Hirdetés
- A klasszikus átnevezési trükkhöz nyúl az AMD a mobil Ryzeneknél
- Pánikban a világ a Radeon RX 5000 és 6000 sorozat támogatása miatt
- Az AI miatt biztonságosabb az Android, mint az iPhone
- Hirtelen rájött az AMD, hogy mégsem szűnt meg egy funkció az egyes Radeonokon
- Aggódhatnak a amerikaiak: a Huawei újabb lépést tett a modern AI gyorsítók felé
- Milyen TV-t vegyek?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Miért nem tűnik el soha a kalózkodás?
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Milyen házat vegyek?
- Meghalt a Windows 10, éljen a Windows 10!
- Pánikban a világ a Radeon RX 5000 és 6000 sorozat támogatása miatt
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Melyik tápegységet vegyem?
- Apple asztali gépek
- 
			  PROHARDVER! Huawei P7 Összefoglaló 
 Hivatalos OFF topik: Huawei P7 - OFF topik 
Új hozzászólás Aktív témák
- 

Cunaja addikt válasz  karelgott12

üzenetére karelgott12

üzenetéreCsak később leszek gépnél, megnézem. 
- 

karelgott12 tag válasz  Cunaja

üzenetére Cunaja

üzenetéreFeltettem én is ezt a romot. Eltűnt a root, és random újra indítgat a telefon. Kostyan fórumán azt írja valaki, hogy ugyanígy járt, és a gyári boot.img cseréje megoldotta a gondot. Szerinted is ez a probléma megoldása? Telepítés előtt csináltam nandroid mentést. Ezután 3x raktam fel a tuning romot - majd amikor jelentkezett a hiba, visszatettem a mentést és újra próbáltam, de mindig ugyanaz történt. 
- 

Cunaja addikt válasz  ricsi8800gt

üzenetére ricsi8800gt

üzenetéreFekete pénteken, de karácsonykor már 120 lesz kb.  Esetleg másik sim kártya nincs a közelben? 
 Független a telefon?
 Az összefoglalóban benne van a lekérdezés menete.
- 

philoxenia MODERÁTOR válasz  ricsi8800gt

üzenetére ricsi8800gt

üzenetérePedig akár 100 alá is megy majd... 
- 

ricsi8800gt addikt válasz  philoxenia

üzenetére philoxenia

üzenetéreHát nehéz lesz el hinni hogy egyszer csak pl 100ezer lesz egy P9 vagy 90e  
- 

Almuci csendes tag válasz  Cunaja

üzenetére Cunaja

üzenetéreFelraktam a B852-t, de sajnos így sem működik. Annyi furcsaság van, hogy a telefonon csak a 4G-s telekomos hálózatot látom. Egy másik telefonon pedig csak a 2G-s és 3G-s hálózatokat látom. Tehát a régi telefonon nem tudom kipróbálni a 4G-s hálózatot (mivel nem 4G képes) és az új telefonon (Huawei P7) pedig a régi hálózatokat nem tudom használni. Arra gondolok még, esetleg a SIM kártya nem kompatibilis a 4G hálózattal, mert olvastam a Telekom oldalán, hogy ha nincs 4G képes SIM kártyád, akkor lehet igényelni. De az még nyitott kérdés, hogy a 4G alatti hálózatokat miért nem látom. Arra rákérdeztem, hogy nincs-e tiltva maga a készülék, a telekom kikereste a rendszerből és mondta, hogy nincs tiltva az IMEI alapján. 
- 

zeon.hu nagyúr válasz  philoxenia

üzenetére philoxenia

üzenetéreEgy Mate 8 nekem is jól jönne. 
 De csakis a P7 mellett, nem helyette! 
- 

üzenetére ricsi8800gt

üzenetéreMég egy évet kibír nálam, nemigen látok akkora előnyt a fejlesztésben más típusra, ami indokolná a cserét. Amúgy a P9 is olcsóbb lesz egy év múlva.....  
- 

ricsi8800gt addikt válasz  philoxenia

üzenetére philoxenia

üzenetéreP7-be?elég minden mert ügyes kis teló,de haladni kell a kórral meg már lassan értéktelen lesz 
- 

üzenetére ricsi8800gt

üzenetéreMi nem elég benne? 
- 

üzenetére ricsi8800gt

üzenetére   
- 

üzenetére ricsi8800gt

üzenetéreEzt nem kell találni, ha a TWRP-ben installáltad. Ez nem program, hanem a kernel.  
- 

zorb tag válasz  ricsi8800gt

üzenetére ricsi8800gt

üzenetéreha megy az angol, ott az xda-s link, sajnos én nem tudok angolul 
- 

ricsi8800gt addikt [tuning]---Fel tettem TWR-ben,telefonba hol találom ? 
- 

Cunaja addikt válasz  Almuci

üzenetére Almuci

üzenetéreSzia! 
 Nyugodtan feltolhatod a B852-t, nem kell visszatérni, mert a B853nál csak a régió más, de a rom ugyanaz.
 Ha V4-lite kell, akkor viszont tényleg vissza kell menni a B609-re vagy a B623-ra. A B609 egyszerűbb. Majd B839>Cunaja V4-Lite. 
 Javaslatom , először nyomj ezen a romon egy wipe-t.
 Hangerő fel + bekapcs gomb. Belép a recoverybe, majd a középső wipe.
 Ha ezután sem lesz jó, akkor a B852. A gyári romon mennie kell. A V4-lite akkor javasolt, ha szereted a gyorsaságot és az extrákat.
 Ha véletlenül nem megy a B852-n sem, akkor hardver hiba sajnos. Csak szerviz a megoldás.
 Tudom sok a "ha" de csak így tudtam gyorsban leírni.
- 

zeon.hu nagyúr 
- 

Almuci csendes tag válasz  zeon.hu

üzenetére zeon.hu

üzenetéreAkkor van esély arra, hogy működni fog? És először vissza kell állni valamire vagy egyből telepíthetek rá 852-t? Ugye a leírásban az áll a 852 feltételnél, hogy P7-L10C900BXXX, de később már arról van szó, hogy 4.4-re kell visszaállni telepített 853 esetén. Nekem igazából az a lényeg, hogy ne legyenek fent extra alkalmazások (én majd letöltök valamit, ha kell) és, hogy minél több idő teljen el két töltés között. Nem akarom naponta tölteni. Természetesen nem nyomkodom órákig, néha telefonálok, naponta 1-2 perc internet és körülbelül ennyi. 
- 

Almuci csendes tag Sziasztok! Van egy P7-es nálam. A telefonáláson kívül minden működik rajta. SIM kártyát felismeri, PIN kódot kér, hálózatokat látja, de mikor próbálnék csatlakozni a megfelelő hálózathoz (telekom), azt írja, hogy nem sikerült csatlakozni. Van tippetek, hogy szoftveres vagy hardveres hiba lehet-e? Itt vannak az adatok: 
- 

#86973952 törölt tag válasz  zeon.hu

üzenetére zeon.hu

üzenetéreRendszer alkalmazás eltávolítóval szinte mindent meg lehet oldani. Rengeteg dolgot tud, még apk extractor is van benne. 
- 

zeon.hu nagyúr Cunaja, tessék belehúzni, már nagyon várjuk az új ficsőrt  
 (Tudom, tavaly porterocka már linkelte)
- 

zeon.hu nagyúr válasz  Zyelor

üzenetére Zyelor

üzenetéreHa custom rom (KangVip, cunaja V3-V4) van fent: 
 Ha nem tudod ébreszteni, hívasd fel magad, hívás közben pedig lépj ki (de ne te rakd le, mert akkor lezár megint) a főoldalra.
 Speciális beállításokban van lehetőség a hangerő gombokat is beállítani a képernyő ébresztésére.
- 

zorb tag üdv. Hogyan lehet a térképet és a gmailt felhasználói programmá tenni? A választ előre is köszönöm 
- 

Attush csendes tag válasz  Cunaja

üzenetére Cunaja

üzenetéreEgyelőre nem szeretnék visszatérni, de még pár hónap garancia van rá, ezért kérdeztem.  Ami kérdésem lenne. Leírásban szerepel, hogy "Telepítéskor figyeljük a felugró ablakot, mert engedélyezni kell a Supersut a KangVip eszköznek (Nagyon fontos: Mindenképp menjünk a SuperSu-ba és ellenőrizzük, hogy sikerült-e megadni a a root jogot!" Na, hát én telepítés közben ezt pont nem figyeltem. Ami kérdésem lenne. Leírásban szerepel, hogy "Telepítéskor figyeljük a felugró ablakot, mert engedélyezni kell a Supersut a KangVip eszköznek (Nagyon fontos: Mindenképp menjünk a SuperSu-ba és ellenőrizzük, hogy sikerült-e megadni a a root jogot!" Na, hát én telepítés közben ezt pont nem figyeltem. Ez okozhat bármi problémát? Nekem még picit szokatlan, de belenézek a speciális beállításokba, plusz rákeresek erre a tuning kernelre is. Remélem lassan összeáll Ez okozhat bármi problémát? Nekem még picit szokatlan, de belenézek a speciális beállításokba, plusz rákeresek erre a tuning kernelre is. Remélem lassan összeáll 
- 

Cunaja addikt válasz  Atlantisz48

üzenetére Atlantisz48

üzenetéreAzzal nem megy sajnos. 
 A fizetős P amp., viszont brutális.
- 

üzenetére Atlantisz48

üzenetéreEzért kérdeztem!  
- 

Atlantisz48 őstag válasz  Cunaja

üzenetére Cunaja

üzenetéreAzért, mert amikor a CPU-t állítottam, hogy a 4. magot is használja, akkor váltogattam az intelligens, és normál beállítás között, de amikor újraindítottam a telefont, akkor mindig visszaváltott intelligensre. 
 DE
 Most újra raktam az egész romot, és most érdekes módon, nem jelentkezik egy a probléma.
 Amikor írtam ide, hogy ezt csinálja, akkor kérdezted, hogy Kernel módosítás volt-e, és mondtam igen, amikor a dupla koppintásos ébresztést állítottam be.
 És innen gondoltam, hogy lehet, hogy akkor vissza kéne állítsam az eredeti Kernel-re. Ám de mielőtt, írtam ezt a hozzászólást, megnéztem, hogy jelentkezik-e ez a hiba még, de már nem produkálta. Tehát akkor egy Wipe megoldotta a problémát. 
- 

Attush csendes tag Sziasztok! Sikerült felraknom a V4 LITE verziót, tök jó meg minden és tényleg jó gyors. Igaz egy kicsit beparáztatott, mikor hajnali 2-kor végeztem vele és másnap meló, de az ébresztő óra ébresztés helyett azt írta, hogy nem válaszol    Viszont újraindítás megoldotta. Mondjuk az még érdekelne, hogy V4-ről, hogy lehet visszatérni egy gyári ROM-ra. Ugyanúgy mint v3-ról, vagy v-2-ről? Arról is van leírás? Viszont újraindítás megoldotta. Mondjuk az még érdekelne, hogy V4-ről, hogy lehet visszatérni egy gyári ROM-ra. Ugyanúgy mint v3-ról, vagy v-2-ről? Arról is van leírás?
- 

Zyelor aktív tag válasz  coyote55

üzenetére coyote55

üzenetéreHmm, ez van fent (sajnos). Újraindítás, kikapcs, semmi sem segített eddig sajnos. Utóbbi időben volt sok szó arról, hogy lehallgatnak-e... Mostmár az is megfordult a fejemben, h azért merül a teló, mert kémprogram van rajta  Ami vicces lenne, mert tényleg becsületesen játszom, nincsenek telepített APK-k, stb-k... Ami vicces lenne, mert tényleg becsületesen játszom, nincsenek telepített APK-k, stb-k...
- 

KKrisz751 aktív tag válasz  coyote55

üzenetére coyote55

üzenetéreHát én csak pislogok. Most B852 van fent root nélkül. Autó frissítésen. Meg se tudom mondani fejből mi milyen verziószámmal megy. a gugle vackai, meg úgy álltalában bármi. (nem is érdekel, működik teszi a dolgát) 
 De a teló 2-2.5 napig bírja, ha régi átlag módba használom.De most pár napja kikapcsoltam az intelligens módot. 
 Állandóan megy a blútúsz az óra miatt, megy a wifi, hogy a TV-n távolról irányítsam a videólejátszót a számítógépen(Életem első FHD tv-je most élvezkedek 3D ben is UE48H6400), És szoktatom magam a waze navigációhoz, mert túrják 1-2 hónapja az utakat a városban, és változik a forgalom, reggel - este össze vissza, és ahogy elnézem korrektül be is tolják páran az infókat. 1-2 éve még alig volt jelzés, ma már szinte azonnali a változás. Persze a mobil adat is megy, a waze miatt, a wifi meg a telekomos free wifi miatt, hogy ne az adat fogyjon ha lehet. Reggel 4 órát megy az FM rádió is.Ez a mai napomon most 33%on vagyok, ha párom megérkezik tecsóból akkor leülünk filmezni. És kb 20% ra fog esni ha még youtube zenét is hallgatunk akkor 5% , ahogy múlt héten minden nap. (Bár akkor 40% volt, de szabin voltam és nem ment a rádió és nem mindig filmezés volt az esti program.  ) )
- 

üzenetére Atlantisz48

üzenetéreMiért akarod visszaállítani? Nálam semmi baja! 
- 

zeon.hu nagyúr válasz  Atlantisz48

üzenetére Atlantisz48

üzenetére
- 

Newlachka őstag 
- 

Zyelor aktív tag Sziasztok! Már kezd megőrjíteni a kis telefonom aksija, ezért a segítségeteket szeretném kérni. A főbb információk: - Gyári B852, Root NINCS A hiba: - Valami ébren tartja a telót. - 1.5 óra OST után lemerül - Böngészők, csevegőprogramok vannak futtatva, játékok nem nagyon, LTE-n keresztül. Jöjjön néhány kép: - Augusztus 5: Pont éjszakára töltött fel a telefonom, ezért úgy döntöttem, hogy éjjelre Ultra energiatakarékosba rakom. Ez segített, éjjel nem merült a telefon, de ami azután jött, azt magam sem hittem el: [link] Az eredmény számokban siralmas: 10 óra töltő nélkül, 1.5 óra OST: [link] Volt egyszer ez... Aztán jöjjön a kedvencem: 16 perc OST, -60%az akkuból... [link] Itt inkább a 16 percről nem linkelnék külön képet, tényleg annyi volt... Egy átlagos nap pedig ilyen: [link], 1 óra 17 perc OST... Nézegettem, hogy mi lehet a baj, általában az Android OS és a Google Play szolgáltatások a ludas: [link] Sajnos nem tudom mi tévő legyek... Húzzam újra a telót? Fog az segíteni? De ez a 1.5 óra OST egy rossz vicc kb. Köszi a helpet előre is!    
- 

üzenetére Atlantisz48

üzenetéreInnen  
 Mindjárt megnézem, van-e mentve nekem.
- 

Zsoltg4s tag Ma megnyomkodtam egy P9-est az Auchanba. 12 mp-re állítottam a kamerát, majd auto módban csináltam egy képet egy ártábláról. Persze a telefont letámasztva. Majd a P7-es is készült szintén auto módban ugyan onnan, szintén arról a tábláról. Jött a nagyítás mind két telefonon. Háááát, nagy különbség nem volt a P9 javára. S7-el is megtörtént ugyan ez és S6-al is. Nálam az S6 nyert. De akkor is P9 lesz a következő. Nagyon gyors telefon. Iszonyú gyorsan exponál. És a kiállított telefonok közül a legszebb volt. 
 Más...
 Akinek kocsiban régebbi rádiója van, nincs Usb és Bluetooth, tudom ajánlani ezt. 
 Tegnap vettem, 3000 forint. Tökéletesen kihangosít, átviszi rádióra az mp3 fájlokat és ami nálam fontos volt, az Igo hangját is átviszi az autó hangszóróira. Így már hallani lehúzott ablaknál is.
- 

üzenetére Atlantisz48

üzenetéreTWRP alól telepíted az eredetit. 
- 

orbit76 tag Sziasztok! Érdeklődnék az egybegyűltektől, hogy ha diktálva szeretnék pl. üzenetet írni és nem pötyögve, ahhoz feltétlenül le kell töltenem a Google billentyűzetet, vagy a Huawei bill. is tudja ezt a ficsört? 
- 

üzenetére Atlantisz48

üzenetéreIgen, ahhoz is kell cserélni. 
- 

üzenetére Cunaja

üzenetéreNem cseréltem semmit, felraktam a V4-Lite ot, semmit nem állítottam el, csak az Xposed-t telepítettem. Úgy tudom, akkor kell kernel csere, hogyha húzni akarom, a CPU órajelét, nem? Szerk: 
 Most hogy visszagondolok, régebben a V2-nél talán, valamit csináltam a kernellel, amikor be állítottam a dupla koppintásos ébresztést. Úgy emlékszem, ott kellett valamit a kernellel variálni. Nem?
- 

üzenetére Cunaja

üzenetéreRendben, újraraktam a Romot, beállítottam, hogy ne Intelligens módba legyen az energiatakarékosság. Beállítottam Normál-ra, de minden egyes újraindításnál visszaállítja magától Intelligensre. Gondolom ezzel, nem lehet mit kezdeni? Te hogyan szoktad? 
 Nem mintha gond lenne, mert pár másodperc alatt be lehet állítani.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Mikrotik routerek
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Milyen TV-t vegyek?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Miért nem tűnik el soha a kalózkodás?
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Milyen házat vegyek?
- Arc Raiders
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Meghalt a Windows 10, éljen a Windows 10!
- További aktív témák...
- Vadonatúj Blackshark 4 256GB full turbó mobilgamer csomag, kártyafüggetlen!
- újszerű iPhone 16e 128GB black fekete független Apple garancia
- új iPhone 17 256GB black fekete független Apple 1 év garancia
- Samsung S25 12/128GB Navy Blue, Snapdragon Elite, makulátlan állapotban, 33hó garival eladó
- Xiaomi 15 Ultra 5G 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÚJ OMEN Transcend 14 - 14"2.8K OLED 120Hz - Ultra 7 155H - 16GB - 1TB - RTX 4060 - Win11 - 3 év gari
- Lenovo ThinkPad T14s Gen 3 i5-1245U 14" FHD+ 16GB 512GB 1 év teljeskörű garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Air 15 M4 24GB RAM 1TB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
- Cisco Catalyst C1000-48T-4G-L 48xRJ45 4xSFP switch, CISCO refurbished
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

V4 van fent és xposed aktiválva.
 V4 van fent és xposed aktiválva. 

.Imádom ezt a telot,Legjobb
.Imádom ezt a telot,Legjobb 

Természetesen, ha nem tudják javítani.
 Természetesen, ha nem tudják javítani.