Hirdetés
- 
			  PROHARDVER! HTC ONE 
Új hozzászólás Aktív témák
- 

BenHans addikt válasz  F_Gergely

üzenetére F_Gergely

üzenetéreÉn egy évvel ezelőtt egy Lumia 920-at kaptam a vodától.  Tök aranyos volt a lány, hozott egy dobozt és mondta hogy nyugodtan válogassak.  
 Volt még S2 meg még 1-2 más is hasonló kategóriából, de én kiböktem a 920-at, na mondom ez lesz...Lett volna egy olyan legalja Samsung is ami úgy nézett ki mint amit egy Győr-Debrecen-Győr utazásra a kocsi után kötöttek. Konkrétan a karcoktól nem látszott a kijelző és a hátlapból is csak annyi hogy egykor la fleur edition volt amin a lánnyal jót nevettünk, mert mondtam hogy ez inkább kőmosott Retro farmer edition.  Még régebben történt hogy kaptam egy Huawei G510-et, (lehet kaptam volna jobbat is ha nem srác fogad  ) ami csak azért volt érdekes mert a cserekészülékről kapott nyomtatványon az állt hogy amennyiben nem a kiadáskori állapotában viszem vissza a készüléket akkor 50.000 forintot vernek rám amennyibe anno újonnan került az a vacak. ) ami csak azért volt érdekes mert a cserekészülékről kapott nyomtatványon az állt hogy amennyiben nem a kiadáskori állapotában viszem vissza a készüléket akkor 50.000 forintot vernek rám amennyibe anno újonnan került az a vacak.
 Akkor ment fel a várnyomásom amikor otthon rájöttem hogy a srác egy nem microusb-s samsung töltőt adott hozzá, de mivel már másnap visszaszaladtam szólni a problémáról így visszavették a töltőt és mivel nem volt náluk kiadható microUSB-s ezért leírták hogy nem adtak ki töltőt és tölthettem a HTC töltővel. Szóval lehet hogy a következő HTC-m mellé veszek valami kis olcsó de 2-3hétig használható kínait.  
Új hozzászólás Aktív témák
- Vadonatúj Blackshark 4 256GB full turbó mobilgamer csomag, kártyafüggetlen!
- újszerű iPhone 16e 128GB black fekete független Apple garancia
- új iPhone 17 256GB black fekete független Apple 1 év garancia
- Samsung S25 12/128GB Navy Blue, Snapdragon Elite, makulátlan állapotban, 33hó garival eladó
- Xiaomi 15 Ultra 5G 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple Watch SE 2gen 40mm, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 2nd - i7-7G I 8GB I 256GB SSD I 14" WQHD Touch I W11 I CAM I Garancia!
- Dell Latitude 9410 // i7 10. gen. // 16/356GB // Számla + Garancia //
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- HIBÁTLAN iPhone 13 128GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3536,100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest