Hirdetés
- Hardverbálák rakodása nélkül nincs hétvége
- Milyen videókártyát?
- OLED monitor topic
- Apple asztali gépek
- Nem csalás, nem ámítás: megérkeztek a Xiaomi notebookjai
- Melyik tápegységet vegyem?
- OLED TV topic
- TCL LCD és LED TV-k
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
Új hozzászólás Aktív témák
-
adabra
senior tag
Most vettem kézhez egy LTE 64GB verziót (BTV-DL09)
Android 6.0 van rajta (2017 aug 5 -i biztonsági javítás szint).
Nem talál OTA frissítést. Ez normális? -
Trooper82
senior tag
Sima biztonsági frissítést nem képesek június óta kiadni. Dehogy lesz itt Oreo. De remélem nektek lesz igazatok.
-
ghiottone
nagyúr
válasz
Litván Zongora #1441 üzenetére
Úgy legyen
-
Joe.36
addikt
válasz
Litván Zongora #1441 üzenetére
Remélem igazad lesz !
-
-
wopi
aktív tag
Sziasztok!
Hogy állunk az Oreoval? Visszaolvastam, de sok infót nem láttam.
Google dobott pár találatot, volt ahol OTA frissítésről is írtak.
Ti tudtok valamit erről?
Üdv, Peti
-
cirx
senior tag
-
Star61
újonc
Szerintetek miér tűnt el a prémium M3?? Úgy vennék...
-
Joe.36
addikt
válasz
Litván Zongora #1428 üzenetére
Igen használom, és nagyon jól működik nálam
szuper
-
Digidroid
aktív tag
Még csak annyit tennék hozzá minden más esetben, ébresztés stb. működik.
-
Digidroid
aktív tag
Sziasztok!
Nekem ugyan lite-om van de hátha tudtok segíteni. Ujjlenyomat azonosító van beállítva, amivel 2 nappal ezelőttig fel is tudtam oldani bekapcsoláskor. Viszont azóta a következőt írja ki minden egyes indításnál:
Felhasználói adatok zárolva - Jelszó szükséges a készülék újraindítása után:
Egyes funkciók biztonsági okokból le vannak tiltva. - gondolom ez lehet az ujlenyomat leolvasásának funkciója.
És csak a megadott jelszóval tudok belépni, ami elég macerás számomra.
Ami frissült 2 napja: Google fordító, Google térkép, VLC (az utóbbi azóta el lett távolítva)
Amivel próbálkoztam:
-Hitelesítési adatok törlése,
-Minden beállítás visszaállítása
-Ujjlenyomat + jelszó újbóli megadása
De sajnos semmi sem segíthet, esetleg mit tehetnék még, hogy indításkor ismét aktív legyen az ujjlenyomat azonosító és tudjam használni, természetesen a gyári adatok visszaállításán kívül.
Válaszokat előre is köszönöm. -
törölt tag
-
tami_
csendes tag
válasz
- en hasznalom, es nekem teljesen megfeleloen dolgozik..
-
ghiottone
nagyúr
válasz
Automatán használom és én is mindig állítgatom, de ez màr az M2-n is ilyen volt. Szoftveresen nem az igazi.
-
törölt tag
válasz
Nem.
-
Hi,
Ti használjátok az automatikus fényerőt?
Én használnám, de sötétben nullára veszi le a pilácsot, ami nekem kevés, mindig utána kell állítanom. Ha kikapcsolom, akkor meg persze még többet kell állítgatni. Továbbra se tudok erre megoldást, más appokat is próbáltam, de hiába. Valami tipp esetleg? -
ghiottone
nagyúr
válasz
BornToBePuli #1423 üzenetére
Beállítások --> Fiókok --> Google --> email cím alatt ott lesznek a szinkronizálható google cuccok.
-
BornToBePuli
aktív tag
Sziasztok! Android szinkronizációt hol lehet bekapcsolni? Chrome szinkronizációhoz kellene. Gyári nougat.
-
calamites
őstag
Valaki próbálta már mosni, vagy tisztítani a tokot? A plüssös részre gondoltam.
-
-
motofi
aktív tag
Szia! Én is csatlakoztam. Egyelőre csak pozitív. Kicsit tartottam tőle, mert a korábbi M1 internetezésre egy szerűen alkalmatlan. Az M3-nál már nincsennek lefagyások, váratlan kilépések stb.....
Az a kérdésem lenne, hozzád illetve akinek gyári tokja van, hogy a tokot használatkor, kézbevételkor hátra lehet teljesen hajtani? -
jabed
csendes tag
Tobb eladotol lehet rendelni. Enyem a kwmobile verzio.
Ha be van csukva a tok es a bal szelso csiknak also reszen van egy gomb elem nagysagu bemelyedes. Abban van valami es azt erzekeli a kijelzo.
Nekem tokeletessen mukodik a kepernyo bezaras becsukaskor. Sot ha hatra csapom az egesz elejet akkor is lezar, de ez nem jo. Igy ossze hajtom es a markomba fogom es jo a tartasa a tablettnek. -
Star61
újonc
Sziasztok!
Szeretnék venni egy Wifi-s 10"-os nem Lite M3-as gépet venni, de sehol nem találok. Béna vagyok, vagy tényleg eltűnt a boltokból?? -
Ra3
őstag
Tudtommal nem használok semmi ilyesmit, első indítás óta csinálja, telefonon, másik tableten megy minden rendesen, azért fordultam ide mert nem tudtam másra gondolni mint hogy ebben van valami beépített védelem, úgy ahogy van rajta valamilyen Avast alapú víruskereső is a tablet kezelőben.
-
Ra3
őstag
Sziasztok, kb. 2 hónapja gyűrök egy 4/64-es prémium M3-ast, minden szuper vele, egy dologra nem tudtam eddig rájönni, pedig máshol is megpróbáltam utánajárni, a google találatoknál bármilyen böngészőt használok a hirdetésnek minősülő találatokat nem tudom megnyitni.
Ezt dobja:A webhely nem érhető el
A(z) www.googleadservices.com visszautasította a csatlakozást.
Próbálja ki a következőket:
A kapcsolat ellenőrzése
ERR_CONNECTION_REFUSEDTalálkoztatok már ezzel? Valami beépített védelem vagy mi okozhatja ezt? Minden gyári, Emui 5, 7.0 droid.
-
Hyena
senior tag
En 64 gigas verziot vettem de csak wifis nem 4g es ebben is AKG fulhallgato van ami egyebkent ambar egy hetkoznapi keszulekhez kiegeszitokent adotthoz kepest jobb minosegu, de pl a galaxy s8hoz kapott egyebkent szinten akgnal rosszabb minosegu, illetve van egy xiaomi fulhallgatom is annal is rosszabb.
Szoval tul sokat azert ne varj tole. -
adabra
senior tag
Sziasztok!
Jól sejtem, hogy a 64GB -os verzió csak arany színben kapható? Az AKG fülhallgató pedig csak a 64GB / 4G verzóban van?
Köszi
-
ataman
aktív tag
válasz
DelArco #1396 üzenetére
Nekem is ilyesmi tokom van fél éve. Teljesen jól teszi a dolgát.
-
ghiottone
nagyúr
válasz
alextheboss #1400 üzenetére
Az Lte verziósat tudod használni sim kártyával.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma Szintet lépett a Huawei táblagépes szériája: a fémházon belül villámgyors, Kirin 950-es SoC dolgozik, kívül pedig QHD-s megjelenítő ékeskedik. A kevés új prémium táblagép egyikét elemezzük ki.
- ÚJ Bontatlan iPad Air 6 - 7 gen 11 és 13 Minden szín 1 év Apple Garancia Azonnal Átvehető DEÁK Térné
- Apple Ipad Pro 11 M4 256GB Wifi+cellular/Apple pencil pro/Apple folio cover/Gari 2027.05.21
- újszerű iPad Pro 11" (4. generációs) (2022) M2 chip Wi-Fi 128GB silver ezüst ajándék tok és fólia
- Samsung Galaxy Tab A 10.1 2/32GB, Normál, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- Amazon Kindle 10th Generation ébresztős tok
- ÚJ Asus TUF Gaming FX707 - 17.3"FHD IPS 144Hz - i7-13620H - 16GB - 1TB - RTX 4060 8GB- 2 év garancia
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Eredeti, új Lenovo 330W töltők - ADL330SDC3A
- Samsung Galaxy A35 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte AX-370 R5 1600X 16GB DDR4 512GB SSD RX 580 8GB Zalman S3 EVGA 500W
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest