-
PROHARDVER!
HTC ONE
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kocsó
aktív tag
válasz
Laca1212 #30031 üzenetére
Helló!
Köszönöm szépen, ezen az oldalon kerestem én is de ezek szerint túlságosan türelmetlen voltam és nem olvastam teljesen végig a weboldalt.
(#30033) Tiger. : a bankodtól tudsz igényelni virtuális bankkártyát, amivel ugyanúgy tudsz vásárolni, mint egy dombornyomott hitelkártyával. Annyi csak a macera vele, hogy minden vásárlás előtt be kell állítani egy összeget a kártyán, amit engedélyezel 24 vagy 48 órára, illetve meg kell adni hogy hány tranzakciót akarsz lebonyolítani. Addig az időpontig az engedélyezett keret egyenlege alapján tudsz vásárolni.
Jah, és másra nem tudod használni ezt a kártyát, csak interneten keresztül történő fizetésre, vásárlásra.
És az éves díja sokkal kedvezőbb, mint egy hitelkártyáé
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Ú, bontatlan, iPhone 17 Pro gyárilag kártya-független, apple világgaranciával
- Apple iPhone X 64 GB fekete - kártya független, tökéletes állapot - eredeti Apple szilikon tok
- Vadonatúj, bontatlan iPhone AIR 256GB fekete és kék KÁRTYAFÜGGETLEN! 1 év Apple garancia!
- IPhone 13 mini Pitaka tok hibátlan.
- HIBÁTLAN iPhone XR 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3267, 96% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte A520M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage Shiva A-Data 600W
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX Series X 1TB SSD fekete játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 4060Ti 16GB ZALMAN N4 Enermax 650W
- Gombászkönyvek egyben
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest