- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- 5:4 képarányú SXGA monitor jön ősszel az EIZO berkeiből
- SSD kibeszélő
- Androidos tablet topic
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- Apple MacBook
- NVIDIA GeForce RTX 5060 Ti (GB206)
- Milyen SSD-t vegyek?
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
-
PROHARDVER!
Huawei P7 Összefoglaló
Hivatalos OFF topik: Huawei P7 - OFF topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
coyote55
őstag
Na? Mit csinál? Kellek még?
-
coyote55
őstag
Erre nem tudok mit mondani, nekem a másik van fent, direkt felraktam azért a B830-t, hogy telepíteni tudjam.
Egyébként, ha elindul, jó sokáig szöszöl majd az appok átgyúrásával, az első indulás mindig sokáig tart.
Nyugi, ez már a célegyenes!
Ha végzett, felrakod a TWRP-t, rootolod, és csinálsz egy mentést! -
Cunaja
addikt
-
Cunaja
addikt
Lejárt a szerk. Idő
Most mi történik? Álmos vagyok, hajnaltól fent vagyok. Azt várom, hogy sikerül-e? Kérlek írd meg.
Szuper, akkor már minden rendben lesz
A B839 -néul csinálj android mentést. Tudod , TWRP recovery és android backup. Ha kész, vissza a gyári B839 recovery és mehet a B852, de kicsomagolás nélkül kell azt másolni.
-
Cunaja
addikt
Mindjárt kikapom a romból, egy pillanat!
Töltsd le és telepítsd. Lesz helyi frissítés.
-
Cunaja
addikt
válasz
ricsi8800gt #14164 üzenetére
Csinálgatom
-
Cunaja
addikt
Már jöhetne egy új rom, mert nincs kommunikáció
-
Cunaja
addikt
-
coyote55
őstag
válasz
zeon.hu #14156 üzenetére
Amúgy ez sem rossz, amikor a RIIOS frissíti magát, és azért veszik el a hozzászólásod
Megismétlem, jusztis!
A helyzet a következő: valakinek megmakkan a telefonja, mérgében epét hány. Te tudsz neki segíteni, van hozzá szoftvered is - de jó a linked? - jó, link ellenőrizve, beírva, erre a rendszer közli, hogy letelt a szerkesztésre adott idő. Életszagú a történet? Párszor már megjártam így. -
zeon.hu
nagyúr
válasz
coyote55 #14153 üzenetére
Ami várhatóan tovább tart, azt nem is itt írom, hanem mondjuk jegyzetbe.
Van egy P7 szerkesztő topik (nekünk Topikgazdáknak, ott készül az összefoglaló), ott korlátlan ideig lehet szerkeszteni, de indulásból ott is 5 perc van. De ott leokézom, ha kevés az idő, aztán lehet folytatni. -
-
Cunaja
addikt
válasz
edima10 #14138 üzenetére
Először
Ez nagyon jó volt!
Na térjünk rá a dolgokra!
1. Rakd fel a TWRP recovery-t és csinálj egy nandroid mentést. Amivel csinálod, az nem 100% atom biztos.
2. Ha kész a mentés, akkor rakd vissza a gyári recovery-t a B839 -es romhoz valót.
3. Ha kész, az összefoglalóban keresd meg a visszatérés B609-re vagyis B800 majd B609, majd B830 kell neked.4. Ha kész a B830 mehet a B851C, viszont itt olvass el többször mindent.
Az adb nálad simán megy, ez azért van ott, "Windows mappába" mert a Win8-tól felfelé csak akkor működik,
Sok sikert!
-
edima10
tag
Sziasztok!
Jelenleg B852 van a telefonon, B839-ről a 70 MB-os update.zip helyi frissítéssel.
Kipróbálnám a cunaja féle B851C romot.
A telefon t-mobilos független, bootloadert eddig nem piszkáltam, se root, se semmi mókolás a telefonomon.
Ha jól vettem ki az összefoglalóból első lépésként adb-vel a twrp recovery-t kéne felrakni a telefonra, aztán csinálni egy nandroidos teljes rendszer backup-ot, aztán vissza B830-ra és onnan mehet a móka.
A B830-as romot csak simán 3 gombossal rátolom a B852-re?Na most ott tartok hogy a legfrissebb HiSuite telepítve, az Online Nandroid nevű app telepítve a telefonra.
Az adb mappa léterhozásával vagyok kicsit tanácstalan, mert az itteni linkekhez az van írva Win 8, 8.1, 10 kell hozzá, nekem meg Win 7 van a gépemen. Most ilyenkor mi van?Tényleg Win 10 kell az adb-hez vagy hogyan tovább a Win 7-es gépemmel?
Köszi szépen
-
zeon.hu
nagyúr
válasz
ricsi8800gt #14134 üzenetére
A lakatra értesítés lenyitás van állítva, ez csak akkor jön le, ha a képernyő tetején látszik az értesítő sáv.
A Recent (navi sáv négyzet) csak a Szókereső közben nem jó, a Nova home képernyő jön be.
(Ugyanaz a speciális beállítás app van nálam is, mint nálad) -
Cunaja
addikt
válasz
ricsi8800gt #14134 üzenetére
Csinálj gyorsan egy nandroid backupot légyszi, mert Zeonnál az is hibás, de nálam nem. Tudnom kell, hogy kinél van a hiba.
-
Cunaja
addikt
válasz
ricsi8800gt #14131 üzenetére
Hívóképet cseréltétek?
-
zeon.hu
nagyúr
válasz
ricsi8800gt #14131 üzenetére
Akkor nálam lesz valami hiba, mert pl a Szókereső közben nem jó a Recent apps, a Home jön be helyette.
-
-
coyote55
őstag
Hmm...
Azt hiszem, a telefonod egyre inkább kezd szerviz-pozitív lenni... -
Cunaja
addikt
Köszi, ettől nem lettem okosabb. A dobozán rajta kell legyen, mert sajnos a telefonból már nem derül ki. Ha L05-re L10-es romot raksz, akkor is működik, csak lehetnek hibák. A telefonverzió meg a romban van, ezért nem tudjuk már meg onnan. Ha lenne az eredeti romról mentésed amivel vetted, abból kiderülhetne.
-
coyote55
őstag
válasz
linterrobert #14118 üzenetére
Próbáld még egyszer letölteni, lehet, hogy hiba csúszott a letöltésbe.
A telepítés legvégén az md5 ellenőrzése folyik, és ha hibát talál... -
linterrobert
csendes tag
válasz
linterrobert #14101 üzenetére
Szóval van valakinek ötlete miért állt le 99%-nál? pedig mindent úgy csináltam ahogyan le van írva.
-
Cunaja
addikt
Figyelj a telefonod biztosan L10-es? Hol vetted? Szolgáltatónál, de ez nem lehet, mert vodás kártya van benne. és a telefon nem vodás. Esetleg a T-mob adta függetlenül. Nagyon sok hibát produkál a telefonod.
Kérlek mindent lépésről lépésre csinálj, mert valahol elrontasz valamit. -
zorb
tag
válasz
nálam csak a generál B609-ről ment fel, csak helyivel a B853, viszont CUST most sincs
-
Cunaja
addikt
válasz
Milyen B859-ről írsz?
-
linterrobert
csendes tag
Sziasztok, B839-re ha jól értem fel lehet akkor tenni egyből a B853-at? természetesen unroot és gyári recovery előtte. Csak mert nekem 98-99%-nál installion failed, sajnos. Mi a gond?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- iPhone topik
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Opel topik
- Napelem - 100%-os támogatású pályázat
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- 5:4 képarányú SXGA monitor jön ősszel az EIZO berkeiből
- Autós topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- Eladó Xiaomi 14 12GB RAM / 512GB tárhely Jádezöld !!! Szállítás alatt!!!!
- iPhone X Silver 64Gb Kártyafüggetlen - FaceID OFF, vadonat új akksi, Lcd kijelző
- Új Honor 400 pro + 66 wattos töltőfej
- Xiaomi 13T 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor Magic6 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i5 14400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB Rampage SHIVA CM 750W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Eladó ANDROID TV box 4/64GB tárhely / 12 hónap jótállás
- 35" ASUS ROG Swift PG35VQ curved GAMER monitor
- Billentyűzet magyarosítás magyarítás lézerrel is! 10-15ezer közötti áron! Óriási betűkészeletünk van
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest