Hirdetés
- Tudjuk, de nem tesszük: a magyarok többsége nem törődik adatai védelmével
- Mesébe illő csodakábelt tervezett a GeForce-ok leégése ellen a Segotep?
- Irodát kért, de gyárat kapott Elon Musk a Samsungtól
- Nyílt forráskódú lett a legegyszerűbben használható AI tartalomgeneráló
- Hazavághatja a MicroSD memóriakártyák piacát a Biwin-féle Mini SSD
Új hozzászólás Aktív témák
-
ddoboz
csendes tag
Ez a legkevesebb?
Egy adóbevallást segítő programban az a legkevesebb, hogy jó-e az ellenőrzés vagy nem? Vagy csak azt nehezebb fikázni?
Mert szerinted mi? Az hogy simán települjön linux alá?
Egyébként valahol írta valaki, hogy akkor meg a "nem linux használó" közösség háborog majd, hogy az ő adóforintjukat pocsékolják pár ember hobbijára. Ha majd megjelenik vhol 1 ilyen fórum, akkor meg az apeh csak hátradől és röhög.
03-12: sztem ezeknek az embereknek semmi közük ahhoz, hogy mikor és milyen adótörvényt fogadnak el. Gondolom 1etértünk abban, hogy mindenkinek jobb lenne évekre előre tervezhető adótörvény, ahol csak az összegek, %-ok változnak.
Az elvárást pedig nem a működőképes programra értettem, az természetesen teljesen jogos (csak az 1. pontban írtak alapján azt nem tudom Te mit értesz működőképes program alatt)
hanem arra, hogy sztem túl sok információt akar. Bár ez más, szerencsésebb fejlődésű országokban asszem teljesen magától értetődő lenne.kicsit más: ezt az "én adómból..." dolgot tudod hányszor hallottam már - és legfőképpen olyan emberek szájjából akik életükben 1 fillér adót sem fizettek.
Ne vedd magadra, csak 1 megjegyzés volt.
Új hozzászólás Aktív témák
- Új! Asus ROG Destrier Ergo gamerszék
- DJI Mini 3 Pro Fly More Combo tökéletes hibátlan álapotban eladó
- Asztali PC , R5 5500 , RX 5700 XT , 16GB DDR4 , 512GB NVME
- MSI Radeon RX 6700 XT MECH 2X OC 12GB használt videókártya számlával és garanciával eladó!
- MSI Radeon RX 5700 XT MECH OC 8GB használt videókártya számlával és garanciával eladó!
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i5 10500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Zalman T4 Plus ADATA 600W
- GYÖNYÖRŰ iPhone X 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3586
- magyar billentyűzet - 172 - Lenovo Legion Pro 7 (16IAX10H) - Intel Core U9 275HX, RTX 5080
- Eladó 2db Nokia steel hr hibrid okos óra dobozával
- Xbox Game Pass Ultimate előfizetések kedvező áron
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi