Hirdetés
Legfrissebb anyagok
- Komolyabb hálózati igényeknek is eleget tehet az OWC Thunderbolt 5-ös dokkolója
- A britek kormánya megnézte, hogy mire jó a Microsoft M365 Copilot
- A firmware okozhatja a Windows 11 augusztusi frissítésével kapcsolatos SSD-hibát
- Prezentálta a Rubin CPX-et az NVIDIA
- Bemutatta saját SSD-jét a Raspberry Pi
PROHARDVER! témák
- Home server / házi szerver építése
- Milyen TV-t vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Androidos fejegységek
- Milyen házat vegyek?
- LG LCD és LED TV-k
- OLED TV topic
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Nem tetszik pár profi eSport játékosnak, hogy Intel CPU-val kell játszaniuk
Mobilarena témák
IT café témák
-
PROHARDVER!
HTC ONE
Új hozzászólás Aktív témák
-
Xaels
félisten
válasz
TheProb #5126 üzenetére
Nem kérdeztem, hogy mennyi van. A Telenornál ez a felhívásos dolog az ügyintézőtől függ. Én az Astoria boltjukban kifogtam egy régi motorost vele elégedett voltam, de tény sokan vannak köztük akik azért csinálják ezt mert "munka". Mi akik itt fórumozunk azért vagyunk képben mert érdekel minket a téma, de nem biztos, hogy bírnánk az emberekkel való munkát. Tapasztalatból mondom, hogy az emberekkel a legrosszabb foglalkozni.
Új hozzászólás Aktív témák
Témaindító teszt
Aktív témák
- PlayStation 4
- Home server / házi szerver építése
- iPhone topik
- Építő/felújító topik
- Milyen TV-t vegyek?
- Gyúrósok ide!
- A magas vérnyomást is felismerheti az Apple Watch Series 11
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Merész dizájn és új teleobjektív az iPhone 17 Pro mobilokban
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- További aktív témák...
Új fizetett hirdetések
- iPhone 17 Pro Max - összes tárhely és szín bontatlan, független - 1év Apple garancia - Szept 20.
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3447, 94% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3445, 97% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3444, 93% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 256GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3441, 92% Akkumulátor
Üzleti előfizetők hirdetései
- Apple iPhone 14 Pro / Gyárifüggetlen / 128GB / 12Hó Garancia / 88% akku
- LG 48C4 - 48" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
- HP 14 Elitebook 830 G5 FHD IPS i5-8350U 3.6Ghz 16GB 256GB SSD Intel UHD Win11 Pro Dokkoló Garancia
- Új és régi konzolok Okosítása/Softmodoloása, és Szoftveres szintű javítása - RÉSZLETEK A LEÍRÁSBAN
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest