-
PROHARDVER!
HTC ONE
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
HUTCHDB #4375 üzenetére
Én teljesen együtt érzek veled. Amikor megláttam a telefont először képen, azonnal egy olyan érzésem lett, hogy kell nekem. Még nem volt ilyen és nem ennyire. Aztán szembesültem azzal, hogy igen nehezen érkezik meg hozzánk. Aztán meg látom és olvasom a hibákat. Elszomorított.
Mivel még nem érkezett feketében így várok rá. Talán jövőhéten megérkezik. Megrendelem annak ellenére, hogy sok a gond vele. Amennyiben kifogok egy normális darabot, akkor marad. Ha nem, cseréltetem és ha akkor sem, akkor ráállok egy Xperia Z-re. Samsung párti voltam, de az S4 nem kell.Tényleg sajnálom hogy neked és másnak is problémája akadt a telefonnal. Viszont, én még reménykedem.
Új hozzászólás Aktív témák
- Bomba ár! HP ProBook 440 G6 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W10 I Gari!
- MSI CreatorPro Z16P RTX A5500 TOUCH! (vapor chamberrel)
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- 30+ típus!!! Lenovo ThinkPad, X1 carbon, X1 Yoga 5-12. gen 12,5-15" all-in-one, Workstation, stb.
- Dell és HP szerver HDD caddy keretek, adapterek. Több száz darab készleten, szállítás akár másnapra
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest