- AMD Navi Radeon™ RX 6xxx sorozat
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Házimozi belépő szinten
- Milyen széket vegyek?
- Azonnali notebookos kérdések órája
- Vezetékes FEJhallgatók
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- 5:4 képarányú SXGA monitor jön ősszel az EIZO berkeiből
- 3D nyomtatás
- Milyen egeret válasszak?
-
PROHARDVER!
Huawei P7 Összefoglaló
Hivatalos OFF topik: Huawei P7 - OFF topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
zeon.hu
nagyúr
válasz
KKrisz751 #16497 üzenetére
Annyival jobb, hogy nem drágább, dupla usb portja van és az egyéb arra alkalmas eszközöket akár 2.4A-el is tudja tölteni.
(Egyébként kb 10mA-el gyorsabban tölti a P7-et)Otg kábelre gondolsz?
Nem használok olyat, usb-micro usb flashdrive-om van, így közvetlenül a telefonba lehet dugni. -
Atlantisz48
őstag
Üdv!
Képzeljétek, hogyan jártam. Ezt muszáj megosszam veletek.
(Ezt nem azért írom, hogy a Sony-t lehúzzam, félreértés ne essék.)
Ma voltam Media Markt-ba, hogy megnézzem ezt az új Huawei-t (Nagyon szép és gyors csak drága
)
Mellette ott volt egy Sony Xperia Z5 Premium kemény 220 000 Ft-ért. Gondoltam, ha már ott vagyok, akkor összehasonlítom a kameráját, a P7 kamerájával. És megdöbbentem. De nagyon. A P7 csinált olyan jó képet, mint a Z5, annyi volt a különbség, hogy a Sony-nak nagyobb volt a látószög. És a fehér fehérebb volt, de ez lehet, hogy csak a kijelző miatt. Tehát az a 220k-s ár sehol nem látszott meg a kamerán.
Amúgy múlthéten a Z2 kamerájával hasonlítottam össze, és az rendesen odaverte a P7. (V3 Rom)
Ez azért elég érdekes, mert a Huawei P7-e is Sony lencse van.Mi a ti véleményetek?
-
zorb
tag
Üdv.
Nálam a TWRP többszöri próbálkozásra se ment.(próbáltam a kapott válaszok alapján megjavítani, de nem sikerült).
Vannak régi mentéseim pl: B851C, B839 general, de ilyen recoval csak elrontanám a telót, ha valamelyiket próbálnám visszaállítani? a V4-et szeretném kipróbálni (érdeklődnék van benne FM?).
A választ előre is köszönöm -
zeon.hu
nagyúr
válasz
#86973952 #16485 üzenetére
A blitzwolf volt nekem most a lényeg, kifogytam a szabad konnektorokból
Van abból nagyobb is, de legközelebb szivargyújtóba való usb elosztót rendelek tőlük.
Nagyon dicsérik ezt a márkát, egyre több termékük van, érdemes szétnézni náluk. -
törölt tag
-
zeon.hu
nagyúr
Vettem egy ilyen mágneses kábelt.
Kicsit nehéz betenni a mikro usb-be, de kiesni így biztosan nem fog és védi addig is az usb bemenetet.
Töltésre jó, adatátvitelt még nem próbáltam.Gyári töltő helyett Blitzwolf kábel és ugyanilyen márkájú töltő, cefet jó mindkettő.
A töltő dupla usb portos. Kicsit drága, de lehet olcsóbban is venni (én kb feléért szereztem). -
Newlachka
őstag
válasz
Cunaja #16481 üzenetére
Ezt köszi
Akkor ahhoz,hogy ebben az egyetlen alkalmazásban látszódjanak a gombok akkor xposed kell?-igen a válasz
songpop2 feltelepül elindul,de már játszani nem lehet, hagyjuk is annyira nem érdekel
dupla oka is megoldva kihúzással,de ugye ha visszadugom akkor ugyanúgy két ikon lesz.
ezt majd megoldom magamnak
weathert sikerült beállítanom így nem érdekel,ha a továbbiakban nem fog elindulni az config -
Cunaja
addikt
válasz
Newlachka #16474 üzenetére
Mint írtam, nem nagyon érek rá, de ezt megcsináltam neked.
Nálam egy darab fagyás, egy darab random restart sem volt.
[Bizonyíték]Ja és, a navi maszk levétele is ott van, de xposed kell hozzá.
-
zeon.hu
nagyúr
válasz
Newlachka #16474 üzenetére
Itt telepítési hiba lesz, mert ezek hibátlanul mennek nálam.
-weather and clock jó
-gyári kamera jó
-galériában ott vannak a gombokXposed hiánya elvileg nem okozhatja ezt, de majd cunaja nyilatkozik.
Szerk.
Ezek mehetnek on-ba nyugodtan.
Akkor ki kellene próbálni egy másik fülest. -
Newlachka
őstag
válasz
zeon.hu #16473 üzenetére
fülhallgatónál:
songpop,youtube,kamera appweather&clock app nem megy
galéria appban nincsenek meg az alsó gombok
videók alkalmazás valami kínai nem tudom miket hoz fel kiemeltként
kamera app sem működik vagy csak néha
fülhallgatót kihúztam mégis érzékeli??
com.andoid.phone app leállt
majd újraindul a telefon..
és nem rendes restart volt, mert pin kódot nem kér..csak feláll huawei logóval még 1x
lehet azért mert xplosedet nem telepítettem? -
törölt tag
Csak hogy ne legyen unalom.
-
tsabeekaa
aktív tag
Hogy ez járható út e.... Ezt válaszolták.
Dear User,
Huawei Customer Service is pleased to be at your service, sorry for bringing you the trouble, if you want to unlock your phone, you should meet the condition as follows:
1.Please register your Huawei ID in our official website http://huawei.com/en/ on your PC.
2.Log in your Huawei ID on your phone for 14 consecutive days.
3.Each Huawei ID should not apply for the unlock code more than twice within half years.
If you meet the information, please go to http://emui.huawei.com/en/ and click the 'download' button to login your Huawei ID other than any other third party ID to apply for the unlock code. Please contact us by mail or local service hotline as follows if error message appears.
TEL: http://consumer.huawei.com/en/contact-us/index.htm?tag=hotline
Mail: http://consumer.huawei.com/en/contact-us/index.htm?tag=email
Please submit your mobile model, S/N, IMEI/MEID and error message in your e-mail. We also need to know that your phone is rooted, it can be out of the best working state and part of functions may not be able to work normally. In addition, the system is vulnerable to be invaded by viruses once your phone is permitted to unlock. What's more, for the lacking of fully tested, the third party software will not be compatible with your phone. Unlocking will bring unexpected negative impacts and the device will be not normal, and can not be restored, Huawei after-sales service office will not provide warranty service for your rooted phone, and you may bear the cost. So we strongly advise you to think it twice.
If you have any other problem, please send your feedback to us. We will be at your service to help you solve your problems.
Once again thank you for contacting Huawei device.
Best Regards.
Huawei Device Customer Care Team (3207) -
zeon.hu
nagyúr
válasz
#86973952 #16462 üzenetére
Nem, de mindjárt keresem, mi volt az
Szerk.
Meg is van.
Kár, hogy fizetős, azért nem fizetek most, hogy bezárjam. -
zeon.hu
nagyúr
válasz
#86973952 #16456 üzenetére
De mi a ...ért zárták le? ? ?
Így tudsz kódot kérni, ha vállalod:
Címzett: mobile@huawei.com
Tárgy: Unlock bootloader P7
Üzenet:
Mobile Model: P7-L10
MEID / IMEI:*****************
S / N: *******************
(mail címed írd le ide újra)
Thank You!
S/N és IMEI számot itt tudod megnézni:
Szerviz menü --> ProjektMenü --> Veneera information query --> Other query
Bootloader nyitás kért kóddal:
Ez természetesen csak akkor szükséges, ha zárt a bootloader.
1. Nyisd meg a számítógépen a Start menüt
2. Beírod: cmd
Ezután megjelenik egy újabb abblak, ebben dolgozz tovább.
3. cd c:/adb
4. adb devices
Kiírja az azonosítót: Pl. 1131221321312 device
5. adb reboot bootloader
Újraindul a telefon bootloader módban, egy fehér képernyő lesz, egy kis robottal, és némi szöveggel.
6. fastboot oem unlock ****************
7. fastboot reboot
A készülék normál módban indul újra. -
tsabeekaa
aktív tag
Sziasztok!
Egy kis segítséget kérnék. A telefonomon kijelzőcsere volt repedés miatt. Miután visszakaptam a telefont, zárt lett a bootloader, így nem megy a root. Mit lehet tenni? B852 van rajta, és az is volt.
-
zeon.hu
nagyúr
válasz
#86973952 #16448 üzenetére
Max azt, hogy mikor kaphat a play netet.
Ehhez meg mondjuk kell egy AF Wall, amiben profilokat állítasz be, azt tudja a robot kapcsolni.
Ez esetben beállítod a playt, hogy automatikusan frissíthet.
Alkalmazásokra bontva viszont kizártnak tartom.
Közbelép még az, ha a play rendszeralkalmazás, akkor is meg tudod-e tiltani neki a wifi használatot (mobil adatot biztosan). -
zeon.hu
nagyúr
Akit érint:
Igo szülinapp frissítést kapott (50mb). -
törölt tag
válasz
Cunaja #16443 üzenetére
Kína június elejére ígérik, akkor nálunk július vége.
Addig 5x össze tudod dobni.
Szerintem addigra már Kang és MIUI 8 is lesz.
Szerk.:
Főleg, ha ezeknél sikerül kiküszöbölni a Telenor dolgot, bár szerintem ki kellene belezni hozzá a ROM -ot, ha egyáltalán megoldható normális kereteken belül. -
törölt tag
-
Cunaja
addikt
válasz
ricsi8800gt #16439 üzenetére
Kicsit tuningoltam benne, a játékok grafikai feldolgozását is.
Örülök, hogy sikerült.
Szerk.
Szándékosan nem a fentit szerkesztettem tovább. A két téma teljesen eltérő. A fenti az figyelmeztetés!
Zeon kolléga, így rendben van? Tudom, 5 percen belül voltam. -
ricsi8800gt
addikt
Cunaja,Érezhetően jobban és stabilabban viszi a Lite Rom a zombis játékomat.Igy hogy ki van takarítva a rom
-
Cunaja
addikt
válasz
#86973952 #16437 üzenetére
Vigyázz vele, mert kamu az egész és vírus. 5 vírusirtóm riasztott egyből. Már az egyik a webhelyet is károsnak ítéli meg.
Valamikor a fórumban jeleztem, hogy ezekkel vigyázni kell. Amíg Kínában nincs 6.0, addig nálunk sem igen lesz. Napi szinten a Kínai Huawei p7 oldalát nézegetem. -
zeon.hu
nagyúr
válasz
zeon.hu #16429 üzenetére
Na, valami félre ment...
Szóval itt az összes egy képen:Itt a jó link.
(Utálom a windows-t, vissza is álltam telefonra)
-
Cunaja
addikt
válasz
coyote55 #16427 üzenetére
Az a bökkenő, hogy nézik a fórumunkat, és látják az alkotásaimat. Elvannak vele, hogy gördülékenyen megy és ráérnek.
Mivel a legelső levelemben linkeltem a fórumunkat nekik, hogy mennyien várják a 6.0-át, gondolom nézegetik néha.
Na és mit látnak? Cunaja x rom és egyre gyorsabb és stabilabb. Mi a gondolatuk, "van még időnk".szerk.
A fő téma guru is pont itt van.
Szerk. megint! Visszafejtési kulcsot kér. Nem a teljes kulcsot adtad meg.
-
zeon.hu
nagyúr
Ha valakinek esetleg kellenek témába rakható wifi és cella szignál png képek, amiket most csináltam,innen letöltheti.
(Ha segítség kell a témába rakáshoz, természetesen segítek/segítünk. A képek neve adja, hogy mit kell cserélni, de duplán kell betenni, a "fully" szövegrész nélkül is kell egy másolat.)
Összesen 10 png kép (5 wifi és 5 cella), 64x64-esek.[ Módosította: Intruder2k5 ]
-
törölt tag
válasz
coyote55 #16427 üzenetére
Rengeteg osztanak ki, a Huawei sok nevesebb díjat be szokott söpörni. Ahogy más gyártók is, csak itt nem számolnak be mindenről.
Meg az sem mindegy, hogy a Huawei -nek a mobilos részleg csak másodlagos. A bevétel oroszlánrészét nem a telefon vagy a tablet termeli. Sőt, igazából vékony jégen nyeresegés, ahogy a Samsung -on és az Apple -ön kívül mindenki. HA éppen nem bukóra állnak.
-
bollizolee
tag
válasz
Atlantisz48 #16414 üzenetére
P8 lite-ban is ilyen van. Egyszerű és villám gyors. Nem lenne rossz a p7-be is gyárilag egy ilyen.
-
Cunaja
addikt
válasz
Atlantisz48 #16414 üzenetére
Mivel hamarosan itt a Android 6, ezért már nem foglalkozom az 5.1-es rommal. Azért megkérdezhetnéd, a rom verziót.
-
Atlantisz48
őstag
Üdv!
Az egyik ismerősömnek van Honor 4C készüléke.
És ott van egy olyan lehetőség a dupla kopp-os ébresztés mellett, hogy képernyőre rajzolás.
Azaz lezárt kijelzőnél hogy egy 'C' betűt rajzolunk a kijelzőre akkor megnyitja a kamerát. (Meglepően gyorsan)
'W' időjárás 'M' Zene 'B' internet böngésző.
Ezt valahogy nem lehet ebből kioperálni a ROM bol, és beletenni a P7-be? Ez csak egy ötlet hátha megvalósítható. -
Cunaja
addikt
P7-L00 dual sim verzió tulajdonosoknak!
A rom előfeltétele a [B851-L00] felrakása.
A telepítés menete innentől megegyezik a sima Cunaja-V4- Lite / L10-es telepítés menetével.
TWRP-ből telepíthető.Délután az összefoglalóban is ott lesz.
-
zeon.hu
nagyúr
válasz
karelgott12 #16393 üzenetére
Fent a v4, normálisan működik a light manager.
Amire állítom, az villog teszt közben és élesben is. -
törölt tag
válasz
Atlantisz48 #16404 üzenetére
Ebben hiába reménykedtél. Lite verziót sosem abba a kategóriába szánják.
-
sniper112
aktív tag
B623 ról tudok transistion package val visszamenni emui 2.3 ra? vagy mindenképpen kell neki a b609 ?
-
Atlantisz48
őstag
Ma láttam, hogy a Huawei P9 Lite -on 1 darab kamera lesz
Reménykedtem, hogy a Lite is megkapja azt a kameratudást. De nem -
orbit76
tag
Ezt találtam : MIUI
-
Cunaja
addikt
Privátban megkereset
, hogy mi lesz a L00 tulajokkal?
Jogos a kérdés!
Holnap itt lesz nekik a Cunaja-V4-Lite-L00
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kaspersky Antivirus és Internet Security Fórum
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Xbox tulajok OFF topicja
- A nagy Szóda, Szódakészítés topic - legyen egy kis fröccs is! :-)
- AMD Navi Radeon™ RX 6xxx sorozat
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Házimozi belépő szinten
- E-roller topik
- Fotók, videók mobillal
- MasterDeeJay: Natív 3Dfx Glide Windows11 alatt Voodoo1 és Voodoo2-vel.
- További aktív témák...
- Eladó Vagy Csere SAMSUNG GALAXY Z FOLD 4
- iPhone 15 Pro MAX 256 Gb vadonatúj állapotban 2027.02.07-ig hazai garanciával
- IPhone 16 Pro max Pitaka és gyári Apple tok
- Land Rover Explore R 4/64GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- IPhone 12 128GB gyári független új programozott akkuval
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Új! Számla + 1-3ÉV Gari! Áfás! Gamer PC - Számítógép! I5 14400F / RTX 5070 / 32GB DDR5 / 1TB SSD M.2
- ÁRCSÖKKENTÉS TP-Link Archer C1200 Router eladó (1200 Mb/s Wi-Fi)
- Törött, Hibás iPhone felvásárlás!!
- Samsung Galaxy S6 Lite (2022) , 4/64 GB ,Wi-fi
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest