- Azonnali informatikai kérdések órája
- Milyen TV-t vegyek?
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Milyen házat vegyek?
- iPad topik
- Milyen egeret válasszak?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
mancer7151
tag
Akkor egy ontopic sztori:
Drága barátom, köttette a netet jó ideje. Kiment hozzá a szerelő időre, állt az ajtó előtt egy bazi nagy fúróval mondván szigetelt a társasház, fali doboz a ház túlsó felén, itt biza fúrni kell. Elküldte hogy a frissen szigetelt házat nem fúrjuk rommá. Felhívta a központ hogy ne küldje el az emberüket mert így nincs bekötés, ő meg elmondta nekik hogy nincs fúrás.
Szól nekem nézzem meg mivan. Felmentem a tetőtérbe, lelógattam utp-t a dobozhoz, végigvittem szálfákon, letoltam fali csőben ráhagytam 2 métert neki. Tűzze végig ahol kell, fejezze meg ahol majd kell ha kell majd teszek másikat.
Új időpont, új csóka. Bazi fúróval ment fel hozzá, mondja neki hogy "nem fúrunk", "ne tessék elküldeni mert a központtal bajba leszek" "tegye le a gépet és jöjjön". Láss csodát minden szép és jó. Eliszogattunk este, nem kértem semmit.
Na később gépcsere, mit kéne venni, összeszedtem neki a vasat megrendeltem, de rakjam is össze ne kelljen fizetni azért, leisszuk. Megtettem.
Eltelt jó idő, közbe találkoztunk sokat semmi gond, hát kikéne pucolni a gépet biztos poros (értsd 3 év retke), nemrég vettem kompresszort vigyemmáföl kinyomjuk erkélyen. Mondom az 15 kiló a gép meg fele, add a gépet másnap visszamegy, "nemá este jutubozok" nem voltam boldog. Megoldottuk, mondom neki ezt leisszuk jössz kettővel "megyek el majd legközelebb"...Így vagyunk mi, de ez már csak ilyen. Leisszuk
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPhone 13 Mini 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Latitude 5440 14" FHD IPS i5-1335U 16GB ,256GB NVMe magyar vbill ujjolv IR kam gar
- Dobozos Asus ROG G614JL/I9-13980HX/16GB Ram/512GB SSD/RTX 4070 8GB/FHD+/165Hz/
- Exclusive ajánlat! Dobozos LG GRAM /i7-1165G7/16GB RAM/512 SSD/16"COL/IPS/Garancia/2560X1600
- beQuiet! Dark Power Pro 11 850W 80 PLUS Platinum Táp!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X250 - i5-5GEN I 8GB I 128GB SSD I 12,5" HD I Cam I W10 I Garancia!
- A Surface Go Type Cover 100% magyar
- BESZÁMÍTÁS! Asus H110M-K i7 6700 16GB DDR4 480GB SSD GTX 1660Ti 6GB Rampage SHIVA FSP 550W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Dell D6000 univerzális dokkoló USB-C/ USB-A, DisplayLink & Dell WD15 (K17A) USB-C + 130-180W töltő
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest