-
PROHARDVER!
Huawei Ascend P6 szakmai topik
Mielőtt kérdeznél, kérlek olvasd el a téma összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
duvi
nagyúr
-
racerx
őstag
Ha jól emlékszem ennek a telefonnak valami különleges módon (jobban ) össze van építve az érintőpanelje az LCD vel, így lehet h kényesebb, cserébe vékonyabb, jobb. De nálam semmiféle hiba se jön elő, ha megnyomom. Only 2G pedig minden romomban volt eddig....
-
duvi
nagyúr
Szia!
-"Ezek elolvasása után legyél szives tudomásul venni, hogyha másnak problémája van, lehet hogy ért hozzá annyira mint te, sőt talán jobban is! "
Nem tudom, hogy mivel bőszítettelek fel de abszolúte nem állt szándékomban.
Egy pillanatig nem vonom kétségbe a te hozzáértésedet. Egyszerűen leírtam a saját véleményemet és tapasztalataimat a prezentációdra reagálva. Ezt ki is hangsúlyoztam zárszóként. Egyszerűen segítő szándékkal íródott a hozzászólásom.
-"Nem azzal kell kezdeni hogy nem ért hozzá valaki."
Hol kezdtem én ilyesmivel a hozzászólásomat
-Feltételezem, hogy erre a mondatra gondolsz amiben a tájékozatlanság szó szerepel:
"Én úgy gondolom, hogy az általad leírtak inkább "idegi alapon íródtak", ami a hibás készüléknek illetve a tájékozatlanságodnak tudhatók be."
A tájékozatlanság és a hozzá nem értés úgy gondolom, hogy két külön fogalom. Arra céloztam, hogy ki van emelve az összefoglalóban, ez a telefon játékokhoz kimondottan a nem ajánlott kategória. Ezen kívül a 2G beállítási lehetőségre gondoltam még a tájékozatlanság szóval. Szerintem ez nem rosszindulatú kifejezés. Én is tájékozatlan voltam az elején több szempontból is, hiába olvastam el a topicot több alkalommal is. A többiektől kaptam segítséget és felvilágosítást aminek kimondottan örültem és hálás voltam.
A lényeg, hogy nem értem a kirohanásodat de mind1.(#13396) wwhy
Elnézést kérek! Kicsit sokáig fogalmaztam a választ és most látom a bejegyzésed.
Részemről befejeztem a témát. -
wwhy
veterán
Csak szólok, hogy a magánbeszélgetéseket/vagdalkozásokat inkább pü-ben, de ott sem kötelező. A szaktopikot telefosni meg pláne nem.
-
gabancs
addikt
Nem akarlak bántani, de talán te vagy az egyetlen, aki ennyire nincs megelégedve a telefonnal. Az összes többi felhasználónak tökéletes a telefon. Szerinted bennünk van a hiba? Hiába fogsz itt regényeket írogatni, nekünk nem kell bebizonyítani, hogy ez a telefon egy ipari hulladék. Mindannyian tudjuk, hogy egy nagyon jól sikerült készülék, ami nem játékra készült. Aki ezt el tudja fogadni, az csak örömmel veszi kézbe.
-
torrrent
aktív tag
"3. Akár egy motorola defy-nek, vagy egy y300-nak sokkal keményebb vastagabb a kijelzővédő műanyag rétege."
Kijelző védő műanyag réteg???? Ilyet meg hl halottál. A kijelző Gorilla Glass és üveg nincs ott semmiféle műanyag. Benyomni nem lehet semmenyire nekem, ha ilyen feketés valami lenne ha benyomnám az már törne.
".4. Tegnap kb 1 óra skype-olás 30-ról nullára szívta az akksit, és 47 fokra melegedett fel BatteryWidget szerint és tűzforró volt!!!"
1 óra skypolás nekem 40 %-ot is leszed a skype eszméletlenül eszi az akksit. Ha tűzforró lett miért nem raktál rá egy tojást meglett vona a vacsora,
Kifogtál egy selejtet már írtuk.
-
Thth
csendes tag
1: Igazad van, profi a leírás de ez a lényegen sajnos nem változtat.
2: Nálam is van fólia, viszont pár helyen ha erősebben benyomom a kijelzőt, akkor ilyen fekete csík jelenik meg, mind minden LCD-n. A kijelző alsóbb 3/4-edénél jobb oldal fele kicsit a közepétől. 3. Akár egy motorola defy-nek, vagy egy y300-nak sokkal keményebb vastagabb a kijelzővédő műanyag rétege. Tehát sajnos általánosan kimondható hogy könyebben sérül mint egy átlagos telefon, hiszen fizikailag vékonyabb és gyengébb a védőrétege, még fóliával is.
4. Tegnap kb 1 óra skype-olás 30-ról nullára szívta az akksit, és 47 fokra melegedett fel BatteryWidget szerint és tűzforró volt!!! Azért mégiscsak túlzás, más telefonnal nincs ilyen gond.
Én nem tudom hogy kinek milyen típus van, fehér fekete, stb, azt viszont igen hogy az enyém milyen. Ez még a teljesen fém verzió, fém oldal és hátlap. Nemrég a T-ben megtapiztam egy újabb P6ot, hát a fehér az mindenhol műanyag volt, valószínűleg rájöttek hogy túlmelegszik.
Levolt értékelve kb 60ezerre a P6 amikor vettem, lehet azért értékelték le mert ki akarták szórni a régebbi selejtes változatot az újabb, műanyagos elött.
6 Az akkumulátort is cserélték szervízben, már próbáltam több romot, beleértve a gyárit is, és nagyon merül mindegyikkel, a csere ellenére! ( Csináltam több kalibrálást is) Még napi 2-3, esetleg 4 óra használat mellett hihetetlen hogy akár egyetlen napot is kibírjon töltés nélkül!!! És az én telefonomban amíg gyári volt rajta, nem volt ilyen lehetőség ebben a menüben. Lehet hogy más verzió.
Ezek elolvasása után legyél szives tudomásul venni, hogyha másnak problémája van, lehet hogy ért hozzá annyira mint te, sőt talán jobban is! Nem azzal kell kezdeni hogy nem ért hozzá valaki. Ha te kifogtál egy jól működő példányt, akkor örülj. De én nem fogom azt javasolni ennyi hónap szenvedés meg szervízre várás után hogy vegyenek egy eleve rossz konstrukcióra épülő telefont aminek sok a típushibája, még ha az akár Neked, akár a Huaweinek vagy másoknak érdekében állna. -
Zsocy155
őstag
A vodánál azt mondták, hogy erre jó a lefedettség és a térkép szerint is.
Volt már nálam ezeken a helyeken másik vodás telefon, több is. Nem emlékszem, hogy azoknál is megszakadt volna (csak a net volt iszonyat lassú).
Tegnap olyan helyen szakadt meg, ahol még sosem használtam a telefont és a térerő full-on volt.
Egyre inkább kezdem elhinni, hogy a P6 a hibás. -
-
duvi
nagyúr
-
Zsocy155
őstag
Igen, próbáltam. A vodánál is ezt javasolták. Miután átálltam csak 2G-re aznap kétszer megszakadt a hívás, 2 különböző számmal. Viszont ilyenkor ugye nem tudom a netet használni.
Missz: Ezelőtti telefonommal (S Advance) nem emlékszem, hogy megszakadt volna csak azzal is nagyon gyenge volt az adatforgalom, ezért gyanakodtam eleinte a Vodafone-ra.
-
|AP|
veterán
válasz
Cultus #13380 üzenetére
reggelre nálam rendbejött szerencsére. Örülök, hogy nem a telefonnal volt a gond. Bár valószínűleg érzékenyebb a P6 a gyenge/hibás jelre. Asszonynak szintén T-s kártyája van egy Idol S-ben. Amikor kicseréltük a kártyákat, akkor az én kártyámmal talált minimális jelet az ő telefonja, a P6 viszont néma maradt a másik kártyával is.
-
missz
tag
válasz
Zsocy155 #13370 üzenetére
Szia, nagyon ritkan fordul elo, h megszakad.De igazabol nem tudom olyankor kinel is van a hiba, en T-s vagyok ugye, a masik fel pedig vodas, akivel neha elofordul megszakadas..., de nem jellemzo, jo, ha havi 1-2 szer elofordul.
Ami gond van a halozattal, az ugye most par hete, miota a tmobile szarakodik( fejleszt), ienkor teljesen elmegy a terero meg a net persze...,de ma pl.egyszer sem szakadtam meg, pedig vagy 45 percet beszeltem(vodassal)...Az elozo telefonoddal is gyakran megszakadt? Ez lehetne kiindulo pont..., mert ha nem, akkor tenyleg lehet az is,h esetleg a p6od a hibas, de en nem hiszem
-
satee76
aktív tag
válasz
marilllyo #13374 üzenetére
Nálam is B111-el az első 10%-ot megeszi 2-3 óra alatt alapból minimális használattal, de normál használat mellett kibír 2 napot.
Más: Pár napja észrevettem, hogy az iránytű (GPS Status) és a Google Skymap fordítva, 180 fokkal elfordulva jelzi az irányokat. A GPS Test már jól mutatja. Vajon szoftveres a bibi vagy a sensor sérült meg a telefonban?
Valaki találkozott már ilyennel? -
duvi
nagyúr
válasz
marilllyo #13374 üzenetére
A T-nek a B104 az utolsó hivatalos romja. Mivel neked független P6-od van, ezért eszerint kapod/tad az OTA frissítéseket. A nemzetközi Huawei oldalon a B111 szerepel még mindig mint legfrissebb hivatalos rom. Tehát a B111 nem T-s szoftver! Úgy tekints a telódra, mint gyárilag független készülékre, amit a T-nél vettél. Ettől függetlenül amikor kiadják a hivatalos 4.4-et, akkor a B111 természetesen jelezni fogja a KitKat OTA elérhetőségét.
"Lehet ,hogy a hyd52 volt úgy tweakelve, hogy lassabban merült mint a gyári?" Abszolúte lehetséges
"Reggel 7-kor 100 %on volt. Most két és fél óra múlva már csak 87. Alig használtam." Ez attól is függ, hogy mire használtad. Pl. online streaming durván "harap" az aksiból. Estére töltsd fel maxra és reggelig ne nyúlj hozzá (hagyd ott bekapcsolva). Optimális esetben 8 óra inaktív üzemidő kb :2-4%-ot fogyaszt el. Ha ennél többet merült, akkor valami aktívan fut a háttérben és kajálja az energiát. -
marilllyo
veterán
Most ugye nekem b118 van. A t-s 111 jelez és frissül majd 4.4-re? Ez előtt egy v2-es hyd52 volt. Most egy kínai gyári van. Lehet ,hogy a hyd52 volt úgy tweakelve, hogy lassabban merült mint a gyári? Reggel 7-kor 100 %on volt. Most két és fél óra múlva már csak 87. Alig használtam.
-
-
missz
tag
válasz
BartShadow #13368 üzenetére
Ez hetek ota igy megy sajnos, nalam naponta legalabb egyszer szall el a halozat..hogy kapja be a T, de komolyan
-
BartShadow
csendes tag
Na most megnyugodtam, nálam is jelentkezett a hálózat probléma...
-
duvi
nagyúr
Nálunk a múlt héten is elszállt a 3G hálózata a T-nek. Ráadásul szemét módon jelentkezett a hiba. Hívtam valakit, nem volt csengőhang de láttam, hogy felvették mert elindult a számláló. Fél óra állítgatás, SIM csere után jöttem rá, hogy a 3G-vel van gond. Beállítottam only 2G-re és azzal minden rendben működött. Be is jelentettem a T ügyfélszolgálatán. Hátha másnak is megoldást jelenthet a 2G-re váltás, amíg kijavítják a hibát.
(#13360) marilllyo
Sajna tudtommal nincs letölthető T-s rom P6-ra. Ha custom rom van most fent, akkor a legjobb amit tehetsz, hogy felrakod a Huawei nemzetközi oldaláról a hivatalos B111-et. T ügyfélszolgálaton nekem azt mondták, hogy a hivatalos független romokkal nem veszik el a gari. -
gabancs
addikt
Basszus! Azt hittem a telefonom szart be.....Akkor meg nyugodtam, ha másnak is vacakol.
-
|AP|
veterán
az eddig teljesen hibátlan telefonom pár órája nem látja a hálózatot. Egyszerűen nincs hálózat. A sim rendben van, mert másik telefonban működik, illetve a teló másik kártyával sem talál hálózatot.
Az elérhető hálózatoknál csak a Vodafone-t és a Telenort mutatja...
Újraindítás, sim ki-be megvolt.
Valaki tapasztalt már hasonlót? -
marilllyo
veterán
Őőőő januári! Lehet, hogy csak leejtettem ...bár nem emlékszem ilyenre. Most egyébként belegondolva, mintha gyorsabban is merülne...és mintha lassabban is töltődne. Nem figyeltem de most majd fogom. Annyira nem aggódom mert pl. a custom rom-okat is egy T-s szervizes cimbora rakta nekem rá...a garit is ő fogja intézni...Mellesleg magát a telefont is ő ajánlotta... Állítása szerint sokat nem vittek be hozzá. Egyébként le lehet tölteni valahonnan olyan szoftot amivel elfogadja a garancia. Tehát gyárit?
-
törölt tag
válasz
Tomacko #13340 üzenetére
Egy kicsit elaludtad a témát, azóta 1000 dolog volt már szóba. Csak hogy tudd én neked semmit sem bizonygatok én is a véleményem írtam le ahogy itt mindenki teszi!! Elárulom neked hogy a P6 tulajokat kurvára nem fogja meghatni hogy az Xperia s-ed szerinted mennyivel jobb. És nem kell még egyszer mondanod mert mindenki ki fogja próbálni a fotófunkciókat és a saját tapasztalata és igénye alapján fogja értékelni, nem az Xperia-s lesz a mérvadó! Ennyit erről!!
-
marilllyo
veterán
Most jobban megnéztem az enyémet és....mintha nekem is kezdene ilyen lenni...még nem ilyen durva de mintha...Kép
Csak, hogy az enyém az FEKETE...T-s független.
-
racerx
őstag
Játékokhoz: én bekapcsoltam a fejlesztői lehetőségekben a GPU megjelenítést, és így mintha jobb lenne a teljesítmény. Illetve a Water 2 talán nem lassul be x perc után
Komolyabb cuccnál nem tom, számít e (mondjuk épp elég gáz h egy ilyen Water játéknál is belassul néha....), de hát nem is a játékos teljesítményéért szeretjük
Ez van, sajna el kell fogadni.
Memkari érdekes téma, sztem is itt jobb a class 10, de pl volt olyan a régebbi telómnál, hogy pl. a class6 jobb volt, igaz hogy ott az ext3 particióra is rakott adatokat a custom rom. Folyamatos nagyobb álloményok olvasásakor/írásakor jön ki a class 10 előnye, kisebb adatoknál nem, sőőt... -
duvi
nagyúr
A szolgáltatóval kötöttél szerződést, ezért rajtuk keresztül kell intézni a garanciális ügyeket is. Mivel árban nincs különbség, ezért szerintem megkérheted a vodás ügyintézőt, hogy fehér helyett feketét adjanak. Elvileg beviheted közvetlenül a szervizbe is de én első körben a szolgáltatót próbálnám meg. Ha ott nem járnál sikerrel, akkor még mindig beviheted a szervizbe is
-
Pitu
aktív tag
Amennyiben szükséges, a cserét a szervíz (közvetlenül gyártó) v. a szolgáltató biztosítja? Gyártói esetében előfordulhat az hogy fehér Vodás helyett fekete kérhető?
-
dodoal9
csendes tag
Köszönöm.Én is a class 10-felé hajlok.Pontosan a hosszú táv miatt.
-
duvi
nagyúr
válasz
dodoal9 #13346 üzenetére
Sorry wwhy de én pont az ellenkezőjét tanácsolnám. Ha valaki most készül memkarit venni, akkor szerintem eleve hosszútávra érdemes gondolkodni és a class10-et választani. A másik fele, hogy ha eltekintünk a FHD videó felvételektől, akkor is jól jön az a class10-es sebesség másoláskor. Főleg egy nagyobb kártya (jelen esetben max 32Gb) esetében, amikor sok adatot másolunk fel (pl. filmeket, zenéket...) Ráadásul olyan minimális már az árkülönbség class4 és class10 között, hogy ez sem mérvadó már a vásárláskor.
-
dodoal9
csendes tag
Sziasztok.Azt szeretném kérdezni hogy kell-e bele a class 10-es micro sd vagy elég csak a class 6-os.Most készülök venni bele mem.kártyát.
-
duvi
nagyúr
válasz
gyusz0512 #13343 üzenetére
Ebben az esetben szerintem is csak a készülék csere marad megoldásnak. Hivatkozzál arra, hogy nem képes a szerviz megjavítani és ugyan azzal a hibával adják vissza. Nem egyszerű történet de legyél határozott és ha el akar hajtani az ügyintéző, hívd ki az üzletvezetőt is.
-
gyusz0512
újonc
Hali! Párszor átfutottam a fórumot, de nem találtam megfelelő választ. A problémám a P6-tal, hogy augusztusban vettem a T-nél és havonta viszem vissza, mert újraindul, eldobálja a sim-et. Konkrét választ nem adtak a szervízesek. 3-szor sim csere, 2-szer alaplap csere és a probléma megmaradt. Valami tanács?
-
torrrent
aktív tag
Nálam az akksi kifejezetten jó időket produkál, nem ritka a 3 nap, jó akkor már csak 8-9 % van mert nem voltam töltő közelben. Ilyen szép kijelzőjű és kialakítású telefonom még nem volt úgyhogy ezt kár volt ide
, sajnálom, hogy egy selejtet fogtál ki vissza kell vinni reklamálni mert ez nagyon iélvezhető teló.
-
Tomacko
őstag
válasz
#73499136 #13285 üzenetére
Ne nekem bizonygasd, én a saját tapasztalataimat írtam le... XPERIA S-hez mérve sehol sincs. Én is szeretek fotózni, és mivel ismerem a korlátait a P6-nak tudom mikor melyikkel mit fotózzak. TEhát mégegyszer el mondom, hogy a P6 ideális nappali környezetben és makró fotózásnál jó, egyéb területen elmegy kategória.
-
marilllyo
veterán
Szerintem is jó ez a készülék...egyetlen egy problémám van vele...most már a 3. szoft van rajta...(3 féle 118) és mindháromnál elalussza az értesítéseket...
Nem hiszem, hogy hardveres hiba lenne...és csak naponta 1x-2x fordul elő.. Együtt lehet élni vele...csak hát akkor is.
Én is Xperia P-ről váltottam. A fényképezője beltérben..."szobahőmérsékleten" ugyanolyan gyengus...kicsit csalódott vagyok mert...jobbat vártam...de szerintem ez a legtöbb telefonra jellemző...Kevés fényhez DSLR-t kell venni. A makrója tényleg jó....kajákat fotózni jól lehet vele...de pl a Tropicariumban...(tudom, hogy amúgy is tilos) nem nagyon tudtuk megörökíteni a rájasimizést
Szerintem eléggé sérülékeny a készülék. A hátlapja sokkal jobban karcolódik mint a kijelző...Fólia előre-hátra...meg nekem még egy szilikon tokba is benne van és kész. Esett-kelt szerencsétlen telefon de jól bírja...egy karc sincs rajta...
-
duvi
nagyúr
Menjünk sorban:
1. "Játékok jobban futnak az Y300-on mint a P6-on."
Le van írva az összefoglalóban, hogy a P6 nem ajánlott készülék a játékosoknak.
Az Y300-ba Qualcomm MSM8225 Snapdragon chipsetet raktak ami teljes mértékben támogatott és a fejlesztők erre maximálisan odafigyelnek az optimalizálásnál. Ezzel szemben P6-ban a Huawei által fejlesztett HiSilicon K3V2 került Vivante GC4000 GPU-val. Ez a chipset nagyon ritka, ezért nem is optimalizálnak rá játékokat.
2. "A kijelző valami baromira sérülékeny hiszen védőlap nélküli, és a kijelzőjén olyan "lassan mozognak a dolgok" dolog látszik, mintha a kijelző kicsit elmosódna mozgáskor."
A P6-on is Gorilla Glass védelem van. Ez nem azt jelenti, hogy nem lehet megkarcolni vagy összetörni. Semmivel se sérülékenyebb mint a Gorilla Glass-os társai. Nem véletlenül használ a többség fóliát a P6-on is...
Hogy lassan mozognának vagy elmosódnának a dolgok a kijelzőn? Ez csak az animációk miatt van. Kimondottan gyorsan reagál a telefon a menük mozgatásakor! Kapcsold ki az átmeneteknél az animációt és kész is vagy.
3."Ha kicsit erősebben nyomom a kijelzőt, megjelennek a szép fekete "LCD foltok".
Nálam nem jelentkezik ez a probléma. Ez egyedi hiba, ami nálunk nem jelentkezik.
4." Bazira melegszik, és sokat zabál."
Normál használatnál semmivel se melegszik jobban mint a régi SE Arc S-em. Komolyabb játékoknál, navigációnál a többi telefon is erősen melegszik az intenzív terhelés miatt.
A HD kijelzős készülékekhez viszonyítva a fogyasztása jónak/átlagosnak mondható. Nálam másfél/két napot bír általában. Ez erősen egyén és használat függő tud lenni de semmiképpen nem jelenteném ki, hogy "sokat zabál".
5."Hetekig volt szervízben ahol főpanelt cseréltek benne, mert elötte a hangszóró is halk volt és vibrált a kijelző, és szép karcosan dzsuvásan kaptam vissza a telefont. "
Azt aláírom, hogy a szerviz nincs a topon és trehány munkát végeztek de ez ismét nem a készülék hibája. Sajnos kifogtál egy gyári hibás darabot, ami valóba nagyon bosszantó tud lenni.
6."Nem találtam rajta 2G/3G beállítást!!!!! Ez kegyetlen. hadd fusson csak egésznap 3G-n, zabálja le az amúgy is gyenge akksit."
Azért mert nem találtad meg, attól még van benneíme:
Én úgy gondolom, hogy az általad leírtak inkább "idegi alapon íródtak", ami a hibás készüléknek illetve a tájékozatlanságodnak tudhatók be. Sajna pont kifogtál egy gyári hibás darabot, ami előfordul még a prémium kategóriában is. Ettől még a P6 egy szerethető és jól sikerült középkategóriás készülék, ami játékok futtatására nem igazán alkalmas. A fentiek az én véleményemet tükrözik a telefonról!
-
Cultus
tag
(#12934) Cultus Itt már megírtam a P6-ról a véleményemet,én maximálisan elégedett vagyok a telóval. Szerintem egyszerűen csak jobben kellene vásárlás előtt tájékozódni és ha valaki komolyabb játékokkal szeretné tolni az annak megfelelő gépet válasszon. Sajnos sokan csak megveszik mert szép, utána persze panaszkodnak. Én néha a lövöldözöm kicsit a madarakat, arra pedig kiváló! További véleményem fentebb olvasható. Én nagyon megszerettem ezt a kis gépet, hiszen pont az igényeimnek megfelelő választás volt!
-
Thth
csendes tag
Asphalt 8 szépen laggolva, néha begyorsulva megy. Riptide GP 1 szépen megy. A 2 már agyon laggol. Az Y300 (Mokee Os) leveri JÁTÉKOK TERÉN ezt a telefont( Riptide GP2, Where is my water, stb. ). Egyszerűen gyorsabbak azon a játékok. Onnan tudom hogy van ebből a két típusból egy-egy példányom. Próbálkoztam már B125-el, miui-val, HYD52-rommal, optimalizálgatással, az összes utat végig jártam. Valószínűleg bazira bemelegszik és letiltja 800MHZ-re a cpu-t. Ettől függetlenül a telefon gyors, és szép képeket csinál, de a kijelző valami baromira sérülékeny hiszen védőlap nélküli, és a kijelzőjén olyan "lassan mozognak a dolgok" dolog látszik, mintha a kijelző kicsit elmosódna mozgáskor, ez alig észrevehető. Ha kicsit erősebben nyomom a kijelzőt, megjelennek a szép fekete "LCD foltok". Bazira melegszik, és sokat zabál. Játék közben nehezen töltődik.
Hetekig volt szervízben ahol főpanelt cseréltek benne, mert elötte a hangszóró is halk volt és vibrált a kijelző, és szép karcosan dzsuvásan kaptam vissza a telefont. Ezért én azt mondom, hogy ha újra választhatnék, nagy ívben elkerülném ezt a típust. Egyszerűen hemzseg a típushibáktól és a játékok se futnak rajta szépen. A gyári rom katasztrófa, nagyon meríti az akksit, és nem találtam rajta 2G/3G beállítást!!!!! Ez kegyetlen. hadd fusson csak egésznap 3G-n, zabálja le az amúgy is gyenge akksit. Az XDA fejlesztői fórumon már van egy MIUI ami elműködget hiba nélkül, ez megoldja a problémát, egyedül a memória kezelése pazarló.A gombjai állandóan maguktól benyomódtak zsebben, de szerencsére az átlátszó tok megoldja ezt a problémát és szép is vele a telefon. De azért mégiscsak felháborító hogy akadnak rajta azok a játékok amik egy alsó kategóriás telefonon szépen futnak. A mélyvizesebbek kedvéért leírom hogy az y300-on Mokee Os futott (Cyanogenmod 11 módosítása), a P6-on 4.X.X MIUI. -
törölt tag
válasz
icsdl211 #13329 üzenetére
A játékokkal kapcsolatban (is) sok vita ment itt már le,a társaság fele elégedett a sebességgel a másik fele nem, még senki sem tudta megmondani hogy ugyan az a játék miért fut valakinél tökéletesen másoknál miért nem. Nálam pl a Real Racing 3 hiba nélkül rezdülés nélkül futott. A minion rush-t is próba ként futtattam 1 hiba sem volt, se lassulás se szaggatás. Egyébként a játékok futása inkább optimalizációs probléma mint "gép" képességé.
-
arminlok
senior tag
válasz
icsdl211 #13329 üzenetére
Rossz helyen keresgélsz
Minion rush fut igaz azt is csak sunyin lehet letölteni mert a play azt irja h nem kompatibilis de cserébe ha leis töltöd szaggat, ugyan még élvezhetö de nem egy nagy játék mégse viszi rendesen. Nem a legjobb telefon ez játékra, vegyél sonyt, azis szép cserébe még vizállo meg játékra is jo
-
icsdl211
csendes tag
Sziasztok
Ez lenne az elsö droidos telom és alapbol nem vagyok nagy játék fügö de azért az androidos játékoktol vanak elvárásaim.
Az érdekelne hogy a minion rush és hasonlo játékok mwnyire futtnak el rajta? -
törölt tag
válasz
shifty85 #13306 üzenetére
Rendeltetésszerű használattól nem púposodhat az akkumulátor. Jól is néznénk ki ha azért tönkremegy mert használja valaki. Tudtommal nem adott ki hozzá a Huawei olyan tájékoztatást hogy mire lehet használni károsodás nélkül és mire nem. Arról lehet szó hogy silány minőségű akkumulátorokat szereztek be , a jelek szerint sokkal gyakoribb a probléma mint hogy ez csak néhány darabot érintő gyári hiba lenne. A kérdés az hogy az összes legyártott készüléket ugyanattól a gyártótól beszerzett akkumulátorral szerelték e mert ha igen akkor hamarosan szinte mindenki számíthat erre,
-
HaZse
őstag
válasz
beloadjoker #13323 üzenetére
A 3 gombos kombóval igen.
De a boot.img-t és a recovery.img-t ha manuálisan viszaállítod fastboot paranccsal, és utána egy SD-re felteszed a DLOAD köbyvárba az update.app file-t, akkor visszamegyen. Sajnos nekem nem sikerült, mert mindig a system.img file ellenőrzésnél kikapcsolt a telefon.
)
Jelenleg a T-s szerive-ben van.
-
HaZse
őstag
válasz
beloadjoker #13320 üzenetére
Nekem alapból nyitva volt a bl.
De te is le tudod ellenőrizni fastboot-ban. (Fastboot: kikapcsolod a telefont, majd lenyomod a hangerő le gombot és rádugod az USB-t.
Utánna a következő paranccsal megnézheted: fastboot oem get-bootinfo
-
beloadjoker
őstag
Hali !
mit tudtok mondani a telorol ? Ha nyitjuk a bl-t vissza lwhet zarni ? ha kernelt romot cserelunk vissza lehet mindent allitqni ?
ezen kivul valamennyire stabil kitkat van ra ? vagy milyen fozetet tudtok ajanlani ?
-
Megara88
újonc
Sziasztok!
December 24.-e óta én is erősítem a büszke p6-osok körét. A telefon nagyon szerethető. Sony Xperia P-ről váltottam erre a telefonra és meg kell hogy mondjam felüdülés a p6 a P után, hozzátenném a P volt az első androidos telefonom és nagyon hozzánőtt a szívemhez a maga kis hibáival együtt. Most egy kicsit a tapasztalataimról a p6-tal kapcsolatban. Sajnos én T-s függő telefont kaptam a Telekom "hülye" alkalmazásaival, amik nem eltávolíthatók... :-( Wi-fi ledobást sajnos nálam is csinálja, ezért megpróbáltam feltenni a b111-es verziót, de sajnos ez sem segített... Igazság szerint nem is érte meg feltennem, mert sajnos így elbuktam az online téma letöltéseket. A telefon tökéletesen teszi a dolgát az apró hibáit leszámítva. SD kártya problémát én is tapasztaltam, bár sztem az nálam SD kártya hiba lehet, mert Ebayről rendelt márkátlan fajta. Kihangosítás nálam a Chrome frissítelés törlése után elmúlt. :-) Egyenlőre ennyi egy-két bugot leszámítva tökéletes a telefon. Designba verhetetlen. Imádom ezt a telefont! :-)
-
kemotox
addikt
válasz
shifty85 #13306 üzenetére
Képzelem milyen lehetett a Ray ha a P6 melegedése piskóta ahhoz képest
Szerintem a P6 baromira melegszik, de ha nem lesz tőle baja (és elvileg nem lesz) akkor nem gáz. Télen majd jól jön
Egyszer töltőre volt dugva és közbe nyomtam a játékot ezerrel, vagy filmeztem, nem tudom már, a lényeg, hogy elég forró volt már. Valaki pont hívott, felvettem és jajj... Szerencsére elég vastag a bőr az arcomon így nem égett le teljesen
-
shifty85
tag
Köszi!
Remélem sikerült...
Nincs meg valakinek ez a játék?
-
shifty85
tag
Akiknél akksi púposodás jelentkezett, mitől lehetett? Túlmelegedés pl: játék miatt vagy valami más?
Ha nem játék, akkor jelentem, hogy jelenleg teszt alatt áll a gép, mert 2 napja nyúzom játékokkal!
Melegedni melegszik, töltés közben és töltőről levéve is. Anno az Xperia Ray-m olyan szinten fel tudott szó szerint forrósodni (pl: navigáció használata közben, mikor huzamosabb ideig fel volt rakva autóban töltőre), hogy szinte meg se lehetett fogni! A P6 ahhoz képest semmi! -
shifty85
tag
Szia!
Nálunk van 2 P6-os, mindegyiken ilyen fólia van,régen az Xperia Ray és U is ilyenekkel volt lefóliázva és semmi probléma nem volt velük! A matt fólia tompít kicsit, viszont tényleg nem gyűjti a lenyomatokat! Viszont azt teszed rá amelyiket akarod!
http://ecell.hu/MyScreen_folia_Huawei_Ascend_P6_telefonhoz_2db
ez ugyanaz csak másik helyen:
http://www.mobiltokshop.hu/cikk-30088-HUAWEI-Ascend_P6-Kepernyovedo_folia_torlokendovel_2_fele_tipus_CRYSTAL_ANTIREFLEX_HUA.html
Hogy lehet megcsinálni, hogy "LINK" név alá teszem be a hivatkozást?
-
RnJ
tag
Sziasztok,
próbáltam keresni, hátha volt már, de nem sikerül.
P6-ra milyen kijelzővédő fóliát javasoltok? Kinek melyik vált be?
Nekem B610 a build vége. (spanyol)
-
akosxyz
senior tag
Én játék szempontjából csak is a Tank1990-t ajánlom
Ugyan az mint anno a nintendon volt,bluetooth-on és wifin egyaránt játszható multiban
Tegnap JanR kollégával kipróbáltuk és hatalmas élmény volt!!És persze Boldog Nőnapot!!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma Megrázta magát a Huawei, olyan masinát tettek le az asztalra, amiben minden tudásuk benne van. Állati szép, rettentő kezes, kiemelkedően minőségi készülék lett az Ascend P6.
- Politika
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- PlayStation 5
- Philips LCD és LED TV-k
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Wise (ex-TransferWise)
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Kuponkunyeráló
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- További aktív témák...
- Apple iPhone 12 Pro Max 128GB, Akku: 84%, Normál, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Apple iPhone 13 Pro 256GB, Akku: 85%, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Samsung Galaxy A25 5G 6/128GB, Mgekímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- Apple iPhone XR 128GB, Akku: 100%, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Új, csak kibontott iPhone 13 128GB király áron !!!
- Bomba ár! Dell Latitude 5400 - i5-8GEN I 16GB I 512SSD I 14" HD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Felújított laptopok / PC-k Számlával, garanciával! Ingyen Foxpost! 05.03
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32 RAM RTX 5060Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest