Hirdetés
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Samsung Galaxy Tab S11 és Tab S11 Ultra: minden, amit tudni érdemes
- Gaming notebook topik
- Milyen TV-t vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- A processzorba integrált hűtésen dolgozik a Microsoft
- Steam Deck
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
-
PROHARDVER!
HTC ONE
Új hozzászólás Aktív témák
-
Zirowe
nagyúr
válasz
csacsi67 #19761 üzenetére
Te nagyon sok mindennel nem vagy tisztában, de legalább arról hangosan véleményt nyilvánítasz.
Idekevered a szakértőket, meg kevered a jogi személyeket.
Szerinted egy polgári peres eljárásban, ha egy jogi személy és egy magánszemély áll egymással szemben, akkor az előbbi az utóbbi felett áll az eljárásban?
Baromira nem, mert tudod a polgári perben a felek egyenrangúak.Állítod, hogy amit a htc leír a sablon emailjében, az bizony szentírás, amit senki nem vonhat kétségbe, még a bíróság is.
Szintén hatalmas butaság, mert bizony kétségbe lehet vonni, mint már mondtam, a garancia ma jelenleg hatályos magyar törvények szerint nem vonható meg ilyen könnyen, főleg nem teljesen, de te csak azt tudod hajtogatni, hogy a htc valamit leírt, akkor az úgy van, gondolom még tisztességtelen ászf kikötésről sem hallottál, mert amit egyszer egy cég papírra vetett, az onnantól törvény szerinted.
Hogy aztán a szakértő és a büntető per hogyan keveredett ide, azt végképp nem tudom.Látszik, hogy halvány lila gőzöd nincs erről, de azért mondod a magadét.
Szerintem ezt a témát itt fejezzük be, legalább is én biztos már nem fogok reagálni a sok sületlenségre, küldözgesse csak a telefonod a napi jelentéseket a htcnek, de legalább a topicot ne offold tovább!
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Samsung Galaxy Tab S11 és Tab S11 Ultra: minden, amit tudni érdemes
- PlayStation 5
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Samsung Galaxy S10 és S10+ duplateszt
- Vivaldi (böngésző)
- MIUI / HyperOS topik
- Lexus, Toyota topik
- Miért vezet mindenki úgy, mint egy állat?
- Wise (ex-TransferWise)
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! iPhone 14 128GB Red - 100% akku
- Phone 15 Pro fehér, 256GB kijelző viseltes, akksi 87%
- Samsung Galaxy S24 Ultra 12/256GB Újszerű,Kártyafüggetlen,Dobozos,Tartozékaival. 1 Év Garanciával!
- újszerű iPhone 16 Pro 128GB natural titanium natúr titán független Apple 1 év garancia
- Samsung Galaxy S23 Ultra 8/256GB Megkímélt,Kártyafüggetlen 1cm karc a kijelzőn. 1 Év garanciával!
- Vadiúj számlás AM4 lapok! Akár kamatmentes rèszletre is! Kèszleten lèvő termèkek
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3294
- Vadiúj számlás garanciás szupergyors hálókártya
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3293
- LG 27GP850P-B - 27" NANO IPS - 2560x1440 - 180Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDR 400
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest