Hirdetés
- Kinyitja a pénztárcáját az Apple, hogy behozza a nagy lemaradását
- Kína bekérette az NVIDIA-t, de szerintük nincs hátsó kapu a chipekben
- Dedikált NPU-t tervezne az AMD?
- És akkor egy fejlesztőstúdió rájött, hogy vissza is élhetne a felskálázással
- 4 billió dollárt ér a Microsoft, 500 milliárd dollárral lőttek ki az AI-cégek
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- RAM topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen egeret válasszak?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Milyen Android TV boxot vegyek?
- Milyen asztali médialejátszót?
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Milyen széket vegyek?
- AMD Radeon™ RX 470 / 480 és RX 570 / 580 / 590
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
PROHARDVER!
A Nexus 4 a Google 2012 novemberében kiadott fejlesztői telefonja. A fórumban lehetőleg kerüljük az iPhone-Android háborút, mert senki sem kíváncsi rá, valamint mindenféle Flame és Off témát, amennyire csak lehetséges.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Integra
titán
válasz
TayRol #25798 üzenetére
kifutottam az időből, van egy tucatnyi színben is, még az átlátszóban gondolkodtam, de mivel már volt ilyenem a htc desire-hez, így nem vettem most újra. ugyanis idővel elszineződik, elsárgul nagyon erősen. sajnos.
-
fokukac
nagyúr
válasz
rankesz #25793 üzenetére
Én a Nexus S-t is leejtettem pár tucatszor, lett rajta néhány karc, de amúgy semmi baja nincs. Pedig azon még gorilla glass sem volt egyáltalán.
Vigyázni kell rá, és kész. Arra figyelek, hogy ne rakjak mellé mást, ami összekarcolhatja, pl. kulcsot, bicskát, mittudomén. Amúgy a telefonnak dedikáltam a bal zsebemet 15 éve, szóval remélem, nem lesz baja. -
Integra
titán
válasz
rankesz #25793 üzenetére
jah, mi pöcök mentesek vagyunk
engem nem érint, mert tokba teszem, hogy ne csússzon. ha nem tenném, és bumpert használnék, akkor meg hátulra is kapna egy brando-t, így a tok miatt csak előre megy.és a gg sem menti meg a telefont, ha elrepül a kövön. nekem néha elröpült a galaxy nexus is, meg a desire is..
Roli: ezt és egyben innen
-
TomPack
őstag
Én már nem vigyázok az enyémre! :-/ Hátul a hangszóró és a telefon alsó széle között felfedeztem egy repedést az üveg hátlapon... Elveszett a makulátlan telcsivarázs. Mondjuk jópárszor leejtettem szegénykét. Nem hordom tokban, a bumper is a polcon pihen. Tudat alatt emésztem magam a Nexus 5-re, így tényleg kénytelen leszek megvenni, ez egy nem halogatható pénzügyi kiadás lesz!
-
Integra
titán
válasz
TayRol #25788 üzenetére
a hátlappal van a gondom. én ezt összekarcolnám pikk-pakk és nem azért mert rontó pál vagyok, ismersz, tudod, hogy vigyázok a dolgaimra
de övtáskában sifitelődne a kulcsokkal, iratokkal, vagy autóban a könyöktámasz előtt mindig beleállítom a telefont a pohártartóba, vagy ahogy leteszem asztalra és felveszem asztalról, akkor is csúszik picit, mert a mozdulat így természetes, nem függőlegesen emelem fel a telefont a felületekről etc.. szóval számomra életszerű használatnál karcolódni fog, ez egészen biztos.
sőt, megkockáztatom, hogy amúgy is karcolódni fog idővel, finom hajszálkarcokkal lesz tele, ez egy egyszerű, olcsó, átlátszó műanyag lap, akárhogy is vigyáz rá az ember.
maradtam a vékony cruzerlite bugdroid smoke szilikon toknál, a desire-en is ilyen vékony tpu volt és tökéletes volt, mert az életszerű használathoz ideális volt.
ha már átlátszót akarsz akkor egy brando fólia a hátlapra is és egy gyári bumper. többet ér szvsz ennél. igaz, többe is kerül.
de ez mint montam csak az én kis világom -
David3
őstag
Ringke Fusion tokot nem tudjátok honnan tudnék rendelni? Van valakinek esetleg használtan? Erről lenne szó: [link]
-
VZT
tag
Köszi mindenkinek még egyszer, most töltőn lesz egy darabig. Ha továbbra sem fog sikerülni beüzemelni akkor majd még meglátom mi lesz.
-
dnelb
veterán
válasz
adequate_cou #25768 üzenetére
Kiírja melyik app hányszor ébresztette fel a telót.
-
ordogl
tag
Sziasztok!
MI most a legújabb verzió a telefonra a (JWR66Y van rajta most)?
-
-
dnelb
veterán
válasz
adequate_cou #25760 üzenetére
-
Worlon83
aktív tag
válasz
X DoZ3R #25759 üzenetére
Szervizben természetesen javítják, kb. 30.000 Ft
(#25761) VZT
Tedd fel tölteni és hagyd is úgy legalább egy éjjelre (12-16 órára). Majd ezután próbáld bekapcsolni.
Ez egy ismert jelenség az N4-nél (szerencsére ritka), én nekem is 1x volt ilyen, és ez a hosszú töltés megoldotta. -
VZT
tag
Sziasztok, 3 hete boldog Nexus 4 tulajdonos vagyok. Azonban ma reggelre a telefon nem töltődött fel, sőt teljesen lemerült. Reggel próbáltam még más kábellel, más töltővel, számítógépről, de semmi. Ha számítógéphez csatlakoztatom akkor azt az üzentet írja a gép, hogy ismeretlen eszköz, nem frissíthető, információ nem elérhető róla.
Ami tovább bonyolítja a dolgot, hogy Amerikából lett rendelve, ennek ellenére a saját töltőjével töltöttem mindig egy adapter segítségével.
Köszi előre is az észrevételeket.
-
adequate_cou
senior tag
Sziasztok!
Az elmúlt napokban sokkal gyorsabban merül a telefon mint eddig. Még annál is gyorsabban mint mikor anno 'Google Services' probléma volt, a listában semmi olyan program nincs ami nem illik oda, egyszerűen mintha a sima kijelzőidő meg telefonálás vagy 10* gyorsabban merítené.
Valaki tapasztalt hasonlót? A telefon 2 hónapos...
-
X DoZ3R
tag
Üdv.
Ma sikeresen leejtettem a Nexus 4esem, eredmény= a kijelző fele törött, alsó 20% nem reagál érintésre, bumper rajta volt de annyit is ér.....a kérdésem, vki járt már hasonlóképpen, javítás kb mennyibe fáj illetve szervizbe meg tudják ezt csinálni? Akár privátban is ha valaki megosztaná tapasztalatát nagyon megköszönném -
Hitch
senior tag
Üzemidő terén mi a tapasztalat CM10.2-n? S tó cm hoz képest.
-
NTonee
veterán
válasz
madhat911 #25743 üzenetére
Hát... ha nem akarsz factory resetet, annak ellenére sem, hogy mindenki ezt javasolja, akkor szenvedj tovább. De mi nem kérünk az óránkénti rebootok számának helyzetjelentéséből.
Az, hogy nem kommunikálán a gépeddel a telefon, annak mi köze van a factory resethez? A telefonod jelenleg használhatatlan, kezdj nulláról mindent újra, különben valószínűleg úgy is marad. Fr után a google fiókból történő alkalmazások visszaállítását tiltsd le. -
Hitch
senior tag
S a H+-al speedtest szerint le:18 fel:2 a sebesség :-)
Telenor flotta előfizetés sima net. -
madhat911
tag
Na most már gépről. Kicsit hosszabban, részletesebben.
A telefon valamikor júliusban került hozzám. Egy nyugdíjas manustól vettem a fián keresztül a vaterán. Elmondása szerint neki túl bonyolult. Ennek ellentmondott, hogy a világ összes tengerét tartalmazó tengeri térképszoftverből több is volt rajta. Szeret vitorlázni. A telefonon saját elmondása szerint is több százezer forint értékű legális program volt, térképek, billentyűzet progi, go sms, stb. Nem rootolt, nem basztatott agyonheggesztett, lelakott telefont kaptam, hanem egy fullos cuccot. Nagyon örültem magamnak meg a kis telefonomnak, elkezdtem szépen belakni. Egyre több program került rá, ami megtetszett, maradt, ami nem az törlés. Nagyon tetszett, hogy kíváncsiságból az összes (!) programot elindítottam a telefonon, és 67 (!) alkalmazás között úgy scrollozott, mint ha vajon csúszna és maradt 450 Mb szabad ramom az indításkor elérhető 1550-ből! LG 2X-ről váltottam ami rendszerindítás után 3 perccel 60 Mb szabad rammal rendelkezett, szóval a különbséget nem kell szerintem tovább részleteznem. Telt múlt az idő a rendszer felállása véglegesnek tűnt és töltővel járok mindenhova szóval mivel nem merült le, így nem volt újraindítva sem csak nagyon ritkán. (Ezt is a 2X-es időszakban szoktam meg, mert 6:45 kor levettem a töltőről és fél 9-kor már dughattam rá...) Aztán jött a 4.3-as android. Lefrissítettem, ok. Néhány nappal később, megint szólt, hogy frissíteni akar, csináld, gondoltam. A verziószám nem változott, de mivel a kernel-t azelőtt sosem néztem, lehet, hogy az változott. (Ezt egy haverom mondta, amikor rákérdeztem, hogy ilyenkor mi van.) Aztán jött a szeptember 17. Azért emlékszem rá, mert előrendelésben vártam GTA 5-öt PS3-ra. (Mekkora game!!! :-) ) Egyszercsak hallottam azt a hangot, amikor üzenetem jön a messengeren. Ránéztem a telóra, frissítés érkezett. Arra már nem emlékszem, hogy lefrissítettem-e, de akkor kezdett el beszaggatni, majd újraindult. Akkor nem tulajdonítottam neki nagy jelentőséget, bár ezen kívül soha nem csinált még ilyet. Két alkalmat kivéve, skype videóhívás közben, de az ismert hiba 4.3-on, azóta nem videózok skype-on, kész. Viszont reggel kérte a PIN-t. És innentől futom a köröket. Az android 4.3-as frissítése és szept. 17 között tuti, hogy semmit nem telepítettem fel. Nem is nagyon frissítettem, mert újabban nem szól, hogy mi újság. (Valaki ezt is említette fentebb.) Csak törölgetem lefelé a programokat, hátha meg lesz a hunyó. A launcher pro régről maradt fent, next launcher volt előtte, amikor még stabil volt a rendszer. Gyári beállítás visszaállítást nem akarok nyomni, egyelőre, mert nem kommunikál a gépemmel. Egyikkel se. Win XP 32 bit, Win 7 32, illetve 64 bitessel se. Semmit nem csinál, semmilyen módban. A titanium backup pro, 2x-en megszabadított gyakorlatilag mindenemtől, szóval azt is passzolnám. Bár ott már megvolt kavarva a kernel is meg a rom is szóval az egy katasztrófa volt úgy ahogy volt. (Bár csak és szigorúan navigálásra kiváló, azt leszámítva, hogy nyáron az ablakban melegszik és 55,7 fokon saját védelme érdekében kikapcsol, szóval nyomatni kell rá a klímát. :-) ) Ami még mostanában "újdonság", hogy szerintem lassabban veszi a töltést mint azelőtt ugyanazzal a töltővel. Érdekesség még, hogy alvó módban nagyon ritkán indul újra magától. Ha bekapcsolom és nem basztatom, akkor ritka, hogy arra oldom fel a képernyőzárat, hogy pint kér. De az rendszeresen megesik, hogy nem jutok el a telefonkönyvig... Viszont soha nem kaptam még olyan SMS-t, hogy ez meg az keresett, mert a voda küldi. De nagyon idegesítő, hogy nem tudok egy cikket vagy egy emailt végigolvasni, mert 3 percem van rá és nem azért, mert a főnök piszkál, hanem, mert "nincs kedve" a telefonomnak tovább bekapcsolva maradni. Gyanakodtam még az akksira is, de 100%-on, töltőre dugva is újraindul, ha úgy gondolja.
Kicsit hosszabban ennyi lett volna a dolog. Azt hiszem leírtam mindent amit telefonon keresztül nem tudtam. Remélem valakit közelebb visz a megoldáshoz. Azért vettem ezt, mert sok jót hallottam róla. Sok hsz-t elolvastam innen is mielőtt megvettem. A fórumot, nem tegnap óta olvasom, csak idáig nem szóltam hozzá, mert nem kellett. Innen tudtam meg azt is, hogy a világon mindenhol független, mert a szolgáltató nem nyúlhat bele. Ezért mertem megvenni egy pannonostól, úgy hogy ő nem tudta kipróbálni másik kártyával. Köszönöm az eddigi segítségeket és az ez utániakat is. Bízom benne, hogy egyszer én is boldog NEXUS 4 tulaj lehetek ÚJRA! És nem átkozom azt a napot amikor "szögre akasztottam" a 6310i-met. :-)
-
Az nem 3G, hanem HSDPA, ami a 3G-nél gyorsabb technológia (3.5G-nek is szokták hívni). Ahol csak 3G elérhető, ott azt látod. Valószínűleg az előző telefonod nem volt HSDPA képes, ezért az csak 3G-t tudott használni, így ott csak a 3G ikont láttad. A H+ pedig a HSPA+ rövidítése, ami még gyorsabb (de még mindig nem 4G).
-
Hitch
senior tag
Illetve egy buta kérdés.
Nekem stock rom alatt csak H betűvel jelezte a 3G-t most már CM alatt H+ van. Kérdésem. E MI?
3G ikon már nuku? -
Hitch
senior tag
válasz
forintuser #25726 üzenetére
Az általad alkalmazottban van?
-
Lmh
őstag
MM-ban mega-akciósan 120.000 XD rohanjatok vásárolni
-
Hitch
senior tag
válasz
forintuser #25715 üzenetére
Jól látom, hogy ebben a Cm módban nincs körpanoráma fotózás?
-
madhat911
tag
Hűha! Köszönöm a segítőkészségeteket, fél 4 után gépről válaszolok mindenkinek. Most nem tudok. Mert az minimum 15 restart lenne...
-
Hitch
senior tag
válasz
madhat911 #25711 üzenetére
Garipapír kézbe Vodafone kártya ki belőle. Semmi köze ki használja. A készüléket illetve a számlafizetési kötelezettség aláírása a garancia nekik, továbbá a számlafizetés. Ha nem előfizetésre vették akkor meg főleg. Származékos tulajdont szereztél adás-vétellel s birtokba adással. A tulajdonosi jogok s kötelezettségek téged érintenek.
A gyári billentyűzettel is kakukk? -
atike
nagyúr
válasz
madhat911 #25707 üzenetére
Elég sok minden van fent ahogy elnéztem... Launcher meg sok minden más is. Hiába stock a rendszer, lehet fut valami ami hazavágja... Én is azt javaslom, hogy nyomj egy "gyári adatok visszaállítása"--t és nézd meg csak úgy alap mivoltában, hogy akkor is csinál-e ilyet...
-
Hitch
senior tag
válasz
forintuser #25715 üzenetére
Na nekem sikerült a Back up csak a buzibox-ot kellett frissítenem :-)
De jó hogy nem mérnöknek mentem -
-
Hitch
senior tag
válasz
forintuser #25712 üzenetére
Az én vagyok. Ugyanaz a képünk.
-
madhat911
tag
válasz
forintuser #25709 üzenetére
Nem raktam újra semmit, teljesen gyári ROM.
A garival szerintem megszívom, mert nem én vettem. Egyébként pannontól van. De független, mint mindegyik. A garipapírok megvannak, de nemigen értékelik, hogy vodás vagyok...
-
Hitch
senior tag
válasz
forintuser #25705 üzenetére
Erről van. Nem lép be a recoverybe, töltse hangya betűkkel majd inkább elindítja a telefont.
-
madhat911
tag
Ez maga a jelenség. Kb ilyen sűrű is, néha még ettől is sűrűbb.
http://www.youtube.com/watch?v=1bZo7965oKU&feature=youtu.be
Mobilról fejeztem be, nem biztos hogy jó lett. Meg lehet nézni?
-
Hitch
senior tag
válasz
forintuser #25700 üzenetére
Elnézésed kérem retardáltságomért. Fajlkezelőben töröljem a twrp-ben a Backup mappát zusammen aztán recoveryben Backup gomb s kész reboot majd öröm és bódogszá?
-
danaudio
aktív tag
Sziasztok!
Van olyan custom ROM, amivel a Nexus 4 alap témája a sötét szürke helyett fehér lesz? Ez alatt azt értem, hogy ha belépsz például a Beállításokba, akkor alapból sötétszürke alapon van fehér szöveg stb. Ezek helyett szeretnék kb inverz színvilágot varázsolni. Letisztult fehér hátteret, fekete szöveggel. Van erre megoldás?
-
Atish19
őstag
válasz
madhat911 #25701 üzenetére
Keresd ki az eszközkezelőben a telefont. Katt rá jobb egér gombbal és ott az illesztőprogram frissítésére. Ott az illesztőprogram keresése a számítógépen opció utána pedig a választás a számítógépen található illesztőprogram listából. Itt kiválasztod az MTP-t és telepíted. Legalábbis nekem így sikerült. Remélem neked is sikerül.
-
madhat911
tag
válasz
Atish19 #25697 üzenetére
Nekem még sosem sikerült géppel összekötnöm. Xp 32bit, win 7 32bit, 64bit se csinál vele semmit. De nekem sokkal jobban fáj, hogy 10 perccel 12 előtt megvolt a 100. (!) restartom! Már nem számolom. Kezdem megbánni ezt a Nexus 4 beszerzést. Bár tény, hogy hónapokig 100 % ig meg voltam vele elégedve. Csak ennyi zséért kicsit tovább szerettem volna élvezni a "zselés álmot"... :-(
Bár ahogy elnézem majdnem egyedülinek tűnik a problémám...
De azért köszönöm a segítségeket!!!
Új hozzászólás Aktív témák
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Szétveri a kritikus gondolkodás képességét a ChatGPT
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
- Tőzsde és gazdaság
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 256GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3055
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 64GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3054, 96% Akkumulátor
- felújított Iphone 13 mini 256 GB, kártyafüggetlen zöld
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 64GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3052, 96% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro Max 1TB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3051
- Medion Erazer Beast X40-hez vízhűtés (MD 60961) (ELKELT)
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 6000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T480s - i7-8GEN I 16GB I 256GB I 14" WQHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Samsung Galaxy S23 Ultra 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest