- Vezetékes FEJhallgatók
- Október közepétől kezdi el megoldani a PC-s játékosok gondját a Microsoft
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Házimozi haladó szinten
- 280 Hz-es, remekül felszerelt WOLED monitor jött a Gigabyte gondozásában
- Fujifilm X
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Melyik tápegységet vegyem?
- Projektor topic
-
PROHARDVER!
HTC ONE
Új hozzászólás Aktív témák
-
ForRedGlory
félisten
válasz
Richard #1068 üzenetére
Kezdjük ott, hogy én eredetileg azt írtam, a root nélkül nem mennek olyan frankó programok, mint a Titanium Backup. Amikor ezt írtam, NEM csak arra gondoltam, hogy a mentés miatt kell root, és nem csak eme funkciójára céloztam a TB-nek. Arról nem tehetek, ha nem tudod értelmezni a dolgot és sikerül egy oda nem illő választ írnod, ami után még neked áll feljebb, és kikéred magadnak, hogy én nem tudok értelmezni.
Szerintem gurulj vissza IDE és olvasd el megint a párbeszédet. Ha nem esik le, akkor sajnos nem tudok a továbbiakban segíteni.
Kb ugyanez a helyzet RazorGTR1 esetében is, aki tovább lovagolja az adatmentés szelét, amikor egy mukkot nem szóltam, hogy a Carbon ne lenne jó rá, és jön is a személyeskedéssel egyből... Téma részemről befejezve, pedig szívesen írtam volna hosszabban logikai alapon megközelítve, de ezt vagy érti valaki vagy nem. Előbbinek nem kell magyarázni, utóbbinak meg nem érdemes.
(#1070) RicHarD: Látom nem fogod az adást, nem baj
Új hozzászólás Aktív témák
- Jött két új Amazon Kindle Scribe, köztük egy színes
- Apple iPhone 17 - alap
- E-roller topik
- Automata kávégépek
- Vezetékes FEJhallgatók
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Synology NAS
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
- Xiaomi Redmi Note 13 5G 8/256GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Doboz, 1 Év Garanciával!
- Xiaomi Redmi Note 12 Pro+ 5G 8/256GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garancia!
- Nokia 8 Sirocco 6/128GB, Normál, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Samsung Galaxy S21 FE 6/128GB, Normál, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Samsung Galaxy S24 Ultra 12/256GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garancia!
- Honor 200 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte A520M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage Shiva A-Data 600W
- AKCIÓ! ASUS ROG STRIX Z270G Gaming WiFi alaplap garanciával hibátlan működéssel
- HIBÁTLAN iPhone 12 mini 64GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3454, 94% Akkumulátor
- DELL WD19S dokkoló + 130W töltő
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest