Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• sh4d0w

félisten

LOGOUT blog

válasz ddoboz #97 üzenetére

Csak apróság: ha vki a vállalkozásának az informatikai hátterét open source alapon működteti, ott már bőven nincs szó hobbiról, de inkább van szó üzleti megfontolásról. Nyilván azok, akik ezt csinálják, a rendszer felépítése előtt alaposan átgondolták, mit és miért; az állam pedig nem tehet különbséget olyan alapon, hogy ki miféle infrastruktúrát használ, mert az már versenyellenes.

• luciferc

őstag

válasz ddoboz #97 üzenetére

Ellenőrzés: enek hibája nem is szerepel a "crossplatform" abev kritikájában. Akkor most?

Már megint. Biztos megleplek, de a nyomtatványkitöltő program feladata pontosan az, amit írsz, hogy gond nélkül települjön mindenféle oprendszer alá és ott biztosítsa a nyomtatványok kitöltését. Meglepő mi? A nyomtatványok és a hozzájuk tartozó ellenőrzések pedig a nyomtatvány fileokkal jönnek. Ez eddig is így volt, ha hibás volt egy nyomtatvány, nem jött ki új abev verzió.

3-12: olvasd vissza amit írtál legelőször! Arra hivatkoztál, hogy persze hogy bugos most az abev, mert most jelentek meg az adótörvények. Én meg rávilágítottam, hogy a kettőnek semmi köze egymáshoz.

Most már értheted mi az a működőképes program. Újabb példa: A 0753-A lap 10. sor, b oszlop. vörös betűs szövege rálóg az entry formra. Na ez a program hibája. Vagy a formátumé, de az meg ugye a programhoz tartozik jelen esetben, tehát goto előző mondat.
    Vagy: Nem működik a vágólap, és egy be nem fejezett adatbeviteli mező tartalmától búcsút vehetünk, ha másik alkalmazásra váltunk majd vissza. Na ez sem éppen a működőképes program jellemzője.

Szeretem az ilyen megjegyzéseket, amik látszólag csak úgy jönnek. Megnyugtatlak, fizetek adót ;) Amúgy "én pénzemből..." volt a dolog, ezt (de szvsz a te verziódat is) pedig akkor is jogosan mondhatnám, ha egy fillér adót sem fizetnék, hiszen az állam bevétele mindenki pénze, nem csak az adózóké, mindenkinek joga (és olvasatomban kötelessége is) van számon kérnie a felhasználást.

Új hozzászólás Aktív témák