- Hobby elektronika
- TCL LCD és LED TV-k
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Apple asztali gépek
- Házimozi belépő szinten
- GeForce RTX 5060: Ezt kapjuk 150 ezerért
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Milyen egeret válasszak?
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Apple MacBook
-
PROHARDVER!
HTC ONE
Új hozzászólás Aktív témák
-
F_Gergely
őstag
Pedig nem szándékos, több HTC készülékem is volt, velük teljes mértékben elégedett voltam. De amikor jöttek a tucat készülékek én elpártoltam a márkától, illetve a szerviz háttérre sokan panaszkodtak.
Bármennyire is tűnik úgy hogy flame amit csinálok, én is One-t fogok venni, mert jelenleg ez az egyetlen egy olyan készülék aminek sztereó hangszórója van és 2 giga ram-al rendelkezik. De ettől még szkeptikus vagyok a készüléket illetően, mert facebook-on nagyon sokan szidják a supportot.
Azzal egyet értek amit irtál, éppen ezért nem vettem meg rögtön megjelenés után, bár az kicsit szívfájdalom, hogy valószínűleg már nem a Nokia mikrofonjával rendelkező példányt fogok kapni.
Nem védem egyik gyártót sem, a Samsungot kifejezetten utálom, nekem a best márka az a Motorola, de sajnos nálunk elég nehéz hozzájutni és egy 100+ k-s készüléknél azért már elvárnám hogy legyen hozzá normális garanciális háttér.
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPhone 15 Pro Max 256GB Újszerű,Kártyafüggetlen,Dobozos,Tartozékaival! 1 Év Garanciával!
- Apple iPhone 15 Pro 128GB 100% Akku,Újszerű Kártyafüggetlen,Dobozos,Tartozékaival! 1 Év Garanciával!
- Apple iPhone 15 128GB 82% Akku ONE függő,Megkímélt,Tartozékaival! 1 Év Garanciával!
- Apple iPhone 14 128GB 86% Akku Újszerű,Kártyafüggetlen,Dobozos,Tartozékaival! 1 Év Garanciával!
- Apple iPhone 13 Pro 256GB 100% Akku Megkímélt,Kártyafüggetlen! 1 Év Garanciával!
- AKCIÓ!!! RITKASÁG! Microsoft Surface Pro 11 Qualcomm Snapdragon X Elite 16GB 512GB OLED 120Hz Gar!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3318
- Xiaomi Redmi 14C 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 16 M4 Pro 48GB RAM 4TB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5060Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest