- Radeon RX 9060 XT: Ezt aztán jól meghúzták
- Atomenergiával dübörögnek tovább az Amazon adatközpontok, SMR-ek is jöhetnek
- Macron betiltatná az EU-ban a közösségi médiát a 15 év alattiaknak
- Az NVIDIA ipari AI-felhőt épít a németeknek, együtt az OpenAI és a Google
- Két új Ryzen közül választhatnak a kézikonzolok
-
PROHARDVER!
Huawei Mate 10 Pro - mestersége az intelligencia
Új hozzászólás Aktív témák
-
bestreal
csendes tag
válasz
edward2 #32179 üzenetére
Nehezen, hosszú ideje tartó hezitálás után szántam el magamat a váltásra, valós okot nem tudnék rá mondani. Itt-ott olvastam - "bolhát ültetve a fülembe" - egyik pillanatról a másikra történt váratlan leállásokról és hasonlókról, ezek elkerülése szándékával talán ez motivált. Mindenesetre megmarad tartaléknak, illetve szükség esetén vészhelyzeti beugrónak.
-
olajbogyo
aktív tag
válasz
edward2 #32155 üzenetére
Az én kezemben az S23 ultra is majdnem kicsinek tűnik, jó nem egészen, de lapát kezeim vannak. Imádtam a mate 10promat, most is megvan szegényke. De a Samu telóm valami brutál ugrás minden tekintetben. Úgy mint fotózás, videózás terén, de pl a fülessel, amivel a matet is használtam, valami brutál hangzású lett! Nekem a pen is, ami az ultrákhoz jár, hát valami eszméletlenül jól használható. Minden alkalmazásnak külön hangerőszabályzó, wifi sebesség....mind mind elképzelhetetlenül pöpec. A rutinok beállítása valami hihetetlen jó, szinte mindenhez, minden beállítható, automatikus indulásra, helyhez, időhöz, alkalmazáshoz. Igaza van "Geil" kollégának, eljárt az idő a mate10 pro fölött. Eszméletlenül felhasználó barát minden téren. Viszont nagy kár, hogy kicsinálták a huaweit amerikai ukázra!
-
GEIL
addikt
válasz
edward2 #32152 üzenetére
Amiket írtál azok kb vicc kategóriás telók....közelségérzékelő szenzor is "gatya" rajtuk...stb.
2024 van....Samsung vagy Apple.....ezek a lehetőségeink, ha jó minőség, 4-6 év támogatottság és frissités, IP védelem és jó kamera kell egyszerre.
Drágák....igen....de manapság mi nem az ?Samsung oldalról: S23 / S24 (ultrát ajánlom)
Apple oldalról: minimum a 13-as (14/15 is) széria és csak a PRO verziók (120 hz kijelző)
-
GEIL
addikt
válasz
edward2 #32146 üzenetére
Amikor megvettük, akkor kb 200 ezres teló volt......most 200 ezer körül ott van pl egy Samsung A55 5G, ami mindenben zsebreteszi az akkori "flagship" mate 10 pro-t..... az már 120 hz...stb stb. Simán van alternatíva. Picit szájhúzva de váltani kell vagy elmegy felettünk az idő.
A lovaskocsi is jó volt, de már inkább guruljunk személyautóval.....a széthajtogatós térkép is jó volt, de inkább már GPS-szel navigálunk.....
Több mint 7 éves készülékről beszélünk...megette a kenyere javát és a szoftverfrissitések csak rontottak rajta....ennyi. -
-
GEIL
addikt
válasz
edward2 #31973 üzenetére
Egyetértek...és most még pár hét használat után egyre jobban érzem hogy hiába a 120 hz-es kijelző ami simitja a dolgokat...jó akijelző és az akkuidő is.....de bizony több alkalmazás egyidejű váltogatása bedöccenti csúnyán a Samsung A53 5G-t...hiába a 6 Gb RAM (mint a Mate 10 pro esetén)....ez csak középkatagória...a Mate10 pro pedig flagship (volt)
-
Kiskutya
veterán
válasz
edward2 #31973 üzenetére
500-at tuti nem fogok adni egy aktuális csúcs modellre úgy hogy igazából el vagyok ezzel is! Közép kategóriát meg már fogtam a kezembe és nem éreztem hogy gyorsabb lenne sőt a xiaomi rendszerén néha olyan belassulások voltak hogy élvezet volt utána a a mate10et használni!
-
keselyü57
tag
válasz
edward2 #31869 üzenetére
Nem érzem visszalépésnek annak ellenére sem, hogy a Mate10 prot nagyon szerettem. Villámgyors a készülék és a töltés. Jözel két hónap használat alatt semmi negatív tapasztalat. A rendszer más mint a Huawei meg kell szokni. A vízállóság, az infra hiánya nálam nem volt szempont. A kamera szerintem jobb mint a Mate-é. Sajnos eljárt felette az idő.
-
snake1977
őstag
válasz
edward2 #31869 üzenetére
A lekerekített szél nálam is nagy probléma, nemrég volt a kezemben a P30 pro, tetszetős gyors készülék de fogásváltásnál már hozzáértem a kijelzőhöz akaratlanul többször is.
Ugyanez volt a Samsungoknál is, öcsémnek csak samsung telefonjai voltak/vannak és majdnem mind lekerekített, nem értem miért kell miért erőltetik, állítom a júzerek kissebb részének tetszik a kerekítés mint akinek nem.
A Galaxy Note 20-al szemezek, de az meg messze túl van a kereten amit max. rászánnék.
A mélykínai gyártók modelljeitől meg félek, Xiaomi-Redmi, Realme, etc. még a oneplus ami szimpatikus de ott is akadnak problémák. -
SkiDev
őstag
válasz
edward2 #30877 üzenetére
Huhh ez nekem magas.
Occon adom: Azt elfelejtettem kérdezni, hogy gesztusvezérlés van vagy 3 gombos alul? Mert utóbbi esetben akkor végig kell balról jobbra / jobbról balra húzni az alsó sávon.
Beállítások > Kisegítő lehetőségek > Egykezes üzemmódban mutatja is, mikor melyiket kell. -
Occon adom
aktív tag
válasz
edward2 #30875 üzenetére
A 3 ujjas képernyő felezés megy, a bütyökkel kapok kék vonalat, de semmi utána, kiírja programfüggő a használata. A sarokból indított kisebb ablak nem megy alulról , de ha zsebből veszem ki akkor bezzeg olyan
.Köszi a segítséget gyakorlom még.
A dual alkalmazáshasználatot másnál láttam 2 ablakban csinálta a Pokét külön accal, csak lestem. -
_DiEGO_
őstag
-
kp78
addikt
válasz
edward2 #30815 üzenetére
Szerintem inkább kicsit alá mondasz.
Az árat nyilván befolyásolja, hogy van-e még rá gari (gyári vagy csak bolti), állapota, extra kiegészítők. -
Occon adom
aktív tag
válasz
edward2 #30792 üzenetére
[link] innen vehető meg a többit pedig [link] videó alapján meg lehet oldani, én a 1500W hajszárítóval [link] melegítettem le a ragasztót a hátlapról, aztán kicseréltem az aksit könnyen, csak oda kell rá figyelni. A takaró dolgokat szedtem le az aksiról a GPS vezetékét , alját nem piszkáltam, még kifeszítő helye is van az aksinak, szépen kivehető és cserélhető.
-
válasz
edward2 #24780 üzenetére
Wipe Cache, vagy gyári visszaállítás, illetve külsős alkalmazások megválogatása, hogy mit optimalizáltak már rendesen a 9-re és még mit nem.
A feleségemnek a Mate 10 Pro kistestvére van, konkrétan View 10 - közel azonos hardver, néhány dologban gyengébb -, lefrissült 9-re, gondolkodtam, hogy vajon kell majd gyári visszaállítás vagy sem, de csak Wipe Cache volt és az is bőven elégnek bizonyult, nem kellett gyári visszaállítás, pörög a rendszer, semmi probléma, írom ezt azért, mert az alacsonyabb kategóriába tartozó telefont biztos nem preferálja annyira a gyártó, mint ezt. -
Pongi1975
tag
válasz
edward2 #24698 üzenetére
Ha 9-es droid van rajta, akkor ez segíthet: (nem tudom, hogy oreon működik-e, de Mate 20 pro-n működik. Teszteltem)
USB hibakeresést kapcsold be, csatlakoztasd a telefont a PC-hez, és az eltávolításhoz futtasd a Disable_Calendar.bat fájlt. Onnan már csak nyomj egy billentyűt a továbbhoz. (5x)
Ha mindent jól csinálsz akkor megjelenik a Succes felirat a parancssorban. -
Pongi1975
tag
válasz
edward2 #24692 üzenetére
Te magad tudod beállítani, hogy melyik fiókot használja. Ha nem akarod a huawei naptárat használni akkor csak kikapcsolod a naptáron belül. De igazából nem értem a problémád, mert a google naptár nem tetszik , de a huawei meg miért jeleníti meg a google naptárban elmentett dolgaid.
-
golyós
addikt
válasz
edward2 #24675 üzenetére
Mi a gond pontosan?
Én a Huawei naptárat használom úgy, hogy a google fiók az alapértelmezett mentés, tehát ha beírok valamit megjelenik a google naptárban. Viszont ha emlékeztető jön valamire akkor csak a Huawei jelez mert a google naptár értesítéseit letiltottam pont emiatt a dupla értesítés miatt.
A gyárit azért használom mert google naptár szerintem még mindig nagyon gyenge, mint kinézetre, mint minden egyébre, viszont a szinkronja meg jó.Up: bocs, hülyeséget írtam! Megnéztem, nincs is telepítve a Google naptár, de megnéztem asztali verzióban, amit beírtam huawei naptárba egyből megjelenik a googleban is.
-
ΞΔGLΞ
nagyúr
válasz
edward2 #24677 üzenetére
Már, hogy értve? Nincs semmilyen trükk, egyszerűen nem bánok a telefonnal hímes tojásként, de nem is vágom a falhoz két percenként. Nem értem, hogy mire vagy kíváncsi...
Berakom farzsebbe, irodába kivágom az asztalra, autóban nagyobb kanyarokban a boxból többször az ülés alatt kötött ki etc.. ilyenekre értem.
-
punky10
addikt
válasz
edward2 #24541 üzenetére
Rövid ideig próbáltam a Pocot,szerintem forma-forma a kameráju a Mátéhoz képest.Az akksiban nem csak papíron erősebb,de azért a haverom sem panaszkodik a Huawei üzemidejére,egy húzós napot mindenképp kibír.
Viszont az IP-besorolás,az infra és az NFC a Huawei mellett szól,bár ez nem volt a főbb szempontok közt.
Ja,és a noccs...A P20-é még az épp elfogadható kategória,de ekkora bevágást,(Poco)ami szinte a felét elfoglalja,már szerintem fölösleges erőltetni...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Tőzsde és gazdaság
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- iPhone topik
- Milyen házat vegyek?
- Proxmox VE
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 13 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Hibátlan Apple iPhone 15 Pro - Kártyafüggetlen - 128GB Fekete Titán (87% Akku)
- Apple iPhone 14 Pro, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi 12 Pro 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 65C3 - 65" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
- Samsung Galaxy A52s 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Dell Latitude 5310 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- 2db Dell PowerEdge R740 2U Rack Szerver és 3db Netapp FAS2040 NAS
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 5 lemezes és digitális felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest