Hirdetés
- Majdnem száz játékhoz engedélyezi az FSR 4-et az új AMD Software
- Több új játék támogatásával bővült az Intel APO
- Csendes, slim profilú és madzagmentes Logitech klaviatúra, amit nem kell tölteni
- A Cougar félkörpanorámás mikrotornya fogadja a csatlakozóikat rejtő deszkákat is
- Négyeszközös HDD-ház érkezett a SilverStone műhelyéből
- AMD Catalyst™ driverek topikja
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Több új játék támogatásával bővült az Intel APO
- OLED TV topic
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Fujifilm X
- Samsung LCD és LED TV-k
-
PROHARDVER!
HTC ONE
Új hozzászólás Aktív témák
-
markyy18
aktív tag
válasz
kekkola #25851 üzenetére
1. Nekem mikor hogy talál jelet de általában elég gyorsan, viszont ha talált jelet nagyon stabilan tartja.
2. A legfrissebb 4.4 hibamentes tudtommal, igaz én egy ideje fűzött 4.4-et használok.
3. Javult az üzemidő, nekem nincs LTE csomagom de HSDPA és wifi folyamatosan megy így mondjuk az egy nap megvan 3 óra körüli kijelzővel, ha 2-3 napot bír általában 1,5-2 óra kijelzővel.
4. Ismerősömnél volt teszten G2 huzamosabb ideig ő azt mondta a G2 akadósabb egy kicsivel mint a One. (gyári 4.4-el használta)
5. Nagyjából 2 óra de nem mértem pontosan.
6. Lehet vele nagyon sok mindent irányítani plusz tanítható az adott készülék távirányítójával, nekem eddig hifi, tv, dvd amit próbáltam és működött. De hallottam aki klímát, set-op box-ot is használt vele.
7. Gyorsan és sötétben elég szép fotókat csinál a konkurenciához képest is.
8. DLNA-ra gondolsz vagy pontosan mire?
9. Jól működik nincs vele baj.
10. Ennek a telefonnál mivel alu és a proci + melegedésre hajlamos dolgok egyből a hátlap alá vannak téve kicsit másképpen érezni a melegedést de átlagos használat mellett és amúgy sem vészes a dolog.
Új hozzászólás Aktív témák
- Brutál szép állapot!! Apple iPhone 14 Pro Max 128GB 91% akkumulátor - Deep Purple
- IPhone 14 Pro 128GB gyári független megkímélt jó akku
- Apple iPhone 14 Plus (Használt, független , 128 GB, 6 GB RAM, Fekete)
- Apple iPhone 12 Pro Max (Használt, független , 128 GB, 6 GB RAM, Szürke)
- Apple iPhone 15 Pro Max (használt, Független, 256 GB, 8 GB RAM, Natúr Titánium)
- Samsung Galaxy A54 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone SE 2022 64GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3366
- Lenovo LEGION Pro 5 / Pro 7, Lenovo Yoga Pro gépek (RTX 4060 / 4070 / 4080 / 4090)
- iKing.Hu - Apple iPhone 14 Stílusos megjelenés, megbízható teljesítmény
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest