Hirdetés
-
PROHARDVER!
HTC ONE
Új hozzászólás Aktív témák
-
ForRedGlory
félisten
válasz
Richard
üzenetére
Kezdjük ott, hogy én eredetileg azt írtam, a root nélkül nem mennek olyan frankó programok, mint a Titanium Backup. Amikor ezt írtam, NEM csak arra gondoltam, hogy a mentés miatt kell root, és nem csak eme funkciójára céloztam a TB-nek. Arról nem tehetek, ha nem tudod értelmezni a dolgot és sikerül egy oda nem illő választ írnod, ami után még neked áll feljebb, és kikéred magadnak, hogy én nem tudok értelmezni.
Szerintem gurulj vissza IDE és olvasd el megint a párbeszédet. Ha nem esik le, akkor sajnos nem tudok a továbbiakban segíteni.Kb ugyanez a helyzet RazorGTR1 esetében is, aki tovább lovagolja az adatmentés szelét, amikor egy mukkot nem szóltam, hogy a Carbon ne lenne jó rá, és jön is a személyeskedéssel egyből... Téma részemről befejezve, pedig szívesen írtam volna hosszabban logikai alapon megközelítve, de ezt vagy érti valaki vagy nem. Előbbinek nem kell magyarázni, utóbbinak meg nem érdemes.
(#1070) RicHarD: Látom nem fogod az adást, nem baj

Új hozzászólás Aktív témák
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Gaming notebook topik
- Milyen TV-t vegyek?
- No Man's Sky (PS4, PC, Xbox One)
- Anime filmek és sorozatok
- Ne várj sokat a vásárlással: drágulás a láthatáron
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Linux Mint
- Opel topik
- További aktív témák...
- FELVÁSÁRLÁS A GYŐRÚJBARÁTI BOLTUNKBAN!
- HIBÁTLAN iPhone 12 mini 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3303
- 2 TB-os Kingston NV3 M.2 SSD - 6000 MB/s olvasás
- HIBÁTLAN iPhone 13 256GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3663, 100% Akkumulátor
- Lenovo ThinkPad P15 Gen 2 Mobile Workstation - i7-11850H 32GB 512GB Nvidia RTX A4000 8GB 1 év gar.
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Szerintem gurulj vissza