- Apple iPad 11” (A16, 2025) - a táblagépek vanília fagylaltja
- Léghűtés topik
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Azonnali fotós kérdések órája
- Asztrofotózás
- 80% vs. 100% – Tönkreteszed az aksit, ha mindig feltöltöd? – Tech Percek #6
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Milyen egeret válasszak?
-
PROHARDVER!
Huawei P30 összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gyb001
senior tag
válasz
laaceee98 #4879 üzenetére
https://www.huaweishop.hu/love-mei/marka/huawei-p30-pro/4971/
Úgy rémlik hogy ősszel vettem kínából úgy 10 000 forintnál megált. -
Gyb001
senior tag
válasz
laaceee98 #4876 üzenetére
Ugyan 1X 000 forint. De én love mei tokot használok.
Maradt már kint esőben, Fogadásból pihent pár percig HIDEG sörben
Nagy bumfordi, de nem kell félteni, Ha leesik akkor essen, csak ne a lábamra.
A fotózásban viszont a fókuszt megzavarja, Szerintem a lézer nem megy át rajta teljesen. -
Gyb001
senior tag
Love mei
-
Gyb001
senior tag
Nektek sikerült megoldani hogy egyszerre két app adjon ki hangot? Samsungon a sound assistant app segítségével megoltható, de erre nem találtam.
Pl zene + 9gag egyszerre -
Gyb001
senior tag
Nektek jó az aod és az ébresztő a frissítés óta?
~5 körül fölébredtem, az aod még ~22:30 körül járt. Dupla kopp után frissült.
5:45 kor kellet volna ébresztenie de addig nem ébresztett amíg meg nem nyomtam a bekapcs gombot. -
Gyb001
senior tag
Valaki használ vezetéknelkuli toltőt?
Vettem egy ~1500 forintos usb-s töltőt, de nem működik. Ha rárakom a töltö állomásra akkor elindul a töltés, de 5 mp múlva leáll. Mi a1-el működik.
Valami bevállt típus van?
(a gyári vezetéknélküli tök nem jó, love mei tokom van) -
Gyb001
senior tag
1 hónap után már érezhető kicsit, de meg mindig tovább bírja mint a samu a70 hasonló állapotban.
-
Gyb001
senior tag
Huawei p10 pro telefonomat vele unlockoltam. [Facebook link]
Van egy speckó gépe amit összekötött PC-vel. Majd egy programmal csatlakozott a gépemhez, ahonnét hálózaton keresztül csatolta a saját gépéhez az USB porton lógó telefonom. KB 20 usd volt a nyitás (nyitokulcsot nem generált hanem megkerülte)Nem tudom hogy ezzel működik e.
-
Gyb001
senior tag
válasz
Black_Raven #1620 üzenetére
Van egy céges Samu s10e telefonom. Azon nyitottam BL-t fejlesztéshez, ellenben ezen a p30 - on nem látom szükségét. Van normális equilezer, nem kell greenfy-vel bohóckodni, jó a gyári energiagazdálkodás. Nem kell engedélyezni a camera 2 API-t gyárilag jó a kamera app...
Nagyon elégedett vagyok vele.Ha nagyon kellene ok a bl nyitásra az a rendszer szintű reklámblokkoló és a lucky patcher lenne.
Szerintem nem ad annyi pluszt a mókolás mint pl az alcatel idol 3-on. (nagyobbra particionált tárhely...) -
Gyb001
senior tag
válasz
Black_Raven #1616 üzenetére
Én Samu a70 ről váltottam és ez érezhetően tőbbet bír.
Aod, WiFi, bt (fejhallgató csatlakozva) SINGLE sim...
6 óra sot után este általában 40% körül vagyok.Más
Van valami megbízható, bevállt kínai bolt ahol viszonylag jó áron be lehet szerezni eredeti Huawei NM kártyát?
-
Gyb001
senior tag
Ezt vajon hogy hoztam elő?
Ma levettem a bt fejhallgatót majd kB 1 percig a zsebemben volt a telefon Arra lettem figyelmes hogy a fejhallgatóból beszéd hang jön.
Valamilyen aszinsztens beszélt (elég Google hangja volt) de ami furcsa hogy MAGYARUL.
El kezdte mondani hogy hogyan indítható hívás, térkép...
Ezt hogy csináltam. Úgy tudtam hogy nincs magyar nyelvű hangaszisztens -
Gyb001
senior tag
Valaki talált működő hívásrogzitot?
-
Gyb001
senior tag
Üdv.
Van bevállt flip tok amibe 1-2 kártyát bele lehet rakni?
Milyen fólia ajánlott?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma Jóval olcsóbb, mint a csúcsmodell, de majdnem annyit tud. A legfrissebb trükkök nincsenek benne, de van olyan funkciója is, ami a drágább verzióból hiányzik.
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 5g 8/256gb - Szép állapot, akár beszámítással
- BONTATLAN Új Iphone 16 és 16 Plus 128-512GB 1év APPLE garancia gyári független Deák AZONNAL Átvehető
- iPhone 15 pro max black 512gb antenna hibás
- BONTATLAN Új Iphone 14 és 14 Plus 128-512GB 1év hivatalos APPLE garancia gyári független Deák Térnél
- Samsung Galaxy Z Fold6 / 256 GB / 12 GB RAM / 1év Garanciával / Gyári Független
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 6, Samsung Galaxy Watch 7, Samsung Galaxy Watch Ultra
- Asus TUF Gaming F16 (2024) FX607JV Grey - 16" / Intel Core i7-13650HX / 16GB / 1 TB SSD / NVIDIA
- Samsung Galaxy Z Flip6 / 256 GB / 12 GB RAM / 1év Garanciával / Gyári Független
- Teljes magyar Logitech Mx Keys Mini billentyűzeted lehet.
- Bomba ár! Dell Latitude E6530 - i7-3740QM I 8GB I 320GB I HDMI I 15,6" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest