Hirdetés
- Kinyitja a pénztárcáját az Apple, hogy behozza a nagy lemaradását
- Kína bekérette az NVIDIA-t, de szerintük nincs hátsó kapu a chipekben
- Dedikált NPU-t tervezne az AMD?
- És akkor egy fejlesztőstúdió rájött, hogy vissza is élhetne a felskálázással
- 4 billió dollárt ér a Microsoft, 500 milliárd dollárral lőttek ki az AI-cégek
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen egeret válasszak?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Milyen Android TV boxot vegyek?
- Milyen asztali médialejátszót?
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Milyen széket vegyek?
- AMD Radeon™ RX 470 / 480 és RX 570 / 580 / 590
- Milyen TV-t vegyek?
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
PROHARDVER!
A Nexus 4 a Google 2012 novemberében kiadott fejlesztői telefonja. A fórumban lehetőleg kerüljük az iPhone-Android háborút, mert senki sem kíváncsi rá, valamint mindenféle Flame és Off témát, amennyire csak lehetséges.
Új hozzászólás Aktív témák
-
janosibaja
őstag
Sziasztok, restellem, de két nap után is még hülyeségeket kell kérdeznem
, mert akad, amit nem találok a telón:
- a két ujjal lehúzós gyorsbeállítások kőbe vannak vésve, vagy lehet konfigurálni, hogy mi legyen elérhető?
- leginkább a GPS ki- bekapcsolás elérése hiányzik. Egyáltalán hogyan lehet gyorsan ki- bekapcsolni a GPS-t? (Még lassan se találom...)
Köszönöm!
-
petipetya
nagyúr
-
Integra
titán
szvsz semmi bumper nincsen ezen, nem tudom, hogy hol látsz te bumpert
ott van még a műanyag körmöcske is a hátlapan, ahol nincsen rányomva rendesen a vázra.
ellenben az lehet, hogy itt a burkolat egyáltalán nem számít, mert ennél a beadott módosítási engedély kérelemnél a belső dolgok átvariálása a lényeg, tehát lehet sima dummy az egész készülék. -
Pompi
nagyúr
válasz
HUNgaroczel #23880 üzenetére
Amelyik régióban kifogyott a 8GB ott nem lesz már újra.
8GB Nexus 4 is sold out at Google Playnoorbertt: mi köze a HA-nak a fórumra való belépéshez?!
-
z123456789
addikt
Jól sejtem hogy ha én külön csengőhangot szeretnék minden appnak, akkor notification mappába be kell másolnom, majd valamilyen külső appal ki tudom választani ezeket?Mondjuk light flow-val, ha már a ledet az kezeli?
-
z123456789
addikt
box felhőhöz még:
Én is beléptem a Nexus-ról, és kapásból megkaptam az 50 GB-t -
petipetya
nagyúr
-
noorbertt
őstag
Srácok! és lányok.. Ti hogy léptek be a fórumra? Mióta ez a ratyis ha van azóta prohardver és onnan klikk a forumra. Ti hogy?
-
Bilux
veterán
-
Amúgy jó poén, hogy a dopboxra is kaptam 50 gigát (galaxy tab miatt), meg most a boxra is, így lassan nem fogok tudni mit csinálni a sok ingyen tárhellyel.
-
Pompi
nagyúr
-
lacex
tag
Nem volt sim csere, vágatva lett
-
GRaul
őstag
Sziasztok!
Az lenne a kérdésem, hogy ismerősömmel meg szeretném vetetni a Nexus 4-et.
Mivel Ő Kanadában lakik. Ha megrendeli 199 dollárért akkor ahhoz számol még fel a google vmi postázási díjat pluszba?
Köszi a választ előre is.Üdv Misi
-
válasz
janosibaja #23868 üzenetére
-
joebacsi4
tag
nekem is ugy remlik, hogy 50GB-t irt.
en play-rol szedtem le.
megtalaltam es tuti, hogy 50GB-t kaptam -
dnelb
veterán
CM10.2+r182 franco már napok óta stabilan megvan a 4 és fél óra kijelző. Szerintem egész jó ez a nexus7es féle cpu szabályozás.
-
törölt tag
Most vettem észre, hogy miután tegnap a toolkittel visszatettem a gyári 4.3-at a G-től letöltött képből (flash image paranccsal), és most vettem észre, hogy az eddig 16gigás telefonból most csak 8 gigát tudok használni, gondolom rosszul lett partícionálva. Valaki találkozott már ezzel? Hogy lehetne valahogy renbe hozni?
-
leslien
nagyúr
-
heidrich
senior tag
Srácok holnap jön a Nexusom, partnerotol rendeltem még tegnap, ugyvolt ma kapnak 16GB-s feketét és holnap megkapom a telefont Szegedre de még mindig nem jött nekik meg szóval valószínű ebből jövőhét lett volna. Fehér 16-osuk volt szóval módosítottam arra a rendelést holnap itt is lesz. Remélem nem fogom megbánni a fehéret, igazából a színnel semmi bajom sincs volt már fehér telefonom csak nem tudom élőben mennyire üt el a fekete előlap és fehér keret és hátlap.
Várhatnék jövő hétig de utálok várakozni meg most Nokia 6210-el tolom már tegnap ótaMondjuk az akksi ideje meglepően jó...
-
janosibaja
őstag
Sziasztok, nem egyedül panaszkodtam néhány sorral feljebb Light Flow ledkijelzőre. Ha másnak is lesz ilyen problémája, a gyártói oldalon pontos leírás olvasható, hogy mit kell beállítani a Nexus 4 tulajdonosoknak: [link]
A program ezután szépen működik.
-
z123456789
addikt
...jó.Szóval nem jöttem volna rá magamtól.
Azt látom amit leírtok, és gondoltam hogy ebböl jött ki valahogyan a szám, csak nem tudom hogy hogyan.
Az angol szöveget sem fogom megérteni, szóval simán elfogadom hogy annyi a felbontás aztán kész.Szeretném érteni, de angolul sem tudok annyira, meg grafikusprogramozómérnök sem vagyok.Köszönöm!
-
Pompi
nagyúr
válasz
z123456789 #23851 üzenetére
Nem 5 oldal van. Vagyis lehet, hogy a gyári launcherben 5 bebetonozott oldal van, de az egy dolog, egy normális launcherrel ez módosítható, lehet kevesebb is, több is.
De ha megfigyeled akár 5 oldalnál is, akkor láthatod, hogy scrollozásnál nem egy teljes oldalnyit megy arrébb a háttér.
Ezt a technikát egyébként Parallax scrolling-nak hívják. -
Integra
titán
válasz
z123456789 #23851 üzenetére
mert noha egy teljes lapot lapozol ikonok alapján, a háttér nem mozdul egy teljes "lapot"
pompi:
most is tanultam valamit, nem ismertem a nevét, eddig, thx -
-
lacex
tag
Mit lehet tenni ha nem világít a LED? Új a készülék ma kaptam de semmi életjel.
-
Pompi
nagyúr
válasz
Integra #23847 üzenetére
Én nem rakok fel napi 30-at az igaz, de párat tettem már fel, viszont amióta láttam itt ezt a celuxos trükköt azóta így teszem fel és még jobb a hatásfok
-
Integra
titán
válasz
TayRol #23843 üzenetére
valóban drágább, ellenben övék a felelősség, és inkább tegye fel egy olyan srác, aki naponta 30-at fóliáz fel és már csukott szemmel is tökéletesen csinálja, mint én a sok olcsóbb fóliával baszakodni, ami amúgy sem lesz drágább fólia minőségű
az erő legyen veled!! ha mégsem, akkor a speeshop ügyes kező srácai -
petipetya
nagyúr
válasz
janosibaja #23835 üzenetére
Nekem is a Play-ről vásárolt pro verzió fut. Azonkívül amit írtam, más ötletem nincs.
-
Pompi
nagyúr
válasz
z123456789 #23841 üzenetére
A kijelző felbontása 768x1280. A magasság így már adott (1280) a szélességet pedig a scrollozhatóság miatt meg kell szorozni kettővel, így jön ki az 1536.
-
zola-
őstag
A fórum lassan kezd olyan lenni mint az s3-é. Kicsit nem vagyok és nem győzöm olvasni a hozzaszolasokat. Amugy mágneses tokot használ valaki? Nem bántja a telefont? Tudom, hogy internet szerint nem, de azért kíváncsi lennék a tapasztalatokra.
-
z123456789
addikt
(#23838) lacex
Kell egy újraindítás, meg még egy kis idö.Èn pont tegnap csináltam elöször.Várni kell vele.Meg javaslom, ha hosszú a file név akkor nevezd rövidebbre, hátha ez is számít.(#23839) Pompi
Köszi!Lassan privát chatszobát nyithatunk.Ès azt szabad megtudnom hogy ezt honnan vetted?Èrdekelne.
-
Pompi
nagyúr
válasz
z123456789 #23829 üzenetére
1536 x 1280
-
válasz
bbalika81 #23827 üzenetére
Ja ezeket tudom, csak annyira tartok, hogy valami bekrepál, ha gari nélkül veszem, mert az előző két Lumiám is két hét után ment a szervizbe, szóval biztos kifogok vmit sztem
A másik meg, hogy nem tudom, mennyire dolgoznak horror áron ezek a szervizek gari nélkül ugye... -
pcnet
addikt
válasz
janosibaja #23835 üzenetére
Csengőhangokatmásold az SD kártyára Ringtones mappába, értesítéseket pedig a Notificationsbe.
-
janosibaja
őstag
válasz
petipetya #23809 üzenetére
Szia, @vasn-hoz csatlakozva, nekem sem működik a Light Flow-val együtt sem... Pedig megvettem a pro változatot, mivel az alkalmazás belső tesztje azt mutatta, hogy működni fog.
Nincs valami ötlet, hogy miként lehet rákényszeríteni a Nexust a notification LED működésére?
Még egy kérdés: előző készülékeimen RingDroiddal raktam be a telóra a saját csengőhangokat, de a RingDroid itt kapásból elszáll... Kérek szépen tippet, hogy miként tudom a saját csengőhangot, SMS hangot, g-mail hangot feltuszkolni.
(Rootolt a mobil.)
Ezer köszönet!
-
lacex
tag
Megkaptam a készüléket, berakom a SIM-et és 1 darab telefonszám sincs meg, pedig a SIM-re lettek mentve az adatok. Van rá megoldás vagy írjam be az összeset egyesével?
-
z123456789
addikt
Ha van egy szép képem amit szeretnék háttérnek, mi a módja annak hogy olyan éles maradjon mint a gyári képek görgetésnél is.
Csal mert ugye van egy mérete a kijelzönek.Viszont ha arra beállítom, akkor az a görgetés miatt megnyúlik.Tehát mire kell pontosan beállítani egy képet, hogy ne nyúljon?Köszönöm elöre is!
-
bbalika81
aktív tag
válasz
Rage47 #23815 üzenetére
Keresel egy általad megbízhatónak vélt szervizt!
Magyarországon nincs gyártói garanciás szerviz a playről vásárolt nexus 4-nek.....
Csak Magyarországon hivatalos forrásból származóra van magyar Lg garancia (Telenor, gyorsbolt,edigital stb.)Kivétel a német/osztrák Mediaban vásárolt készülékek, mert azokat magyar Mediaban is leadhatod, aztán ők intézik.
-
Srácok mivel tudnám megoldani, hogy tartósan korlátozzam a CPU frekvenciáját? Nekem elég lenne, ha max 1GHz-ra tornásznák fel magukat. Eddig kipróbáltam 3 appot is, és csak időlegesen tartotta a rendszer a max frekcenciát, kb fél óra után mintha megszűnt volna a korlát (a logok ezt mutatták).
Szóval eddig ezeket próbáltam:
Trickster MOD Kernel Settings
System Tuner Pro
franko.Kernel updater -
mcsabi84
senior tag
válasz
skizzz #23821 üzenetére
A lényeget leírták előttem. Ha nem dobod el, nem törik. Sárgulásról az első széria óta nem hallottam. MM-ban még nem láttam pécsen, viszont a Telenor a forgalmazó, ott tuti van. A petőfi utca, nagy jenő kereszteződésénél volt talán legkorábban, de neten utána tudsz nézni, hogy mely üzletekben elérhető.
-
z123456789
addikt
válasz
skizzz #23821 üzenetére
Annyira relatív mindenre a válasz a kérdéseid alapján.
Szerintem ezzel jobban jársz.De mit is mondanék egy Nexus fórumban.
-Èn tegnap 2 napos járatás után tettem töltöre 9%-on volt.
Arra használom leginkább, hogy ha lehet akkor inkább online legyek elérhetö, mint gsm, mert az ugye pénzes.
Tehát minden be van kapcsolva.De tényleg.Wifi, gps, mobilkapcsolatok, szinkron.Ráadásul nekem még tesztfázisban van, mert nemrég vettem.Játszani nem nagyon játszom, zenét sem hallgatok, söt videót sem nézek.
-Melegedik, de engem nem zavar.Gondolom ha videóznék/játszanék akkor zavarna.Vagy nem tudom, szerintem akkor sem.Minden melegeszik.
-sárgulás többeknél elöfordult ahogy olvastam, de én még nem tapasztaltam. [link]
-vigyázz rá, akkor nem törik, erröl a random törésröl meg még nem is hallottam.Csak úgy nem pattanik el.
-telenornál elvileg még forgalomban van, vagy MM-ben, Ott szerintem meg tudod nyomkodni.Egyéb:
Szerintem prémium érzetet kelt, hasonlóan mint egy iPhone, vagy htc ONE.Jó összeszerelés/anyaghasználat.
Ja és a már sokat emlegetett ár/érték arány.
Most olvastam az s4 fórumot, októberre várják a 4.3-at.Mi addigra el is felejtjük.Még annyit a prémium érzetröl, hogy én akkor döntöttem el hogy ez kell amikor megfogtam, annyira megtetszett.Szép egyszerüen.Pedig sosem kedveltem az LG-t.Most is fikáztam.Eddig
-
skizzz
csendes tag
Sziasztok!
Telefonvásárlás előtt állok jelenleg, és a napokban nagyon elkezdtem szemezni a Nexus 4-gyel. Eddig megvoltam győződve, hogy Nokia Lumia 720-ra esik a választásom, de most hogy képbe jött az N4, így kb. lehet el is dobtam ezt a gondolatomat
Viszont, ezzel kapcsolatosan lenne több kérdésem is:
- Így átlagban véve mennyire bírja az akksija, normál használat mellet?
- Ez a melegedés probléma mennyire vészes tényező?
- Kijelző sárgulás? WTF...?
- Már több helyen is olvastam, és sokan kérdezték láttam, próbáltam itt is utánaolvasni, de mi a helyzet ezekkel a random hátlap üveg törésekkel?tényleg ennyire sok embernél fordul ez elő? Ez egy kicsit ijesztően hat mondjuk.. :\ Mi okozza ezt a jelenséget?
- Élőben még nem láttam soha ilyen telefont, nem tudjátok esetleg, hogy merre tudnám megtapicskolni, vagy hogy konkrétan valamelyik szolgáltató szokta kirakni a készüléket ilyen célra?(Pécsen) - csak ez a 4.7" kijelző miatt nagyon durván péklapátnak tűnik, viszont videók/képek alapján az jön le, hogy akár egykézzel is használható a készülék.
-
papeti01
senior tag
sziasztok,
nekem is megjött a telefonom
frisitettem 4.3-ra.A kérdésem az lenne, hogy a nexus toolikit amivel rootolható csak 4.2.x ig irja, és hogy csak professionalban vagy a 4.3 ra lehetőségem. Ezt hol tudom letölteni, ha nem akarok fizetni érte?
Előre is köszi, és bocs ha hülyéket kérdezek, még csak most ismerkedek az android "mélyvízével"
Köszönöm!
-
Ha USA-bol veszem es mondjuk fel ev múlva behal a Power gomb, akkor hogy tudom javíttatni?
-
Pompi
nagyúr
válasz
z123456789 #23812 üzenetére
"Viszont az a pár megás biztonsági frissítés még mindig nem jött meg."
Valószínüleg egyben kaptad meg, mert a legfrissebb a rendszered: JWR66Y
Az utolsó kis frissítés előtti verzió a JWR66V volt. -
z123456789
addikt
válasz
forintuser #23722 üzenetére
(#23722) forintuser
(#23723) pepe091
Nagyon vicces.
Èn olyanra gondoltam ami powerbank is egyben.Csak mert nem tudtam hogy van ilyen, viszont most szöget ütött a fejembe...miért ne lehetne...és hát lett is.Mégohzzá konkrét.Azért is találom számomra ezt megfelelönek, mert powerbankban is gondolkodtam, de akkor ez így egyben meglenne.Tetszik.(#23782) heidrich
(#23783) membrandj
Nekem kellet egy-két nap mire a teljesen stock telefon magától rátalált.Azóta azzal megy.Teljesen meg vagyok vele elégedve.Viszont az a pár megás biztonsági frissítés még mindig nem jött meg.(#23786) adambox
Szerintem ha már az alapárat rászánod, akkor 16-ost vegyél.Aranyszabály vinyóból is mindig az eggyel nagyobbat kell venni.Gondolj bele!Nem 1 hónapra veszed gondolom a telót.A technika fejlödése során az adatok minösége miatt egyre nagyobb file-ok lesznek, aminek nagyobb tárhely is kell.(dvd->blu ray, vagy ld. még fényképek felbontásai).Ha meg van rá az a plusz 50€ akkor szánd csak rá, örömödet leled majd benne´.
(#23791) zola-/(#23796) zola- +1(vagy bármi más felhöt)
(#23793) Sztbeni
0 leginkább(de van értelme a kédésednek, engem is zavar kicsit hogy a szarszung kap a Nexus nem)
(#23799) zola-
Nekem is remekül müködik. -
Hmm, csak én nem találom a repülő üzemmódot?
-
Integra
titán
hello,
használ valaki eredeti bumper-t az n4-en?
mi a tapasztalat vele? érdemes megvenni a telefonhoz? -
w333
félisten
Tessék mindenkinek : Mega 50GB ingyen felhő
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Battlefield 6
- Milyen egeret válasszak?
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- A Redmi 15 5G-t power bankként is lehet majd használni
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Xbox Series X|S
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Battlefield 6 - Bemutatkozik a többjátékos mód
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 256GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3055
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 64GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3054, 96% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 64GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3052, 96% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro Max 1TB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3051
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3050, 96% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1660 Super 6GB Rampage SHIVA Thermaltake 500W
- Samsung Galaxy S21 FE 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Akció! Sérült! Corsair Icue 5000X RGB Számítógépház! Olvass leírást!
- ÁRCSÖKKENTÉS Dell Latitude E6320 notebook eladó
- LG 45GS95QE - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest