- Projektor topic
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Milyen TV-t vegyek?
- Milyen egeret válasszak?
- Autós kamerák
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Bluetooth hangszórók
- Sok memóriát spórol a neurális textúratömörítés
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
-
PROHARDVER!
Huawei P7 Összefoglaló
Hivatalos OFF topik: Huawei P7 - OFF topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Cunaja
addikt
[Huawei hírek magyar kiadása] A linkeket nem tudom offolni
-
GSPLR
senior tag
válasz
Cunaja #16197 üzenetére
Vágom, elég sokat tudok a márkáról. Sokaknak még fingjuk nincs mi lesz itt pár éven belül. Maradjunk annyiban, hogy a kettő akik előttünk vannak, azok lehet hogy hamarosan mögöttünk lesznek (alias SuperPhone project például, ennek fejlesztésében a Huawei élen jár és elég sokat fejleszti az ehhez szükséges 5G-t is).
-
Cunaja
addikt
[Akkor gyönyörködj itt is] Végül is ez a jövő.
-
GSPLR
senior tag
-
Cunaja
addikt
válasz
Cunaja #16194 üzenetére
[Na meg itt is]Most megint megtetszett a telefonunk.
Szép letisztult forma.
A simulator a legjobb. Lehet a telefont nyomkodni.
-
Cunaja
addikt
Ha valaki sokallná a P9 max 6,2" méretét. [Ezt nézze meg]
Ja és [a jó kis P7]
-
KKrisz751
aktív tag
válasz
Cunaja #16192 üzenetére
Közben kiderült. A facebook akkor fagy ki, ha az automatikus videolejátszás be van kapcsolva.
Mivel itthon autó wifire kapcsol és így volt beállítva, hogy wifin lejátsszon, le is fagyott, ahogy videóhoz, vagy gif-hez ért.Most kikapcsoltam, és 10 perce tekerem le fel, de nincs baja. (nem a város nincs, mert az van)
Előzőhöz:
Amúgy van akinek dupla névjegye volt, de már egyesítve, de az sem jelent meg akinek csak facebookról van meg a száma.
(A baj, hogy nehéz tesztelni. Hülyének néznének, ha hívogatnám az ismerősöket, hogy csörgessenek, meg, hogy lássam a képet mutatja vagy sem.)
És most a problémákról ez jutott eszembe:
Belga: Az a baj
https://www.youtube.com/watch?v=86mcFm2-rxE -
KKrisz751
aktív tag
Nem régen volt szó a hívó képekről.
Most hívogattak páran, és csak azok a hívóképek jelentek meg, amik a telefonon vannak, hozzárendelve a számokhoz. A Facebookos hívóképek nem.
Vagyis a páromról készült hívóképem megjelenik ha hív, meg pár családtagról, de akinek nem rendeltem hívóképet a nevéhez, hanem a facebookprofilból kellene kivennie, mint pl a b609 alatt ez autómatikusan megtörténik, na azoknál csak a sablon kép van.
-
Cunaja
addikt
válasz
rayoliviero #16188 üzenetére
Ne pipálj be semmit, csak húzd végig.
-
Cunaja
addikt
válasz
rayoliviero #16185 üzenetére
Senki nem tudja, nyomj egy mégse és utána jó lesz.
statusbar és navibar szinezése pl.
-
rayoliviero
veterán
válasz
rayoliviero #16181 üzenetére
Feltettem a 3.0.2-t, hogy kipróbáljam, de az kéri a jelszót.
És mi amúgy a jelszó? Sehol nem találom a neten.
Cunaja: Cancel után bejött egy kínai szöveg.
-
KKrisz751
aktív tag
Na ügyes voltam. Mellé nyúltam és kilőttem az xposed-et. Vagyis a tzelepítés mellől kilőttem a pipát. Időm se volt reagálni, újraindult és telepít, illetve uninstalált.
Lesz valami következménye? Mert éppen alkalmazást optimalizál...
-
törölt tag
válasz
rayoliviero #16178 üzenetére
Megoldható, csak én most nem tudok ebben segíteni.
-
-
törölt tag
válasz
rayoliviero #16175 üzenetére
Fastboottal fel tudod tenni.
-
törölt tag
válasz
rayoliviero #16175 üzenetére
Dupla...
-
rayoliviero
veterán
válasz
Cunaja #16174 üzenetére
Tettek fel egy másik TWRP-t, ugyanaz a verziószáma, mint az enyémnek, de mérete sem egyezik meg. Hátha ez jó lenne.
De mivel ez img nem tudom feltenni. Nem tud nekem csinálni valaki egy zipes telepítőt, hogy a TWRP-t TWRP-ből feltegyem.
Ezt G2-nél mindig így csináltam. gondolom itt is működik vagy nem? -
Cunaja
addikt
válasz
rayoliviero #16173 üzenetére
Mert nem volt Wipe. A rom meg nem úgy van megírva, hogy wipe-vel kezdjen.
-
törölt tag
válasz
rayoliviero #16170 üzenetére
Igazából inkább az a kérdés, ha nem normálisan ment a TWRP, akkor ér -e valamit a mentése. Sérülhet a többi mentett partíció is.
-
Cunaja
addikt
válasz
rayoliviero #16170 üzenetére
A data majd induláskor felépíti magát. Azon te ne izgulj. A system és a kernel a lényeg. Kicsit lassabban indul el majd, mert újrateszi a dolgokat.
-
rayoliviero
veterán
Köszönöm a válaszokat.
A gyári mentésem data nélkül semmit nem ér? Galiba esetére az is jobb a semmitől gondolom.
-
Cunaja
addikt
válasz
rayoliviero #16165 üzenetére
Internal storage = Belső tárhely
External storage = Külső tárhely ( sd-kártya )
System=Rendszer
Data= Felhasználó adatai+rendszer programok adatai install után. (dalvik,cache, stb..)
Cust= Egyéni rom összetevők
Boot= KernelLátod, itt mindenki profi
Mondtam, hogy mindenki profi
-
törölt tag
válasz
rayoliviero #16163 üzenetére
BL nyitás nyom egy automata wipe -ot.
Ott szerintem a TWRP -vel van a gond. Kang telepítés után nem feltétlen kell a wipe, csak ha javasolják. Néha elillanhat belőle néhány dolog, ami nem lett rendszeralkalmazássá téve. Én inkább utána szoktam pucolgatni. Előtte fontosabb, bár utána sem mindig "árt".
Azt még megpróbálhatod, hogy pc -n lemented az SD kártya tartalmát, aztán nyomsz neki egy formázást. A telefonba már csak kikapcsolt állapotban tedd vissza, mielőtt custom recovery -ben indítasz.
HA telefonból formázol, vagy bekapcsolt készülékbe teszed bele az SD -t, akkor elkezdi belakni, rápakolgatja a mappáit, fájlait.
-
coyote55
őstag
válasz
rayoliviero #16165 üzenetére
Nem kell újabbat, ugyanezt tedd fel újra!
Ha jól számolom, a harmadik nekifutásra jött össze a backup -
rayoliviero
veterán
válasz
coyote55 #16164 üzenetére
Igen, 2.8.7.0
De újabbat nem akarok feltenni, mert az titkosítja a datát, a 3.0-ás.
Fastbootból tettem, akkor megint onnan tegyem fel ugyanazt?
És ROM install után fentmaradtak a régi programjainak egy része.
Full tiszta telepítést akarok.
Akkor wipeolni kell ROM install előtt a az internal storage-t is?
Már azt sem tudom, hogy mi micsoda.
System: System
Internal storage: Itt tárolódik minden, amit root nélkül lehet látni PC-re csatlakoztatva a telefont?
Data: Alkalmazások adatai, beállítások?
Jól írom?
-
coyote55
őstag
válasz
rayoliviero #16163 üzenetére
Melyik TWRP-t tetted fel? A 2.8.7.0-t? Az többünknek okozott már fejfájást, backup közben újraindult, és a Data közben szállt el. Az a mentés ment a kukába, és felraktam újra meg újra a recovery-t, amíg nem csinálta végig a backupot. Idegesítő játék, de muszáj eljátszani.
Próbáld te is újratelepíteni a TWRP-t. -
rayoliviero
veterán
válasz
#86973952 #16162 üzenetére
Köszi szépen.
Nyitottam közben a bootloadert a Mate 8 telón, feltettem a TWRP-t is.
El akartam menteni a komplett teló tartalmát. De a Data-t nem tudja menteni. Kiírta a mentés végén, hogy Data backup failed. És még az az érdekes, hogy Datára 0 MB-ot írt.
Aztán pendrive-ról tettem fel a Kang VIP ROM-ot, wipe-olni akartam a data, Dalvik és cache-t. De a datát nem engedte wipeolni.
Tehát a datával semit nem enged: Sem mountolni, sem backupolni, sem wipeolni.Bootloader nyitás után csinált magától egy factory resetet a telefon, nem törölte a datát? 1,5 éve nem romoltam. bocs, ha valami hülyeséget írok.
Van ötlete valakinek?
-
törölt tag
válasz
rayoliviero #16145 üzenetére
Használj fel belőle nyugodtan. Én csináltam jópár összefoglalót, meg használták is fel néhány témában. Huawei -nél sok dolog hasznosítható más-más készüléknél is.
BL, ROM bontás, Kang VIP vagy HRT már "legenda", VPN, ...stb. Akár esetenként a build.prop piszkálás is.
-
rayoliviero
veterán
válasz
philoxenia #16160 üzenetére
-
philoxenia
MODERÁTOR
válasz
rayoliviero #16145 üzenetére
Azt majd Máté csinálja....
-
zeon.hu
nagyúr
válasz
rayoliviero #16141 üzenetére
1-2 apróság még hiányzik is belőle, de majd pótoljuk
-
KKrisz751
aktív tag
válasz
Cunaja #16142 üzenetére
Amúgy a compass nevű iránytű progi meg jól működik. És alatta a GPS státusz meg rosszul. Érdekes.
NFC-t is megcsináltam. Hibátlan.
Meg a viper 4- is jó lett a módosítások után. Holnap kiderül a kocsiban, mit művel az FM transmitteres kihangosítós, lejátszós bluetooth-os vackommal. (Beállítottam egy kis hangerő növelést Bluetooth-ra, mert a max hangerő a FMtransmitteres átvitelen alapból nagyon kevés. maxra tolom a fejegységet, akkor szól úgy mint a CD, fél hangerőn. - Ellenben táviránytóval a kormányról tudom léptetni a számokat, meg felvenni a telefont kihangosítva) -
rayoliviero
veterán
Nem semmi ez az összefoglaló.
-
GSPLR
senior tag
válasz
Cunaja #16118 üzenetére
Estét mindenkinek!
Mi a gond a Summoners Warral? Azért kérdem mert én mióta megvettem a P7-et játszom ezzel a játékkal elég sokat (naponta 1-3 óra) és ami hiba felmerül a játékban az eddig 100-ból 100-szor az újabb patchnek volt köszönhető. Értsd, a játék szokott szarakodni.
-
törölt tag
válasz
KKrisz751 #16124 üzenetére
Leszeded az FHD -t HD -ra még több RAM fog maradni.
Feltéve, ha nincs szükséged nagyobb felbontásra és aktív netes tartalom fogyasztó vagy.
zeon.hu:
Egy másik "5 -ös" volt.
Modern Combat 5. DE ott hiába a kompatibilitás, szerintem kevés lesz az SoC, el sem indul, vagy kidob. -
KKrisz751
aktív tag
-
KKrisz751
aktív tag
Egyébként pedig csak dícsérni tudom a romot, bár láttam valakinek nem igen tetszett.
Pedig én nehezen átszokós ember vagyok. A b133 után is sokáig kínlódtam, hogy megszokjam a 609-et.Több a ram, gyorsabbnak is tűnik.
Bár a kijelző lekapcsolásakor, kicsit lassabb, mintha várakozna.
És nem működik együtt az N7playerrel. Vagyis ha kikapcsol a kijelző, ébresztésre bár látom a playert, de az egygombos feloldáskor a normál, zárképernyő jön elő és azt is fel kell oldani, nem tér vissza egyből N7 playerbe. De igazából ez annyira nem zavaró. -
zeon.hu
nagyúr
-
KKrisz751
aktív tag
Na. Találtam egy hibát. CuV3-on.
A GPS Status progit vettem meg anno, rendszeresen használom is iránytűnek, meg sebesség mérésre, stb.
B609en használtam utóljára, azon hibátlan volt.Viszont most elindítva hibátlnnak tűnik de az iránytű nem működik jól. (Nem a kalibrációról van szó, hogy forgasd meg minden irányba.)
Ha vízszintesen tartom, a telefont, akkor nem mozog az iránytű(arccal felfelé van a teló, vagfyis általában így tájolunk, kb). Ha függőlegesbe akkor már mozog, de az alapján elég nehéz tájolni, ha felemelem a telót és alá állok, és felfelé nézek, vagyis arcal lefelé jól működik.
Érdekes módon van egy dőlés érzékelő és jelző rész, az nem működik vízszintesen. Ugye függőlegesbe telibe maxon van, fejjel lefelé az is jól mozog.
A vízszintes be lett kalibrálva 3 lábú tájoló tartón.
IGO alatt is, ha állok, akkor nem talál égtájat forog össze vissza.
Erre jó lenne egy megoldás, hogy működjön.
-
törölt tag
Valaki meg tudná nézni hogy fut az Evila Bane nevű játék?
Ha lehet nem húzott magokon. A beállításokban pedig legyen maxra húzva az FPS.
A Google Play után még 800+ megát patchel, tehát ne mobilnetről.
Köszi.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Filmvilág
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Lendülettel mehet nyaralni a Samsung
- Projektor topic
- Reklámblokkolók topikja
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- ASZTALI GÉP / ALKATRÉSZ beárazás
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Google Pixel topik
- iPhone 16e - ellenvetésem lenne
- További aktív témák...
- ÁRCSÖKKENTÉS Menő retró konfig: Q9550, Gigabyte P43, 4GB RAM, ASUS GT730,
- AKCIÓ! MSI B450 R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB GDDR6 Rampage Shiva Zalman 500W
- Bomba ár! Dell Latitude E6430 - i5-3GEN I 8GB I 320GB I HDMI I 14" HD I Cam I W10 I Garancia!
- Samsung Galaxy Xcover 6 Pro, 6/128 GB, Kártyafüggetlen
- BESZÁMÍTÁS! 1TB Samsung 980 NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest