Új hozzászólás Aktív témák
-
ddoboz
csendes tag
Ez a legkevesebb?
Egy adóbevallást segítő programban az a legkevesebb, hogy jó-e az ellenőrzés vagy nem? Vagy csak azt nehezebb fikázni?
Mert szerinted mi? Az hogy simán települjön linux alá?
Egyébként valahol írta valaki, hogy akkor meg a "nem linux használó" közösség háborog majd, hogy az ő adóforintjukat pocsékolják pár ember hobbijára. Ha majd megjelenik vhol 1 ilyen fórum, akkor meg az apeh csak hátradől és röhög.
03-12: sztem ezeknek az embereknek semmi közük ahhoz, hogy mikor és milyen adótörvényt fogadnak el. Gondolom 1etértünk abban, hogy mindenkinek jobb lenne évekre előre tervezhető adótörvény, ahol csak az összegek, %-ok változnak.
Az elvárást pedig nem a működőképes programra értettem, az természetesen teljesen jogos (csak az 1. pontban írtak alapján azt nem tudom Te mit értesz működőképes program alatt)
hanem arra, hogy sztem túl sok információt akar. Bár ez más, szerencsésebb fejlődésű országokban asszem teljesen magától értetődő lenne.kicsit más: ezt az "én adómból..." dolgot tudod hányszor hallottam már - és legfőképpen olyan emberek szájjából akik életükben 1 fillér adót sem fizettek.
Ne vedd magadra, csak 1 megjegyzés volt.
Új hozzászólás Aktív témák
- Napelem
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Rágyúr a macOS-re a 3DMark
- Milyen légkondit a lakásba?
- Gyúrósok ide!
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- Előrendelhető a OnePlus Pad 3
- Milyen monitort vegyek?
- Hívószám-hamisítás
- További aktív témák...
- Eladó konfig! Ryzen 7 7800X3D 2TB SSD 64GB DDR5 RX9070XT 16GB!
- Új, makulátlan állapotú Samsung Galaxy Buds FE, fehér, fél év garancia
- Új, makulátlan állapotú Samsung Galaxy Watch7 44mm ezüst, 2 év garancia
- Új, makulátlan állapotú Samsung Z Fold 6 256GB Tengerészkék, független, 2 év garancia
- Használt TP-Link Deco M4 - AC1200 Router (Mesh-ként is használható)
- Update 06.18. Bomba árak 2025-ben is! Üzleti - Consumer laptopok DELL FUJITSU HP LENOVO
- BESZÁMÍTÁS! Dell Precision 5820 XL Tower PC - Xeon W-2123 112GB RAM 512GB SSD 1TB RX 580 8GB Win 11
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R7 5700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB Rampage SHIVA Chieftec 600W
- LG 32GS95UE - 32" OLED / UHD 4K / 240Hz - 480Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- Alkatrészt cserélnél vagy bővítenél? Nálunk van, ami kell! Enterprise alkatrészek ITT
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest