- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Házimozi belépő szinten
- Forrmell.enn
- Azonnali notebookos kérdések órája
- 3 nm-es node-on készül a Zen 5?
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Melyik tápegységet vegyem?
- Vezetékes FEJhallgatók
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
-
PROHARDVER!
Huawei P7 Összefoglaló
Hivatalos OFF topik: Huawei P7 - OFF topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
TaRka94 #10099 üzenetére
Kintről olcsóbb. Meg itthon is érdemes körülnézni (nem boltban), mert szoktak ezek 300-600 HUF -ok is lenni.
Persze ilyen értéknél nem sok jelentősége van. Inkább drágább tokoknál.
Szerk.:
Nem tudok ilyen felsértésről. Szerintem más anyagnál van inkább. Bár szilikon nem nagyon szokott felsérteni.Én a fóliára írtam korábban, hogy a szilikon tok kemény pereme felpiszkálhatja.
-
Zsocy155
őstag
válasz
TaRka94 #10096 üzenetére
Szia!
Ha esetleg van Paypal-od érdemesebb az ebay-en nézelődni. Pl. ez hasonló és olcsóbb.Én amíg nincs meg a P7 addig nem merem megrendelni, nem szeretnék előre inni a medve bőrére.
-
TaRka94
senior tag
http://www.kephost.com/image/F5Do
EZ szerintetek milyen tok? 1000 ft lenne
-
törölt tag
válasz
ricsike1995 #10091 üzenetére
Custom ROM -ra nem igazán megy fel gyári OTA.
Meg a gyártónak sem túl szerencsés elküldeni, hogy custom ROM -olsz. Főleg L10 -en L07 ROM -mal.
-
ricsike1995
csendes tag
válasz
ricsike1995 #10090 üzenetére
Oké, bocsi figyelmetlen vagyok, láttam, te is visszarakod.
-
vzoli1987
aktív tag
Changelog a lollipop ügyben
http://download-c.huawei.com/download/downloadCenter?downloadId=45642&version=95483&siteCode=my
-
törölt tag
Nexus -ra gondoltam én is. 7 -en frankón teszi már a dolgát nálunk. Egyébként a HTC meg tudja oldani korábbi verziókon is a stabilitást. Huawei meg azért jól rendben szokta tenni a szoftvert. Nem annyira, mint a HTC, de korrekt náluk a fejlesztői gárda, szerintem.
Ahhoz meg valakinek fel kell tennie innen is, hogy valós véleményt lehessen alkotni a működésről. Nem faralhat mindenki be.
-
GSPLR
senior tag
válasz
#86973952 #10076 üzenetére
Ez elég pozitív. A "gond" csupán annyi, hogy nagyon elégedett vagyok a telefonnal így B609-en. A Lolli-tól meg kiver a víz, talán majd hónapok múlva megpróbálom, amikor kiforrott lesz (és megéri). Sajnos probléma nélküli Lolli-val még nem találkoztam, márkától függetlenül, ez az ami aggaszt, meg ugye az is hogy már az M itt van a kanyarban. Ebből arra következtetek, hogy a Lolli alapjaiban van el***va, ami nagyon ciki...
-
Atlantisz48
őstag
válasz
Bözsi néni #10079 üzenetére
Lenovo P70
Hogyha csak a számokat nézzük. -
Bözsi néni
csendes tag
Sziasztok.
ezek közül melyik a legjobb telo?
Huawei p7
Huawei p8 lite
Samsung s4
Lenovo p70 -
törölt tag
válasz
zeon.hu #10077 üzenetére
Mate 7 -nél nincs downgrade.*** Bár az az olasz béta.
Nem tudom, hogy ennél másik országból is lehet -e jelentkezni. Meg kell próbálni. Nem szoktak bétánál nevet és telefonszámot kérni.
Szerk.:
***Illetve már van downgrade, mert 1 héten belül kiadták a hivatalos köztes ROM -ot is, amivel vissza lehet térni. -
törölt tag
"To all #Huawei P7 and Mate7 users, we’ve got some sweet news for you:
The #Android5.1 Lollipop and #EMUI3.1 update has arrived! Now we humbly invite all our P7 and Mate7 users to take part in the beta test program for these brand new updates.
It's simple, just send the following details to my_beta_test@huawei.com to be part of it!1. Name
2. Phone Model
3. IMEI
4. Build Number
5. Phone Number" -
Zsocy155
őstag
válasz
#86973952 #10073 üzenetére
Köszi szépen!
Nekem egyértelművé tetted a választást. Megerősítettél benne, hogy a P7-t válasszam.
Remélem jövő péntekig nem fogy el az összes P7 és én is boldog tulaja leszek egynek.Minden elismerésem az összefoglalóért. Hihetetlen alapos munka. Nekem beletelik 1-2 napba mire rendesen elolvasom.
-
törölt tag
Flat EMUI téma frissítve (júni. 11.). Úgy látom a mostani upgrade főként + ikonokat tartalmaz.
-
törölt tag
válasz
Zsocy155 #10064 üzenetére
Erősebbnek nem erősebb a Kirin 620, mint a Kirin 910T.
Csúnyán fogalmazva lehetne (de nem az) az A53 az A9 továbbfejlesztett változata. Azonos órajelen az A53 picivel gyengébb, de túl sok jelentősége nincs. A két telefonban a Mali 450 azonos órajelen fut, a CPU -ban viszont a magok az A53 -ban csak 1,2 GHz -en futnak, 910T -ben lévő 4 mag pedig 1.8 GHz -en. a 64 bit viszont kétségtelenül korszerűbb.
Ami a szoftveres támogatást illeti - szigorúan magánvélemény -, szerintem egyik sem fogja megkapni 2016 -ban az új droid főverziót, az Android M -et. P7 -re nyáron érkezik az 5.1 -es droid 3.1 EMUI -val. Remélhetőleg a P8 Lite -ra is jön frissebb 5.1 az 5.0 helyett.
Ezek mellett P7 -nél:
Jobb az anyaghasználat, ezáltal az összeszerelési minőség is. Jobb az üzemidő, és a kijelző is véleményem szerint sokkal jobb. A felbontástól függetlenül. Nem rossz a P8 Lite kijelzője sem, de messze van a P7 -től.P8 Lite -nak szebb a doboza.
Illetve ami pozitív, hogy nem a készülék hátlapján, hanem az alsó részén van a hangszóró.
Szerk.:
Attól függ mire gondolsz komolyabb játék alatt. Pl. a legújabb Fifa MTK 6582 -n is lazán elfut akadás nélkül, amiben Mali 400 MP2 van. Még a visszavett GPU órajeles M verziós SoC -val is.P6 -ban konkrétan hulladék GPU van.
Kevés olyan játék van jelenleg, ami megakasztja, de van ilyen. Azért most már vannak jóval korszerbűbb GPU -k is a Mali 450 -nél.
-
anorche1
őstag
válasz
#86973952 #10071 üzenetére
Ja, sorry, nem a logout -os összefoglalót néztem.
Így már felkerült a B603.
Utána megpróbáltam a P7-L10 V100R001C00B133SP01 (Android 4.4,Emtion UI 2.3,General Version) -t, megjelent megint a verifyng update package..., majd pármásodperc után fekete képernyő és nem történik semmi.Szerk.: Megpróbáltam megint, most a fekete képernyő után újraindult, és telepít.
Szerk2.: Sikerült
Köszi szépen a segítségetFelmerült benne nemrég, hogy vegyek e androidos telefont. Most már tudom, hogy ne.
-
törölt tag
válasz
anorche1 #10068 üzenetére
Ki, mert semmit nem csinál.
Fent írt (lassulós) probléma nem azért van, mert a rendszer ilyen, hanem mert OTA -n frissített.
HA vissza akar térni a B609 -ről a B133 -ra, akkor elsőként egy köztes FW -t kell telepíteni, aztán a B133 -at. Ezzel tudod downgrade -elni.
Az összefoglalóban benne van részletesen a folyamat leírása.
Visszatérés EMUI 3.0 B609 -ről EMUI 2.3 B133 -ra a fejezet neve. Az első módszer az ajánlott, ahogy ezt ott írtam is.
-
anorche1
őstag
válasz
#86973952 #10067 üzenetére
De a B609 a legújabb rendszer nem? Nekem a régit kell vissza raknom, a régi felületet, mert pl. zavarja a tulajt hogy a híváslistában a hívás időpontja rohadt kicsi betűvel van.
A telefonnal mit csináljak? Kikapcsolhatom? Mert ezt szerintem az életben nem fogja befejezni. -
törölt tag
válasz
anorche1 #10066 üzenetére
B609 EMUI 3.0 van rajta, és te B133 EMUI 2.3 -at akarsz telepíteni. B609 -et kell leszedni és telepíteni. Ez nem rendszer vagy OS probléma..
B609 letölthető a Huawei oldaláról.
Vagy Mega -ról.
DE még Driver -ról is. -
anorche1
őstag
válasz
anorche1 #10062 üzenetére
Végül a huaweii oldaláról töltöttem le a "P7-L10 V100R001C00B133SP01 (Android 4.4,Emtion UI 2.3,General Version)" rendszert, másoltam rá az sd kártyára és 3 gombot nyomvatartva indítotttam el a telefont. Kb. egy órája verifyng update package... -t ír. Ez normális? A telfon melegszik, szóval szerintem csinál valamit, de egy idő alatt egy asztal windows -t telepítek újra rendszerfrissítésekkel és programokkal.
Nem véletlenül tértem át a windows phone -ra. Utálom ezt a rendszert.
-
zeon.hu
nagyúr
válasz
Black&White #10063 üzenetére
Megoldottam:
Találtam olyan másik vpn-t, amin van kínai szerver.
Ezután kb 10x kiírta, hogy rossz a jelszó (jó volt!), utána beengedett végre -
Zsocy155
őstag
porterocka:
Téged ajánlottak, hogy tudsz tanácsot adni:
Jövő héten lehetőségem lenne a két készülék között választani.
Olvasom a fórumokat és én a régebbi P7 felé hajlok a minőségibb ház és a full HD kijelző miatt is, ráadásul a P8 Lite 10.000 ft-al többe kerülne.
Van valami ami miatt inkább a P8 Lite-t válasszam?
Most P6-om van, szeretem is, de mivel a melóhelyen sok időm van ezért néha játszanék is rajta, de ugye a P6-on ez nem igazán megy , komolyabb játékoknál. Úgy tudom ez mind a kettőnél már meg van oldva.Köszi
-
zeon.hu
nagyúr
válasz
odüsszeusz #10058 üzenetére
Leírták már előttem, hogy valószínűleg a ZTE hálózati eszköz nem tetszik neki, de amikor Huawei-t talál, akkor minden ok.
Samu pl jól elvan mindkettővel. -
törölt tag
válasz
anorche1 #10057 üzenetére
Ctrl + f.
Azért olyan nagy, hogy igyekezzen minden kérdésre választ adni.
Csináljatok egy backup -ot a gyári alkalmazásból SD kártyára. Ott láthatod azt is, hogy miket ment.
HA van más dolog is, azt mentsétek le.
Az összefoglalóban benne van a B609 letöltője is. Utána nyomtok egy wipe -ot recovery -ből, majd 3 gombossal fel tudjátok tenni.
Maga a 3 gombos módszer is wipe -ol, de ártani nem fog, ha előtte is nyomtok egyet a tisztázás miatt.
Wipe természetesen minden alaprendszeren kívüli dolgot töröl. Felhasználói adatok, programok, beállítások, egyebek, tehát teljesen szűz gyári rendszer lesz. Az SD -hez nem nyúl.
Egyes programok viszont fejlesztői oldalról úgy vannak beállítva, hogy nem menthetők teljesen.
Pl. Szüliapp (talán a Fifa is, meg egyebek). Ezt újra le kell tölteni. Vagy kimentitek az Android mappából a hozzá tartozó mappákat máshova.
odüsszeusz:
Nem csak a Telenornál van ilyen, de nálad szerintem hardveres a hiba (abból, amit írtál). Aminek viszont nem a mikrofonhoz/hangszóróhoz van köze, szerintem. HA visszaküldöd, akkor szerintem antenna vagy főpanel csere lesz. -
törölt tag
válasz
ricsike1995 #10055 üzenetére
Lehet néhány oka, de lehet hasonlóan is megoldható. Ugyanakkor az egy másik telefon, és azt sem írja le mit változtatott az xml -ben.
-
Atlantisz48
őstag
válasz
ricsike1995 #10050 üzenetére
Igen, benne van az összefoglalóban a teszt.
(Beelőztek)
-
törölt tag
válasz
ricsike1995 #10050 üzenetére
Elég régóta benne van az összefoglalóban.
Minden szolgáltatót rendesen kezel, minden mobilnet megy rajta mindegyik kapcsolati módban. Ami a gond vele, hogy Telenor irányba indított, és onnan érkező hívások torzak, tehát használhatatlanok 3G/4G -n. 2G -re állítva megy. Régiós hiba, nem EU ROM.
-
törölt tag
válasz
ricsike1995 #10048 üzenetére
Igen, ez az.
-
ricsike1995
csendes tag
Üdv. Találtam, egy új MiuiV6-os verziót. https://mega.co.nz/#!j5tASTQZ!UzRZW4UjPnLEohe2BSbvRd-wyOOVEkoKwyZYRlv-Nag (5.6.6L07-L05)
-
törölt tag
válasz
KKrisz751 #10044 üzenetére
Sony, HTC, Alcatel, Huawei, Akai. Ezek voltak és vannak nálam az utóbbi időben. Telenor és Vodafone. Nálam mindegyiknél van ilyen. Telenornál sokkal többször. Anyumnál rengetegszer van olyan, hogy nem elérhető. Neki nem Huawei van és hardveresen rendben van a telefon, Telenor.
Samsung -ot csak azért nem említem, mert abból egy 4 éve bemutatott 3 éves modell van, szóval nem igazán mérvadó.
Szerk.:
Ebből hármat használok rendszeresen, aminél többször. Alcatel, Huawei, Sony. Lehet nekem csak azért tűnik fel, mert orrba-szájba beszélek rajtuk. Munka miatt. Mate 7 -nél is beszélgettünk erről többek között (1 vagy 2 hete, gyári ROM -on). Ami persze Huawei, de nem látom márka problémának. -
KKrisz751
aktív tag
válasz
#86973952 #10041 üzenetére
Én is telenoros vagyok és előfordul a hiba.
Vagyis néha csipog, recseg 1-2 szer a vonal. Van amikor tárcsázok, és süket a telefon. Leállítom és újra tárcsázok, akkor jó. Eldobni nem szokta a vonalat.
Én mondjuk a B609-re fogom. De a B133 visszatérés után már csinálta. Előtte nem.Asszony is telenoros, bár kártyás, viszont neki sose recseg, sosincs vonal hiba, Igaz neki még nem volt belenyúlva a telefonba, csak root. FW csere még nem volt. A gyárilag felrakott B133 van fent, vagyis amivel vettük.
Ebből a két telefonból, lényegében többet nem is tudok levonni, így nem mérvadó. De mindenesetre érdekes, hogy rom birizgálás nélkülin hibátlan, a másikon meg előjött a hiba. Pedig az enyémen volt visszarakott B133, sőt visszatérés után, ismét szűzen újrarakott B133 is lett feltéve, de a hiba már előjött. Miközben a páromén nincs hiba, még az én kártyámmal se.
-
törölt tag
válasz
anorche1 #10042 üzenetére
Gondolom OTA -n frissített és wipe sem volt. Vagy valamilyen program leakasztja.
1. Backup saját app -ból SD -re.
2. Adatok mentése, ha van még a belső tárhelyen. Pl. letöltések, böngészős cuccok.
3. Wipe recovery -ből.
4. A telefonon lévő FW (build szám alapján) general verziójának a telepítése 3 gombos módszerrel.Összefoglalóban részletesen le vannak írva ezek.
Milyen FW van fent?
-
anorche1
őstag
Sziasztok!
Egy ismerősöm frissítette a telefonját, és nagyon lassú lett. Gyári visszaálíltást már cisnált, de továbbra se jó. Megkérdezte, hogy vissza tudom e neki állítani a régit. Vissza tudom? Van gépre valami program, amivel megmondom neki hogy melyiket, rádugom a telefont és megcsinálja? Rootolni, recorvery -ni napokon keresztül szenvedni, különböző kínai oldalakról romokat vadászgatni, xda -t bújni nem akarok.
A választ előre is köszönöm!
-
törölt tag
válasz
philoxenia #10040 üzenetére
Ez hálózattól van. Az utóbbi időben leginkább Telenornál, de amúgy mindegyiknél vannak ilyen gondok. Sajnos...
Nem csörög ki a vonal, vagy sokáig süket, aztán fél perc után kezd el csörögni, azonnal kipittyeg, leszakad...stb. Nálam mindegyik telefonnal vannak ilyenek. Bár csak Telenort és Vodát használok, de a te hálózatodnál is írkálják más telefonoknál.
Meg a SIM is lehet rossz. Nemrég cseréltettem egyet, 10 hónapos volt és tönkre ment. Most lehet még egy SIM cserém lesz, mert hasonló gondok miatt van ismét szervizben a Mifi -m, és eddig nem állapítottak meg rajta problémát. Rövidesen talán kiderül. Jel eldobás, nincs vétel...stb.
Szervizben meg azt mondogatják biztos nincs vétel. Kár, hogy a telefonon maxos 4G van állandóan (otthon). Szerintem a 3G hálózatokkal vannak gondok, amit viszont már nem is fognak tovább fejleszteni. Érdekes módon 2G -re kapcsolva nem hal meg.
-
philoxenia
MODERÁTOR
válasz
#86973952 #10039 üzenetére
Ez nálam is jelentkezett néha, sőt random visszadobja a hívást időnként, hogy nem vagyok kapcsolható, de ez gondolom azért van, mert mikor ZTE hálózati eszközt talál, összevesznek, a ZTE GX is csinál furcsaságokat néha, annak meg gondolom a Huawei-el van baja...Samut mind a kettő csipázza, a Szoniért meg odavannak...
-
zeon.hu
nagyúr
válasz
odüsszeusz #10034 üzenetére
Milyen rom van fent, ota frissítés volt-e és a rossz minőségű hívások telenor irányba/irányból történtek?
-
törölt tag
válasz
odüsszeusz #10034 üzenetére
Nem igazán van ennél a telefonnál típushiba.
Szimplán nem jól csinálta meg a TeleMax. Vagy nem azt, amit kellett volna.
Szerk.:
Ez szerintem nem hangszóró hiba. -
odüsszeusz
újonc
üdv!
A következőben kérnék segítséget, véleményt: 1 hónapja vettem egy Huawei P7-et. Állandó problémám, hogy egyes hívások közben (de nem mindig, kb. 10-ből 3-4 alkalom) elmegy, szakadozik, recseg a hang illetve a vonal,semmit nem hallok, majd 1-2 mondat után visszajön, aztán újra elmegy stb. A másik fél tökéletesen hall ilyenkor is engem. A TMX-hez beadtam, állítólag szoftvert frissítettek és (talán) hangszórót cseréltek, de a helyzet ugyanaz. Főleg irodai környezetben (közelben számítógép, laptop, router stb) van ez a probléma, de nem csak itt tapasztaltam. A korábbi mobilommal (samsung) ugyanitt semmi probléma. Mi lehet ennek az oka? Ez valami típushiba? Előre is köszi. -
Bözsi néni
csendes tag
Sziasztok!
a samsung s4 vagy ez éri meg jobban a vételt? -
törölt tag
válasz
ricsike1995 #10026 üzenetére
Akkor ugyanaz a probléma, mint eddig. Navi sáv a kisebbik gond, mert egy gyors build.prop szerkesztéssel elő lehet hozni. Egy + sor az egész. Jobban örültem volna, ha az nem jó a ROM -ban.
LED -nél általában csak annyit kell csinálni, hogy a beállításokban ki kell kapcsolni, így a gyári módon fog működni. DE más probléma is egyszerűen orvoslható ebben a témában.
A phone leállás már nagyobb probléma, mint korábban... Lehet a custpack kavar be.
-
Tompie
őstag
-
zeon.hu
nagyúr
visszatettem a B613-at.
újabb hibák jöttek elő 615-ön: legördülőről ok nélkül eltűntek a widgetek (robot parancsok, voip gyorshívás,stb) többször is.
bár az advanced settings többet tud 615-ben, de stabilabb a 613.
+számomra fontos a notibar magassága, itt 144-ig állítható. -
ricsike1995
csendes tag
válasz
#86973952 #10025 üzenetére
Sikerült a telepítés. Sajnos egy probélmája van, hogy folyamatosan leáll az android.phone alkalmazás, így ledolbál a hálózatról. Egyébként, wifi,bluthoot,megosztás,gps,nfc rendben. A led nem világít, ha töltőn van a telefon, szóval nem működik. Nagyon szép, gyors lesz! Ezenkívül vannak néhol még kínai jelek, de jó hír, van magyar nyelv és navi bár. Alkalmazások rendben, viszont egyet nem próbáltam, a kamerát. Szerintem ezzel ha nem volt, nem is lesz probléma. Mivel nem állt rá a hálózatra, nem tudtam tesztelni, a hívásokat.
-
törölt tag
válasz
ricsike1995 #10024 üzenetére
Van, de egy számjegynél többet nem adok neki.
Tehát max. 9% esély.
Persze a problémák egy részén lehet segíteni, de van amin nem. Főleg, ha valami hulladék portolás.
Szerk.:
Mostanában több telefonon néztem már portolt v6 -ot. Mindegyiknél vannak gondok. Nyilván nem általános, de elég rossz az arány.Egy másik telefonon egész frankó, csak 2 nem éppen apró hiba van. Az értesítő LED nem működik, az még elnézhető (bár fontos). Ami már kevésbé, az a mikrofon bug. Csak kihangosítva működik telefonálás közben.
-
törölt tag
válasz
ricsike1995 #10022 üzenetére
+ wipe előtt egy CWM backup sem jön rosszul.
Amúgy igen. Én még nem teszteltem. Előzőből kiindulva lehetnek gondok:
- Nincs navi sáv.
- phone hiba, tehát nem tud felállni a hálózatra.Más hibák (általános) lehetnek:
- Nincs Play Áruház.
- Nem is lehet feltolni rá a Play -t (3 fájl külön telepítésével, vagy kínai centeren keresztül).
- Host hiba (nem áll fel a kapcsolat a Play áruházba) (99% -ban javítható).
- Nem megy az értesítési LED.
- Nincs magyar nyelv (ez általában orvosolható).
- Telenor hálózatba, vagy onnan érkező hívások torzak 3G/4G -n.Így most ennyi jutott eszembe.
Szerk.:
Én szoktam használni L05/L07 ROM -okat, még L00 -t is. Persze garancia nincs arra, hogy nem lesz gáz, de az esetek jó nagy részében "házilag" javítható. -
törölt tag
Egy másik MIUIv6. L05/L07, másik verzió: 6.5.15. Nem tesztelt.
-
zeon.hu
nagyúr
válasz
Black&White #10014 üzenetére
Be kell jelentkezni, addig semmit nem enged.
+ nincs Honor wallet alkalmazásAzért sem értem, mert nem jelentkeztem ki, 1-2 napja még jó volt.
-
törölt tag
válasz
philoxenia #10017 üzenetére
Igen, mert most privátra használom a telefont.
-
KKrisz751
aktív tag
Hali
Vettem egy kábelt amivel elvileg a telefonhoz lehet kacsolni a pendrive-ot.
Hogy kellene kezelnie a telefonnak ezt.
Nekem egyből a pendrive formázását dobja fel, de nem formázza le.Meg nem is látom sehol a file kezelőben. Egyiben sem. stock, ESexplorer, total egyik se mutatja.
Viszont jelzi, hogy alapból van rajta 3db file. Amúgy 4GB os, vagyis nem hiszem problémát okozna a mérete.
Vagy ez nem tudja így kezelni?
-
Black&White
addikt
Ez alapján csináljátok meg, az OpenVPN-es megoldás már out of date!
-
zeon.hu
nagyúr
A linkelt vpn-el úgy látszik, hogy csak egyszer lehet hongkong-ra csatlakozni, prémium előfizetést kér hozzá.
A többiben viszont nem találok hongkong-ot, surfeasy-ben sem, amit használok.
Egyéb módszer, hogy a már meglévő huawei cloud fiókomra tudjak csatlakozni? -
törölt tag
Van egy Xperia -s téma, amit jelenleg részben lehet csak alkalmazni. Kicsit komplexebb az eddigieknél.
1. Fel kell telepíteni az összes apk fájlt.
2. Felül kell másolni/írni az audio mappát (system/media) a csomagban lévővel.
3. Alkalmazni kell az elkészített témát.Bővebben:
Előzetes mentés, CWM mentés szükséges. Jelenleg még nem lesz teljes az eredmény. Majd Lollipop után.1.
4 db apk nem fog felmenni, ami elég fontos ahhoz, hogy ne az legyen az eredmény, mint a képeken. Ennek úgy látom az az oka, hogy még nincs Lollipop.
+ egy-két alkalmazás nem fog rendesen futni.2.
Érdemes ezt a mappát kimenteni felülírás előtt. Utána pedig megnézni a jogosultságokat.3.
A téma amúgy szép, szerintem. Ikon is sok van benne, de még hiányzik néhány. Később teszek fel képeket, hogy milyen.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Diablo IV
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- Válságba taszíthatja Oregon államot az Intel leépítése
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Házimozi belépő szinten
- Forrmell.enn
- Autós topik
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- További aktív témák...
- Eladó Vagy Csere SAMSUNG GALAXY Z FOLD 4
- iPhone 15 Pro MAX 256 Gb vadonatúj állapotban 2027.02.07-ig hazai garanciával
- IPhone 16 Pro max Pitaka és gyári Apple tok
- Land Rover Explore R 4/64GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- IPhone 12 128GB gyári független új programozott akkuval
- PlayStation Plus Premium 24 hónapos előfizetés , egyenesen a Sony-tól!
- Csere-Beszámítás! Custom vizes számítógép játékra! I7 12700KF / RTX 3090 / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- Samsung Galaxy A23 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HP Series 3 Pro FHD monitor Professzionális képminőség otthonra vagy irodába!
- LG 27GR95QE - 27" OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest