Hirdetés
-
PROHARDVER!
HTC ONE
Új hozzászólás Aktív témák
-
FeRRaR1
őstag
válasz
Norbi83
üzenetére
Tudsz egyéb színeket is választani, ha másik tetszik.
NandorHUN
Az akadály, hogy a HTC befoltozta a rést, amin keresztül nyitottak 4.3 alatt.
Így akkor lesz majd ha találnak egy újat, de semmi garancia nincsen rá hogy fognak.Illetve egyébként sem működött mindenkinek a Firewater, két embernek igen, 3-4nek nem itt.
-
szubence
csendes tag
válasz
Norbi83
üzenetére
Én a héten vettem náluk egy One-t. Mindenképp megbízhatók, az egyik legnagyobb ilyen jellegű webshop. Sajnos az első készülékkel volt egy kis gondom (egy folt a kijelzőn), úgyhogy vissza lett küldve. Kicsit féltem, hogy macerás és lassú lesz a csere, de nagyon flottul ment és a magyar ügyintéző maximálisan segítőkész volt, 2 napra rá már itt is van az új telefon (igaz, hogy ki kellett előre fizetnem mégegyszer, de visszautalják miután beérkezett hozzájuk a hibás darab).
Amúgy nézd meg hogy van-e még nekik a Media Link-es csomagban, együtt volt ugyanannyi, mint csak maga a készülék.
Új hozzászólás Aktív témák
- AKCIÓ! Apple Watch SE 2024 44mm Cellular okosóra garanciával hibátlan működéssel
- Xiaomi Redmi Pad SE 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciaval
- Bomba ár! Dell Vostro 3550 - i3-2310M I 4GB I 250GB I DVDRW I 15,6" HD I HDMI I Cam I Garancia!
- 0% THM 4 havi részlet beszámítás! RX 9060 XT / 9070 / 9070 XT videokártyák készletről KAMATMENTESEN
- 3db apró szépséghibás DELL WD19S dokkolók (csak kábel résznél) (ELKELT)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest