Hirdetés
- Notebookosított mini PC-t leplezett le az AOOSTAR
- Vélemény: más cég lenne az Intel, ha korábban nevezik ki Lip-Bu Tant
- Barátságot teremtene az ARM és az Anti-Cheat rendszere között az Epic Games
- Hamarosan foghatja a kezét a Copilot a játékosoknak
- Az NVIDIA szerint a nagyobb készletek stabilizálják majd az új GeForce-ok árait
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- HP notebook topic
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen SSD-t vegyek?
- Milyen notebookot vegyek?
- Milyen HASZNÁLT notebookot vegyek?
- Az NVIDIA szerint a nagyobb készletek stabilizálják majd az új GeForce-ok árait
- Házimozi belépő szinten
- Gaming notebook topik
- Leszámol a fekete képernyős hibákkal a GeForce driver gyorsjavítása
-
PROHARDVER!
A Nexus 4 a Google 2012 novemberében kiadott fejlesztői telefonja. A fórumban lehetőleg kerüljük az iPhone-Android háborút, mert senki sem kíváncsi rá, valamint mindenféle Flame és Off témát, amennyire csak lehetséges.
Új hozzászólás Aktív témák
-
mcsabi84
senior tag
Olyannal találkozott már valaki, hogy a teló csak akkor kapcsol be, ha PC-re dugom rá és akkor is kiírja, hogy charging, de 0%-on van. Ha normális töltőre teszem akkor nem tölt, nem kapcsolódik be.
-
mcsabi84
senior tag
Van itt olyan ember, aki ebayről rendelt új kijelzőt és azóta is működik neki?
-
mcsabi84
senior tag
N5-öt biztos nem vennék, sokkal gyengébb az aksija mint a g2-nek.
A gyári romot gyorsan lekaptam róla, és feltettem rá a nyalókát, viszont ami nagyon fura, hogy ott a tárhely csak 10,6 Gb :-/. Ez a 2,3 Gb azért lehet, hogy érzékenyen fog érinteni.
-
mcsabi84
senior tag
Sikerült elég olcsón elhoznom egy függetlenített g2-t ebayről, aminek ugyan törött volt a kijelzője, de fagyalllo segítségével ez is megoldódott. A dilemma viszont az, hogy maradjak-e az N4-nél, ami azért eléggé a szívemhez nőtt és passzoljam el a g2-t vagy mondjak búcsút az N4-nek.
Eddig azért aksi időben, kijelzőben bőven veri az n4-et, de azért nem nexus :-/. -
-
mcsabi84
senior tag
-
mcsabi84
senior tag
Hogy lehet az, hogy az otthoni gépem az én telefonomat nem ismeri fel, viszont a barátnőm N4-ét igen. Ráadásul a munkahelyi gépem simán látja az enyémet is.
-
mcsabi84
senior tag
válasz
gipsztigris #55489 üzenetére
LG G2-ről és Z1C-ről beszéltek, csak sokat kell visszalapozni hozzá...
-
mcsabi84
senior tag
-
mcsabi84
senior tag
Erre vártam. Reggel leraktam a telefonom az asztalra 97%-on és most felvettem 96%-on.
-
mcsabi84
senior tag
Aki esetleg szeretné, a play-en fent van a kitkat gallery
-
mcsabi84
senior tag
1 óra 4 perc alatt 25% merülés :-). Remélem így marad
-
mcsabi84
senior tag
válasz
mihione #55118 üzenetére
Igazából felcseszte az agyam, hogy a settings is kifagyott és leállt, aztán nem sok kedvem volt ezzel szórakozni. Most éppen egész jól kezd helyreállni, többszöri restart után. Úgy látszik nálam is az állt fent, mint pár embernél régen, hogy kell pár nap, mire összeáll a dolog.
David3
Melyik youtube-ot használjátok? apkmirroron az 5.18.5-ös verzió már letölthető. -
mcsabi84
senior tag
Azért látom nem csak nekem van bajom ez 5.0-val.
Nagyon agyalok azon, hogy visszatérjek PA-ra, csak nem sok kedvem újra rakni mindent.
-
mcsabi84
senior tag
válasz
mihione #55101 üzenetére
De csak az OS darál. App-ból van fent 100+ ez tény. Viszont semmi mást nem tettem fel ahhoz képest, mint ami eddig is volt PA-n.
Valaki nyomatja a LS lollipop romját?
-
mcsabi84
senior tag
Húha... Hellscore kernellel már 20 perc kijelzőhasználattal (csak zene ment és ebook reader) lezabált 18 %-ot. Érik a kasza ennek az 5.0-nak.
-
mcsabi84
senior tag
Nem tudom ti mit csináltok vele, de nálam az Android OS lezabálja az aksit. Reggel vettem le a töltőről, 1 órát hallgattam zenét, ezen kívül nem nyúltam hozzá, aztán most ránézek és 30%-on áll. Az OS kb 3 órás keep awake-t produkált. Van valami extra funkció amit elfelejtettem volna leállítani? Ilyen feltételek mellett azért eddig PA-n simán 80%+-osan emeltem fel a telót.
-
mcsabi84
senior tag
Remek... Most meg nem enged be a total commander egy mappába se, valamint letölteni se tudok. Úgy érzem ez az 5.0 nem az én rendszerem
-
mcsabi84
senior tag
Bekapcsolás után nálatok is simán be lehet lépni a telóba és csak fél perc múlva kéri kb. a pin kódot? No meg a másik ami fura, hogy a wifi kapcsolat is elég nehezen áll fel, legalább 1-2 perc. Ez a menu gomb kifagyás meg olyan 1-2 óra után jelentkezik és újraindításig bármit csinálok nem reagál. Egy FR vajon megoldja ezt a problémát, vagy teljes újratelepítés játszik csak?
-
mcsabi84
senior tag
Az normál, hogy egy idő után kifagy a menü gomb? Hiába nyomkodom, nem történik semmi.
-
mcsabi84
senior tag
Azért az jófejség tőle, hogy mielőtt a wifit beállítanám gyorsan még leránt 1 MB-t 3g-n
-
mcsabi84
senior tag
No... a GPE telók a jövő hét elején kapják az 5.0-t.
-
mcsabi84
senior tag
Ezt nekem találták ki
-
mcsabi84
senior tag
Akkor valami bug volt a többiben is, tekintettel arra, hogy LRX21P változatok vannak kint mi meg a 21T-t kapjuk meg. Vagy miénk lesz a legfrissebb 5.0
-
mcsabi84
senior tag
Tényleg nem akarok tovább pörögni rajta, de annyit halkan még megjegyeznék, hogy ha a nexus telefonoknak egy definícióját vesszük, akkor kb. ezt mondhatnánk el róla:
Nexus devices are the first Android devices to receive updates to the operating system
Ez alapján viszont az N4-et jó lett volna ha nexusként kezelték volna a megjelenés után bármikor. Se a kitkatet, se a lollipopot nem kaptuk meg elsőként. És persze értem én, hogy meg fogjuk kapni, meg örüljünk majd neki, csak ha egy telefonra ígérnek egy szolgáltatást, akkor tartsák is be. Az N5 bug miatt vártak + 9 napot, kötve hiszem, hogy ennyi idő alatt nem lehetett kijavítani az N4-et is. No mindegy... köszönet a google-nek a special treatmentért, amit az elmúlt 2 évben kaptunk a telefonunkra. -
mcsabi84
senior tag
válasz
C.Brigante #53951 üzenetére
Persze xD. Amúgy tényleg ezután a legjobb lezárása az lenne ennek a nexus 4 történetnek, ha kiraknának egy olyan kamu linket, ami mindig eltűnik, ha fölé viszed az egeret xD
-
mcsabi84
senior tag
+1
Most már csak reménykedhetünk, hogy a tavalyi moto g ne kapja meg korábban mint mi. Vagy a samsung s3 xD
Cseri:
Mi ebben a negatívság? Nem hiszem, hogy 1 napot csúsznának N4-re. Ez megint couple of weeks lesz. Ahogy az volt a rendelésnél, a következő szállítmány érkezésnél, a kiszállításnál, a kitkatnél és mindennél ami ezzel a telefonnal eddig kapcsolatos volt. -
mcsabi84
senior tag
válasz
Tüske0614 #53890 üzenetére
Üzenetküldő
Google Inc. - 2014. november 12.Most pakolnak fel mindent. Pl. ilyen lesz az új search
És még valami:
Sprint’s community page has now revealed that the Nexus 5 will start seeing the Android 5.0 Lollipop (Build LRX210) rollout today. Sprint is the only one that has spoken up so far, but this OTA rollout should apply to all Nexus 5 handsets and not just those on Sprint’s network.
Szóval valamennyi factory image biztosan felkerül ma az oldalra. Kérdés, hogy mi benne leszünk-e a szerencsések körében vagy sem.
-
mcsabi84
senior tag
válasz
petipetya #53886 üzenetére
Van archiválás funkció rajta. De hogy azt készüléken vagy cloudban oldja meg fogalmam sincs. Ahogy azt se értem, hogy ha egy videót küldesz el, azért kb mennyi lét von le.
De amint kijön a factory image, archiválok egy sms-t, gyalulom a készüléket és megmondom ha helyreállt minden.
-
mcsabi84
senior tag
Mióta új a youtube? Mondjuk ezt a background playbacket igazán ingyenessé tehették volna :-/
És jön az új keyboard is
-
mcsabi84
senior tag
kint az új google messenger
-
mcsabi84
senior tag
Pár óra és nyalókázunk
-
mcsabi84
senior tag
A 2014-es Moto G-re is érkeznek a cuccok. Úgy érzem este nyalókázunk
-
mcsabi84
senior tag
A 2012-es Nexus 7 wifi-re kiszivárgott a factory image.
-
mcsabi84
senior tag
válasz
Diamond500 #53762 üzenetére
És nemrég még valaki azt magyarázta mennyire rossz az LG support
.
-
mcsabi84
senior tag
A Moto X OTA elstartolt
-
mcsabi84
senior tag
válasz
fokukac #53597 üzenetére
Persze várok, meg örülök neki meg minden, én az elvekkel nem tudok egyetérteni, hogy ha azt mondják, hogy ekkor jön, akkor jöjjön akkor, különben pár év múlva már mindenki le fogja szarni őket, mert ha valamit beharangoznak, az úgyse akkor lesz.
No, de nem akarom szétoffolni teljesen a topicot. Most már úgy vagyok vele, hogy 12 előtt nem várok semmit és nyugodtan felrakok egy új romot, mert a régit már csak azért foltoztam, hogy nov 3-ig bírja ki. -
mcsabi84
senior tag
-
mcsabi84
senior tag
A Forbes szerint kint van
-
mcsabi84
senior tag
Valakinek van még inbox meghívója?
-
mcsabi84
senior tag
-
mcsabi84
senior tag
válasz
SamS20 #53438 üzenetére
Lehet én vagyok tájékozatlan, de még csak az N9 kapható és az is pár órája. Annyi különbség van most, hogy nincs egy special event amin bemutatják az új készülékeket és pofáznak 1 órán keresztül az újításokról, majd a végén felrakják a factory image-ket a honlapra, hanem reggel elérhető lett a playen az N9 és majd este kirakják a népnek az 5.0-t.
Amúgy áruljátok már el, hogy mi az a "wifis eszköz"
-
mcsabi84
senior tag
válasz
malphitee #53434 üzenetére
Miket kevertek itt már megint
. OTA mindig később jön mint a factory image, a tavalyi meg különleges eset volt, hogy az új teló előbb kapja meg a rendszert, mint a többi nexus.
Meg lett mondva, hogy november 3-án jön, akkor az ma este még fent is lesz az oldalon. Türelmesen várja mindenki a híreket vagy frissítse az oldalt percenként -
mcsabi84
senior tag
Oké most már egy csomó program átméretezhető ablakban van... Van valakinek fogalma, hogy hogy lehet zoomolni? A kétujjas dologra az ablak méretét növeli/csökkenti, nem pedig zoomol.
-
mcsabi84
senior tag
Végre van kinagyító gomb az új chromeon. Viszont zoomolásra az egész ablak mérete változik.
-
mcsabi84
senior tag
válasz
AllTheBest #53324 üzenetére
Nálam nem minden oldalon nyitotta meg a settingset ha beléptem a tárcsázóba, valamerre el kellett slideolni és onnan már úgy megy, ahol a 4.4.4.-nél
-
mcsabi84
senior tag
Google confirmed that Nexus 4, Nexus 5, Nexus 7, and Nexus 10 will receive the latest Android 5.0 Lollipop OS update on Nov. 3.
Akkor úgy érzem egy kis időre el kell, hogy köszönjek a jó öreg carbon romomtól
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma A negyedik generációs Nexus telefon már az LG-től érkezik, méghozzá gyönyörű külsővel és a jelenleg kapható legerősebb hardverrel.
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- HP notebook topic
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen SSD-t vegyek?
- Milyen notebookot vegyek?
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Hosszabb előzetest kapott a Silent Hill f
- MWC 2025: Előrendelhető a Nothing Phone (3a)
- Steam topic
- További aktív témák...
- ÚJ - iPhone 16 Pro 256 GB Black Titán - - Apple Garancia
- ÚJ - iPhone 16 Pro 256 GB Natúr Titán - - Apple Garancia
- iPhone 16 Pro MAX 1 TB Black Titán - - Apple Garancia Warranty: 2025-11-10
- ÚJ - iPhone 16 Pro MAX 256 GB White Titán - - Apple Garancia
- ÚJ - iPhone 16 Pro MAX 256 GB Natúr Titán - - Apple Garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest