-
PROHARDVER!
HTC ONE
Új hozzászólás Aktív témák
-
HUTCHDB
nagyúr
válasz
akoska07
üzenetére
az a baj, hogy ezek a jelenségek, amit az előző hozzászólásomban írtam, minden eddig általam látott videóban benne vannak.
néhány napja linkeltem is egy összehasonlító videót, ( [link] ) de akkor borzasztóan le lettem itt hurrogva, hogy az biztos kamu.
sajnos nem úgy tűnik.
míg a másik telefon ugyanazon helyzetben nem ugrál, nem autófókuszál, és nem zavarja be az ellenfény, addig a ONE-t igen.
nyilván ez csak egy tulajdonsága a készüléknek, de most már ezt a részt én eltároltam és tudomásul vettem, hogy ilyen.
még egyszer köszönjük a videókat.akkuról van valami érdemi infód?
Új hozzászólás Aktív témák
- OTP Bank topic
- OLED TV topic
- Adobe Photoshop
- Házimozi haladó szinten
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Újjászületés: szombattól új szerverkörnyezetben a PROHARDVER! lapcsalád
- Path of Exile (ARPG)
- iPhone topik
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- További aktív témák...
- Apple iPhone 15 Pro Max 256GB Újszerű,Kártyafüggetlen,Dobozos,Tartozékaival! 1 Év Garanciával!
- Apple iPhone 15 Pro 128GB 100% Akku,Újszerű Kártyafüggetlen,Dobozos,Tartozékaival! 1 Év Garanciával!
- Apple iPhone 15 128GB 82% Akku ONE függő,Megkímélt,Tartozékaival! 1 Év Garanciával!
- Apple iPhone 14 128GB 86% Akku Újszerű,Kártyafüggetlen,Dobozos,Tartozékaival! 1 Év Garanciával!
- Apple iPhone 13 Pro 256GB 100% Akku Megkímélt,Kártyafüggetlen! 1 Év Garanciával!
- Csere-Beszámítás! DDR5 Gamer Notebook! Rog Strix G513RC / R7 6800HS / RTX 3050 / 16GB DDR5 / 512 SSD
- Targus Universal USB 3.0 DV1K-2K Compact docking station (DisplayLink)
- MacBook Air 9,1 i3-1000NG4 8GB 256GB
- ÚJ ÁRU 10.22.!!! HP üzleti laptopok Elitebook, Probook, Zbook 4-13. gen gar.
- Samsung Galaxy A36 5G / 6/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / BONTATLAN NULL Perces
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest