- Radeon RX 9060 XT: Ezt aztán jól meghúzták
- Atomenergiával dübörögnek tovább az Amazon adatközpontok, SMR-ek is jöhetnek
- Macron betiltatná az EU-ban a közösségi médiát a 15 év alattiaknak
- Az NVIDIA ipari AI-felhőt épít a németeknek, együtt az OpenAI és a Google
- Két új Ryzen közül választhatnak a kézikonzolok
-
PROHARDVER!
Huawei Ascend P6 szakmai topik
Mielőtt kérdeznél, kérlek olvasd el a téma összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
t.roby90
tag
Sziasztok,
Most érkezett egy class10 micro sd amit rendeltem. Milyen fájlrendszerrel használjam, illetve miket ismer a telefon, ext4-t használhatok? -
duvi
nagyúr
válasz
freezespider #14195 üzenetére
A P6 firmware file így néz ki a zip-en belül:
A képen látható dload mappában pedig egy UPDATE.APP file található, ami maga az aktuális firmware. ITT nézz körül az elérhető romok után. Szerintem a B132 ami legutolsó ajánlott rom. A listában mindig olvasd el a file neveket! Van köztük miui és új EMUI verziós szoftver is! -
sisqoboy2
tag
természetesen az enyém angliában feltéve a hivatalos b111et sem látja a b132-t... vicc...
-
vg
addikt
válasz
freezespider #14195 üzenetére
Te valami egészén mást szedtél le, az nem a telefoné.
-
rantothus
csendes tag
válasz
einhorn87 #14192 üzenetére
A huaweinews.com-on azt írják hogy:
*bugok javítása
*megnövelt teljesítmény B125höz képest
*de lehet hogy gyorsabban meríti az akksit mint a 125-ös
+ nekem azt hiszem mikor letöltötte a frissítést azt is kíírta h javítottak a gps teljesítményén...
jahm de ha ez csak 4.2.2, mikor lesz kitkat :/ ? -
einhorn87
csendes tag
Sziasztok!nekem is frissített B132-re OTA-n keresztül!Egyelőre nem veszek észre semmi különösebb változást!T-mobile-os és független
-
TomWexX
addikt
válasz
gabancs #14188 üzenetére
Zárt BL esetén csak olyan kernelt lehet felrakni, amit a gyártó (ez esetben huawei) aláírt. Nyilván a saját maga által fejlesztett kernelt fel engedi rakni, itt a custom kernel-eket (pl. CyanogenMod) kell elfelejteni.
(#14187) freezespider: Az exe fájlt töröld, az rosszabb esetben akár trójai is lehet. Nem jót töltöttél le, melyik verziójú firmware-t szeretnéd feltenni?
-
gabancs
addikt
Még egy dolgot nem értek. Azt mondtátok, hogy kernelt cserélni zárt BL esetén nem lehet. Akkor hogy a fenébe tud egy frissítés(KitKat) kernelt cserélni, ha ugye zárt a BL?
-
freezespider
tag
Segítsetek légyszi!
Elolvastam a témaösszefoglalót, és szeretném frissíteni a telefonomat, mert elfelejt egy csomó dolgot.
Szinte sosem megy az emlékeztető (simple reminder) nem mennek applikációk sem.
Letöltöttem a március 7. -i frissítést, de a segtségnél írja, hogy be kell másolnom a kártyára a dload mappát!
Ezt hol találom?
Mert ami letöltöttem, az egy exe.Köszi
-
tdream
csendes tag
Sziasztok,
Ma kijött a hivatalos p6-u06_neeurope chanel_p6-u06v100r001c00b132 online frissítéssel. Bár nekem hibát ír ki telepítéskor és nem megy.
Van akiknek végig megy normálisan?Üdv,
-
Tomacko
őstag
válasz
arminlok #14177 üzenetére
Akkor ehez had tegyem hozzá, hogy mind1 ki a gyártó. Mert ugyanis lehet az Sony, LG, HTC, ZTE vagy bármi egyéb ami nem referencia droid modell vagy nem google tulajdon azoknál nagy általánosságban (szerintem úgy bőven 90% felett) el kell mondani azt, hogy nem fejlesztenek rá új rendszert a kiadotthoz képest, legalábbis most ez látszik sajnos az új trendnek. Régebbi modelleknél azért a 2.3.7-ről sok megkapta az ICS-t vagy az ICS alapokkal jöttek meg kapták a JB-t. De ez a százalék nekem úgy tűnik, hogy egyenes arányban csökken ahogy nő a verzió szám..... sajnos. Aki ismeri a Motorola márkát az tudja, hogy vagy szeretni vagy utálni lehet, köztes állás ritka. Namármost ők hirhedtek voltak arról, hogy nem frissítik a telefonjaikat amíg a googlehoz nem került. Tehát itt kár általánosítani, hogy azért mert Kínai ennyit lehet várni.
Szerintem
-
djbelo
senior tag
Nem hiszem, hogy a Huawei olyan rossz teló lenne! Persze vannak hibái ezt aláírom de egy kicsit sem rosszabb mint az Lg, Sony, stb! Tényleg sok készülék megfordult már a kezemben, de higgyétek el,hogy mindegyiknek van valami hibája. Én inkább az Androidra vagyok kiakadva egy kicsit mert szerintem ez ami a legnagyobb hibaforrás!Ezeknek az okostelóknak egy nagy hibája van az pedig az akkuidő! Elég gáz,hogy minden este tölteni kell őket! Az hogy kínai vagy nem? Hát már mi nem az??
-
gabancs
addikt
Azért egy dolgot áruljon már el valaki! Miért hívja a Huawei KitKat-nek az új (kínai) ROM-ot, ha a kernel ugyan az? Mitől KitKat a KitKat, ha a kernel nem változik?
-
sisqoboy2
tag
válasz
Mike88 #14174 üzenetére
Igen, abszolut igazad van. Hivtam oket kerdore vonva h mit csinaltak vele mert a hiba tovabbra is fennall. Azt mondta alkatreszt csereltek es szoftvert frissitettek. Na mar most ismet ki kell fizetnem a 7fontot es elkuldenem. Ez bosszant. Jelen allapot szerint nehol elobukkan a front camera de majdnem mindig gallery has stopped van...
-
Mike88
senior tag
válasz
sisqoboy2 #14162 üzenetére
Mindenesetre ismerősök egyöntetű véleménye alapján Angliában minél vehemensebben panaszkodsz, annál jobban foglalkoznak veled, itt meg annál nagyobb marha vagy, s pont lesz.rnak, csak a sokadik kör után foglalkoznak veled, akkor is azért, mert már unják, s utálnak. Nem tudom összeegyeztetni velük azt, hogy rájönnének arra, hogy a catlog root-ot igényel. Nem azért mert nem szakemberek, hanem mert nem az az elsődleges céljuk, hogy rád bizonyítsák, te vagy az okozója a hibának. Nálunk meg pont ez az elsődleges cél, s ha sehogy sem sikerül, akkor sajnos "ingyen" melóztak.
-
bkiky01
senior tag
Elvileg kiszivárgott a teljes kikat..
Valaki próbálta már? Nekem most nincs időm rá, de holnap lehet felteszem.. -
Zsocy155
őstag
Érdeklődtem nemrég a Huawei-nél. Ezt a válasz mail-t kaptam:
Tisztelt Ügyfelünk!
Köszönjük, hogy kapcsolatba lépett velünk,
Sajnálom, hogy mi is nem az a pontos idő, amikor majd az új verzió.Ezek szerint még mindig nem tudják mikor lesz kitkat!
Le van... használjuk JB-vel. -
sisqoboy2
tag
válasz
TomWexX #14163 üzenetére
ez volt a levelem hozzájuk. igencsak semmit nem csinálták csak egy szoftver frissitést és voálá. szerintuk jo.
igaz elindult a camera de sokszor beakadt. akkor a b106 volt rajta
updateltem a b116ra over the air és akkor az esetek 80%ában behalt.
most b132vel el sem indul a csont gyári beállításokkal...
mondtahom h a tököm kivan vele? .... -
TomWexX
addikt
válasz
sisqoboy2 #14164 üzenetére
Nem szabad ennyiben hagyni. Tudom, nem egyszerű a magad igazát bebizonyítani egy garanciális szerviznek, de ilyenkor egy kicsit ki kell fordulni magadból és addig kell b_sztatni őket amíg meg nem unják és jobban utána néznek a dolognak. Nem egyszerű, hosszas és fáradságos folyamat, de nincs más választásod. Hajrá!
-
TomWexX
addikt
válasz
sisqoboy2 #14160 üzenetére
Rugózhatsz még itt napokat, sőt heteket is, de az a kamera nem fog magától megjavulni.
Mi nem tudunk segíteni, Te magadtól nem fogod tudni megcsinálni, ezt szervizbe kell vinni. Tudom hogy egyszer már visszadobták, de ezekkel a képekkel csatolva erélyesebben, fogyasztóvédelemmel fenyegetőzve újra be kell adni! Nincs mese.
-
sisqoboy2
tag
válasz
okoska74 #14148 üzenetére
nos b132-vel csont gyári beállításokkal is megakad a frontcam.
telepítettem a catlogot és a kövekező a hibaleirás. nem vagyok szaki de mintha nem látná a hardvert. szerintetek?
képek: http://l.bitcasa.com/T9q-hYmb -
Kharchy
tag
válasz
mark8622 #14156 üzenetére
Én helyi update-tel telepítettem+előtte biztonsági mentés, és így megmaradt a google apps+nyelven a magyar is választható volt. Az akku az elején gyorsan fogyott, de azért volt, mert az energiagazdálkodási beállításokat is nullázta, de bekonfigoltam és utána már jól ment, meg majd a telepítés után kell neki pár óra, hogy összeszedje magát, de utána már használható
Amúgy, most épp a roottal szenvedek, de egyelőre nem tudtam megoldani, szal, ha még nincs rootolva, de szeretnéd akkor még a 4.2.2 csináld meg.
-
mark8622
csendes tag
Elsiklottam felette
Mi a velemenyed rola??akuügyileg?hogy telepitetted?b125 ről 3 gombossal telepitsem vagy helyi updatel? -
mark8622
csendes tag
Sziasztok P6-U06_EmotionUI_2.0_V100R001C17B506
valaki kiprobálta már??
europai régiosra fel lehet rakni? -
shifty85
tag
válasz
icemad #14149 üzenetére
Igen Vodás mindegyik... de amit nem értek, hogy kollégámmal próbáltuk és (ő is Voda) ugyanúgy csinálja... neki LG opti G-je van. Érdekes amúgy, hogy amint sima telefont hívok (pl.: régi gombos Nokia), akkor nem jelentkezik ez a probléma... Legalább egy közleményt dobnának ki...
-
-
shifty85
tag
Nah egy kis fejlemény! A hangszóró recsegés sistergéssel kapcsolatban... Először a viber frissítésre gyanakodtam, mert ugye pár napja behalt... Magát a frissítést nem lehet letörölni, ellenben kikapcsolt wifi és mobilnet mellett is szarakodik, ráadásul mindkét P6-os! Ha viszont átállítom a hálózatot 2G-re megszűnik a probléma! Ez mitől lehet?
-
miluuu
újonc
Sziasztok!
4 hónapja van egy Ascend P6-om, és a következő problémám van:
Ha újraindítom a telefont, órákig (8-24) nem hajlandó GPS jelet találni. B112-vel kaptam meg, frissítettem B132-re, semmi változás.A GPS keresés jel (kis kör) sem jelenik meg a felső sávban. A beállítások -> akkumulátornál sem jelöli, hogy a GPS működne, márpedig be van kapcsolva.
Egyszercsak valamikor majd megjavul. Elképzelésem sincs, hogy mivel lehet összefüggésben, bármilyen ötlet jól jönne.
Köszi!
-
Zlika
aktív tag
válasz
mark8622 #14143 üzenetére
Erre én is kíváncsi lennék hogy hogyan lehet biztonságosan kitkat bétát,twpr-t varázsolni a telóra.A végső cél pedig az ART kipróbálása de amíg nincs tapasztalat nem nagyon merek belefogni mert volt itt már brick-elt telefonja vkinek.Bár az talán nem ezekkel a romokkal volt.Nem emlékszem.
Mondjuk ha honap estiig nem születik valami biztos leírás akkor átnyálazom az xda-t és bevállalom.
A kk bétára azt írták mehet B125,B118-ra akkor gondolom B132-re is. -
mark8622
csendes tag
Sziasztok Srácok erröl a romrol vélemény ??
KitKat B506 CN nem lesz baj abbol ha felrakom( P6-U06 )mert ügye kinai régios ?
valaki telepitette már közületek?
mi a vélemények elöre is köszi -
Angelus(hun)
tag
Azt azért jó lenne tudni, hogy lesz-e international version, vagy már ezt szánták annak is.
-
Kharchy
tag
válasz
#23927040 #14130 üzenetére
Szerintem nincs semmi baj ezzel az update-tel. Az install után kicsit lassú volt, de most már fut rendesen, amúgy meg tudtommal nem a huawei dönti el, hanem elvileg a google, legalábbis azt rebesgették, hogy csak a snapdragon procikkal érhető el az art, de persze ez nem 100%. Az akksi gyorsabb merülését is írták, ami az elején valóban tapasztalható volt, mert az energiagazdálkodási beállítások lenullázódtak, de a konfigurálás után már ment minden faszán, meg a beépített swype is tetszetős
Amúgy ehhez az artos módosításhoz root kell. Hülye kérdés, de, ha rootolom a készüléket nem veszik el a gari?
-
-
torrrent
aktív tag
Na [link] emulation (emulálás) az android egy Huawei-nél: Régen bekapcsoltad a számítógépet és ha volt Linux választhattál melyik induljon XP, vagy Linux. Most telfonon ez lesz idén, ők már előre gondolpdnak. Lehet droidos telfonon fut majd az apple platformja is? Nemsokára igen és akkor ezt olvassátok vissza.
-
sisqoboy2
tag
En se tudom mi ez... de nekunk meg kitkat sincs, szoval...
-
Zlika
aktív tag
Nekem is serbia de számít ez?
-
torrrent
aktív tag
Szerbiát ír nekem is T mobilnál vettem tavaly Szeptember, függetlenül, eddig észre sem vettem.
. -
jegenye77
addikt
B132!
Az előző B119-el nem csinálta ezt. -
shifty85
tag
Sziasztok!
Olyan probléma merült fel a telefonommal, hogy mikor telefonálok, eléggé erősen mintha berecsegne meg ki lenne hangosítva, :S pedig normál hangszórón beszélek... és már sokan kérdezgették telefonálás közben, hogy ki van hangosítva? Mert nagyon rosszul hallanak... Sokszor már én is furán hallom a másikat...
Valakinek valami ötlet? Nincs Chrome frissítés...
-
jegenye77
addikt
Az mitől lehet,hogy ha teljes fényerőn használom a telót akkor kb 5-10 perc után automatikusan átugrik fél-erősségűre? Természetesen nem automatára van állítva!
-
sisqoboy2
tag
Az en elso kameram meg mindig szarakszik...
Gallery has stopped...
De valamikor a 13. Vagy 23. Megnyitasra elindul... barkinek barmi otlete? 5szor huztam ujra. Gyari szerviz azt mondta ok. Javitottak. De mindig ez a hiba... -
DzsiAr12
csendes tag
Nekem 132-es ROM.
Független, tavaly augusztusi. -
djbelo
senior tag
Megnéztem! Nekem is Szerbia van írva. Szeptemberi, T-mobil független.
-
Dondenis
aktív tag
Sziasztok. Asszony p6-án a beállítások/ telefonról/ tanusítvány menü alatt Szerbia van írva! Ez oda szánt készülék? Másnál is ez van írva?
-
Tomacko
őstag
válasz
tothgergo90 #14093 üzenetére
Én az Edigitalnál vettem mind2 P6 telefont a családba és 100% működésben mindkettő. A boltot meg szerintem nem kell bemutatni senkinek, az már más kérdés, hogy ki milyen tapasztalatokkal rendelkezik felőlük.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 13 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Hibátlan Apple iPhone 15 Pro - Kártyafüggetlen - 128GB Fekete Titán (87% Akku)
- Apple iPhone 14 Pro, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi 12 Pro 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! ASUS Z97-A Z97 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- ASUS Radeon RX 7600 V2 Dual OC 8Gb - Aqua gari 26.12.12 ig
- LG 42C3 - 42" OLED EVO - 4K 120Hz 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen6 CPU
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T15 G1 - i5-10GEN I 16GB I 256GB SSD I 15,6" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- Fotó állvány eladó
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest