Új hozzászólás Aktív témák
-
luciferc
őstag
Jó, nem ugyanazok csinálják, akkor miért kérik számon a nyomtatványkitöltőn, hogy szar benne az ellenőrzés?
Ez a legkevesebb. Sokkal komolyabb gondok vannak, ha olvastad az írást. És nem a nyomtatványkitöltőn, hanem az apehen kérik számon.
Március és december között az a sok ember gondolom az új adótörvényeket vitatja meg
Valami komolyabb választ vártam, valamire csak gondoltál mikor az előzőt írtad...Hűha, a windowsos verzióból meg biztos azért kell évente (sőr gyakrabban) újat kiadni, mert olyan fajinul független a program a függvénydefinícióktól, meg az egyéb változó dolgoktól
Az új verziók miért is nem hibajavítást jelentenek? Amúgy ha úgy lenne ahogy írod, akkor az egész bandát ki kell rugdosni. Mondjuk most is... De úgy duplán.
Az os-hoz meg annyi köze van, hogy sztem túl sokat vár el ez a közösség az apehtól.
Vazze! Az én pénzemből írták ezt a szart!!! Mi az hogy túl sokat várunk el? Egy működőképes program túl sok? Hűha. Megyek előveszem a pattintott kőszerszámaimat. Ember, ébresztő, 2008 van!+ ha os. lenne a kitöltő, akkor még az a pici hivatkozási alap is ugrana, amit eddig jelentett, hogy az abev szerint hibátlan volt. (jó tudom, hogy ez nem volt garancia, de mégis számított sztem)
Nem számított semmit. Én is hibáztam tavaly, mert nem járt volna valami kedvezmény, de a program nem szólt (pedig primitíven ellőrizhető dolog volt). Senkit nem érdekelt, önellenőrzés, mert rájöttem. Ha nem jövök rá, akkor ellenőrzés, aztán bírság. És nem engedtek volna el semmit, mert ha igen, akkor erre hivatkozva mindenki megjátszhatná ezt.
Új hozzászólás Aktív témák
- Kingmax 1x2GB DDR2 800 RAM eladó
- iKing.Hu - Xiaomi 14 Ultra - Ultra White - Használt, karcmentes
- Dell OptiPlex MT/SFF 3040, 3050, 7050, 3060, 3070, 5070, 7060 /WIN 11 - SZÁMLA- GARANCIA
- ÖRÖK GARANCIÁVAL - OLCSÓ, LEGÁLIS SZOFTVEREK 0-24 KÉZBESÍTÉSSEL - Windows - Office - LicencAruhaz.hu
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest