Új hozzászólás Aktív témák
-
Csak apróság: ha vki a vállalkozásának az informatikai hátterét open source alapon működteti, ott már bőven nincs szó hobbiról, de inkább van szó üzleti megfontolásról. Nyilván azok, akik ezt csinálják, a rendszer felépítése előtt alaposan átgondolták, mit és miért; az állam pedig nem tehet különbséget olyan alapon, hogy ki miféle infrastruktúrát használ, mert az már versenyellenes.
-
luciferc
őstag
Ellenőrzés: enek hibája nem is szerepel a "crossplatform" abev kritikájában. Akkor most?
Már megint. Biztos megleplek, de a nyomtatványkitöltő program feladata pontosan az, amit írsz, hogy gond nélkül települjön mindenféle oprendszer alá és ott biztosítsa a nyomtatványok kitöltését. Meglepő mi? A nyomtatványok és a hozzájuk tartozó ellenőrzések pedig a nyomtatvány fileokkal jönnek. Ez eddig is így volt, ha hibás volt egy nyomtatvány, nem jött ki új abev verzió.
3-12: olvasd vissza amit írtál legelőször! Arra hivatkoztál, hogy persze hogy bugos most az abev, mert most jelentek meg az adótörvények. Én meg rávilágítottam, hogy a kettőnek semmi köze egymáshoz.
Most már értheted mi az a működőképes program. Újabb példa: A 0753-A lap 10. sor, b oszlop. vörös betűs szövege rálóg az entry formra. Na ez a program hibája. Vagy a formátumé, de az meg ugye a programhoz tartozik jelen esetben, tehát goto előző mondat.
Vagy: Nem működik a vágólap, és egy be nem fejezett adatbeviteli mező tartalmától búcsút vehetünk, ha másik alkalmazásra váltunk majd vissza. Na ez sem éppen a működőképes program jellemzője.Szeretem az ilyen megjegyzéseket, amik látszólag csak úgy jönnek. Megnyugtatlak, fizetek adót
Amúgy "én pénzemből..." volt a dolog, ezt (de szvsz a te verziódat is) pedig akkor is jogosan mondhatnám, ha egy fillér adót sem fizetnék, hiszen az állam bevétele mindenki pénze, nem csak az adózóké, mindenkinek joga (és olvasatomban kötelessége is) van számon kérnie a felhasználást.
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen videókártyát?
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Hitelkártyák használata, hitelkártya visszatérítés
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- Linux kezdőknek
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- További aktív témák...
- MacBook Pro 14" M1 MAX - 32GB / 1TB (2021) - Cseh billentyűzet - 224 ciklus / 88% - 1 év garancia
- Új - Macbook Pro 13" M1 - 2020, 16GB RAM, 1 TERA, touchbar - Apple garancia (106)
- Macbook Pro 13" M1 - 2021 gyártás, 16/512GB, touchbar - garancia (56)
- Macbook Pro 13" M1 - 2021 gyártás, 512GB, touchbar - garancia (63)
- BenQ LW650 3D Lézer WIFI DLP Projektor -4000 ANSI Lumen - 20E óra élettartam - USB-C - WXGA 1280x800
- Bomba ár! MacBook AIR 13" 2018 - i5-8210Y I 16GB I 512SSD I OS X Sonoma I Cam I Gari!
- Újszerű HP 250 G10 - 15.6"FHD IPS - i3-1315U - 8GB - 512GB SSD - Win11 - 1,5 garancia - MAGYAR
- BESZÁMÍTÁS! CSAK KIPRÓBÁLT! ASUS ROG Ally X (2024) 1TB kézikonzol garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T450s - i5-5GEN I 8GB I 128GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- LG 39GS95UE - 39" Ívelt OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest