Hirdetés
- Kis testvért kap a Logitech G PRO X Superlight 2 egere
- Kreatív felhasználókat célzó, 5K-s monitor érkezett a Philips fémjelzésével
- IFA 2025: Újdonságok a Cudynál
- A VBIOS az oka a Radeon RX 9070 és az X99-es alaplapok inkompatibilitásának
- "Nem túl magas, de meglehetősen jelentős" chipvámokkal fenyeget Trump
-
PROHARDVER!
HTC ONE
Új hozzászólás Aktív témák
-
szezso15
addikt
válasz
ScrapUnit #36263 üzenetére
Használtan vettem a telefont, kb. egy hónapja. Sajnos átvertek vele, mivel már akkor sem ment a vibramotor illetve az USB port is ki volt kopva. Mondom ez még belefér, majd megcsináltatom. Aztán elmentem sátorozni és azt vettem észre, hogy elkezdett kiemelkedni az üveglap a telefon elejéből. Ezután a töltést már nem vette, és több mm-es rés keletkezett a telefon háza és az üveglap között (kép), vagyis elkezdett felpuffadni az akksi. Mivel garancialapot nem kaptam, így lekérdeztem a hTC-nél, hátha még garanciális. Azt mondták, hogy július 30-ig az, viszont náluk azt mutatja a gép, hogy nyitották a bootloaderét a telefonnak. Én viszont tisztán emlékszem, hogy zárva volt, mikor megvettem. Mivel én a dobozról diktáltam be az IMEI-t, lehet, hogy nem a telefon dobozát kaptam meg, vagy már volt alaplap cserélve a telefonban. Viszont ha volt, akkor nem garanciában, ami ugyanúgy megvonja gondolom.
Szóval ez a rövid sztori, kíváncsi vagyok, hogy mit mond a szervíz, de eddig se sok esélyt láttam arra, hogy megcsinálják...
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen processzort vegyek?
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Asztalos klub
- Horgász topik
- Apple MacBook
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Céleszköz: LG Smart Monitor Swing
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Teljes verziós játékok letöltése ingyen
- További aktív témák...
- Eredeti Lenovo 300W töltők - ADL300SDC3A
- Acer TravelMate P214 i3-1115G4 16GB 512GB 14" FHD 1év garancia
- LG 38WN95C - 38" Ívelt NANO IPS - 3840x1600 - 144hz 1ms - Nvidia G-Sync - AMD FreeSync - ThunderBolt
- LG Gram 14 WUXGA IPS i7-1360P 5.0Ghz 12mag 32GB DDR5 1TB SSD Intel Iris XE 10óra Akku Win11 Garancia
- HIBÁTLAN iPhone 14 256GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3244
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest