Hirdetés
- Több új játék támogatásával bővült az Intel APO
- Csendes, slim profilú és madzagmentes Logitech klaviatúra, amit nem kell tölteni
- A Cougar félkörpanorámás mikrotornya fogadja a csatlakozóikat rejtő deszkákat is
- Négyeszközös HDD-ház érkezett a SilverStone műhelyéből
- Szemez az Intel gyártósoraival a Qualcomm
Új hozzászólás Aktív témák
-
Jettero
újonc
Korábban a DVB-C volt feltéve, de az nem működött már régóta. A korábbi -jetteroh- irások erről szóltak.
Elkezdtem kísérletezni. Ennek része volt a DVB-T feltétele is. Mivel az sem segített, azt is leszedtem (a programot, de a driver még ott maradhatott akár).
Azután csak az (elvileg) DVB-C-s 2017-es driver-t tettem fel (a for DVBCs EXE kicsomagolásából). A progdvb mégis csak DVB-T-ként ismerte fel - amivel nem tudtam mit kezdeni.
Azután rátaláltam az átkapcsolóra, amivel át tudtam kapcsolni DVB-C-re.
Mivel ez nem egy nap alatt történt, fogalmam sincs, hogy végülis mi lenne a megfelelő sorrend, amit javasolni tudnék. Örülök hogy azóta is minden gond nélkül megy a tuner.
Új hozzászólás Aktív témák
- Asus ROG Strix G15 Ryzen 7, 32GB RAM, GTX 1650, 144Hz
- Sony PS4 (FAT) CUH1116A alkatrészei eladók
- MSI MEG Infinite X 10th Intel Core i9 10900k/RTX 2080 Super/32GB DDR4 RAM/1TB SSD konfig eladó
- Intel Core i9 10900K/GeForce RTX 2080 Super/32GB DDR4 RAM/1TB SSD konfig eladó normális áron
- DeepCool Watercooling CPU LT720 Fehér (Kishibás) INGYEN FOXPOST
- Apple iPhone Xs Max 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! ASUS TUF VG27AQ 165Hz QHD IPS 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- REFURBISHED és ÚJ - HP Thunderbolt Dock G2 230W docking station (3TR87AA)
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Plus 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3353
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest