- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- OLED TV topic
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- ZIDOO médialejátszók
- Külső SSD operatőröknek: Aiffro P10 bemutató
- Milyen videókártyát?
- Milyen TV-t vegyek?
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Milyen egeret válasszak?
- Milyen alaplapot vegyek?
-
PROHARDVER!
HTC ONE
Új hozzászólás Aktív témák
-
HUTCHDB
nagyúr
ezt honnan veszed, hogy ez kamu?
miért lenne az?
ha megnézed sok egyéb videó van ugyanezen orosz oldaltól és millió egyéb teszt is.
nem értem miért rontanák szándékosan a ONE imázsát?(#242) istnag!
én a linkelt videóból nem látom, hogy miért lenne jobb a ONE....
mivel egyiket sem fogtam még a kezemben, nem tudtam egymás mellé tenni, így csak pl. ezt a videót tudom alapul venni.
no meg azt, hogy a mostani SIII is brutál jó videót csinál!csak hogy tiszta legyen, nem vagyok samsung buzi!
kb. 3 hónapig használtam i5-öt, előtte One X-et szintén kb. 2-3 hónapig. most kb. 4 hónapja pedig SIII-at.
előtte is volt már szinte minden, szóval nem elfogult, hanem realista vagyok.(#247) FeRRaR1!
az s3 milyen kijelző "állásban" volt?
egyszerűen rámondani, hogy túlszaturált.....
a Shitsungok......(itt szerintem a Samsungra utalsz) gondoltak arra, hogy legyen lehetőség kinek szájíze szerint állítania a kijelzőt.....ami ugye minden csúcstelefonban benne van....vagy nem ? -
Xaels
félisten
Ne is mond a GSMArena-t. One tesztben lőttek pár távoli képet a szemközti épületről meg 1-2 belsős tesztet megcsináltak azt ennyi. Ma nézem az S4 tesztet és lazán kimentek a szabadba relatív fotóztak egy csomót...
(#244) kovee01: vegyél te Plazma TV-t és nézd rajta a Maúnikah sót... Alulméretezve vagy sem, de ennyit bír a konkurencia is. Ezek már nem 3310-es szintű telók amikhez hozzá sem nyúlt az ember hetekig
Új hozzászólás Aktív témák
- DELL WD19S dokkoló + 130W töltő
- Legjobb kijelzős! ThinkPad T14s Gen 2 i5-1135G7 16GB 256GB FHD - 400nit! magyarbill 1 év garancia
- Xiaomi Mi 10T Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Eredeti Lenovo 230W töltők - 4X20Z83995
- LG 65BX - 65" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: FOTC
Város: Budapest