- SSD kibeszélő
- Home server / házi szerver építése
- Dell notebook topic
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Házimozi haladó szinten
- CPU léghűtés kibeszélő
- NVIDIA GeForce RTX 3080 / 3090 / Ti (GA102)
- Hamarosan kapható a Helegaly linuxos handheld gépe
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Philips LCD és LED TV-k
-
PROHARDVER!
HTC ONE
Új hozzászólás Aktív témák
-
HUTCHDB
nagyúr
ezt honnan veszed, hogy ez kamu?
miért lenne az?
ha megnézed sok egyéb videó van ugyanezen orosz oldaltól és millió egyéb teszt is.
nem értem miért rontanák szándékosan a ONE imázsát?(#242) istnag!
én a linkelt videóból nem látom, hogy miért lenne jobb a ONE....
mivel egyiket sem fogtam még a kezemben, nem tudtam egymás mellé tenni, így csak pl. ezt a videót tudom alapul venni.
no meg azt, hogy a mostani SIII is brutál jó videót csinál!csak hogy tiszta legyen, nem vagyok samsung buzi!
kb. 3 hónapig használtam i5-öt, előtte One X-et szintén kb. 2-3 hónapig. most kb. 4 hónapja pedig SIII-at.
előtte is volt már szinte minden, szóval nem elfogult, hanem realista vagyok.(#247) FeRRaR1!
az s3 milyen kijelző "állásban" volt?
egyszerűen rámondani, hogy túlszaturált.....
a Shitsungok......(itt szerintem a Samsungra utalsz) gondoltak arra, hogy legyen lehetőség kinek szájíze szerint állítania a kijelzőt.....ami ugye minden csúcstelefonban benne van....vagy nem ? -
Xaels
félisten
Ne is mond a GSMArena-t. One tesztben lőttek pár távoli képet a szemközti épületről meg 1-2 belsős tesztet megcsináltak azt ennyi. Ma nézem az S4 tesztet és lazán kimentek a szabadba relatív fotóztak egy csomót...
(#244) kovee01: vegyél te Plazma TV-t és nézd rajta a Maúnikah sót... Alulméretezve vagy sem, de ennyit bír a konkurencia is. Ezek már nem 3310-es szintű telók amikhez hozzá sem nyúlt az ember hetekig
Új hozzászólás Aktív témák
- Nothing Phone 1 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor 400 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- IPhone 16 Pro max 256GB gyári független 2026.02.18. Apple jótállás
- Xiaomi Redmi Note 13 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Nexus 6P 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 6/Apple Watch Series 7/Apple Watch Series 8
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRCSÖKKENTÉS Lenovo ThinkPad T570, T580, P51s, P52s eredeti Lenovo, belső akkumulátor eladó
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest