- HDD vs SSD: Ki nyer 2025-ben? – Tech Percek #4
- Apple asztali gépek
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Xiaomi Mi Box androidos médialejátszó 4K és HDR támogatással
- Gaming notebook topik
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- 16 GB RAM 2025-ben? 🤨 – Ma már tényleg kevés lehet!
-
PROHARDVER!
XIAOMI REDMI NOTE 2 / XIAOMI REDMI NOTE 2 PRIME
ITT VAN A LEÍRÁS, MIELŐTT KÉRDEZEL OLVASD MÁR EL LÉGY SZÍVES!!!
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
pitju76
tag
-
-
drr
őstag
-
Ezekiel Ston
senior tag
válasz
Baloo27 #6082 üzenetére
Hát azt most nem tanácsolnám, sőt semmilyen emberi kapcsolatra nem vagyok alkalmas jelen pillanatban, mert lebetegedtem mint állat. Szóval ha nem akarsz Te is táppénzre menni, akkor még nem mutatod meg a tokot.
Egyébként a készülék is meg a tok is érdekelne élőben hogy hogyan is néz ki...mert még nem volt szerencséme megtekinteni csak képeken. -
válasz
Baloo27 #6041 üzenetére
Ezeknél nincs külön keret és gumis hátlap, egybe van öntve az egész
Mivel két ilyen tokon is van, ezért elhatároztam, hogy nem sajnálom a tokot, a többet erővel, mint ésszel verziót választottam. A telefon közepe táján benyomtam egy órás csavarhúzót a hátlap és a telefon teste közé, majd a résbe betoltam egy bankkártyát
Sajna így sem tudtam lefordítani a hátlapot a telefonról, mert a hitelkártya inkább betört, nem volt elég erős. Ezért a résbe ismét betoltam az órás csavarhúzót és a két eszközzel már sikerült leugrasztani a hátlapot. Sajna nem ment sérülés nélkül, de csak a hátlapon lett pici sérülés.
A két tok egyébként a háromszoros árkülönbség ellenére teljesen egyforma.
-
szutyok13
csendes tag
válasz
Baloo27 #5766 üzenetére
1 hónapja várom a frissítést
Ha van egy adott ROM és azzal működik, majd eltelik 1 hónap és a telefon alapfunkciói lehalnak, az ROM probléma? Megromlott? Elavult? Kellene tudnom, hogy developer? Miért azzal küldte csehszlovák eladó? Kellene manuálisan szórakozni vele?
Alapjaiban baj van a vassal, ha ennyire ROM függő, mégegyszer mondom, működő alapfunkciók esnek ki belőle és a frissítésekkel sem látszik megoldottnak minden probléma.
Ja ennyi pénzért...eddig ennyi pénzért 2 telefont vettem, tehát ez nagyon relatív.
Új hozzászólás Aktív témák
ma Sokkolóan alacsony ára miatt lehet népszerű a kínai gyártó új phabletje, ami ma mutatkozott be a nagyközönség előtt.
- Xbox Series X|S
- HDD vs SSD: Ki nyer 2025-ben? – Tech Percek #4
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- GTA VI
- Óra topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Apple asztali gépek
- Tőzsde és gazdaság
- Clair Obscur: Expedition 33 teszt
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- További aktív témák...
- AKCIÓ! MSI B450 R7 2700X 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 8GB Rampage SHIVA FSP 500W
- Samsung Galaxy S21 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- 18 éve! Billentyűzet magyarítás magyarosítás. Festés vagy lézerezés és egyebek! 3 lehetőség is van.
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Intel i9 14900KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T450s - i5-5GEN I 8GB I 128GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest