-
PROHARDVER!
HTC ONE
Új hozzászólás Aktív témák
-
HUTCHDB
nagyúr
válasz
ForRedGlory #1229 üzenetére
nem akarok en elerni semmit!
nehany napja nyilt egy eleg komoly telefonbolt, ahova tegnap menetm be.
itt szinte minden telefon megtalalhato es gyari fuggetlen ujak.
gondoltam megnezem milyenek vannak milyen aron.
az N4 nagyon olcso (akcios) volt, igy kikertem.
elkezdtem nyomkodni es amellett, hogy nagyon jonak minositettem, mert gyorsan akadasmenetesen dolgozott a chrome is brutalisan viselkedett.
ezutan osszehasonlitottam a kijelzot az enyemmel, ami meglehetosen sargas es tompa volt.
ekkor kapcsolodott be a "tesztbe" az elado fiatal srac.
neki HOX-ja volt.
ekkor tettuk egymas melle a 3 telefont es dobbentunk meg mindketten, hogy a tesztekkel ellentetben mennyivel jobb mindkettotol az enyem.
nyilvan a feketebe es a szinek milyensegebe nem mentunk bele, mert annak nincs ertelme.
mivel mikor volt HOX-om, akkor nem volt s3-am, es most meg forditva, legalabb lathattam egymas mellett a konkurenciakat.
a lenyeg, hogy ez alapjan irtam ide, hogy jo lenne latni a HOX es a ONE kijelzoit egymas mellett, mert ha nincs elorelepes, akkor reszemrol szinte biztos, hogy a ONE kieses szelere kerult.
engem nem nagyon erdekelnek a tesztek, en a sajat szememnek hiszek, es nyilvan magamnak azt a keszuleket szertnem valasztani, ami nekem tettszik.
ezutan irtam, hogy a HOX gyengus (amit most is fent tartok).
majd jottek a letolo, hozzanemertesemrol meggyozni akaro kommentek, amiknek semmi koze nem volt ahhoz, amit en akartam, hogy a htc-k kijelzojet osszahasonlitsam.ebben nyilvan tovabbra sincs elorelepes...
ma megprobalom az igert fenykepet megcsinalni, aztan a sajat telefonom topicomban majd megosztom, aki kivancsi megnezi.
-
PAtr0n
addikt
válasz
ForRedGlory #1229 üzenetére
Ez így van. Szép az Amoled pentile, de a fehér még egy sima TFT-vel szemben sem fehér. Amolyan kékesszürkés. Feketében nincs vita melyik a jobb, de a fehér egyszerűen okádék.
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B450M R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB Rampage SHIVA Seasonic 520W
- Csere-Beszámítás! Custom vizes számítógép játékra! I7 12700KF / RTX 3090 / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- DELL PowerEdge R730xd 12LFF+2SFF rack szerver - 2xE5-2680v3,64GB RAM,4x1GbE,H730 RAID v ZFS
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba Ár! Dell Latitude 3190 - Intel N4120 I 4GB I 64GB SSD I 11,6" HD I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest