-
PROHARDVER!
HTC ONE
Új hozzászólás Aktív témák
-
dani3l
őstag
válasz
hpnx7400
üzenetére
Szerintem eleg ronda, igencsak kilog a One csaladbol..
Mondjuk több szempontbol praktikusabb az anyaghasznalat.Viszont a linkelest nem artana meg gyakorolni kicsit..

Nem rosszindulatbol, de en is szoktam mobilrol linkelni es ugyan ugy müködik, mint gepröl..
Ha mar linkelek valamit, akkor veszem a faradsagot es ranyomok a link gombra majd beszerkesztem a helyere. Ha nincs kedvem, akkor meg inkabb nem is linkelek. Eleg gyakran olvasom ezt a kifogast, ennek ellenere meg mindig nem ertem..Mindenesetre köszi a linket, erdekes.
Bar csodalkoznek, ha az a narancssarga karika tenyleg olyan lenne.
Új hozzászólás Aktív témák
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Androidos tablet topic
- Akciókamerák
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Vezetékes FEJhallgatók
- Nem lesz iPhone 19
- CASIO órák kedvelők topicja!
- Peugeot, Citroën topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Lexus, Toyota topik
- További aktív témák...
- iPhone 15 Plus 256GB yellow gyári független megkímélt akku 90%
- ÚJ Bontatlan Apple iPhone Air 256GB Space Black ! ! 1ÉV nemzetközi APPLE GARANCiA
- Karcmentes Apple iPhone 16 Pro Max 256GB White Titanium 94% ! 3 Hó Jótállás
- Karcmentes Apple iPhone 15 Pro Max 256GB White Titanium ! 3 Hó Jótállás
- Hibátlan Karcmentes Apple iPhone 16 128GB Ultramarin 94% ! még 2 Hó nemzetközi APPLE GaranciÁval
- AKCIÓ! DELL PowerEdge R630 rack szerver - 2xE5-2680v4 (28c/56t, 2.4/3.3GHz), 128GB RAM, 1G, áfás
- Designer 4K Monitor - BenQ PD-3200-U
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3763
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T495 - AMD Ryzen 5 PRO I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! HUAWEI MateBook 14 üzleti notebook - i5 1135G7 16GB DDR4 512GB SSD Intel Iris Xe IGP W11
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő

Mondjuk több szempontbol praktikusabb az anyaghasznalat.
Ha mar linkelek valamit, akkor veszem a faradsagot es ranyomok a link gombra majd beszerkesztem a helyere. Ha nincs kedvem, akkor meg inkabb nem is linkelek. Eleg gyakran olvasom ezt a kifogast, ennek ellenere meg mindig nem ertem..
Bar csodalkoznek, ha az a narancssarga karika tenyleg olyan lenne.