Hirdetés
- Kinyitja a pénztárcáját az Apple, hogy behozza a nagy lemaradását
- Kína bekérette az NVIDIA-t, de szerintük nincs hátsó kapu a chipekben
- Dedikált NPU-t tervezne az AMD?
- És akkor egy fejlesztőstúdió rájött, hogy vissza is élhetne a felskálázással
- 4 billió dollárt ér a Microsoft, 500 milliárd dollárral lőttek ki az AI-cégek
- RAM topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen egeret válasszak?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Milyen Android TV boxot vegyek?
- Milyen asztali médialejátszót?
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Milyen széket vegyek?
- AMD Radeon™ RX 470 / 480 és RX 570 / 580 / 590
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
PROHARDVER!
A Nexus 4 a Google 2012 novemberében kiadott fejlesztői telefonja. A fórumban lehetőleg kerüljük az iPhone-Android háborút, mert senki sem kíváncsi rá, valamint mindenféle Flame és Off témát, amennyire csak lehetséges.
Új hozzászólás Aktív témák
-
HAX
tag
Sziasztok.
Gyári 4.3 romról vélemények? (Akksi, sebesség, bugok) -
NTonee
veterán
válasz
membrandj #23495 üzenetére
Nekem olyan van, egészen korrekt. Elég gagyi képek ugyan, de van róla pár, ha érdekel.
-
Sztbeni
őstag
Arról esetleg nincs infó, hogy meddig fogják gyártani? Februárban lesz még új? Vagy addigra már használtat kell nézzek?
-
membrandj
nagyúr
Ilyet rendelt már valaki?
-
janosibaja
őstag
Tényleg WTF, de van... Új üzenet írása > és már látod is (Samsungban biztosan) a Névjegyzéket, ahonnan kiválaszthatod a címzettet. Na ebben a névjegyzékben (Samsungban) nem állítható be, hogy csak a telefonszámmal rendelkezők látszódjanak, s ez igen idegesítő tud lenni.
Ha a Nexusban nem így van, akkor hurrá!
-
Pompi
nagyúr
válasz
janosibaja #23492 üzenetére
SMS névjegyzék?! WTF
-
janosibaja
őstag
válasz
Worlon83 #23491 üzenetére
Akkor csak Samsung vacakság volt, hogy a telefonszámok között ugyan beállítható volt ugyan, hogy csak a telefonszámmal rendelkezők látszódjanak, de az SMS névjegyzékben - amit magától telenyomott - nem volt ilyen beállítás. Ha SMS-t akartam írni, ott már tele volt a névjegyzék ilyenekkel, hogy akarkicsoda@valami.hu, alig lehetett a telefonszámosakat fellelni a dzsuvában.
Kösz a megnyugtató választ!
-
Worlon83
aktív tag
válasz
janosibaja #23489 üzenetére
Szinkronizációs központban kikapcsolod ennek a szinkjét, valamint a telefonkönyvben is beállíthatod, hogy honnan jelenítse meg a névjegyeket. Amúgy nekem ilyen gondom nincs, csak a telefonszámmal rendelkező embereket szinkeli.
-
Az FCC-n megjelent LG D820 úgy tűnik mégsem a Nexus 5 lesz...
-
janosibaja
őstag
Bocs, még egy tanácskérés. Új mobil, új probléma:
Hogyan tudom elérni, hogy a Nexus a holnapi első bekapcsoláskor NE szinkronizálja le a Google fiókomból az összes névjegyet, mert utálom, ha a telefon és SMS névjegyzékemet teleszemeteli egy csomó olyan kvázi névjeggyel, amihez nem is tartozik telefonszám, csak e-mail cím, mert bármikor is váltottam velük egy levelet? Most egy .vcf fájlba van elmentve az összes telefonszámmal rendelkező névjegy, azt szeretném a mobil névjegyzékébe tenni. És be akarom kapcsolni az állandó frissítést - céges mobil, had' menjen -, de a névjegyzéket utána is kihagynám belőle.
A Samsungon ez egy kész cirkusz volt. Itt mi a követendő eljárás?
-
Bone123
HÁZIGAZDA
Első AnTuTu teszt, friss készülék, 4.3.
-
Amúgy nagyon fogy, ahol vettem azt mondták, hogy már hatot eladtak aznap.
-
Worlon83
aktív tag
válasz
janosibaja #23483 üzenetére
4.3
-
janosibaja
őstag
Ahogy hazahozom, rögvest rootolom és recoveryt teszek rá, hogy kedvemre matathassak és visszaállíthassak rajta. Mondjátok, a 4.3 Android kiforrott gyári verzió, vagy ha stabilitást akarok, akkor maradjak a 4.2.2 mellett?
-
Worlon83
aktív tag
válasz
janosibaja #23481 üzenetére
Akkor ez a pasi nem csak hazudik, de nem is ért hozzá. Csak kártyafüggetlen N4 létezik.
Gondolom megkérdi, hogy milyen hálózathoz lesz, aztán közli h sajna az ahhoz való drágább... -
janosibaja
őstag
Én is a VIP-Phone-nál akartam vásárolni, s nekem is akkor derült ki, hogy az árösszehasonlító oldalon megjelent 87 ezer helyett 98 ezerbe kerül
.
Azt mondja a telefonba a manus, hogy kattintsak a Hálózat szóra, s akkor kiderül, hogy Vodafonos. Mi van?! Kártyafüggetlenről volt szó.
Ja, mondja van kártyafüggetlen 92-ért. És az ugye 16 GB-s kérdem, ahogy a honlapjukon van. Nem, csak 8 GB-os, a 16 GB-os 98 ezer, mondja. Óvatosan ezzel a céggel...Találtam egy másik boltot, ahol 88 ezer a 16 GB-os, egy év garival (az egy tizessel olcsóbb)
. Igaz, nincs kártyás fizetés, de az a legtöbb kis GSM boltból hiányzik.
-
Nem volt a dobozban füles. Kivették volna, vagy alapból nincs benne? A doboz fel volt bontva.
-
Bone123
HÁZIGAZDA
Na jó, eddig minden ok, 4.3 fent, gyári visszaállítás, akart egyből gugli services updatet, megkapta...
Van valami, amit akkukímélés szempontjából egyből kilőjek? Animációk, minden ilyen cucc nem fontos nekem, root, ROMmá törés sem. Huawei-en GPS és WiFi mindig ment, mert csak akkor fogyasztottak, ha appok hozzáfértek (némi widget frissítéssel), szal ezeket itt is bekapcsolva hagynám, ha itt is megmarad a jó készenléti idő...
-
Bone123
HÁZIGAZDA
Mondjuk most hogy a verziószámra böktem el kedzte a 4.3-at letölteni, nem kérdezett.
Krisztián: utána gyári adatokat egyből állítsam vissza?
-
Bone123
HÁZIGAZDA
Na egy hét után csak meghozta a DHL.--
Főképernyőn vok, minden rendben eddig, GPS belőve, hangszóró, képernyő rendben, Wifi is, SIM-et még nem vágtam méretre, verziószám 4.2.
Pontosan hogy frissítsem 4.3-ra? Mi a legideálisabb eljárás vagy hol érem a frisítést? Töltsek rá előtt? (63%-on van a dobozból kivéve).
-
kovsol
titán
Nekem ilyen 2 in 1 sim kártyám van aminek a közepében benne van a kicsi sim kártya. Remélem az majd belemegy a Nexus4 be.
-
pcnet
addikt
Nekem még Westeles SIMem van, valmi Motorola önvédelmi fegyverrel vettük a Nokia 3310 előtti időkben. GSM boltos kivágta és tökéletes. Picit bele vágott a chipbe, de mondta is, hogy no para, működni fog. Persze nem azt mondom, hogy inkább vágasd ha ingyen is cserélik, csak írtam, hogy vágható régi is.
Szponzor: Köszi, lesem Win megosztásos + ES File exploreres megoldást.
Noorbertt: emlékeim szerint adb sem ment fel, mert farmaroot.apk-val rootoltam. Utána Pőze leírása alapján már laptopon sikerült belőni adb-t, de gondoltam ha laposon megy minden, akkor asztali géppel nem kísérletezek tovább. Lehet mégis teszek egy próbát azzal is.
Köszi mindenkinek!
-
Sztbeni
őstag
Az osztrák MediaMarktban és Saturnban egyaránt 333€-ért kapható a Nexus 4 jelenleg. Ennyiért remek vétel, főleg annak aki nem lakik messze a határtól.
-
csenor
senior tag
Sehogy nem lehet a telefont háttértárként megjeleníteni a gépen, hogy úgy kezelje, mintha egy pen-drive lenne pl. !?
-
Na, ilyen a régi SIM-em, 11 éves, gondolom nem sűrűn látni ilyet
-
SÖ
addikt
Hoppá, NFC pletykák
[link] ez már azért elég hiteles.
-
w333
félisten
Akkor a legolcsóbban PartNero GSM ott 87 ezer és 1 év bolti garancia / full dobozos + össes gyári tartozékok, a legtöbben a fórumból tőlük vettük és viszonylag megbízhatóak !
Gyári garanciásat csak a Media M. vagy Telenor -tól tudsz venni de ott +36 / 54 ezer -el drágább -
-
gery2123
őstag
-
válasz
noorbertt #23435 üzenetére
Szerintem meg inkább 1 év bolti + 1 év szoftvergarancia... De jól hangzik, hogy 24 hó gar...
Szerk: Meg is van, ezt írják az oldalukon:
Üzletünk által nyújtott garancia új mobiltelefonok esetében 12 hónap teljes körû és 12 hónap szoftver garancia, amely csak a készülékre, annak akkumulátorára és a telefon szoftverére terjed ki, a tartozékokra nem (pl. headset, adatkábel stb...)! -
dnelb
veterán
Jó hírem van, ma nekem is elkezdett darálni az android OS, tök magától
DD vicces
-
noorbertt
őstag
" A csomag tartalma:
telefon
hálózati töltő
akkumulátor
adatkábelHálózat
ártyafüggetlen
Garancia: 24 hónap garancia
Magyar nyelvű menü: Van "Szólj nekik nyaljanak sót. Én nem venném meg, képzelheted mi lesz ha gariztatni kéne....
Nincs feltüntetve hogy gyári garancia lenne, de gondolom 1év gyári és 1bolti
-
Lol, most hívtam a VIP-phone-t.
Ma érkezik hozzájuk fekete, 16GB-s Nexus 4, ez oké.
De, azt mondja az úr a telefonban, hogy 98 ezer Ft, 1 év bolti garanciával.
Weboldaluk ezt mondja:
98 ezer, 24 hónap gyári gari
87 ezer, 12 hónap bolti gariJa, és nem lehet kártyával fizetni...
Amikor mondtam, hogy de a weboldaluk szerint 24 hónap gyári garancia van ezzel az árral, azt mondta, hogy nincs ilyen az oldalukon, mert már levették. Most akkor csak nekem káprázik a szemem?
-
SÖ
addikt
Ja, addigra már lesz 6-os, 7-es is.
Szerintem a Google OS 6 még vîvan fog futni a 4-en. Ram van, SoC gyors, egyedül a GPU lehet gyenge pont ha 2-3 éves távlatban gondolkodunk.
-
madoxx
aktív tag
Google services darálásra van már fix megoldás?
Kicsit gugliztam utána, de csak tippeket találtam. -
Worlon83
aktív tag
válasz
z123456789 #23427 üzenetére
Keress vissza, én milyen töltőt vettem (linkje már nincs meg nekem).
Én ezt használom, olcsó, és jól működik, gyorsan tölt. -
nLali
őstag
válasz
z123456789 #23427 üzenetére
[Bugatti tok] Handmade in Europe.
-
z123456789
addikt
Sziasztok!
Természetesen visszaolvasgattam, de olyanok véleményére lennék kíváncsi akik régebb ideje használnak
-belebújtathatós tokot
-autós tartót
-vezeték nélküli töltöt
Mert lehet kifogni olcsót, célnak megfelelöt, ár/értékben a legjobbat, meg minöségit.
A telefon aug. 22 óta van meg, 4.3 teljesen gyári, és imádom.Nagyon meg vagyok vele elégedve, ezért is tervezem a hosszabb távot vele, és szeretnék hozzá kiegészítöket beszerezni.
A tokról annyit, hogy hardverhudi kolléga már ajánlott egyet, ami még elöbb megjött mint a telefon, de ez tényleg nem a telefonhoz illö minöség, viszont ennyiért nem is várhatok mást.Esetleg ha konkrét eladót is tudtok ajánlani akár e-bay-röl, akár amazon-ról, akárhonnan, az is király lenne.Elöre is köszönöm!
-
csenor
senior tag
Hogy tudnám úgy csatlakoztatni a telót, hogy Recuva-val keresni tudjak rajta!?
-
csenor
senior tag
Lehet, hogy én vok béna, de a tárhely->beállításoknál nem volt egyik se kipipálva!Benyomtam MTP-t és már jó!
-
csenor
senior tag
Ezt nem értem!Már minden drivert felnyomtam a gépre,de ha a telefont rádugom nem történik semmi csak elkezdi tölteni!?
-
NTonee
veterán
ez így már nem igaz. Csináltak valami újat, Triluminos, vagy mi a görcs. Az Z Ultra és elvileg Z1 is ezzel érkezik már. Állítólag nagyon jól sikerült. Meg is találtam a cikket:
,,...a Z Ultra kijelzője kimagasló képminőséget ad. Nagyon szép, kellemesen élénk (de valóságos) színek, szuper betekintési szög, napfényben is korrekt olvashatóság, jó fényerő, bármely jelenlegi konkurens technológiával kiállja a próbát."Pompi:
a videóban lévő kártyavágó bigyó van nekem is itthon.pár csonkítás már történt vele.
Új hozzászólás Aktív témák
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- Anime filmek és sorozatok
- Bundle topik
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- Óra topik
- RAM topik
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- ASUS routerek
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 256GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3055
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 64GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3054, 96% Akkumulátor
- felújított Iphone 13 mini 256 GB, kártyafüggetlen zöld
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 64GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3052, 96% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro Max 1TB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3051
- Eladó karcmentes Apple iPhone 13 Pro Max 512GB / 12 hó jótállással
- Új! Targus - USB-C Dual HDMI 4K HUB - 2 HDMI-vel. Saját töltő nélkül 2 monitorral (120Hz)
- Apple iPhone 7 128GB Yettel Függő 1Év Garanciával
- VÉGKIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED - Lenovo ThinkPad 40AC Thunderbolt 3 docking station
- Lenovo ThinkCentre M720q/ Dell OptiPlex 3070/ Hp EliteDesk 800 G4-G5 mini, micro PC-Számla/garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest