-
PROHARDVER!
HTC ONE
Új hozzászólás Aktív témák
-
ForRedGlory
félisten
válasz
HUTCHDB #1992 üzenetére
Egesz nap uton vagyok, este majd lefotozom, hogy mi van vele. Mondjuk azon az egy progin kivul sehogy sem tudom elohozni a pixel hibat.
Most megyek veszel foliat ra, mert kurvara karcolodik. Kalap szar a GG2, ezen a telefonon...pedig elozo GG2-es kijelzoim nem karcolodtak. Speedshopban van guari folia, remelem jo lesz...
-
lcee79
addikt
válasz
HUTCHDB #1944 üzenetére
Autófókusz nélkül viszont próbáljon valalki lefilmezni egy állandóan mozgó gyereket...
Az autófókusz jó, ha jól működik, és eltalálja a témát
Anélkül viszont tuti csak homályt fogsz látni...
(Pl próbáljon meg bárki egy tükörreflexes géppel videózni autófókusz nélkül, úgy hogy a téma mozog, sokra nem megy a végeredménnyel) -
Xaels
félisten
válasz
HUTCHDB #1939 üzenetére
Ezt nem tudom, mert nekem még nincs One-om. Akiknek van megnéznék lehet-e állítani?
(#1940) hurrikan: nem értek most egyet. Sok esetben baromira zavaró tud lenni ha folyamatosan újrafókuszál felvétel közben. Jellemzően például egy koncertfelvételnél okoz gondot ott kifejezetten jobb a fix fókusz.
-
Xaels
félisten
-
hurrikan
addikt
válasz
HUTCHDB #1237 üzenetére
Ahogy olvastam a témában az írásokat ki akartam bírni hogy nem szólok bele de nem bírom ki
Én pont ezért cseréltem az S3-at!! HOX-ra!! Mert az S3 fényereje kritikán aluli a HOX-hoz képest. Te vagy egy másolatot fogtál ki vagy le volt véve a fényereje ha az S3 neked fényesebb volt....
3hét után undorodtam az S3 kijelzőjétől, hatalmas csalódás volt. Fényereje 0, színek szét szaturálva, fehér sárgás, és a Pentile miatt még csak félig sem látszott HD kijelzőnek. Innentől kezdve nem érek semmit a kontrasztosságával a jó fogyasztásával, meg a kivalló fekete színeivel
100szónak is egy a vége, a HOX nagyon jó fényerőben 9hónapig használtam. Az S3 meg porba fingó fényerővel operál a HOX-hoz képest.Közben Expansys.hu-tól már rendelhető az One. Tehát már nem előrendelési státuszban van.
Igaz csak 32GB-os van 191ezerért.
[link]Remélem a T-mobile-hoz is bekerül minél hamarabb és nem fizette le őket a Samsung, hogy majd csak az S4 megjelenése után kerülhet be
Persze ha Samsung lennék én is félnék az One-tól. -
Xaels
félisten
válasz
HUTCHDB #1356 üzenetére
Ez pontosan a 4Mpx hátránya. Hogy kinagyítva a távolabbi részletek elmosódnak. Persze makrónál a HTC algoritmusa általában elmossa a háttérben levő dolgokat amúgy is.
(#1357) stilo18: az elképzelés jó amúgy. Viszont ha az érzékelőn tartani akarják az egy pixelre jutó területet akkor, ha növelni akarják a felbontást akkor azzal arányosan az érzékelő mérete is nőni fog. Kérdés az, hogy ezt bevállalják-e vagy sem és, hogy minek a kárára. Magam részéről inkább közelieket szoktam fotózni és legtöbb esetben beltérben vagy rossz fényviszonyoknál és ha ott elég jól szerepel kellően rövid záridővel akkor nekem megfelel a 4Mpx is. Nyomtatásban úgy sem látszik annyira.
(#1361) Balinov: biztos az is közre játszik, de rendszerint mos makrózásnál. Sensation-nél is és One X-nél is ugyanez a helyzet.
-
stilo18
addikt
válasz
HUTCHDB #1287 üzenetére
Akkor ne haragudj, félre értettem, hogy miközben az idei telódat akarod kiválasztani, előveszed a tavalyi két csúcsot és mindkét fórumba belinkeled, hogy mekkora szXr a HOX kijelzője...az SIII fórumban meg egymásra bólogattok, hogy jah, mindenki nézegesse a saját fakó szutykát...
Én csak ide írtam, hogy téves a felvetés.
Egyébként nem értem...tisztán látszik, hogyy SuperAmoled fan vagy, azt szereted...akkor miért hezitálsz? Min kell gondolkodni? Hidd el, ha One-t veszel csalódni fogsz...
Ennek nincsenek olyan kicsattanó színei, tökéletes feketéje, amiért a tulajok az S szériát választják...(természetesen sok más, jó tulajdonsága mellett) -
stilo18
addikt
válasz
HUTCHDB #1202 üzenetére
Bocsi de ez már akkora hülyeség, hogy én se hagyhatom szó nélkül. Az eladó srác meg egyenesen nem oda való, ha ezt nem tudja, főleg, hogy a One X a saját(?) telefonja.
Csináltam neked egy fél perces kis videót, mi az az energiatakarékos mód és mi hatása van a gagyi kijelzős One X-re. A minőségért bocsánat, egy Sola-val készült.
Tudom, hogy nem SIII szintű a fekete, de a videón szereplő lehúzásnál az alapjában szürke, nem fekete.
-
FeRRaR1
őstag
válasz
HUTCHDB #1227 üzenetére
Nem erről van szó, csak ahányszor feljövök, szinte mindig azt látom tőled valamilyen formában, hogy a HOX kijelzője mekkora hulladék. Pedig a legjobbak között van. Tesztek szerint és felhasználók szerint is.
Én a helyedben a One-t venném, engem zavar a pentile kijelző. A Sense-t is szeretem, napokban ha lesz időm be is battyogok az O2-hoz, és meglátjuk mi lesz. De a legjobb az lenne ha ott lenne a HTC-s gyerek aki múltkor is bemutatta a készülékeket.
Egyedül ami nem tetszik az a Blinkfeed, illetve az hogy nem lehet eltüntetni gyárilag.ForRedGlory
Sőt nem is kéne fehérnek hívni, mivel a pentile fizikailag képtelen fehéret adni.
-
Balinov
titán
-
FeRRaR1
őstag
válasz
HUTCHDB #1200 üzenetére
De ezt miért csak te tapasztaltad, én is tettem egymás mellé HOX, N4, S3
És a HTC adta a legélethűbb színeket, a legjobb betekintési szöget, legjobb fényerőt.N4 köszönő viszonyban sem volt, fakóbb volt jóval.
S3 meg bizonyos színeknél fakóbb pirosas színeknél meg túl élénk.Egyértelműen a HOX volt a legjobb, és ebben az előző Desire-m is nagyon jó.
-
Xaels
félisten
válasz
HUTCHDB #1215 üzenetére
Szerintem neki nem kell kép róla, hisz ő maga is használta mind2 készüléket [link]. Amúgy nekem kicsit olyan érzésem van azok alapján amiket a HOX-ról írtál, hogy te összekeverted a Sensation-nel. Annak nem voltak jók a betekintési szögei és az nem volt elég erős fényerőben.
-
Rhino666
addikt
válasz
HUTCHDB #1138 üzenetére
Ha az elmúlt 5 évben nem tűnt volna fel, a Sense egyben GUI, launcher, widgetek, appok, háttérképek és értesítőhangok gyűjteménye, telefonos és online szolgáltatás, felhasználói élmény; egyszóval keretrendszer. Attól még nem lesz kevesebb hogy nem használtad ki az előnyeit.
-
mumk1
addikt
válasz
HUTCHDB #1126 üzenetére
Ezt pont rossztól kérdezed.
HTC-t használok a htc touch diamond óta és leginkább, a szerintem kiváló és egyedi felület miatt, ugyanakkor a 2010 szeptember óta megjelenő MIUI-t is használgattam sűrűn, mert szerintem az is egy jól használható nagyon egyedi UI. Mindkettőnek van jobb, rosszabb szériája, de én alapvetően szeretem használni mindkettőt.
Tudom hogy sokan szívtak néhány hónapot a zárt HOX-al, amin az első rom tényleg hagyott kívánnivalót maga után és akkor még igen finoman fogalmaztam, de a ONE nem akadozik egy fikarcnyit sem, érezni hogy a Qualcomm a HTC világa, nem pedig a Tegra.@ForRedGlory
Hétfőig ránézek.@Youri
Majd nézzél rá valamikor egy MIUI v5-re, érdemes. Sokat változott az utóbbi években. Nem is elsősorban a felület, hanem a sok integrált alkalmazás és beállítási lehetőségek. Eszmélet mi mindent lehet benne állítgatni. -
mumk1
addikt
válasz
HUTCHDB #1100 üzenetére
Bár le a kalappal a Xiaomi előtt és tényleg ár/érték arányban mindent visz a Mi2, azért anyaghasználatban nem egy kategória a két telefon. A Xiaomi egy jó "igásló" a One pedig egy szép "telivér" csak hogy valami idióta hasonlattal éljek és itt semmi esetre sem sebességbeli különbségre gondolok, mert az nincs. Az is igaz, hogy amíg a Xiaomi egy 360MB-os MIUI romot kezel, addig a ONE Sense 5 romja brutális 1.4GB!!!!
Pörög mindkettő rendesen, itt már nem ezek döntenek a választásban. -
Hegasus
senior tag
kezdetekben biztos, de azóta jött jó pár frissítés, amik elég szépen normalizálták a helyzetet, és én még rátettem egy lapáttal másik böngészővel és launcherrel.
És biztos vagyok hogy még a One üzemidejét is lehet fokozni egyéb dolgokkal (gyári romon természetesen), de nekem tuti nem érne meg egy váltást, mert nem akkora az ugrás... (kamerában talán visszafelé léptek egyet, a hox se szép képek terén de ez... és remélem nem azért mert majd a One +-ba vagy a jövő évi modellbe szánják a nagyobb mpx-es ultrapixel kamerát)
-
Hegasus
senior tag
Nana! Nekem hox-al ugyanilyen egy átlagos masszív nyúzós nap
(természetesen gyári romon, csak más launcherrel és más böngészővel mobilneten, de minden más megegyezik, jah és energiatakarékos mód nélkül)(#897) petipetya: Köszönjük!
-
joey04
titán
Igen, csak ott az olcsóság volt elvileg a linkelés lényege, de ahogy rámutattak, a 32-es esetében már alig olcsóbb valamivel, és akkor gari nehézkes, meg a beszerzés is macera. Az sd kártya bővítős rész is erre vonatkozott, hogy olcsóbb akkor 16os kártyát belerakni a 16 gigásba( és ennek mondjuk van ám hátránya is mondjuk). Csak ez ott bukik, hogy itthon jelenleg hivatalosan nem lesz 16GB-os verzió.
853: nem 21 szabad
-
joey04
titán
Ezeket az értékeket az alábbi körülmények között kell értelmezni:
The brightness of the phones' displays is set to 50% and we use a Wireless N router placed a few meters away to get full connectivity bars.
Egy hosszabb utazás alatt 3G-n, magasabb fényerőn meg sem fogja közelíteni.
-
Egész nap birja,nem kell haza rohanni,hogy jajj mindjárt lemerülök.
Ezt bija ugy,hogy én naponta több órát telefonálok,több órát skype-olok (ha tehetem wifi-vel),netezek amikor nem vezetek,youtube videókat is nézek,néha játszom.Most még fotózgatok videózgatok amikor van időm,de gondolom ez majd kevesebb lesz.
A lényeg,nem kell aggódnom,hogy nap közben le fog merülni.
Most,hogy kint volt a család,nem igazán használtam annyit a telefont.
Reggel nyolc körül levettem töltőről és másnap este raktam fel ujra,mert mentünk a Richmond Park-ba és ott tudtam,hogy videózni fogok,nem szerettem volna ha lemerül.
Autós töltöt még nem rendeltem meg hozzá,mert eddig nem volt rá szükségem,most is csak azért fogom tenni,mert féltem a telefont és az autós szettben van egy nagyon jó kis tartója.
Tehát igy használom plusz töltés nélkül egész nap.szerk:
Vmelyik este skype-oltam kamerával természetesen saját wifis netemről.
Ez volt 45-50 perc.
Mielőtt elinditottam a hivást ,az aksi töltöttsége 39%-on volt.
Amikor leraktam és ujra megnéztem akkor 20%-on volt az aksija. -
Annál a videónál direkt hagytam autó fókuszon,mert ahogy rá fókuszált dolgokra az elég meggyőző egy telefontól. Pizza,kekszek,nyaklánc.
Vannak más videók is csak azt nem töltöttem fel amiben nagyon durván fókuszál az emberi bőrre.Az attack egy mozgó autóból készült retkes ablakokkal.
A London Bridge videóhoz irta vki, ha kikapcsoltam volna az autó fókuszt jobb lett volna a videó.
És hozzátenném azt is,hogy nem vagyok profi ezekben,
hozzáértő kezekben ez ennél jobb lesz.
De én már ezzel is abszolut elégedett vagyok.
Ne feledjük el,hogy még mindig egy telefonról beszélünk. -
De van. Videóban sokkal jobb,mint fényképezésben. szvsz.
Itt vannak az eddig feltölött videók amik a telefonnal készültek.
#774 blackydan : tessék feljebb a link
Nem szoktam ódákat zengeni telefonról,vagy áradozni.
De ez a készülék kva jó lett,imádom!
Nincs ma ennél jobb a piacon és nem is lesz,ebben az évben biztosan nem. -
Balinov
titán
Igen, gyari zongezo, settings, genral-nal fan tickbox a fullscreen modhoz. Megnyitottam 10 oldalt, 10 kulonbozo tabon (meg engedne tobbet is, csak meguntam). oldalak kozotti valtas szerintem smooth,egybol ugrik a korabban megnyitott tab-ra, statikus oldalaknal ugy tunik, instant latod az oldal tartalmat, dinamikusnal (pl. hvg.hu) a tab kivalasztasa, majd megnyitasakor reload van.
Erdekes, alapertelmezett karakterkodolas Latin1, ezt gyorsan at is raktam utf8-ra.
Latok Web Page preload menut, never/ only on wifi/always kapcsolokkal.
Keszitettem elobb az erkelyrol par tesztvideot, normal, slowmo,fastmo, hdr modban, most maszik fel YT-re, amint fennvan, betagelem rendesen linkelem majd. MPCHC MediaIInfo erdekel esetleg valakit az egyes videokhoz?
szerk:
juhi& Xaels: ha megmondjatok, hogy teszteljem a mikromonyt/hangrogzitot, szivesen megteszem.
-
Balinov
titán
mire vagy konkretan kivancsi? feature, oldal? tegnap delelott ota van meg, delutan par orat nyaggattam, de meg idom nem volt teljesen belemerulni, meg csak most lakom be.
Elso tapasztlatom a gyari bongeszovel hogy gyors, stabil. most gyorsan megnyitottam a hvg, index.origo, prohardver, bbc.co.uk oldalakat, tabok kozotti valtas ok, yt-t es vimeot megnyitva random klippet thumbnail-ba behozza, latszik a play,stb. kezelo gombok a videon, de nem indul el a lejatszas.
hulye vagyok, default a flash disabled a gyari zongezovel, bekapcsolva ok a yt, vimeo.
5-ik droidos HTC-m a sorban (meg 1.6 HERO-val kezdtem), nekem 1,5 nap utan ez tunik a legjobban kiforrotnak, de meg fel kell fedeznem ugy erzem, eleg sok a kulonbseg a HOS 4+ Sense-je meg az 5-os Sense kozott.
Kovetkezoi par mondat nem neked szol.
Kicsit rosszmajuan, de hadd jegyezzem meg, hogy ez a HTC ONE MA-s tesztjehez kapcsolodo forum, de oldalakon keresztul mast se olvasok, hogy SGSII igy, SGSIII amugy, bezzez majd az SGS IV...legyunk mar kulturaltak es foglalkozzunk a topik alapjaul szolgalo keszulekkel tulnyomoreszt. Nyilvan kell hasonlitgatni, de az en gyomromnak mar kezd sok lenni, ami itt megy
-
toeki
senior tag
ha kicsit is körbenéznél, látnád hogy nem vagyok htc hivő, a samu S4-et most nyomogattam meg a héten az Allee-s experience store nyitáskor és nagyon tetszett.
DEnem fogom a ONE topicban azt fejtegetni hogy az S4 mekkora istenkirály és mennyivel jobb mint a ONE mert ezzel CSAK ÉS KIZÁRÓLAG a flamekeltésre mennék.
TE ellenben pont ezt teszed. Ha ennyit nem tudsz belátni az sajnos baj...szerk:
látom minden további hozzászólásoddal csak a vitát próbálod ösztönözni. ez persze jó is lehet egy sör mellett, barátok között ,de nem egy fanatikusokkal teli fórumon... -
batai15
félisten
én meg azt birom hogy a mocskos samsung hivők, ha már nem olyan nagy szám a kis kedvencük jönnek mindenféle idióta kifogással. kérem én nekem nemjön be pl az xperia z,de nem hordom le a sárga földig. jah és ez a viselkedés csak a samsung fanokra jellemző! eredj a samu topicba itt osszad az eszet.
-
FeRRaR1
őstag
Van egy nagyszerű ötletem, vedd meg az S4-et legyél boldog, és osszad az észt ott ahol vevők rá, mert ez itt a HTC topik ha nem láttad volna, és senkit nem érdekel hogy szerinted milyen az S3-4, főleg a feddhetetlen bizonygatásaid után. A törött hátlapokat meg majd nyugodtan használd szappantartónak.
-
sif85
tag
Hát most erre mit mondjak?
Itt valóban a kemény mag van... Aki romolni akar.. A userek 98%-a viszont nem ilyen. Még android vonalon sem. Hígfos géppel én is főzött romot használtam.
One X-en egyelőre nem cseréltem, így ha ennyi ideig meg voltam elégedve egy gyárival, akkor talán már nincs nagy gond, a jövőben pedig főleg nem is lesz..Android 4.1 vagy 4.2? Hm... Hatalmas különbség lehet a hétköznapi használatban.. De legyen érte fekete pont.. De kétlem, hogy hónapokat kell majd várni erre a "hatalmas áttörést" hozó frissítésre..
Ha a külsőbe kötsz bele, és ez szúrja szemed, akkor vedd le az "egyedi" jelzőt a mondatodból! Nekem így is tetszik...
Amúgy nemtom kié az eredeti design.. De grat érte! :-)És ha már a koppintásoknál tartunk, akkor a Samu sem büszkélkedhet a régebbi termékeivel, ahol meglehetősen hasonlított egy bizonyos gyümölcsös gyártó termékére. Persze ez akkor nem jelentett problémát az a "felkelő" oldalnak...
De addig jó, amíg van min vitatkoznunk, nemde?
-
HUTCHDB
nagyúr
ja és egy dolog még kimaradt!
ma éppen nem az s3-al böngésztem.
nagyon idegesített, hogy a kijelző állandóan lekapcsolt.
tudom anno azt mondták sokat, hogy az s3-ba épített érzékelő parasztvakítás.
hát nem az!
itt az s4, sok sok újítással!
tudom, az is a "szomszédnak való felvágásra kell", de én biztos vagyok benne, hogy nagy része igen is használható és a minden napokban fogom is.de ugye a ONE is tele van újítással......vagy nem?
-
-
FeRRaR1
őstag
-
stilo18
addikt
1:58-tól....Igaz nem S4, meg nem One...de azért ha van egy fél pillanatod nézz rá.
Betekintés, lilába csapó árnyalat, miegymás'.....
(#238) HUTCHDB
Úr isten...van aki még komolyan vesz egy egymás mellé szerkesztett, ezerszer áttömörített videót? A GSMArena nem kicsit Samu párti, az összehasonlításnál még ők is leírták, hogy ezen a téren jobban szerepel a One.
Egyébként ha egy kicsit jobban belógatja az ujját a gyerek, lehet jobb lett volna a One képminősége....
-
dr. Kind
aktív tag
Javítom, köszi
Az S4-es összehasonlításnak igen egyszerű oka van: amíg nincs nálunk tesztpéldány, nem tudjuk megtenni. Láttuk mi is a külföldi összehasonlításokat, de nem szokásunk benchmark-eredményeket átvenni, arról nem is beszélve, hogy való sösszehasonlítási alapot csak az adhat, ha a két telefont egymás mellett nyomogatjuk.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy S25 Ultra (Új, Független, 256 GB, 12 GB RAM, titánium fehér-ezüst)
- Xiaomi Redmi A1 32 GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- iPhone 14 Pro Max 128GB Független Újszerű/1-3 hónap gar./Akku 84%/p4337
- iPhone 14 Pro Max 128GB Függetelen/1-3 hónap gar./Akku 86%/p4336
- új Pitaka Fusion Weaving MagEZ 4 MagSafe 600D iPhone 15 Pro és Pro Max aramid hátlap tok - overture
- Konzol felvásárlás!! Xbox Series S, Xbox Series X
- DELL PowerEdge R630 rack szerver - 2xE5-2650v3 (20 mag / 40 szál, 2.3/3.0GHz), 32GB RAM, 55992Ft+ÁFA
- AKCIÓ! "ÚJ" Microsoft Surface 5 13,5 notebook - i5 1235U 8GB RAM 256GB SSD Intel Iris Xe IGP 27% áfa
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H610M I5 12400F 32GB DDR5 512GB SSD RTX 4060 8GB SOF CLONE 3 Chieftec 600W
- Apple Watch SE 2 44mm, Újszerű, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged