- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Házimozi belépő szinten
- Forrmell.enn
- Azonnali notebookos kérdések órája
- 3 nm-es node-on készül a Zen 5?
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Melyik tápegységet vegyem?
- Vezetékes FEJhallgatók
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
-
PROHARDVER!
Huawei P7 Összefoglaló
Hivatalos OFF topik: Huawei P7 - OFF topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
-KP-
addikt
üdv,
elnézést ha volt már a kérdés. nem rég óta van olyan készülékem, amin az új emui van. egyszer véletlen aktiváltam valamit, aminek következtében a telefon magától mindig más háttérképet állít be, ha bekapcsolom a kijelzőt? kérdés, mi ennek a funkciónak a neve, és hol lehet kikapcsolni?
A másik, vannak olyan képek, amik tetszenek és elmentém magamnak külön, erre van valamilyen mód/lehetőség?
-
Cunaja
addikt
válasz
zeon.hu #15186 üzenetére
Mi ez, kívánság műsor?
Most inkább nem reagálnék.
Következő kérdésed mikor lesz kész? hm
Fejlesztése folyamatban!
Xposedben ami módosítja a témát az nem működik! Pl. Gravity, de mivel minden megoldható másképpen, nem is lényeg .
Csak a csempék nagyon hiányoznak a gravity beállításaiból.Az időm kevés, a nap rövid!
-
edima10
tag
-
zeon.hu
nagyúr
válasz
edima10 #15180 üzenetére
Le tudod tiltani?
Nálam nem reagál rá.
Ok, rendszer eltávolítóval biztos menne, de nálam elfér.
Ha Cunaja ráér majd, biztos ránéz.Más:
Valaki próbált már betűtípust cserélni lollipop alatt (gyári vagy custom romon) a régi módszer szerint?
Nálam nem működik, pedig minden stimmel, látom az összes betű témát.0. Csak betűtípus téma letöltése
1. Másold a tömörített fájl tartalmát az SD kártyán a HWThemes mappába.
2. Nyisd meg a Témák alkalmazást.
3. Saját fül.
4. Testreszabás
5. Betűtípus
6. Válaszd ki a betűtípust.
7. Engedélyezd az újraindítást. -
edima10
tag
válasz
Cunaja #15178 üzenetére
Tudom, csak én szerettem használni a gyári multiscreen-t, tökéletesen megfelelt a céljaimnak.
zeon
Igen, közben rájöttem hogy ez nem az AZ, csak láttam a videódban, hogy te azt használtad és ennek meg hasonló ikonja van
Érdemes lenne ezt letíltani? Vagy ne legyek paranoiás?
-
edima10
tag
Végre felraktam a V2-t.
Nagyon gyors, jó ROM!
Pár kérdésem azonban van.
1. A védett alkalmazások között van egy Screen Recorder nevű program, de nincs ikonja a képernyőn. Ez hogy lehet? Ha felmegyek a Google Playbe, ott azt írja az AZ Screen Recorder alatt, hogy telepítés, tehát elvileg nincs a telefonon. Akkor viszont hogy lehet a védett alkalmazások alatt felsorolva?
2. Nem találom a Több képernyő funkciót a legördülő menüben. Nincs benne vagy nálam van a hiba?Más.
Valaki használja a Super Backup Pro alkalmazást? Be lehet állítani, hogy ha egy alkalmazást frissítek elmenti a korábbi verziót, de csak akkor csinálja, ha előtte elindítom az SBP-t. Ez normális így?
Lehet tévedek, de valami miatt úgy emlékszem, korábban nem kellett külön elindítani az SBP-t ehhez, hanem valahogy a háttérből csinálta ezt. -
Cunaja
addikt
Figyelem!
Ilyen és hasonló oldalakat találni!!! Mindenki csak akkor telepítsen, ha Zeon vagy én mondjuk!!! Felelősséget nem vállalunk senki mohóságáért, és a telefon felélesztését sem vállalom.
Aki kamu romot rak a telefonjára, meg is érdemli.
Jelenleg még nincs 6.0A képet én csináltam! Bárki, bármikor becsaphat titeket. Óvatosan!!!!
-
repvez
addikt
En,holnap sztem ujrateszem a romot mert zavar,hogy faileddel ert veget a telepites. Es lehet hogy 852est teszem fel es ota frissitessel a 853ast.
Mert a zenelejatszasnal is megakad a hang es es az uj billentyu se a legjobb.csak a telefonkonyvben levo neveket ajanla fel mint szotar es nincs direkt ekezetes billentyu sem,csak hosszu nyomasra. -
zeon.hu
nagyúr
Na mi van, mindenkinek tökéletes a telefonja?
-
repvez
addikt
válasz
Cunaja #15159 üzenetére
Pedig mindet 3 gombossal tettem fel wipe után egyedu l a 853ast nem.
ha ez a 852es frissitése volt akkor már a tiszta 852es alatt is ugyan ilyen képnek kellett volna fogadniNA mindegy majd megbarátkozok vele, csak ez igy most meglepett. remélem a 6 os droid jó lesz majd.
-
repvez
addikt
válasz
Cunaja #15157 üzenetére
Eddig is a 853as volt fenn ,mig magától vissza nem állt a 839 re.
Elötte 609-839-852 majd OTA 853as sorrendben volt frisistve a telefon semmi változást nem vettem észre se a kinézeten sem a kezelésben a fenti frisitési folyamat után.
Nem ugy mint most, nagyobb és másfajta ikonok másmilyen nyitó mechanizmus, és a billentyű is csak egy fajta van google-magyar bill, az eddigi Huawei swipe bill nincs és az ASOP sincs.
A bekapcsoláskor feltünő képek sincsenek amiket elhuzva megjelent a főmenű, most ahogy irtam mindig ugyan az jön elő a kis pötty amit 4 irányba elhuzhatok
igy hirtelenjében eddig ami feltünt -
repvez
addikt
válasz
Cunaja #15155 üzenetére
ÉS az is érdekes, hogy most máshogy néznek ki az ikonok mint a régi rendszeremen a 853as volt, pedig ez is az.
Mos a képernyő feloldásánál nem elég hogy elhuzom a képen az ujam bárhol a kijelzőn, hanem a megjelenő kis gombot lehet 4 irányba elhuzni attól függően, hogy mit akarok hivni vagy sms vagy csak kinyitni a kijelzőt ezt utoljára a MIUInál láttam, pedig ez nem modolt rom hanem ami az összefoglalóban linkelve volt .A főmenüben sincs az eddigi gyári főkép, az időjárás zenelejátszó és galéria wingletek kirakva gyárilag.
-
repvez
addikt
A hivatalos oldalról letöltött B853as rom failed jelzéssel ért végett, olvastam, hogy másnak is volt ilyen,de nem emlékszem mi volt a vége, hogy ujratette vagy igy hagyta a rendszert.
Lehet ebből valami gubanc a későbbiekben? -
Cunaja
addikt
válasz
philoxenia #15152 üzenetére
Nekem is az van
Alig lehet megnyomni. Sokan nem is gondolnák, hogy a tok hátulja nem a telefon hátulja. Ezt a vékonysága miatt írtam.
Nekem jobban tetszik tokkal, mert nyugodtabb vagyok. Az sem hátrány, hogy ébreszti a kijelzőt a tok kinyitása. . -
repvez
addikt
tegnap történt egy kis baleset a telefonommal.
Elkövettem azt a hibát , hogy rajtahagytam a Romot az SD kártyán, de még novemberben amikor a 839es kijött.
Tegnap melő közben a mellényzsebembe volt miközben szereltem, egyszer csak hallom ,hogy zenél a telefon, elövettem és látom a huawei logot, gondoltam ujraindul, de a logó eltünése után a beállitás varázsló fogadott, ott már tudtam, hogy ez nem jó jel.Szóval valahogy sikerült mind a 3 gombot megynyomni a zsebemben és igy ujratelepült a rendszer , fogalmam sincs ,hogy hogy sikeredett a telepités, de a telefon müködik láthatólag minden funkciója.
B853 ról most ujra B839 van, nem tudom ez igy mennyire volt szabályos, de gondolom igy nem volt se wipe semmi.a frissitést felajánlotta a telefon, DE akkor már inkább ujra teszem megint 853ra, lévén nincs se root se TWRP semmi . igy gondolom egyéb dolgom nincs csak letölteni a 853as romot, 2 gombossal wipe és 3 gombossal telepit és kész ujra öröm böddöttá?
-
Atlantisz48
őstag
válasz
pistu1 #15145 üzenetére
Üdv!
Van egy Honor 4C a családban, és összehasonlítva a P7-el, a P7 nyer. Igen 8 mag jobbra balra, de akkor is.
Pl kamera alkalmazásnál, a Honor egyszerre 10 sorozatképet tud készíteni, míg a P7 akár 20 at is.
Szerintem ez a teljesítmény miatt van, de javítsatok ki ha nem. -
CarTom
csendes tag
válasz
pistu1 #15142 üzenetére
Üdv. Én használok g620s is cégesként, a feleségemnek p8 lite készüléke van.
A g620s egy jóval olcsóbb és alsóbb szegmensben helyt foglaló készülék, viszont a maga kategóriájában szerintem simán lenyomja a konkurenciát. Nem igen jött még rá frissítés (ota) de az akku ideje az nagyon jó, nálam folyamatos lte és wifi mellett 4 - 5 napos az üzemideje, sok telefonálgatással.
Sajna elég hamar berepedt az érintő felület, tehát ez kevésbé tartós elem rajta.
A p8 lite szintén egy jó kis készülék, szerintem valamivel butább mint a p7. A leírtakkal ellentétben nincs gg üveg rajta, picit nagyobb a tokozása mint a p7 -bek ugyan akkora kijelző méret mellett.
A p7-nek sokkal szebb, élénkebb a kijelzője, persze csak egymás mellett tűnik fel.
Nem tudja az okos tokot.....
Egyébként ha valami történne a 7emmel valszeg p8 lite lenne amit megvennék, ár érték aránya nagyon jó.
P6. Ezzel nincs tapasztalatom de itt a fórumon még az elején kitárgyalták a többiek, hogy a p7 a jobb, újabb....Én még mindig Kit-kat-el használom, nekem a Lolli nem jött be maradtam a gyári B609 romnál, ez stabil és nem akad! Cunaja féle romokat nem próbáltam - de követem a topikot folyamatosan- várom a 6-os droidot.
Nekem túl sok bosszantó apróság nem tetszett a Lolliban. Egyéni szoc problem..... :-)A lényeg ha a p7 mellett döntesz nem fogod megbánni. A tempered glass alap előre. Hátul én csak egy fóliát használok, azt is azért hogy a kemény tok ne karistolja meg.
Esetleg Honor család?
Szóval hajrá. -
zeon.hu
nagyúr
válasz
pistu1 #15142 üzenetére
Tessék, rövid screen videó.
Android 5.1.1 Custom rom, a legutóbbi cunaja-féle V2.
Kb 180 telepített alkalmazás és rengeteg widget. -
pistu1
tag
-
pistu1
tag
Sziasztok!
Sajna vasárnap hajnalban elhagytam a telefonomat,így új(használt) telefont veszek,és a huawei-re esett a választásom!Segítsetek nekem abban, hogy több teszt,cikk végigolvasása után sem tudom eldönteni melyiket éri megvenni. P7 mindenben jó,de írtak a processzor gyengeségéről,ez által félek megvenni.Leginkább internet,játék,és emalezésre használnám telefonomat és ennek is ez lenne a célja.Mi a véleményetek a jelelnlegi gyári p7 oprendszeréről? Optimalizálták már ezt a döcögést a proci miatt? Amiket kinéztem: p6,G620s,P7,P8Lite. Előre is köszönöm a segítségeteket -
Cunaja
addikt
válasz
bollizolee #15130 üzenetére
Állj vissza B839 gyári állapota. Mentést meg minek csinálsz a rossz telepítésről? Csak az adataidat mentsed.
-
Cunaja
addikt
válasz
bollizolee #15128 üzenetére
Újból fel kellene raknod, mert valamit nem jól csináltál telepítéskor. Zeon is így járt, megcsinálta újból és semmi problémája sincs. Te vagy az egyetlen, akinek minden fagy.
Visszatérni meg úgy tudsz, hogy felrakod a B839 gyári recovery-t és utána a B839 general 3 gombos módszer szerint. Azután már jöhet a B852 update, a kisebbik.
-
bollizolee
tag
Én akármit csinálhatok ezzel a telefonnal ez igy kegyetlenül használhatatlan . Minden lefagy böngésző leáll galéria lefagy időjárás alkalmazás is. Hogyan tudok visszatérni b852re? Így sajnos nem tudom használni.
-
Cunaja
addikt
Nekem ezek a lényegek!
Custom Rom V1-V2 Gyári
1. Telefonálás extrával
x -
2. Sms x x
3. Fényképezésx Pocsék
4. Zene hallgatás minőségi
x gyenge
5. Videó lejátszás C] x x
6. Online és sima játékokx akadozik
7. YouTube
x x
8. Gyorsaság
x akadozik
9. Szabad ram. C] x kevés
10. Gördülékenység és extrák.x -
Na ennyit erről. bocsi a formázásért.
-
Cunaja
addikt
A te romod odex rom, a V2 deodexed. Ez azt jelenti, hogy a programok mindig betöltik magukat újra, de nálad nem. Előnye viszont a több ram és gyorsabb kezelés. Azért írod, hogy gyors a romod, mert még nem próbáltad a V2-t. Ámulnál rajta. Sajnos vannak hibák, mert nem tökéletes. Nem volt időm rendesen összehozni.
A Face-t mint már többször írtam, nem tudom tesztelni, mert nincs.Ezentúl ha csinálok egy custom romot, nem írom meg a készítését, csak linkelem ha kész. Így elkerülhető a türelmetlenség.
-
-
Jadro
veterán
válasz
bollizolee #15118 üzenetére
Na várj, mert most nekem sem megy. Agyfaszt kapok ettől a facebooktól... Nézem pillanat.
-
Jadro
veterán
Nekem ez a build.prop van most fent és nincs gond vele: [link]
Annyit kell benne mókolni, hogy ebben a hét sorban át kell a nyelvet még állítani:
19. sorban: ro.product.locale.language=zh -> hu
20. sorban: ro.product.locale.region=CN -> HUEttől szuper lesz a beépített levelező is. A Telefonkezelő ugyan elakad ebben is, de szerintem azzal együtt lehet élni. Más fagyásos gondom nincs, FB video megy benne.
-
Cunaja
addikt
válasz
bollizolee #15113 üzenetére
Amit írtál buildprop -fájl-t másold be a system mappába és a jogosultságot állítsd 664-re. rw--r--r
Így kell kinéznie. Ha meg van, akkor reboot. -
Cunaja
addikt
Azt magyarázd már meg nekem, hogy a fenébe kerültél már megint B609-re? Minek rakod fel a Vendor mappát, mikor csak a kártyád vodás és a telefon független?
Szóval kedves barátom, ha így folytatod megint egy darabig élesztgetni fogjuk a telefonod.
Rakd fel akkor megint a B609 generalt, mert a Vendor mappával bezavartad. Utána jöhet amit szeretnél Lolliban. -
Cunaja
addikt
Mi volt, ami előtte gyári rom volt? Most melyik Kangvipet írod? A Kínait, amit linkeltem, hogy eredeti, vagy a V2-t ?
Elvileg B839 rendszered van. Annyi a dolgod, hogy feltolod a gyári recovery-t és 3 gombos B839.Előtte B839 volt? Akkor amit írtam az előbb.
és a többiek! Több Custom rom nem készül Lolli alá általam, mert márciusban jön a 6.0. Egyszóval nincs értelme. Majd 6.0 alá.
Jelenleg azért keresem a hibákat a V2-ben. -
Cunaja
addikt
-
Cunaja
addikt
válasz
bollizolee #15104 üzenetére
Oké, de a kínai buildot érdemes felrakni.
-
bollizolee
tag
Ma már nem leszek holnap majd jelentkezek hogy mit lehet tenni.
-
Cunaja
addikt
Egyes alkalmazásoknál, lehet gondot okozhat, hogy a reklám tevékenység blokkolva van a romban.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Válságba taszíthatja Oregon államot az Intel leépítése
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Házimozi belépő szinten
- Forrmell.enn
- Autós topik
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- World of Tanks - MMO
- További aktív témák...
- Eladó Vagy Csere SAMSUNG GALAXY Z FOLD 4
- iPhone 15 Pro MAX 256 Gb vadonatúj állapotban 2027.02.07-ig hazai garanciával
- IPhone 16 Pro max Pitaka és gyári Apple tok
- Land Rover Explore R 4/64GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- IPhone 12 128GB gyári független új programozott akkuval
- Apple Watch SE 2 44mm, Újszerű, 1 Év Garanciával
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 4 Slim / PS4 Pro felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- CarPlay / Android Auto adapter meglévő Android alapú fejegységhez
- AKCIÓ! MSI Z77 MPOWER Z77 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 32GB (2x16GB) Kingston FURY Beast RGB 6000MHz DDR5 CL30 memória 27% 3 év garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest