Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: POCO X6 PRO 5G 12/512 GB vs Samsung Galaxy S24 FE 8/256GB
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Graphics: Hello Moto! - Kipróbáltam a Motorola Moto G55 5G-t. (videó is)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
-
PROHARDVER!
Huawei Mate 10 Pro - mestersége az intelligencia
Új hozzászólás Aktív témák
-
JDMKid
tag
válasz
Exelsior24 #31782 üzenetére
A xiaomi-féle MIUI-ból származik a fenti képernyőkép.
-
JDMKid
tag
válasz
majdnemkocka #31445 üzenetére
Az icsekk is ilyen, 1 hónap után az is kiléptet ha használtam közben, ha nem.
-
JDMKid
tag
válasz
zaphod78 #23513 üzenetére
Az új verziót letöltöttétek? Mert a régi valóban nem enged be egy ideje.
ez a működő app -
JDMKid
tag
A médiás dual simesemre ma reggel jött meg a Pie.
Ami érdekes, hogy nem magától adta be, hanem reggel szokás szerint rányomtam a rendszerfrissítésre és utána ajánlotta fel.
Eddig tetszik egyébként. -
JDMKid
tag
válasz
piocasember #21584 üzenetére
Próbáltam én is keresni olyat, de nem találtam. Ebayen sem, külföldi webshopon sem. Speedshopnál volt korábban, de ott nem elérhető már.
-
JDMKid
tag
válasz
Nikaré #21524 üzenetére
Nemrégiben én is ebben a dilemmában voltam, annyi különbséggel, hogy P20 pro vs. Máté 10 pro volt a kérdés.
Máté lett belőle, amit egyáltalán nem bántam meg.Volt alkalmam mind a három telót (P20, P20 pro, meg a máté) egymás mellett összenézni. Nem boltban, hanem tulajoktól kértem el őket. Számomra élményre a P20-at egyértelműen veri a máté, a szebb kijelzője alapból nagy különbség.
Érzésre a P20 proval van egy szinten (most a kamerás apróságoktól és a zoom lencsétől tekintsünk el), viszont a notch hiánya és a hátlapi ujjlenyomatolvasó a máté felé billentette nálam a mérleget.A rendszersebességben egyébként az azonos chipsetek miatt nem is lehet különbség.
Most esetleg a Mate 20-at venném helyette, csak ott kicsit fájó, hogy kimaradt az OIS.
(#21524) Nikaré - sorry, nem kifejezetten erre akartam válaszolni
-
JDMKid
tag
válasz
zozzzzzzzzzz #21429 üzenetére
meglátjuk tartósan hogy fog muzsikálni a Nillkin.
Az biztos, hogy olyan patentül illeszkedő szilikon tokot, mint a gyári, még nem láttam. Csak van egy olyan tapasztalatom, hogy ezek pár hónap alatt hajlamosak besárgulni. Ezért lenne jó egy tarcsiba.
-
JDMKid
tag
válasz
Tsebacsi #21403 üzenetére
Ma jött meg a Nillkin tokom, és épp emiatt tűnt fel, hogy a gyári tok milyen jó. Gondoltam kellene belőle egy backup. A Huawei tok pereme kicsit a kijelző szintje fölé lóg, emiatt nem a kijelzőn fekszik fel a telefon az asztalon, ha úgy teszem le, illetve elég passzosan körbefogja a telefont, a széleknél kevésbé megy alá a piszok.
A Nillkin kicsit lazábban van a telefonon, meg a plusz perem sincs rajt. Ellenben van az oldalain egy textúrált csík, ami biztosabb fogást ad. Amúgy jó tok az is.(#21404) Bazsi84
Akkor áprilisban kereslek majd -
JDMKid
tag
Gyári huawei szilikon tokra (ami a dobozban jár a telefon mellé) esetleg van valakinek beszerzési forrása?
-
JDMKid
tag
válasz
Sterilzona #21332 üzenetére
A fentebb említett samu tartót én is ajánlom. Szerintem az egyik legjobb megoldás.
-
JDMKid
tag
válasz
eurolac #20991 üzenetére
Ez már majdnem olyan, ahogy tetszik.
És ezt hogy állítottad be? (szerk. meglett közben, ha nem a böngészőben írok, akkor úgy dobja fel, ahogy neked)
Nekem így néz ki a Gboard...(#20992) robee19
Nekem az volt a gond, hogy egyáltalán nem adta be a billentyűzetet, ha a swype volt kiválasztva. Pedig azt hiszem évekkel ezelőtt meg is vásároltam.Én akkor jártam így, amikor a Huawei Swype-ot tettem fel. Van viszont a Swype + Dragon, az ugyanez, (mínusz a szellős téma) és ez műkszik szépen.
-
JDMKid
tag
válasz
Bensid #20959 üzenetére
Billentyűzet ügyben hasonló a gondom nekem is.
Nálam a Huawei Swype az etalon, a P9-emen még az volt. Sajnos a fejlesztését lelőtték idén év elején, ezért a Huawei is átállt a Swiftkeyre, ami nekem egyáltalán nem jön be.
Szeretem, ha kint vannak az ékezetes betűk + a mondatvégi írásjelek is max egy swype mozdulattal elérhetők.
Ezt a Gboard már majdnem tudja mióta van magyar elrendezése is, viszont a ?-hez például 3x kell odabökni még mindig.Úgyhogy visszatértem a még innen-onnan letölthető Swype-hoz. Annyi a szépséghibája, hogy az utolsó verzióban nem állítható be ez a szellős téma, amit korábban még tudott.
-
JDMKid
tag
Köszi a válaszokat a tok ügyben.
A ringke fusionon kívül nem nagyon találtam porvédős megoldást. a Nillkin nature sem az, ennek ellenére teszek vele egy próbát, mert a P9-emen nagyon bevált ez a típus. -
JDMKid
tag
tud valaki ajánlani olyan szilikon tokot - a ringke fusionon kívül - amin az USB csatinál van egy kis porvédő dugó?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma Hosszított kijelző, MI, Leica kamera, üvegborítás, OLED kijelző: tényleg beleraktak mindent, a kérdés az, hogy ez elég-e.
- Apple Iphone 13 128gb
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro+ 5G 12/512 Gb Media Markt vétel KARCMENTES 2026.07.28-ig garanciás
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro 5G (8/256Gb) garanciával
- Euronicsban vásárolt Z Fold6 eladó 31 hónap garanciával,de olvasd el a hirdetés szövegét!Köszönöm!
- Iphone 12 pro max 256GB - gyári független - silver
- LG K61 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L380 - i5-8GEN I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD / MT I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Huawei Watch GT2, 1 Év Garanciával
- Teljes magyar Logitech Mx Keys Mini billentyűzeted lehet.
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest