- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Milyen asztali médialejátszót?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen TV-t vegyek?
- iPad topik
- Használt VGA / videókártya ajánló
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Buvana
aktív tag
itt nyitott, de a kamera nem megy főzött romon, ezért fel sem tettem. Attól még lehet hogy jó ,de nekem nem kell.
Rendelés időpontja:2017 febr. 27
Huawei MediaPad M3 8.0 Wi-Fi + 4G/LTE 64GB tablet, Gold (Android)1119 990 Ft119 990 Ft -
sonye
senior tag
7 van rajta. Talán még lehetett rá rakni 10-et.
Mai napig a legjobb tablet.
Szépen magára hagyták és ezzel megölték.
Eladtam, mert a 7-es android nekem már kevés volt azokra a feladatokra, amit szeretnék.
Keresem az utódot, de szörnyű, hogy a tepsi teniszütő méret a trendi.
Nem vagyok alma párti, de az a mini tablet zseniális lett. -
ghiottone
nagyúr
Meg kellene nézni a play áruhazból letöltött Firmware finder appal mit találna. Lehet késöbbi gyártású is a tablet és azon olyan build szerepel. Az hogy augusztus 1 vagy 5 nem számít mert van, hogy egy hónapban kiadnak elsején és ötödikén is biztonsagi frissítést. EMUI verzió hanyas rajta? Képernyő mentést be tudnál rakni (hangerő le + bekapvs egyszerre). Az Lte verzióval most ezzen vagyunk - el is néztem mert júliusban jött, de májusi a csomag még:
-
Hyena
senior tag
En 64 gigas verziot vettem de csak wifis nem 4g es ebben is AKG fulhallgato van ami egyebkent ambar egy hetkoznapi keszulekhez kiegeszitokent adotthoz kepest jobb minosegu, de pl a galaxy s8hoz kapott egyebkent szinten akgnal rosszabb minosegu, illetve van egy xiaomi fulhallgatom is annal is rosszabb.
Szoval tul sokat azert ne varj tole. -
motofi
aktív tag
Hát én nem ajánlom. Még anno a Mediapad M1 itt vettem. Ragasztás hibája volt. Visszaküldtem, eltelt több mint egy hónap, rengeteg telefonálás, ígérgetés. Aztán azzal vádoltak meg, hogy biztos én ejtettem el. Nagy nehezen küldtek egy másik, de nem új készüléket és én örültem még annak is, hogy látok a pénzemből valamit.
Új hozzászólás Aktív témák
ma Szintet lépett a Huawei táblagépes szériája: a fémházon belül villámgyors, Kirin 950-es SoC dolgozik, kívül pedig QHD-s megjelenítő ékeskedik. A kevés új prémium táblagép egyikét elemezzük ki.
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Baldur's Gate 3
- Politika
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- ASZTALI GÉP / ALKATRÉSZ beárazás
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Milyen asztali médialejátszót?
- Autós topik
- További aktív témák...
- iPad Air 6 11" 128GB Cellular Újszerű/2025.10.04.Apple Gar./Akku 100%/p4200/
- BONTATLAN Új Magyar Magic Keyboard és Smart Keyboard iPad Pro 12.9 Azonnal Átvehető DEÁK Térnél Átve
- iPad 6. generációs (32GB, Wi-Fi) tablet + Apple Pencil 1. generáció
- Apple Magic Keyboard iPad Pro 11" (M4) Hu 2 év Alza jótállás
- NAGYON SZÉP IPAD AIR 2 64GB WIFI+CELLULAR, ÜZLETBŐl, GARANCIÁVAL, 27% ÁFÁ-s ÁR
- DELL PowerEdge R730xd 12LFF 120TB+400GB rack szerver - 2xE5-2680v4,128GB RAM,2x10G NET,H730p RAID
- AKCIÓ! AMD Ryzen 9 3900X 12 mag 24 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A70/Samsung Galaxy A71/Samsung Galaxy A72
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X260 - i5-6G I 8GB I 256GB SSD I 12,5" HD I HDMI I CAM I W10 I Gari!
- Samsung Galaxy S20 FE 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest