- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- 3D nyomtatás
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- nVidia GeForce GTX 1070 / 1070 Ti / 1080 (GP104)
- Gaming notebook topik
- Véletlenül kikerült az FSR 4 forráskódja a GitHubra
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
-
PROHARDVER!
HTC ONE
Új hozzászólás Aktív témák
-
balika333
tag
válasz
ThorsHUN #5518 üzenetére
i5-öt nagyon szerettem mert gyors volt, LTE hálózaton pokoli gyors böngészés, YouTube. Zárt kiforrott rendszer nincs mese, de 3 év után untam. Tavaly i4S->Htc One X(nagyon laggolós ICS, harmat gyenge akksi, el is adtam 3 héten belül)->Galaxy S3 (nem rossz, csak napsütésben alig láttam a kijelzőt - 3/34 évig volt meg). Utána jött az i5. A Galaxy S4 2,5 hetet volt nálam - mint tavaly a HOX
- laggol a szoftver, és elég sokszor. Fényesebb kijelző de még mindig gyenge egy i5-höz képest. Internet sebességgel sem voltam megelégedve.
És jött ma a One. Első pillanattól fogva gördülékeny, gyors böngésző, nulla lassulás, gyönyörű kijelző, pokoli gyors rendszer, és hál'Istennek kiváló külső-belső, semmi hiba.Nagyon meggyőzött a HTC! Kameráról nem nagyon tudok nyilatkozni, amire nekem kell, bőven elég.
DE! A Galaxy S4-nél ha panorámát csináltam és nagy üres falszakasz volt, egyszerűen nem rögzítette, majd csak akkor ha valami változott (ablak, ajtó). Felújítás közepette idegesítő volt!
A panoráma fotók is teljesen kielégítőek, gratula HTC!
markyy18: Jogos
Új hozzászólás Aktív témák
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Mobil flották
- Crypto Trade
- Nők, nőügyek (18+)
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Milyen okostelefont vegyek?
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- CES 2025: Megjött az Amazfit Active 2
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B450M R5 3500X 16GB DDR4 500GB SSD RTX 2060 Super 8GB Zalman N5 Zalmann 600W
- Audio-Technica ATH-M20x fejhallgató
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 Pro 256GB Midnight Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2048, 96% Akksi
- Fujitsu LIFEBOOK E449 i5-8250U 8GB 256GB 14" FHD 1 év garancia
- Új és régi konzolok Okosítása/Softmodoloása, és Szoftveres szintű javítása - RÉSZLETEK A LEÍRÁSBAN
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest