- Mini-ITX
- Ez lenne a népkártya? Teszten a GeForce RTX 5060 Ti 16 GB
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Milyen videókártyát?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Apple MacBook
- Videós, mozgóképes topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
twine
veterán
Én nem szívesen foglalok állást abban, hogy a kínai "eredeti" e, vagy sufniban rakják össze a fULLhd kijelzőt, mivel nem kapok senkitől jutalékot, nem is kardoskodok senki mellet!
De azt azért vegyük figyelembe, hogy már a megjelenés idején, épp úgy ahogy n4-nél, N5-nél is jöttek a bontatlan dobozú "gyári" telefonok különböző színhőmérsékletű kijelzőkkel!Egy hirtelen googlezás eredménye(2 years ago), amit el sem olvastam:
[link]De elég, csak a topic-ot leszűrni a "sárgás" szóra, és megnézni a 2013-as hozzászólásokat
-
vacs
veterán
Miért nem tesztek rá mondjuk egy ICS-t (4.0) vagy egy Gingerbread-et (2.3)??
Komolyan nem értem mi a bajotok az MM-el (a kérdés mindenkinek szól, aki visszateszi a régi rendszert)!
Ha tiszta telepítéssel van feltéve, nincs teleszemetelve, akkor (szerintem) egy teljesen jó rendszer.
Nem fagy, nem lassul, nálam nem is merül (nem is emlékszem mikor volt utoljára olyan, hogy egy app beragadt volna és leszívná az aksit).
Pár Xposed modullal megtámogatva szinte tökéletes! -
twine
veterán
Meg mernék esküdni, hogy régebben volt neki egy leírása, milyen "formában" várja az üzeneteket, és milyenben semmiképp...ezt vagy törölte, vagy én nem találom sehol most...
Elnézést a feltételezésért, de ismervén a mester urat, nehéz elképzelnem, hogy nem válaszol, már második alkalommal...(persze ettől még bármi lehet)
Nem kérdeztél tőle olyat, hogy "csak 3 pálcika van a wifi piktogramon a fürdő szobában, mitől lehet, mennyibe kerül?"
Tényleg bocs a túlzásért... -
LógaGéza
veterán
Nexus 5-nél nincs külön EFS partíció, mint pl egyes Samsungoknál, így sajnos "könnyen" felül lehet írni. Az EFS tartalma minden készüléknél más, abban van pl az IMEI szám, a MEID szám, adatprofilok, modem beállításai, stb... Ha véletlen valami olyat varázsolsz, hogy eltünik az IMEI-d (bár hál' Istennek ez manapság már nem jellemző), akkor ezzel vissza tudod állítani.
gabro0
Sajnos kevesen vagyunk így -
BirkMan
csendes tag
Én bekapcsoltam az acceleration sensor tracking-et, a háttérben futás ki van kapcsolva. Nem mondom, hogy mindig elsőre felébred, de egész jól működik nekem 6-on (5.1-nél szinte hibátlanul működött).
Liberator24: az acceleration sensor-ral tudsz játszani (módosítod a fokokat), hogy ne ébredjen fel pl. amikor az asztalon van.
-
marquuard
veterán
Új hozzászólás Aktív témák
ma A legújabb Android referenciamodellt idén is az LG gyártja, a specifikáció alapján egy igazi csúcsgépről van szó: Full HD kijelző, LTE és Snapdragon 800 került bele.
A telefonhoz nem szervesen kapcsolódó témákat, észrevételeket a Nexus off topikban lehet kitárgyalni.
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Mini-ITX
- Ez lenne a népkártya? Teszten a GeForce RTX 5060 Ti 16 GB
- E-roller topik
- Formula-1
- LG Velvet (4G) - megelőzte a híre
- VoLTE/VoWiFi
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Eredeti játékok OFF topik
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 13, Xiaomi Redmi Note 13 Pro, Xiaomi Redmi Note 13 Pro+
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Air 13" 2020 M1 8GB 256GB SSD notebook garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Dell Latitude 5411 - i5-10400H I 16GB I 256SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- AKCIÓ! Asus ZenBook Pro UX7602ZM OLED notebook - i9 12900H 32GB RAM 1TB SSD RTX 3060 6GB WIN
- AKCIÓ! LG 27MP58VQ-P 27 FHD 75Hz 5ms monitor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest