmazáskezelést jelenti, speciel nem volt a kezemben telefon, ami gyorsabban indított vagy váltott volna, ebből pedig a 128 vagy 256 GB-os, [link]
Szerintem sokakat maga az EMUI felírat zavarja a leginkább. Mert konkrétumot soha senki se ír, csak azt hogy szar.Amúgy meg melyik új telo volt az amitől hátast dobna bárki is? Mert az S10 se az, meg az iPhone xs max se. Az első iPhone, nah az tényleg az volt a maga korában. Manapság csak azon megy a harc, hogy 2 mm a káva vagy 1,5mm, noch vagy lyuk, edge vagy se, van jack-nincs jack, oled - ips. Nekem se ér ez a telo 300-at. Személy szerint én max 130-140-et adnék érte. De az új dolgok mindig is túl vannak árazva gyártótól függetlenül. Nem a kínaiak találták ezt se fel. Az más kérdés, hogy most a Huawei úgy érezte hogy megtehetik, hogy ilyen áron nyitnak. Szerintem ez a legnagyobb problémája a telonak és nem a tudása vagy a szoftverre.
-
zoleeno1
veterán
válasz
Pityesz4734 #476 üzenetére
Troll on: Sony? Még gyártanak telefont?
Troll off
-
Quqesz
nagyúr
válasz
Pityesz4734 #476 üzenetére
Ami most már 21:9 a Sony-kban......de sebaj....
Nekem bejön a telefon, várom a voda mit dob árban, úgy is lejár a hülyeségem....
Ixion77
Alza vagy a notebook.hu-n már lehet. De láttam ma reklámot MM-ből is. Mindenhol ugyan annyi....eddig. -
Pityesz4734
tag
válasz
zoleeno1 #463 üzenetére
Szívesen!
Lehet, hogy a mobilgyártók ráálltak erre a képarányra,
de amikor otthon nézegeted a képeket laptopon, monitoron vagy Tv-n,
akkor egy csinos fekete szélesvásznat kapsz. Csak gratulálni tudok hozzá.
(tudod a Sony mobilokban ott az a fránya 16:9 vagy 16:10)
És a 40mpixel 4:3-ban az már milyen gagyi!? -
tibcsi0407
félisten
Nem tudok belekötni. Meg is veszem valószínűleg.
-
mateo91
tag
Tudom, ez kiveri majd a biztosítékot, de a fortnite 60fps-el fog menni vajon?
Honor view 20-on és galaxy s10-en megy, csak azért kérdezem -
petya2012
őstag
[valaki esetleg?] köszi
-
törölt tag
válasz
Astrolagoon #469 üzenetére
Nincs bizony. Most ez a divat.
Majd meglátjuk az új droid alatt, ami elvileg már jobban igazodik a hajtogatáshoz. Amire mondjuk sok app magasról tenni fog. 👌😁
-
-
Ixion77
addikt
Van esetleg valakinek tippje hogy hol érdemes Budapesten előrendelni a P30-at?
Esetleg adnak valahol bármi extrát a hivatalos előrendelési ajánlaton túl? -
törölt tag
Persze. Csak általánosságban írtam, hogy vannak márkák ahol rendszer szinten támogatott, de az sem teljesen tökéletes. Ne ez legyen az pont, ami miatt elmegy a kedve a telefontól.
Szerintem maga a 18:9 sem egy ideális elrendezés. Nyilván magánvélemény, illetve felhasználás függő.
-
zoleeno1
veterán
válasz
Pityesz4734 #453 üzenetére
Nem "kínai cucc", kb az összes gyártó ilyen képarányokkal hozza ki évek óta a készülékeit... Megértettük már a hozzászólásaidból, hogy mennyire utálód a kínai telefonokat és a huaweit, miért nem engeded már el és sétálsz tovább? Köszönjük
-
törölt tag
Sok választásod nem lesz, mert össze-vissza mennek a képernyő arányok. Egyébként nekem sem a kedvencem a nyújtott elrendezés, de ezt leszarják.
S10 család például 19:9.
Astrolagoon:
Kitölti persze, csak kicsúszik a kép egy része. Vagy torzul.Mondjuk 18:9 videó környékén még annyira nem gáz. Ez igaz. Bár feliratnál például nem mindig tuti.
-
csubííí
senior tag
-
mateo91
tag
válasz
Astrolagoon #458 üzenetére
You Tubenál is működik ?
-
törölt tag
Nincs sok minden rá. A programok többsége már ráállt a hosszított kijelző arányokra, de egy-két fajtánál még ott sem orvosolták. Ez a trend mostanában...
Ráadásul 19.5:9 ennek az aránya, tehát ezzel, illetve a noccsal együtt nehéz lenne kitölteni.
Szerk.:
Illetve egy-két helyen van rendszer szinten támogatott igazítás, de az sem működik normálisan mindenhol. Széteső grafika, vagy torz kép, vagy képernyőből "kilógó" hasznos felület. -
mateo91
tag
Srácok, ma alaposan megtapiztam a telot mind a 2-t.
Nem is rossz, viszont ami furcsa, YouTubeon ha indítok egy videot az nem teljes képernyőn van nem tölti ki a képernyőt, ez mitől lehet mert így kb nincs értelme ennek a nagy kijelzőnek. -
petya2012
őstag
sziasztok
ezt a képernyőrezgés általi hangot hogy kell elképzelni??
meg lehet ezt szokni? -
zoleeno1
veterán
válasz
Astrolagoon #448 üzenetére
Nyugi, a mate 10 pro-nál se
Bár ennél nagyobb bugja sose legyen, engem nem zavar
-
Kronk
őstag
Pont narancs színben nem lehet kapni, honnan lehetne beszerezni?
-
törölt tag
Ez nagyon durva lett. 😎
-
-Maci-
addikt
Gyerekek, gyerekek!
A civakodás helyett azt mondja el nekem végre valaki, hogy számíthatunk e normális AOD-re Miui 9.1 - egy, vagy sem?! Engem ez piszkál mióta megvan a P20pro.
-
Astrolagoon
tag
válasz
mjani1172 #438 üzenetére
A tegnapi hangszoró nem fért zsebbe táskána sem kényelmes rohadt nagy a vidón is láthatod batár-EMBER!!1.90 majdnem két kiló mi a franc bajod a batár kifejezéssel????!!!.Mi idegesít benne ennyire ,hogy 2 napja ezen lovagolsz?
Egy 0.8w-os 1cm-es "hangszorót"te minekl neveznél?-Én egérhifinek szerintem mindenki érti senki nem akar ebbe többert látni...Rajtad kívűlEz az itteni kb 10.hszed amiből vastagon off egy csentire se kapcsolódik a témához.De én vagyok a troll..Nekem mondták,hogy húzzak el de én kötözködök...Megintcsak értem
Tudod mit minden eddigi hszdben igazad van.
Igaza van viszont az alattad lévő kolléágának túltolod.Melegfront biztos.Lazíts élvezd a napsütést.
-
mjani1172
addikt
válasz
Astrolagoon #422 üzenetére
"egérke hifi miylen jó"
Tegnap még a 16 cm es hangszóró batár volt.Szvsz te egy troll vagy aki csak kötözködik.
-
Reverting
őstag
válasz
Astrolagoon #436 üzenetére
Ertem, akkor ez a toresre van inkabb, azt hittem valami koze van a mate20pro kijelzo balehoz, bizalmatlansag stb... Koszi...
-
485
aktív tag
Tegnap megnéztem MM-ben. Baromi gyors, az s10+ hozzá képest egy fos. Leginkább a kamerára voltam kíváncsi. Iphone 8+ van nekem, ahhoz hasonlítottam. sokkal élesebb képeket készít a p30 pro, a színekben nem nagyon találja el a megfelelő árnyalatot, de ami bosszantó, hogy 4 lövésből 1nél 10 másodpercig kellett közelíteni távolítani az órámat, amire beélesített. ez szomorú. iphonenál 1000ből 1000szer azonnal fókuszál. ha ezt javítják, elgondolkozom a cserén.
-
törölt tag
válasz
Astrolagoon #422 üzenetére
Nőneműnek néztelek az avatar miatt, sry.
képTe hasonlítottad a BlitzWolfhoz. De mutathatnál olyan hangszórót ami a telefon hangszórójánál kisebb, de jobban szól, kíváncsi lennék. Sajnos csak magadon tudsz szórakozni, te bizonygatod, hogy nem jobb egy hifinél, senki se állította az ellenkezőjét. Legrosszabb esetben is egy H&K Go Play-en hallgatok, de az is biztos sz*rabb, mint a Blitz. Filmet meg inkább le se írom, hát nem egy P20.
-
markknight
veterán
Gal Gadot az megint köllött a promóba
-
Reverting
őstag
Telekom oldalan kint van h " 3 honap kijelzo garancia" ez mit jelent? Mert csak 3 honap??? Nem ertem...
-
Drakmusz
addikt
válasz
GeryFlash #423 üzenetére
Már egy párszor írták, én sem tudom jobban megfogalmazni.
A DxOMark a kamerás képességeket pontozza, az adott modellben lévő potenciált.
Egy első generációs Pixel és mondjuk egy U11 egyaránt 90 pont, valahol hátul szerénykednek a listájukon.....
De mind a kettő csak egy lencse, az abszolút képminőséget tekintve viszont az élbolyban vannak még mindig.
A 2015-ös év ötösfogatát (S6,G4,V10,meg az utolsó két Nexus) bátran oda lehet tenni a mai modellek mellé, bizonyos szituációkban.
Sokkal jobbat ennél ma sem tudsz fényképezni, az esti produkció javult valamelyest.
De persze haladni kell a korral, ez van. -
Mik76
senior tag
Szerintem ez egy szep telefon. Ami nekem fura, mert idaig sose volt hozza szerencsem ez a kituremkedo kamera az egyik oldalan a hatlapnak. Ez tenyleg azt jelenti hogy asztalra teve ha potyog bele valamit az ember akkor billeg mint egy szar asztal a kavezoban?
-
GeryFlash
veterán
Najó most az én szememmel van probléma, vagy ezek a képek nem hogy nem kiemelkedőek de kifejezetten olajfestmény feeling? Miért van az érzésem ha ezt egy Sony telefon csinálta volna akkor menne az ekézés hogy már megint szar a kamera algoritmus? A zoomolós képeket aláírom, tényleg nem tud más teló ilyen szintű zoom minőséget hozni, de a sima kamera képességek kifejezetten gyenge. Komolyan nem értem, se a DXO értékelését, mondjuk ott múltkor SOny XZ3 ami valóban nem egy kamera combos teló, de a 79-es pontszáma után a hozzászólok 80%-a vádolta a DXO-t az obejtivitás hiányával. Itt ezt nem feltételezem, de tényleg mintha nem ugyanazt látnánk a tesztelővel.
-
Astrolagoon
tag
válasz
#24536576 #421 üzenetére
Helyemen vagyok hideg IPA melett szórakozom .hogy bizonygatod egérke hifi miylen jó dolog..Egyébként ha olvasnál visszafelé láthatnád leírtam ,hogy a telefonodnál kisebb külső 1500 hufos bt "hangfal" is jobban fog szólni.Azt,hogy én mint használok nem tudom hol olvastad példának?Az tény volt nem összevetés....
-
törölt tag
válasz
Astrolagoon #392 üzenetére
Jól van, menj a helyedre, egyes.
Mintha házimozira használná az ember a telefont, úgy szarozod. Aztán felhozol példának egy 20* akkora hangfalat, mint maga a telefon. Gratulálok.
-
kocsij
tag
Telekom hozza a szokásos cigányságát, a telefon mellé nem ad órát, de majd el telik 1 hónap és akkor meg órával együtt fogja kínálni 400 ezerért. Ezek után aszem a szerződés hosszabbításaim nem lesznek meg náluk. Vicc amit csinálnak, ennyi erővel megveszem máshol és akkor még hűség sem kell és még az óra is meg van mellé.
-
ziLooo
csendes tag
Összeteszem a két kezem, hogy kb 1honapja szuper akcióba megvettem a telekomnál a p20prot (~124e) az a kis plusz ami inkabb minusz nem is érte volna meg számomra.
P20proban van sztereó hangszóró, értesítési led, régebbi bár sokkal gyorsabb és pontosabb újjlenyomatolvasó, illetve szerény véleményem szerint valamivel szebb is volt ez a modell. A zoom lencse valahogy nem esztétikus a másik két lencsével. Jó telefon lett de aki mate20 pro vagy p20pro-rol váltana annak nem biztos, hogy megéri. -
Pityesz4734
tag
válasz
Narancskoma #403 üzenetére
Ez a nyomkodás belénk égett az évtizedek alatt, ezeket csak tapogatni lehet.
Sokra az van írva, hogy ujjlenyomatmentes meg "álló" kijelző bevonat, na azért
sikerül ám egy komplett helyszínelést rakni ezekre, nem kell aggódni.
Egy reklámfogás az egész, mint a hipermarketek előterében a kővel
kijelzőt verő reklámmunkatárs. -
gabesz839
senior tag
Üdv. Hogyan tudnám kiprobálni a beszéd hangszórót. A tesztben is azt írják hogy kissé halk. A tech kettőben a srác azt mondta hogy talán jobban kihallatszik a beszéd emiatt a hangszóró miatt. Azt viszont nem szeretném hogy mások is hallják hogy ki mit mond nekem a telefonba.
-
Astrolagoon
tag
Tényleg nem értem.Uk vodafone,Orange romania,A1 austria EE UK,vodafone németország...Random bárhová kattintok ott van az ajándék .Nem a kaksi rágás miatt de ez most nagyon brutál arcon köpése a hazai szolgáltatós vásárlóknak.
(#412) akooos
Tök mindegy ki döntött így.(huawei ki más az ajándékot ők adják..)
Mindenhol jár csak nálunk nem.Erre mentsé nincs!. -
akooos
veterán
Más forrásból megvéve jár hozzá az óra, csak a szolgáltatók hagyták ki valami miatt. Edigital, MM is ad hozzá órát. Nem tudom, hogy ez a szolgáltatók hibája vagy ki döntött így, hogy egységesen kimaradnak a szolgáltatók az előrendelői akcióból.
Bár a Samsung előrendelői akciója egy kudarc volt, első nap előrendeltem, utána a kézhezvételtől számított első nap regisztráltam a Budsért, azóta sem kaptam semmi infót arról, hogy mi van vele. 20 nap telt el.
-
hito
nagyúr
válasz
Astrolagoon #410 üzenetére
Ez mi??? Komolyan mondom ezt érdemes lenne a megfelelő fórumon (először Huawei, aztán versenyhivatal, vagy nem tudom hova tartoznak ezek az ügyek) jelezni, mert a belem kifordul ettől nekem is.
Miért csinálják ezt mindig? Annyira hasítunk állítólag, aztán a valóságban mindenből kimaradunk, mindig az utolsók között kullogunk.
Pl. Apple pay is van már állítólag Romániában, Csehországban...itthon meg még híre sincs.
-
Astrolagoon
tag
-
Astrolagoon
tag
Éltem oylan szakáaszában vaghyok amikor pár évig most vagy soha van nem gond az anyagai ésszerűség.(Ezt már most látom nem fog soká tartani így szívesen vettem volna P30 prot..16 éve vagyok előfizetéses egy helyen így mindenképpen szolgáltatónál vettem volna)
(#406) utomi
[link]Ez a note 9 nél nem szól jobban azt meg kitárgyaltuk mennyire csodálatos...Örölök neki,hogy te ezt hallgatod és élvezed
-
utomi
senior tag
válasz
Astrolagoon #404 üzenetére
Volt Mate 20 Pro-m és Most S10+. Egyik sem szól úgy mint a Xs Max-om de a M20P szánalmas az USB-C-be integrált hangszóróval.
-
válasz
Astrolagoon #404 üzenetére
P20 Pro-ról nem váltanék mondjuk, csak akkor, ha minimális befektetéssel megoldható.
De szó se róla, eléggé kicseszés, amit írsz
-
Astrolagoon
tag
Ráadásul p20 pro ról akartam váltani és nagyon úgynéz ki tényleg csak itthon nem lesz szolgáltatói előrendelés és ajándék óra.Az egész Eu ban megnéztem és az összes szolgáltatónál van előrendelés 2 napja ajándék órával és vagy BT hangfallal.Úgy ,hogy nálunk a legdrágább amúgy is a készülék ...
(#402) EclipseGT
De még az jobb is szánalmas.Tudom volt note 9 em .
Most P20 pro van abban is van atmos +jobban is szól mint a note 9 ben...Dehát írom megint SZÁNALMAS prüntyögés ..Én érzném cikinek azon mozizni vagy zenét hallgatni
Arra van egy Blitzwolf bw-f 4em ami még mindig erősen kompromisszum de azért már hallgatható, -
Narancskoma
tag
Elmegyek, megnyomkodom majd valahol. Én is nagyobb durranást vártam a beharangozás után...
-
<Lacy85>
addikt
válasz
Astrolagoon #392 üzenetére
Atmos, vagy nem Atmos, párom Note 9-e fényévekkel szebben szól, mint az S8+-om.
-
válasz
Astrolagoon #400 üzenetére
Sajnos igen, de megértem, az ő helyükben én is ezt csinálnám.
Új hozzászólás Aktív témák
- Xiaomi POCO X6 Pro 12/512gb - Makulátlan, Alza garancia, akár beszámítással
- Samsung Galaxy S22 Ultra 128GB (Phantom Black, Dual SIM) Új akksi!
- Realme C75 256GB Lightning Gold, Bontatlan, Új, 0 Perces, Arany, 1 Év Garancia
- Realme C75 256GB Lightning Gold, Bontatlan, Új, 0 Perces, Arany, 1 Év Garancia
- Samsung A53 5G Dual-sim,kitűnő állapot,karcmentes kijelző,fóliás keret,doboz,kábel,fekete
- LG 27UL500-W - 27" IPS - 3840x2160 4K - 60Hz 5ms - HDR10 - AMD FreeSync - 300 Nits - sRGB 99%
- Samsung Galaxy A9 2018 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Dell Latitude E6420 - i5-2GEN I 4GB I 250GB I HDMI I 14" HD I W10 I Gari!
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- Gamer PC- Számítógép! Csere-Beszámítás! I3 10100F / RTX 2060 / 32GB DDR4 / 500GB SSD