Hirdetés
- Milyen videókártyát?
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Milyen egeret válasszak?
- Asztrofotózás
- Vezetékes FEJhallgatók
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Új tokozással jön az Arrow Lake utódja?
-
PROHARDVER!
Új hozzászólás Aktív témák
-
vacs
veterán
válasz
redwhite78 #54850 üzenetére
Először csinálj egy gyári visszaállítást (előtte minden fontosat mentsél le), ha nem segít, akkor írj fagyalllo-nak!
Írd le neki a hibát és kérdezd meg, hogy tapasztalatai szerint mi okozhatja.peugeotmate: ha nekünk nem hiszel, akkor kérdezd meg Bluetooth hangszórók topikban!
-
TOZ
addikt
válasz
redwhite78 #46964 üzenetére
Fastboot bejön? (Vol - és bekapcs egyszerre után)
-
randras_83
addikt
válasz
redwhite78 #25635 üzenetére
Nexus 5-ből kétféle verzió van, ami a használt LTE sávokban tér el egymástól. A d820 az ami Amerikában működik 4G-n, és a d821 ami meg "rest of the world". Minden másban megegyezik a a két készülék. Itt nincs olyan, hogy ázsiai stb, és mindegyiken van magyar nyelv.
Bár ez az összefoglalóban is benne van. -
chapog
tag
válasz
Szia.
Köszönöm a hozzászólásod/tájékoztatásod!
-
ßrainiac
addikt
válasz
redwhite78 #25646 üzenetére
Egyertelmuen Montar Winnergear. Nezz rola youtube videokat. (En is ezt hasznalom regota)
Root: towelroot, egy telepitheto apk, 2 masodperc alatt megvan
Majd Flashify (play-bol letolt), TWRP felrak es mehet az orulet.
Kernelbol ElementalX-re eskusznek sokan.
L preview-bol a pzoley-fele rom ajanlott, nincsenek vele kulonosebb problemak, amelle meg mehet fel az L-hez valo code_blue kernel es alulfeszelheto is a gep.
-
nbarnabas
tag
válasz
Ennyire nem mélyültem el a témában, de több ázsia modell is van? Enyémet HongKongi vevőnek szánták, de én mégis boldogan használom magyar nyelvvel.
-
válasz
redwhite78 #25398 üzenetére
Arra figyelj, hogy számlát kapj (ne adásvételit!), és igen, valamilyen módon azonosítani kell a telefont a számlán, de szerintem ott S/N lesz, ami ugyancsak egyedi, vagyis jó. És én az LG-hez vinném közvetlenül.
-
Arkhalon
tag
válasz
redwhite78 #25328 üzenetére
Két hete vettem a Nextelshop-tól és tökéletesen megvoltam velük elégedve. Ahogy nézem sajnos már nem forgalmazzák
-
catroot
veterán
válasz
Anno az N4-emet tőlük vettem, nem volt gond. De ajánlom még a Nextelt is (bár ott már nem lehet kapni a Nexust). Anno az Omniám volt onnan, igaz gyártói garanciával.
-
metal01
őstag
válasz
Olvasd el előtted hárommal
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma A legújabb Android referenciamodellt idén is az LG gyártja, a specifikáció alapján egy igazi csúcsgépről van szó: Full HD kijelző, LTE és Snapdragon 800 került bele.
A telefonhoz nem szervesen kapcsolódó témákat, észrevételeket a Nexus off topikban lehet kitárgyalni.
- Milyen videókártyát?
- shadowkidhu: SFF Itthoni labor
- Bemutatkozott és meg is jelent a The Elder Scrolls IV: Oblivion Remastered
- PlayStation 5
- Xbox Series X|S
- One mobilszolgáltatások
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Horgász topik
- Autós topik
- CMF Phone 1 - egy jó telefon
- További aktív témák...
- AKCIÓ! ASUS ROG THOR 1000W Platinum II tápegység garanciával hibátlan működéssel
- Dell D6000 univerzális dokkoló USB-C/ USB-A, DisplayLink & Dell WD15 (K17A) USB-C + 130-180W töltő
- ASUS ROG Zephyrus G14 GA403UI-QS033W Notebook - Kamatmentes részletfizetés
- REFURBISHED - DELL Thunderbolt Dock WD19TBS dokkoló 210-AZBV + DELL 180W AC töltő
- Xiaomi Redmi 9T 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest