- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Veszélyben az adataid? Gond van a WD népszerű HDD-ivel
- HDD probléma (nem adatmentés)
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Kompakt vízhűtés
- Milyen notebookot vegyek?
- Miért nem tűnik el soha a kalózkodás?
- 
			  PROHARDVER! HTC ONE 
Új hozzászólás Aktív témák
- 

Pr3ciSioN aktív tag válasz  Diokhan

üzenetére Diokhan

üzenetéreRábeszéltél az m8-ra  de majd csak jövőre veszek mert most néztem hogy a tokokra is meg a tempered glass-ra is azt írták hogy dec 24 és jan 9 között jön de majd csak jövőre veszek mert most néztem hogy a tokokra is meg a tempered glass-ra is azt írták hogy dec 24 és jan 9 között jön enginev3.0 igen én is attól félek hogy ezek a műanyagok nem annyira tartósak  samsungot már csak azért nem akarok mert barátnőmnek is az van ( galaxy mini 2 ) nekem pedig s3 volt és az oldalán végig futó "fémes" műanyag ahogy kinézett a telefonom is meg ahogy kinéz az asszonyén is samsungot már csak azért nem akarok mert barátnőmnek is az van ( galaxy mini 2 ) nekem pedig s3 volt és az oldalán végig futó "fémes" műanyag ahogy kinézett a telefonom is meg ahogy kinéz az asszonyén is pedig és is tokban hordtam és ő is abban hordja... pedig és is tokban hordtam és ő is abban hordja...no more én is nyomkodtam témobilba miskolcon kb 2 hete nekem úgy tűnt hogy nem akad de valahogy elsőre ahogy ránéztem tetszett de minél többet láttam annál jobban kiábrándultam  szépnek szép telefon de örülök hogy idejében észbe kaptam szépnek szép telefon de örülök hogy idejében észbe kaptam Diokhan ismét  a szoftverrel nekem sincs bajom hiszen "csak a szoftverrel nekem sincs bajom hiszen "csak " snapi 600 benne de ha nem az antutu pontokat nézzünk akkor szerintem sok 800/801 -es mobilok is simán lenyom használat közben " snapi 600 benne de ha nem az antutu pontokat nézzünk akkor szerintem sok 800/801 -es mobilok is simán lenyom használat közben a melegedés nekem csak ritkán jön elő van amikor töltöm és van amikor játszom ( stick hero - mondjuk ez nem egy nagyon proci használó alkalmazás de lehet csak azért érzem hogy melegszik mert már annyira szorítom a telefont mérgembe mert úgy felhúz a játék a melegedés nekem csak ritkán jön elő van amikor töltöm és van amikor játszom ( stick hero - mondjuk ez nem egy nagyon proci használó alkalmazás de lehet csak azért érzem hogy melegszik mert már annyira szorítom a telefont mérgembe mert úgy felhúz a játék ) de a kamera sajnos tényleg "baklövés" volt. Az jó dolog hogy garanciában cserélték de akinek nincs garancia annak sajnos marad a szerviz ) de a kamera sajnos tényleg "baklövés" volt. Az jó dolog hogy garanciában cserélték de akinek nincs garancia annak sajnos marad a szerviz pedig nekem megfelelne az Ultrapixel csak ne lenne lila és sajnos félek hogy az enyém is kezd majd nemsokára. pedig nekem megfelelne az Ultrapixel csak ne lenne lila és sajnos félek hogy az enyém is kezd majd nemsokára.enginev3.0 ismét  nekem sem garanciális szóval sajnos én sem tudok mit csinálni nekem sem garanciális szóval sajnos én sem tudok mit csinálni Vaku nélkül ma ilyen képet csinált kissé félhomályban de automatikusra volt állítva a vaku de nem kapcsolta be  pogácsát sütöttünk , unatkoztam és ami megmaradt abból ez lett pogácsát sütöttünk , unatkoztam és ami megmaradt abból ez lett 
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Veszélyben az adataid? Gond van a WD népszerű HDD-ivel
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- HDD probléma (nem adatmentés)
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Path of Exile (ARPG)
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- További aktív témák...
- Xiaomi 15 Ultra 5G 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 12 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- új bontatlan iPhone 16 Pro Max 256GB black titanium fekete titán független Apple 1 év garancia
- Apple iPhone 13 Pro 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S23 Ultra 12/512GB, Normál, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- Eredeti Lenovo 230W töltők - 4X20Z83995
- 2 db (130 / 131) - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080
- FELVÁSÁRLÁS A GYŐRÚJBARÁTI BOLTUNKBAN!
- ÚJ AKKU! Ár/ÉRTÉK BAJNOK! Dell Latitude 5330 i3-1215U 6mag! 16GB 512GB 13.3" FHD 1 év gar
- iPhone 13 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3430, 91% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő

de majd csak jövőre veszek mert most néztem hogy a tokokra is meg a tempered glass-ra is azt írták hogy dec 24 és jan 9 között jön
 de majd csak jövőre veszek mert most néztem hogy a tokokra is meg a tempered glass-ra is azt írták hogy dec 24 és jan 9 között jön 
 samsungot már csak azért nem akarok mert barátnőmnek is az van ( galaxy mini 2 ) nekem pedig s3 volt és az oldalán végig futó "fémes" műanyag ahogy kinézett a telefonom is meg ahogy kinéz az asszonyén is
 samsungot már csak azért nem akarok mert barátnőmnek is az van ( galaxy mini 2 ) nekem pedig s3 volt és az oldalán végig futó "fémes" műanyag ahogy kinézett a telefonom is meg ahogy kinéz az asszonyén is  pedig és is tokban hordtam és ő is abban hordja...
 pedig és is tokban hordtam és ő is abban hordja... a szoftverrel nekem sincs bajom hiszen "csak
 a szoftverrel nekem sincs bajom hiszen "csak  a melegedés nekem csak ritkán jön elő van amikor töltöm és van amikor játszom ( stick hero - mondjuk ez nem egy nagyon proci használó alkalmazás de lehet csak azért érzem hogy melegszik mert már annyira szorítom a telefont mérgembe mert úgy felhúz a játék
 a melegedés nekem csak ritkán jön elő van amikor töltöm és van amikor játszom ( stick hero - mondjuk ez nem egy nagyon proci használó alkalmazás de lehet csak azért érzem hogy melegszik mert már annyira szorítom a telefont mérgembe mert úgy felhúz a játék  pedig nekem megfelelne az Ultrapixel csak ne lenne lila és sajnos félek hogy az enyém is kezd majd nemsokára.
 pedig nekem megfelelne az Ultrapixel csak ne lenne lila és sajnos félek hogy az enyém is kezd majd nemsokára.