- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Milyen CPU léghűtést vegyek?
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Milyen videókártyát?
- Milyen notebookot vegyek?
- VR topik
- Házimozi haladó szinten
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Házimozi belépő szinten
- Parabola telepítése minden elérhető műholdra
-
PROHARDVER!
Huawei P30 összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Exian
addikt
Persze. Igazából több helyen is találtam, végül innen rendeltem meg. Hogy a valóságban is van e nekik, az persze majd kiderül... Épp ezért utánvéttel kértem, nem előre fizetve, hátha kiderül, hogy már rég nincs is raktáron nekik. Úgyhogy ha gondolod és nem sürgős, akkor várj kicsit, aztán megírom a tapasztalatomat pár napon belül.
Szerk.: most nézem, azt írja, hogy nincs készleten. Amikor rendeltem, akkor nem láttam ezt, lehet, hogy utolsó darab volt, vagy már akkor is ez volt írva, nemtudom. Mindenesetre kosárba be lehet rakni. Érdekes.
Szerk2.: na utolsó darab lehetett, mert most kosárba helyezés után már írja, hogy nem rendelhető. Hát akkor szerencsém volt. Nekem még engedte rendelni.
Új hozzászólás Aktív témák
- iPhone 12 Pro / 128GB / Pacific Blue / Gyári kártyafüggetlen (164)
- Samsung Galaxy S25 12/512GB! Gyári független SES vásárlás 2028.02.13. Samsung jótállás
- Samsung Galaxy S21 Ultra 8/128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Samsung Galaxy S25 Ultra 1TB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi A3 64GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C/A Universal Dock G2 docking station (5TW13AA) (DisplayLink)
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A20e/Samsung Galaxy A40/Samsung Galaxy A04s/Samsung Galaxy A03s
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B450 R7 5700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Zalman Z1 Seasonic 650W
- LG 32GQ850-B - 32" NANO IPS ATW / 2560x1440 / 260Hz 1ms / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync / HDR 600
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged