Hirdetés
- Épkézlábnak tűnő, vezetékmentes, de olcsó billentyűzet jött a Redragontól
- Eldőlt, hogy lesz-e céges internetadó az EU-ban
- Októberben kerülnek legacy státuszba a régebbi GeForce VGA-k
- A konkurens hardvereken is működőképessé tette az XeSS 2-t az Intel
- Rengeteg monitor kapott G-Sync Compatible hitelesítést az új GeForce driverben
- PS5 és Xbox Series X/S külső SSD útmutató
- Milyen videókártyát?
- Októberben kerülnek legacy státuszba a régebbi GeForce VGA-k
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Házimozi belépő szinten
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- iPhone-nal videózol? Ezért kell egy külső SSD! – Aiffro P10 bemutató
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- Bluetooth hangszórók
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
PROHARDVER!
Huawei Mate 10 Pro - mestersége az intelligencia
Új hozzászólás Aktív témák
-
Occon adom
aktív tag
[kép] ez miért csinálja, ha ritkán is?
-
g4mer
senior tag
Nektek csinált már ilyet a telefon?
Egyszer csak elindult ez a hang rajta, pedig nem nyomkodtam, az asztalon volt. Újraindítás megoldotta, azt hittem felrobbanhttps://youtu.be/i8Xpj-3uiPA
-
kp78
addikt
válasz
yodamester10 #30895 üzenetére
Szerintem ez csevegő alkalmazásokon keresztül lehetséges (Viber, Messenger, WhatsApp stb...)
-
yodamester10
őstag
Amatőr kérdésem lenne,hogy lehet videó telefonálni a telcsivel?Párom A6+ néztem de azon se jövök rá.Lehet hogy egyikkel sem lehet vagy applikációval lehetséges?
-
Decske
senior tag
-
Goxi
tag
Sziasztok! Tudnátok segíteni hogy hogyan lehet downgrade-elni az előző főverzióra? Nem túlzás ha azt mondom hogy dupla olyan gyorsan merül a készülék mint 9 alatt. Ez így nagyon nem jó
P8nál egyszerű volt, sd re kellett tenni a régi rendszert és szervizmunűből butolni. De itt nem tudom hogyan vagyunk. Ha lenne step by step videó az méz is nagyon jó lenne.Köszi előre is.
-
g4mer
senior tag
köszi a válaszokat!
Akkor kénytelen leszek én is google-re menteni, + simre a biztonság kedvéért
-
g4mer
senior tag
Nem tudjátok, hogy miért nem enged sim-re hosszabb nevet elmenteni a telefon?
Ékezetes karaktereket nem tartalmaz a név, csak keresztnév + vezetéknév (külföldi emberé, de magyarnál se engedett kiírni hosszabb neveket)
Régen simán elmentettem úgy a neveket, hogy Gipsz Jakab otthoni stb...Telekomos nano sim, gondolom maga a kártya a ludas
-
SkiDev
őstag
válasz
edward2 #30877 üzenetére
Huhh ez nekem magas.
Occon adom: Azt elfelejtettem kérdezni, hogy gesztusvezérlés van vagy 3 gombos alul? Mert utóbbi esetben akkor végig kell balról jobbra / jobbról balra húzni az alsó sávon.
Beállítások > Kisegítő lehetőségek > Egykezes üzemmódban mutatja is, mikor melyiket kell. -
pityaa23
senior tag
Sziasztok!
10.0.0 -ás EMUI verzión vagyok. Szervízben volt a telefonom és előtte factory reseteltem. Azóta ugye nem megy a call recorder. Láttam, hogy vissza kell menni 9-re, ott feltelepíteni majd vissza 10-re. DE nekem a hisuite nem engedi visszarakni a 9-et. Hogyan lehetne másképp megoldani?
Köszi!
-
Occon adom
aktív tag
válasz
edward2 #30875 üzenetére
A 3 ujjas képernyő felezés megy, a bütyökkel kapok kék vonalat, de semmi utána, kiírja programfüggő a használata. A sarokból indított kisebb ablak nem megy alulról , de ha zsebből veszem ki akkor bezzeg olyan
.Köszi a segítséget gyakorlom még.
A dual alkalmazáshasználatot másnál láttam 2 ablakban csinálta a Pokét külön accal, csak lestem. -
SkiDev
őstag
válasz
Occon adom #30874 üzenetére
kijelző megfelezését hogyan lehet bekapcsolni ~ Beállítások > Kisegítő lehetőségek > Mozgásvezérlés > Osztott képernyős mód (bekapcsolás: A képernyő közepén vízszintesen csíkot kell húzni "ujjizülettel" // 3 ujjal alulról felfelé húzni az adott alkalmazásban)
képernyőt kisebbé tenni ~ Attól függően, merre kellene lennie a kisebb képernyőnek, valamelyik alsó sarokból húzni kell átlósan egy vonalat
A dual acc-ra nincs ötletem.
edward2: Gyorsabb voltál
-
edward2
addikt
válasz
Occon adom #30874 üzenetére
kijelző felezés:
1. rákoppintasz behajlitott ujjad "porcával" a képernyőre és keresztül huzod a képernyőn (akkor jó ha elkezded látni az ujjad alatt a kék vonalat)
beállítása:accessibility features>motion control>'knuckle gestures'2. multitask nézetbe váltasz és ott minden app fölött lesz egy dupla párhuzamos vonal amit ha megnyomsz az az applikáció lesz az egyik ablak a másikban meg kiválasztod ami kell (ha nincs dupla párhuzamos vonal akkor az app nem támogatja az osztott képernyőt)
képernyő csökkentés:
bal vagy jobb alsó sarokból 'sréhen' húzod az ujjad
beállítása:accessibility features>one-handed modedupla app:
beállítások>apps>apptwin -
Occon adom
aktív tag
Lenne pár kérdésem, amik csak ugy sikerültek, de nem rajtam múlott.
Pl kijelző megfelezését hogyan lehet bekapcsolni,
vagy a képernyőt kisebbé tenni, illetve a 2 ablakos megjelenítésnél hogy lehet ugyanazt a programot indítani, más accal, független müködéssel, azaz mintha 2 telóm volna.? -
g4mer
senior tag
én eddig oneplus nord-ot akartam, de gondok vannak a kijelzőjével, szóval kimarad a játékból úgy érzem, meg nem is lehet kapni. P30 pro-n gondolkozok, mert jó áron vannak már, de kicsit elegem lett a huaweiből.
Más androidos telefon nem tetszik jelenleg.. iphone 11-en gondolkozok
Ezért is kérdeztem az 5G-t, nem tudom mennyire lesz egy tényleges dolog 2-3 éven belül, nekem a 4g is tökéletesen megfelel, én se torrentezek telefonon, csak eladhatóság szempontjából érdekel, bár iphone-okat mindig el lehetett adni -
g4mer
senior tag
Akik váltani készülnek, nálatok szempont, hogy 5G képes legyen az utód?
-
CJ4567
nagyúr
válasz
_DiEGO_ #30862 üzenetére
A gyári az, ami alapból rajta van a telefonon. Arra gondoltam, hogy elég, hogy számomra kb. mindegy, hogy melyik launchert használom, mert ugyan úgy állítom be, szóval mindegy, hogy milyen launchert használok arra, hogy azt a pár alkalmazást, amit használok napi szinten megnyissam.
Nem használok app drawert.
-
edward2
addikt
válasz
basaja #30863 üzenetére
Én is nova primeot használok. Egyszerűen teljesen más szint.
Mi az ami nélkül képtelen lennék létezni:
-app drawer tabs
-app drawer folders
-azt hogy 1 app iconja csak 1x létezik valahol a telefonon (egyik kedvencem)
-app drawer customisation, home screen customisation, docker customisation
Stb -
fejesg2
senior tag
válasz
yodamester10 #30858 üzenetére
Jogos!
Elnézést kérek miatta. A jövőben ügyelek rá, hogy ne kövessem el ismét ezt a hibát. Köszönöm, hogy felhívtad rá a figyelmemet.
-
g4mer
senior tag
válasz
yodamester10 #30858 üzenetére
bitófára vele
-
yodamester10
őstag
válasz
fejesg2 #30857 üzenetére
Nem ártana szabályzatot olvasni
„Warez”: a szerzői jog (vagy más jogszabályok) által védett bárminemű szoftver, adat, képanyag, hanganyag, filmanyag, stb. jogosulatlan használatának elősegítése, ehhez való segítségkérés, használatra buzdítás (például: szoftver illegális regisztrációjához, működéséhez szükséges kód vagy azt kijátszó eljárás; elektronikus készülék szoftverének jogellenes megváltoztatása, kijátszása, megváltoztatása a szolgáltatótól való függetlenítéshez, fájlcserélő oldalak meghívói). -
Decske
senior tag
válasz
pbando #30851 üzenetére
Mert kifutott széria. Viszont sokaknak él még a garancia, ezért kötve hiszem, hogy ne lenne alkatrész hozzá.
A kérdésedre továbbra is az a válasz, hogy ha eredeti alkatrészt akarsz biztosan, menj a gyártóhoz. Egy telefon után többet fogsz tudni szvsz, hogy mi a helyzet a javítással. -
_DiEGO_
őstag
Hali !
Tudna valaki segíteni abban, hogy :
-szeretnék telepíteni 3D ikonokat, de ehhez kellene előtte telepíteni egy CM Launcher-t.
A téma alkalmazásához kell ene telepíteni, de csak teker teker és semmi.
Keresgéltem Áruházban de amiket találtam tele vannak minden sz@rral, reklámmal. Vagyis írták , hogy így kukás.
Akár link is jöhet, vagy a CM Launcher neve, ami tényleg okés. -
pbando
csendes tag
hali, tudja valaki hol lehetne kicserélni a Mate10pro aksiját ahol eredeti aksit raknak bele? (nem valami aliexpresses fost). Nem kell hogy a legolcsobb legyen hanem tuti eredetit rakjanak bele. Köszi.
-
-
tkesy
őstag
Sziasztok,
Érdeklődnék hova érdemes vinni BP en a telót, egy aksi cserére meg ellenőrzésre?
Kinyomta a hátlapot, és a végén már a mikrofon sem akart működni, szóval a csere mellett kellene egy check is...Visszatekintve az elmúlt majd 2 és fél évre, én nagyon meg voltam elégedve a telefonnal, imádtam, a topikban felsorolt gondokkal én nem igazán találkoztam, és a 2 napos üzemidő is tetszett... :) most eljött a váltás ideje, meglátjuk az utód milyen lesz, bár a hátlapi ujjlenyomat olvasót már most hiányolom az sokkal jobban kézre esett számomra.
-
_DiEGO_
őstag
válasz
anonymus89 #30838 üzenetére
Csak jelzem, hogy megvolna, siker mindkettőben
-
_DiEGO_
őstag
válasz
anonymus89 #30838 üzenetére
Szia !
Igen szeretném, mert még nem oldottam meg. Eddig annyit tettem meg , hogy tel számokról csináltam egy mentést névjegyzék.vcf fájl néven. Ez kompatibilis, azaz betudom vinni Mate -ba ?
köszke -
anonymus89
addikt
válasz
_DiEGO_ #30833 üzenetére
mobilszámok régi telefon export to sd card és bluetoothon átküldöd a mate-re.
Sms-ekr: sms backup and restore-t javaslom híváslistát is átviszi ha szeretnéd -
_DiEGO_
őstag
-
_DiEGO_
őstag
Sziasztok!
Van egy csöpp problem. Az hogy nem Dual sim-es. Lehet ezt függetleníteni és ha igen az tuti 200% biztos?
Ugyanis a teló Telenor-os és Telekom SIM menne bele ! A készülék már nálam van. Gazdája nem is tudta hogy milyen. Füles még ki sem volt bontva sem a C-Type to Jack átalakító.Ha lehet, akkor ha valaki tudna 200% biztonsággal segíteni, hogy hogyan kell naggyon megköszönném
-
_DiEGO_
őstag
Köszi !
Akkor én nem is mondok semmit, mert 35-ért adná el nekem ! Ezek szerint akkor ez jó vétel lesz. Megvan mindene. Dobozában, van még rajta gar is.
köszi mindenkinek
-
-
kp78
addikt
válasz
edward2 #30815 üzenetére
Szerintem inkább kicsit alá mondasz.
Az árat nyilván befolyásolja, hogy van-e még rá gari (gyári vagy csak bolti), állapota, extra kiegészítők. -
_DiEGO_
őstag
válasz
yodamester10 #30811 üzenetére
Na akkor még 1x
"Egy 1éves Mate 10 Pro -ért mennyit szabad max adni. Isminél volna egy eladó.
És szeretnék neki árat mondani."Erre kértem segítséget ! Nem egyéb tanácsra, köszi.
oké, értelek
-
Occon adom
aktív tag
válasz
_DiEGO_ #30809 üzenetére
Nekem semmi bajom a telóval, tökéletes a videó, a messenger, de minden, android 10 -l is .
A kijelzőm beégve kissé, de ha telefonálok vele a fülem lássa.
Jaa, teszem hozzá nem piszkáltam,, nem változtattam a szoftverén, nem volt semmi okossággal feruházva, csak a gyári frissítéseket tette fel a független telóra. Nincs is bajom vele, teszi a dolgát, ha kell csendesen informál, amiről kell. -
_DiEGO_
őstag
Szép telihold van ! Valaki csinálna egy esti/éjszakai felvételt a telójával ? Hogy lássam mégis milyen képet produkál !
Nagyon-nagyon megköszönöm -
_DiEGO_
őstag
Sziasztok.
Egy 1éves Mate 10 Pro -ért mennyit szabad max adni. Isminél volna egy eladó.
És szeretnék neki árat mondani.
Vagy megéri megvenni?
Olvasgattam csomó hsz-t visszafele, és: valóban szoftveresen rontottak a fotózás/videózás képességén? Vagy pár emberke hisztériája csak.
Amúgy már a legfrissebb rendszert tartalmazza.
-
edward2
addikt
válasz
Occon adom #30795 üzenetére
Na erre nem tippeltem volna, hogy edigital. Akkunál vettél észre érezhető javulást?
-
keselyü57
tag
A 42 mm-re ma reggel jött meg a frissítés, de nagyon titkolóznak. Semmi infó, hogy mit tartalmaz a frissítés. Azért ez a hozzáállás élég sok mindent elárul az Amazfitről. Az emailekre nem válaszolnak.
-
g4mer
senior tag
válasz
yodamester10 #30799 üzenetére
havi 25ezres előfizetői díj mellé?
Új hozzászólás Aktív témák
- vrob: Az utolsó DOS játékok 1996 - 1997-ben, egy korszak lezárul
- Milyen NAS-t vegyek?
- PS5 és Xbox Series X/S külső SSD útmutató
- Óra topik
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Trollok komolyan
- Autós topik
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- További aktív témák...
- Laptop felvásárlás , egy darab, több darab, új , használt ! Korrekt áron !
- Bezámítás! HP Victus 16-D0655NG Gamer notebook - i5 10400H 16GB DDR4 512GB+1TB SSD RTX 3060 6GB W11
- 150db - 24600Ft/szett - DELL Universal Dock D6000 docking station (452-BCYH) (DisplayLink)
- Újszerű Apple Macbook Air 15,3" M3 8C CPU/10C GPU/16GB/256GB-(MC9E4MG/A) Ezüst -3 év gari
- Samsung Galaxy S22 Ultra 256GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest