Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• dani3l

őstag

válasz adamssss #7203 üzenetére

Baromi gyors! Akadast en eddig meg nem tapasztaltam, illetve megis, egyetlen esetben, a facebook appnal egyszer-ketszer, de arrol mindenki tudja, hogy szar es mindenen be tud szaggatni..
    Nekem eddig minden tökeletesen, folyekonyan müködik rajt (gyari rommal is igy volt), semmi röccenes, multitasking is tökeletes.
    Rendelkezesre allo hatter alapbol kb 26-27 giga, pontosan mar nem emlekszem.
    Nekem Desire utan kezre all, szerintem meg epp hasznalhato ez a meret, engem a fönti bekapcs gomb sem zavar, miven ugyan ott van, mint Desiren.
    BoomSound szerintem is eleg jol sikerült, mondjuk csengöhangon kivül tul sok mindent nem hallgatok rajt, de probaltam zenevel, jatekkal es tenyleg jo a hangja.
    Frissitest direkt hagytam a vegere, ez a HTC-nel mindig eleg kenyes kerdes. Mar megkezdödött a One-ok 4.2-es frissitese, gondolom, ha meg nem, akkor is hamarosan hozzank is el fog erni.
    Viszont custom romokbol ennek is tuti szep kis supportja lesz meg evekig, ha a gyari hagy is nemi kivannivalot maga utan.

En nagyon elegedett vagyok vele, egyaltalan nem bantam meg, hogy megvettem, melto utodja a kis Desirenek.. :K Ha ez is kibir 2-3 evet, akkor mar nagyon boldog leszek.

Konkret dolog, amit nem szeretek rajta, nem igazan van, egyket apro hianyossag, ami zavar es ami ziccereket sajnos a HTC szeret kihagyni, de van, amit megold a frissites is, a többit meg megoldjak az xda-s sracok.. :B

Jah, chrome-ot kifelejtettem, arrol nem tudok nyilatkozni, mert a gyari böngeszöt hasznalom.

#7205 andreina92: Sajnos egyelöre nem lehet kikapcsolni, de ha minden igaz, a 4.2-es frissites erre is megoldast fog jelenteni.

Új hozzászólás Aktív témák