Hirdetés
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Hővezető paszták
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen processzort vegyek?
- Apple MacBook
- OLED TV topic
- Intel Core i7-5xxx "Haswell-E/EP" és i7-6xxx "Broadwell-E/EP" (LGA2011-v3)
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Amazon Fire TV stick/box
- Home server / házi szerver építése
-
PROHARDVER!
HTC ONE
Új hozzászólás Aktív témák
-
benfolds
őstag
helyzetjelentés!
felraktam az insertcoint és az elementalx kernelt minden lehetséges sorrendeben dirty flash-sel (tegnap full wipe-pal is). utána mindig szorgalmasan flasheltem az insertcoin mappából származó boot.img-t. az eredmény az volt, hogy mindig visszaállt az insertes kernelre. először azt hittem, hogy a rom telepítője írja felül, de miután utoljára feltettem az elementalt és meggyőződtem róla a beállításokban, hogy tényleg az van fenn, majd ráflasheltem az insert archívumában lévő boot.img-t, ismét visszaállt az insertes kernelre. szóval most az van, hogy felraktam az elementalt a data kivételével wipe-olt insert alá, a boot.img-t viszont nem írtam felül. így most elemental a kernel, kérdés, hogy mennyire lesz stabil. gondolom nagy hülyeség volt ekkora köröket futni.
Új hozzászólás Aktív témák
- Xiaomi Redmi 15C 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S22 Ultra 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 14 Pro - 128 GB Space Black ajándék Pitaka tokkal
- Apple iPhone 13 Mini 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felváráslás!! Xiaomi 13T, Xiaomi 13T Pro, Xiaomi 14T, Xiaomi 14T Pro
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Alpine Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2978
- Intel Core i5-9500 / i5-9500T / i7-8700 / i7-9700 CPU, processzor - Számla, garancia
- LG 55C4 - 48" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest